- 1 Ocak 2015
- 232
- 475
- 78
- 46
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #14.321
Hayırlı olsun canim ins bebeklerin sana tutunurlar her zaman derim sayı önemli değil rabbim sağlıkli ve hayirli evlatlar nasip etsinEvet canim Kaan hocanin karariydi .Yasim , cikolata kistim sebebiyle sanirim .Birde 1 nci kalite embriyom yoktu hepsi 2 nci kaliteydi .
Gunaydin canim .Evet onemli olan sayi degil evladini sag salim kucagina alabilmek .Allahim bize ne yasatacaksa onu yasayacagiz artik.Allahim kimselerin emeklerini bosa cikarmasin .Hayırlı olsun canim ins bebeklerin sana tutunurlar her zaman derim sayı önemli değil rabbim sağlıkli ve hayirli evlatlar nasip etsin
günaydınlar sana da,Günaydın arkadaşlar, çoğu kişi transferden sonra lekelenme gördüğünü ve bunun yerleşme kanaması olduğunu söylüyor. Ben 6. Günümdeyim ve hala bi lekelenme yok bu yerleşmediği anlamına gelir mi?
Canım hayırlı olsun inşallah mutlu haberlerini alırızGeldim yatagimdayim bebislerimi aldim 1 saat sonra gidecegim eve :))))) Darisi senin ve diger arkadaslarin basina
Günaydın arkadaşlar, çoğu kişi transferden sonra lekelenme gördüğünü ve bunun yerleşme kanaması olduğunu söylüyor. Ben 6. Günümdeyim ve hala bi lekelenme yok bu yerleşmediği anlamına gelir mi?
hoşgeldin canım koyayım tabloyu hemen, greeneyes34 arkadaşımın transferi bugün olacağı için ben oldu olarak yazıyorum.Günaydın kızlar nasilsiniz epey oldu artik hic bakamiyorum kimde durumlar nekrc05 canım bi ara bana tabloyu gonderirmisin ordan bakayim yaziyorum bi daha bakamiyorum herkesciklere Rabbim yardım etsin
Saol canim insallah :)))Canım hayırlı olsun inşallah mutlu haberlerini alırız
AMin inşlh idrar cok korkutuyordu ama şukur atlattım 35 dakka sonrada tuvalete kalktım şimdı dınlenmedeyım
Saol canım tabloda ısmımı öyle görunce heyecan bastı vallh inşlh guzel sonuçlarda yazmak nasip olurhoşgeldin canım koyayım tabloyu hemen, greeneyes34 arkadaşımın transferi bugün olacağı için ben oldu olarak yazıyorum.
Eki Görüntüle 1626828
canım benim hadi bakalım senin de geri sayımın başlıyor artık:)) inşallah güzel sonuçlarla geliceksiniz hepiniz bekliyoruz sabırsızlıkla:))Saol canım tabloda ısmımı öyle görunce heyecan bastı vallh inşlh guzel sonuçlarda yazmak nasip olur
Hayırlı olsun canım. İnşallah sımsıkı tutunurlarTransferımı oldum ve en zor surece gırdık bakalım Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin
Hayirlisi olsun güzel haberlerinizi bekliyoruzTransferımı oldum ve en zor surece gırdık bakalım Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin
Hayirlisi olsun güzel haberlerinizi bekliyoruzTransferımı oldum ve en zor surece gırdık bakalım Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin
Canım hayırlı olsun transferin..İnşallah güzel haberler gelecek çok az kaldı..Transferımı oldum ve en zor surece gırdık bakalım Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin
Amin inşlh transfer olan ve olacak tüm arkadaşlarım için de aynı dilekleri paylaşıyorumHayırlı olsun canım. İnşallah sımsıkı tutunurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?