Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Geçmiş olsun canım. Geç olsun güç olmasın inşallah. Bu arada ben de Ekimde doğdum, Ekimde evlendim

Hadi bakalim hayirlisi tatlim :) Benimde PAzartesi transfer olmustu gercektennnn takipcimsinnnnnnn :))))

Hadi bakalim hayirlisi tatlim :) Benimde PAzartesi transfer olmustu gercektennnn takipcimsinnnnnnn :))))
aynen canim hehe:)) yalniz aklima takilan bisi oldu, kac embriyo konulacagi hakkinda Kaan hoca bizimle konusmadi hic. pazartesi butun embriyolarimi cozmezler di mi? tup tup dedi gerci Nahide hemsire, ama emin olamadim nasil olcak diye.. Kaan hocanin konusmasi gerekmez miydi ben mi yanlis dusunuyorum acaba

Hakkında hayırlısı olsun canım..

Çok güzel canım..az kaldı transferine...berlin sen ve arkandan ben tam birer hafta var aramızda..histolar öyle oldu..takipteyim seni..darısı benim başıma

M MorPisii canımm hayirli olsun transferin guzel haberler gelsin senden de insallahhh:))
Çok güzel canım..az kaldı transferine...berlin sen ve arkandan ben tam birer hafta var aramızda..histolar öyle oldu..takipteyim seni..darısı benim başıma

krc05 canım alakasız olacak ama sana kalınlaştırma aşamasında hangi ilaçları vermişti dr??
ay hakkaten canim arka arkaya gidiyoruz:)) insallah senin de sorunsuz ilerler gelirsin arkamizdan:))
canim bana estrafem, ecopirin, prednol ve climara forte bant verdi. sen neler aldin canim?

Kızlar bende adet günümü bekliyorum tedaviye başlıcaz bu ay kismetse. Sonuç bekleyen arkadaşlarım inşallah bebisleriniz size sıkı sıkı tutunur.sonuçları aldıktan bildirirseniz seviniriz.bizde umut oluyor gördükçe buarada liste ne alemde acaba ?

selam canim hosgeldin tekrar. guzel haberleri bekliyoruz insallah arka arkaya gelicek:)) listeyi ekledim 1-2 gun once tekrar canim ben bi bak istersen. varsa bisiy haber verirsin duzeltme-ekleme yaparim.
bu arada kizlar ben nahide hemsireyi ordan tekrar gecerken yakaladim tam cikiyodu ama sagolsun sorduklarima cevap verdi:) embriyolar o sabah cozuncek duruma gore dedi, o sabah belli olcakmis kaci cozuncek ne durumda olcaklar falan.. bakalim ne durumda olcaklar hakkaten:)

Tamam canım mutlaka haber vericem bişey sorcam sen 2 koydurmak istiyorsun ama 1 tanesi iyi kalitede çözülürse ne olacakmış? Yani ozaman 1 tane dahami iyi kalitede çözüldürme yapacaklar?

Canım bana vitamin olarak b12 ve previt,estrofem ,prednol,ecopirin ve climara forte bir de antibiyotik cipro verdi..

tatlim tam bilmiyorum ki ben kendim sormustum merak etmistim .O zaten ne gerekiyorsa onu yapar sen merak etme .Uygun sekilde de donduruyorlar zaten .Ama cok merak ediyorsan mesajla sor istersen canim :)

Tamam canım mutlaka haber vericem bişey sorcam sen 2 koydurmak istiyorsun ama 1 tanesi iyi kalitede çözülürse ne olacakmış? Yani ozaman 1 tane dahami iyi kalitede çözüldürme yapacaklar?
o kadarini bilemiyorum ki canim 2 olsun illa dersen ve 1i iyi cikarsa heralde diger tupu de cozdururler
Canım bana vitamin olarak b12 ve previt,estrofem ,prednol,ecopirin ve climara forte bir de antibiyotik cipro verdi..
ay evet b12 ile antibiyotigi unuttum canim onlar da var. aynilari demek ki:)
tatlim tam bilmiyorum ki ben kendim sormustum merak etmistim .O zaten ne gerekiyorsa onu yapar sen merak etme .Uygun sekilde de donduruyorlar zaten .Ama cok merak ediyorsan mesajla sor istersen canim :)
Nahide hemsireyi yakaladim valla canim sapik gibi ciktim karsisina kadincagizinsordum valla bakalim hayirlisi bundan sonra artik:))

Transferi olan arkadaşlara öncelikle hayırlı olsun dıyorum bu bekleme surecı çok zor çok garip bir ruh halindeyim sürekli yatmıyorum çok zor. hareketli bırıyım zaten pek kısıtlama getıremedım belirti aramak istemıyorum ama aklım oraya gıdıyor ister istemez cuma gunude uçak yolculugum var inşlh bişey olmaz sizler neler yapıyorsunuz bu surecte Allah hepimize yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…