Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Evet canim Kaan hocanin karariydi .Yasim , cikolata kistim sebebiyle sanirim .Birde 1 nci kalite embriyom yoktu hepsi 2 nci kaliteydi .
Hayırlı olsun canim ins bebeklerin sana tutunurlar her zaman derim sayı önemli değil rabbim sağlıkli ve hayirli evlatlar nasip etsin

Hayırlı olsun canim ins bebeklerin sana tutunurlar her zaman derim sayı önemli değil rabbim sağlıkli ve hayirli evlatlar nasip etsin
Gunaydin canim .Evet onemli olan sayi degil evladini sag salim kucagina alabilmek .Allahim bize ne yasatacaksa onu yasayacagiz artik.Allahim kimselerin emeklerini bosa cikarmasin .

Günaydın arkadaşlar, çoğu kişi transferden sonra lekelenme gördüğünü ve bunun yerleşme kanaması olduğunu söylüyor. Ben 6. Günümdeyim ve hala bi lekelenme yok bu yerleşmediği anlamına gelir mi?

günaydınlar sana da,
bence hiç takılma o tarz belirtilere. illa olacak diye bişey yok, hamile arkadaşlarım daha iyi cevaplar bu sorunu sanırım ama belirtisi olmadan hamile olan çok kişi var.. lekelenme olmadı yerleşmedi diye düşünüp hırpalama kendini...

Reactions: GTY
Kesinlikle boyle bisey soz konusu degil bunu kim soyledi bilmiyorum ama transferden sonra olan lekenmeler genelde sonuc aldiktan sonra oluyor benim 6 ve 14. Haftalarda oldu emin ol olmamasini isterdim o korkuyu komseye yasatmasin Rabbim

Günaydın kızlar nasilsiniz epey oldu artik hic bakamiyorum kimde durumlar ne krc05 canım bi ara bana tabloyu gonderirmisin ordan bakayim yaziyorum bi daha bakamiyorum herkesciklere Rabbim yardım etsin

Reactions: GTY
Günaydın kızlar nasilsiniz epey oldu artik hic bakamiyorum kimde durumlar ne krc05 canım bi ara bana tabloyu gonderirmisin ordan bakayim yaziyorum bi daha bakamiyorum herkesciklere Rabbim yardım etsin
hoşgeldin canım koyayım tabloyu hemen, greeneyes34 arkadaşımın transferi bugün olacağı için ben oldu olarak yazıyorum.

Kizlar Gunaydinlar , biraz once bir video izledim .Bahceci Tup bebek Merkezi Op.Dr.Selen Sezginsoy transfer sonrasi belirtileri anlatiyordu .12 gunde yasadigimiz ara kanamalar , kasik agrilari ve gogus siskinligin hamilelik belirtileriyle ilgili olmadigini bunun verilen ilac ve tedaviyle alakali oldugunu soyluyor .Hamilelikte yasanan belirtiler ancak 6 nci haftadan sonra olabiliyormus .Bu da bazi arkadaslarin hic bir belirtisi olmadan hamile kalmalarini acikliyor .Sanirim en dogrusu kendimizi bu 10 gunde dinlemeyip sabredip kan testinde kesin taniyi almamiz en dogrusu olacaktir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…