Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kızlar yarın 11 de histom var 10:30 merkezde olcaz inşallah histoda da yumurta toplamadaki gibi takı, koku falan olmayacak mı hemşire biraz sıkışik olman gerekiyor dedi bi de geçe 12 den sonra yeme içme yok dedi başka dikkat etmem gereken birşey varmı acaba? Bu hafta merkez de sayfa da çok hareketli bayram bereketi gelmiş anlaşılan :) allah hepimizin yardımcısı olsun ve herkese gönlündekini hayırlisiyla versin inşallah !!!

Yok canım bisey denmemisti ama ben her ihtimale karşı yumurta toplamadaki gibi kokusuz takisiz makyajsiz gitmiştim. Histon güzel geçer inşallah kolaylıkla atlatırsın.

Bende sanki yumurta toplanacakmis gibi gittim canim .Histom ikinci katta oldu yani ameliyathanede degil.Ust kismini cikarmiyorsun onluk yok yani .

Bende sanki yumurta toplanacakmis gibi gittim canim .Histom ikinci katta oldu yani ameliyathanede degil.Ust kismini cikarmiyorsun onluk yok yani .
öyle mi canım anestezi yok mu yani??? ben de yumurta toplamadaki gibi gideyim o zaman!!!bu arada transferin hayırlı olsun inşallah kısa zaman sonra bizlere umut olacak güzel haberlerini alacağız ve arkandan biz de geleceğiz!!!

Anestezi var canim .Ayrica kan aliyorlar .Degerlerin normal cikarsa ilaclara basliyorsun.Eger son 1 yil icersinde smear testi yaptirmadiysan smear aliyorlar .Yedekte yine ic camasir al yanina .

Emek veren herkesin allahim kucagini bos birakmaz insallah .Dualarim hem kendim hemde sizlerle

Transfer olan arkadaslar insallah olumlu sonuc gorursunuz.. kizlar cok heyecanliyimmmm.. yarin buyuk gun.. dualarinizi bekliyoruz..
canım hangi işlemin var yarın ben tatil falan derken uzak kaldım biraz sayfadan? ben de yarın ordayım 11 de bu arada seninki kaçta ?her ne işlemin varsa kolaylıklar diliyorum allah yardımcın olsun!!!!

canım hangi işlemin var yarın ben tatil falan derken uzak kaldım biraz sayfadan? ben de yarın ordayım 11 de bu arada seninki kaçta ?her ne işlemin varsa kolaylıklar diliyorum allah yardımcın olsun!!!!
Transfer canım.. 2.30 da ordayım ben

canım günaydın,
mesajımı görür müsün bilmiyorum girmeden önce ama diğer mesajları okumadan yazayım dedim. ayne opu'daki gibi takı koku hiçbişey yok çünkü gene anestezi alıcaksın. sıkışık gelin dediler ben de sıkışık gittim ama baktım olacak gibi değil, histo sırasında pek hoş olmayan durumlar ortaya çıkabilir Nahide Hemşireye sordum, çok sıkışığım operasyon sırasında rezillik çıkabilir diye o da birazını yap o zaman dedi. ama dedim birazı derken hepsi giderse? bırak gitsin o zaman dedi bişey olmaz mı dedim yok yok olmaz dedi hakkaten de sıkıntı olmadı canım. bilgin olsun yani

daisyp canım benim Allah yardımcın olsun hayırlısıyla al gel bebişlerini en zor ama en güzel kısmı başlıyor sizin için hadi hayırlısı:)) ben de 4te orda olucam herşey yolunda giderse transfer günüm belli olucak inşallah:)

ya sen alem bi kizsin cok guldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…