- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #14.361
Canim sanada bol sanslar .İnsallah rahimin gerektigi kadar kalinlasmistir ve en kisa zamanda transferin gerceklesir :)))daisyp canım benim Allah yardımcın olsun hayırlısıyla al gel bebişlerini en zor ama en güzel kısmı başlıyor sizin için hadi hayırlısı:)) ben de 4te orda olucam herşey yolunda giderse transfer günüm belli olucak inşallah:)
Canım simdi merkezdeyim aynı senin durumunu yaşıyorum mesaj atmak çok iyi oldu valla kıvranıp duruyordum hemşireye sordum git dedi ohh rahatladım valla :) Allah senden razı olsun! İl dışından geldiğimiz için sabah 5 te kalktık ve o zaman gittim tuvalete 11 e kadar nasıl tutayım! Bi de sabah kalkınca su içemeyecegim düşüncesiyle gece biraz fazla su içtim galiba stres yapmaya başlamıştim valla senin mesajı görünce hemen hemsirenin yanına koştum :) :) :) )))))canım günaydın,
mesajımı görür müsün bilmiyorum girmeden önce ama diğer mesajları okumadan yazayım dedim. ayne opu'daki gibi takı koku hiçbişey yok çünkü gene anestezi alıcaksın. sıkışık gelin dediler ben de sıkışık gittim ama baktım olacak gibi değil, histo sırasında pek hoş olmayan durumlar ortaya çıkabilirNahide Hemşireye sordum, çok sıkışığım operasyon sırasında rezillik çıkabilir diye o da birazını yap o zaman dedi. ama dedim birazı derken hepsi giderse? bırak gitsin o zaman dedi bişey olmaz mı dedim yok yok olmaz dedi hakkaten de sıkıntı olmadı canım. bilgin olsun yani
teşekkür ederim canım 3 tane sonuç bekleyen gördüm inşallah hayırlısı ile olumlu sonuç alırlarhoşgeldin canım koyayım tabloyu hemen, greeneyes34 arkadaşımın transferi bugün olacağı için ben oldu olarak yazıyorum.
Eki Görüntüle 1626828
hhehehh teşekkürlerya sen alem bi kizsin cok guldum
canım benim yaa kıyamam işte hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz iyi bari görmüşsün mesajımı çok sevindim rahatlamana:))Canım simdi merkezdeyim aynı senin durumunu yaşıyorum mesaj atmak çok iyi oldu valla kıvranıp duruyordum hemşireye sordum git dedi ohh rahatladım valla :) Allah senden razı olsun! İl dışından geldiğimiz için sabah 5 te kalktık ve o zaman gittim tuvalete 11 e kadar nasıl tutayım! Bi de sabah kalkınca su içemeyecegim düşüncesiyle gece biraz fazla su içtim galiba stres yapmaya başlamıştim valla senin mesajı görünce hemen hemsirenin yanına koştum :) :) :) )))))
sağol canım inşallahhh amin valla bakalım görcez inşallah hayırlısıyla olur yaa:)Canim sanada bol sanslar .İnsallah rahimin gerektigi kadar kalinlasmistir ve en kisa zamanda transferin gerceklesir :)))
olur olur :))))sağol canım inşallahhh amin valla bakalım görcez inşallah hayırlısıyla olur yaa:)
Sağol canım çıktim şimdi dinlenme odasındayim ama karnım ağrıyor biraz iğne yaptılar bekliyoruz bakalım kaan hocayla görüşünce ne diyecek bunu da atlattık çok şükür inşallah bir sorun çıkmaz!canım benim yaa kıyamam işte hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz iyi bari görmüşsün mesajımı çok sevindim rahatlamana:))
geçmiş olsun canıım:)) adet ağrısı gibi ağrı olucak biraz ama geçer 1 saate. hadi bakalım çıkmaz sorun merak etme herşey yolundadır:) sen de en önemli kısma doğru hızla geliyorsun:))Sağol canım çıktim şimdi dinlenme odasındayim ama karnım ağrıyor biraz iğne yaptılar bekliyoruz bakalım kaan hocayla görüşünce ne diyecek bunu da atlattık çok şükür inşallah bir sorun çıkmaz!
