- 4 Ocak 2015
- 453
- 826
- 208
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #14.381
Geçmiş olsun canım. Geç olsun güç olmasın inşallah. Bu arada ben de Ekimde doğdum, Ekimde evlendimKızlar histodan çıktim korktuğum gibi rahimde perde varmış, doktor düzelttim dedi ama 1 ay iyileşmesini bekleyecekmisiz bir sonraki adet döneminde geleceğim ve ona göre rahim kalinlastirmaya başlayacagiz biraz daha bekleyeceğiz yani neyse sonrasında bi aksilik yaşanmasindansa en basında önlem alınması daha iyi transfer ekime artık neyse ekimde doğdum ekimde evlendim belki ekimde de hamile kalacağım bunda da vardır bir hayır !!!
Hayırlı olsun canım. İnşallah hiç bırakmazlar seni
Amin canim..Hayırlı olsun canım. İnşallah hiç bırakmazlar seni
Hadi bakalim hayirlisi tatlim :) Benimde PAzartesi transfer olmustu gercektennnn takipcimsinnnnnnn :))))bitti kizlar bitti. kalinlik iyi dedi, 9 mm dedi sanirim emin olamadim. aynen B berlin74 canim senin 1 hafta gerinden geliyorum:)) yarin aksam igne ve fitiller basliyor. pazartesi 14.00'te de transfer kismetse:) yalniz aklima takildi, o sabah cozulcekmis embriyolar, 2 tane koydurmak istiyorum ama olur mu bilemedim. neyse bakalim oyle yani kizlar.. simdilik benden havadisler boyle..
Hadi hayirlisi tatlim hep beraber guzel haberleri almak nasip olsun :)))Kızlar benim de transfer sorunsuz oldu bitti :)) bundan sonrası Allaha kaldı inşallah hayırlı haberler alırız.
aynen canim hehe:)) yalniz aklima takilan bisi oldu, kac embriyo konulacagi hakkinda Kaan hoca bizimle konusmadi hic. pazartesi butun embriyolarimi cozmezler di mi? tup tup dedi gerci Nahide hemsire, ama emin olamadim nasil olcak diye.. Kaan hocanin konusmasi gerekmez miydi ben mi yanlis dusunuyorum acabaHadi bakalim hayirlisi tatlim :) Benimde PAzartesi transfer olmustu gercektennnn takipcimsinnnnnnn :))))
Transferin hayırlı olsun canım..güzel haberlerini bekliyoruz..darısı bizim başımızaKızlar benim de transfer sorunsuz oldu bitti :)) bundan sonrası Allaha kaldı inşallah hayırlı haberler alırız.
Hakkında hayırlısı olsun canım..Kızlar histodan çıktim korktuğum gibi rahimde perde varmış, doktor düzelttim dedi ama 1 ay iyileşmesini bekleyecekmisiz bir sonraki adet döneminde geleceğim ve ona göre rahim kalinlastirmaya başlayacagiz biraz daha bekleyeceğiz yani neyse sonrasında bi aksilik yaşanmasindansa en basında önlem alınması daha iyi transfer ekime artık neyse ekimde doğdum ekimde evlendim belki ekimde de hamile kalacağım bunda da vardır bir hayır !!!
Çok güzel canım..az kaldı transferine...berlin sen ve arkandan ben tam birer hafta var aramızda..histolar öyle oldu..takipteyim seni..darısı benim başımabitti kizlar bitti. kalinlik iyi dedi, 9 mm dedi sanirim emin olamadim. aynen B berlin74 canim senin 1 hafta gerinden geliyorum:)) yarin aksam igne ve fitiller basliyor. pazartesi 14.00'te de transfer kismetse:) yalniz aklima takildi, o sabah cozulcekmis embriyolar, 2 tane koydurmak istiyorum ama olur mu bilemedim. neyse bakalim oyle yani kizlar.. simdilik benden havadisler boyle..
Çok güzel canım..az kaldı transferine...berlin sen ve arkandan ben tam birer hafta var aramızda..histolar öyle oldu..takipteyim seni..darısı benim başıma
ay hakkaten canim arka arkaya gidiyoruz:)) insallah senin de sorunsuz ilerler gelirsin arkamizdan:))krc05 canım alakasız olacak ama sana kalınlaştırma aşamasında hangi ilaçları vermişti dr??
selam canim hosgeldin tekrar. guzel haberleri bekliyoruz insallah arka arkaya gelicek:)) listeyi ekledim 1-2 gun once tekrar canim ben bi bak istersen. varsa bisiy haber verirsin duzeltme-ekleme yaparim.Kızlar bende adet günümü bekliyorum tedaviye başlıcaz bu ay kismetse. Sonuç bekleyen arkadaşlarım inşallah bebisleriniz size sıkı sıkı tutunur.sonuçları aldıktan bildirirseniz seviniriz.bizde umut oluyor gördükçe buarada liste ne alemde acaba ?
Tamam canım mutlaka haber vericem bişey sorcam sen 2 koydurmak istiyorsun ama 1 tanesi iyi kalitede çözülürse ne olacakmış? Yani ozaman 1 tane dahami iyi kalitede çözüldürme yapacaklar?selam canim hosgeldin tekrar. guzel haberleri bekliyoruz insallah arka arkaya gelicek:)) listeyi ekledim 1-2 gun once tekrar canim ben bi bak istersen. varsa bisiy haber verirsin duzeltme-ekleme yaparim.
bu arada kizlar ben nahide hemsireyi ordan tekrar gecerken yakaladim tam cikiyodu ama sagolsun sorduklarima cevap verdi:) embriyolar o sabah cozuncek duruma gore dedi, o sabah belli olcakmis kaci cozuncek ne durumda olcaklar falan.. bakalim ne durumda olcaklar hakkaten:)
Canım bana vitamin olarak b12 ve previt,estrofem ,prednol,ecopirin ve climara forte bir de antibiyotik cipro verdi..
tatlim tam bilmiyorum ki ben kendim sormustum merak etmistim .O zaten ne gerekiyorsa onu yapar sen merak etme .Uygun sekilde de donduruyorlar zaten .Ama cok merak ediyorsan mesajla sor istersen canim :)aynen canim hehe:)) yalniz aklima takilan bisi oldu, kac embriyo konulacagi hakkinda Kaan hoca bizimle konusmadi hic. pazartesi butun embriyolarimi cozmezler di mi? tup tup dedi gerci Nahide hemsire, ama emin olamadim nasil olcak diye.. Kaan hocanin konusmasi gerekmez miydi ben mi yanlis dusunuyorum acaba
o kadarini bilemiyorum ki canimTamam canım mutlaka haber vericem bişey sorcam sen 2 koydurmak istiyorsun ama 1 tanesi iyi kalitede çözülürse ne olacakmış? Yani ozaman 1 tane dahami iyi kalitede çözüldürme yapacaklar?
ay evet b12 ile antibiyotigi unuttum canim onlar da var. aynilari demek ki:)Canım bana vitamin olarak b12 ve previt,estrofem ,prednol,ecopirin ve climara forte bir de antibiyotik cipro verdi..
Nahide hemsireyi yakaladim valla canim sapik gibi ciktim karsisina kadincagizintatlim tam bilmiyorum ki ben kendim sormustum merak etmistim .O zaten ne gerekiyorsa onu yapar sen merak etme .Uygun sekilde de donduruyorlar zaten .Ama cok merak ediyorsan mesajla sor istersen canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?