Hadi allah yardımcın olsun biz de az önce çıktık merkezden hatta kaan beyi beklerken birileri daha vardı senmisin acaba diye çok merak ettim en son o çiftle eczanede de karşılastik hatta sordum siz 2:30 transferimisiniz diye onlar 12:30 transferiymis denizliye dönmemiz gerektiği için hemen yola çıkmak zorunda kaldık eşim de geç kaldık deyip durdu geri dönemedim dualarım seninle en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallahKizlar odada bekliyorum hic bisey hissetmiyoeum... heyecan cok
Hadi allah yardımcın olsun biz de az önce çıktık merkezden hatta kaan beyi beklerken birileri daha vardı senmisin acaba diye çok merak ettim en son o çiftle eczanede de karşılastik hatta sordum siz 2:30 transferimisiniz diye onlar 12:30 transferiymis denizliye dönmemiz gerektiği için hemen yola çıkmak zorunda kaldık eşim de geç kaldık deyip durdu geri dönemedim dualarım seninle en kısa zamanda güzel haberlerini alırız
Insallah canim hepimiz tez zamanda tutsunlar bebisler..
Canim oncelikle gecmis olsun .Transferin icinde hic sikma canini gec olsun guc olmasin .Onemli olan pozitif sonuc alabilmek .Beklemeye deger .Herseyde de bir hayir vardir :))))Kızlar histodan çıktim korktuğum gibi rahimde perde varmış, doktor düzelttim dedi ama 1 ay iyileşmesini bekleyecekmisiz bir sonraki adet döneminde geleceğim ve ona göre rahim kalinlastirmaya başlayacagiz biraz daha bekleyeceğiz yani neyse sonrasında bi aksilik yaşanmasindansa en basında önlem alınması daha iyi transfer ekime artık neyse ekimde doğdum ekimde evlendim belki ekimde de hamile kalacağım bunda da vardır bir hayır !!!
canim duzelttiyse Kaan hoca hic skma canini gec olsun guc olmasin. ekim ayi ugurlu gelsin canim sana insallah:)Kızlar histodan çıktim korktuğum gibi rahimde perde varmış, doktor düzelttim dedi ama 1 ay iyileşmesini bekleyecekmisiz bir sonraki adet döneminde geleceğim ve ona göre rahim kalinlastirmaya başlayacagiz biraz daha bekleyeceğiz yani neyse sonrasında bi aksilik yaşanmasindansa en basında önlem alınması daha iyi transfer ekime artık neyse ekimde doğdum ekimde evlendim belki ekimde de hamile kalacağım bunda da vardır bir hayır !!!
canim duzelttiyse Kaan hoca hic skma canini gec olsun guc olmasin. ekim ayi ugurlu gelsin canim sana insallah:)
bitti kizlar bitti. kalinlik iyi dedi, 9 mm dedi sanirim emin olamadim. aynen B berlin74 canim senin 1 hafta gerinden geliyorum:)) yarin aksam igne ve fitiller basliyor. pazartesi 14.00'te de transfer kismetse:) yalniz aklima takildi, o sabah cozulcekmis embriyolar, 2 tane koydurmak istiyorum ama olur mu bilemedim. neyse bakalim oyle yani kizlar.. simdilik benden havadisler boyle..krc05 naptin canim kontrolun bittimi ?
Hayırlı olsun canım. Mutlu sona adım adım yaklaşıyorsun.bitti kizlar bitti. kalinlik iyi dedi, 9 mm dedi sanirim emin olamadim. aynen B berlin74 canim senin 1 hafta gerinden geliyorum:)) yarin aksam igne ve fitiller basliyor. pazartesi 14.00'te de transfer kismetse:) yalniz aklima takildi, o sabah cozulcekmis embriyolar, 2 tane koydurmak istiyorum ama olur mu bilemedim. neyse bakalim oyle yani kizlar.. simdilik benden havadisler boyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?