- 27 Temmuz 2014
- 521
- 479
- 23
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #14.561
Canım çok çok geçmiş olsun.Hamilelikde çıksaydı daha büyük sorun yaratabilirsiniz en azından şimdi tedavisini olup transferini öyle gerçekleştirirsin.Sonuçta kardan bebeklerin seni bekliyor:) Allah'ım yardımcın olsun..kızlar selam,
ya çok canım sıkkın, feci sıkkın hem de ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. kan değerlerimde bilirubin diye bir değerim yüksek çıkmıştı, Kaan Hoca'da baktır demişti. ultrason tarihim bugündü ve safra kesemde taş çıktı! Kaan Hoca ameliyat dedilerse ben sorumluluk almam gebelikte çıkarsa napıcaksın diyo ki zaten sorumluluk yüklemiyorum kimseye ben.. ben de transferim ertelensin istemiyorum... ya çok canım sıkkın... napıcam ben, ya gebelikte çıkar da ameliyat olmam gerekirse offfff
Canımcım çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. bir an önce ameliyatını ol zaten kapalı ameliyat olursun iyileşme süren de kısa olur, hiç canını sıkma uzun sürmez, geç olsunda güzel olsun :))kızlar selam,
ya çok canım sıkkın, feci sıkkın hem de ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. kan değerlerimde bilirubin diye bir değerim yüksek çıkmıştı, Kaan Hoca'da baktır demişti. ultrason tarihim bugündü ve safra kesemde taş çıktı! Kaan Hoca ameliyat dedilerse ben sorumluluk almam gebelikte çıkarsa napıcaksın diyo ki zaten sorumluluk yüklemiyorum kimseye ben.. ben de transferim ertelensin istemiyorum... ya çok canım sıkkın... napıcam ben, ya gebelikte çıkar da ameliyat olmam gerekirse offfff
Ewet canim kan testi ve ultrason olcumlerine bakıyor.dediğin gibi insan tedirgin oluyor.ama bişey çıkmaz Allahın izniyle.sen değiştirdin dimi doktorunu? Doktor ne diyoD Difrenbahya sonuc sorunsuz cikarsa 3lü test yapmiyorlarmi yani? Ben aslinda hic birini yaptirmak istemiyorum icimden gelmio ama en azindan 2 liyi yaptirsam Iyi olur diye de bir yandan düsünyrm.kararsizlik var acikcasi bu konuda.2 Li Test sadece kan da ve detayli ultrasonda bakiliyor degilmi cnm????
o zaman kullanmanda bi sakınca yoktur heralde canım ben de çok sık idrarda enfeksiyorn oluşuyor ama özellikle yumurta geliştirme sürecinde çok dikkat ettim ama onun dışında kullandığım zamanlar oldu tatil dönüşü histereskobi öncesi yine oldu hemşireye sorup kullandım birşey olmaz dedi şimdi de kaan bey verdi onu kullanıyorum seninde öyle bir durumun varsa öncesinde kullanmış olmak mantıklı
@cutetwins Allah Allah canim ya bak onu bilmiyodum hic cok sagol zaten kararimi verdim bakalim, gidiyorum simdi dr. a bakalim o ne dicek bu hafta olup kurtulurum insallah
@arslan33 canim haklisin valla ilk soku atlattim simdi daha saglikli dusunebiliyorum. gebelikte endise korku yasayacagima ertelerim. zaten Kaan Hoca rahim kalinlastirmadan devam ederiz dedi. hayirlisi boyleymis diyorum artik..
Kızlar histo sırasında çizik attımı size kaan bey?? Yada transfer öncesi mi atacak??Ben sormayı unuttum merak ediyorum..
Saol canım..ilk anlattıgında histoda çizik atıyorum demişti dr..ama simdi bişy demedi attım diye..çizik için ayrı ücret ödenmiyor mu peki? biz sadece histo için 1000 lira ödedikEvet canım hem tüplere bakıyor hemde çizik atıyor rahim kendini yenilesin diye ve embriyolar daha iyi tutunabiliyormuş
Saol canım..ilk anlattıgında histoda çizik atıyorum demişti dr..ama simdi bişy demedi attım diye..çizik için ayrı ücret ödenmiyor mu peki? biz sadece histo için 1000 lira ödedik
cok sagol canim amin. evet kapali ameliyatmis, o gece hastanede kalicam, 2-3 gun istirahat edicem. aynen gec olsun guzel olsun haklisin canimm:))Canımcım çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. bir an önce ameliyatını ol zaten kapalı ameliyat olursun iyileşme süren de kısa olur, hiç canını sıkma uzun sürmez, geç olsunda güzel olsun :))
evet canim yaa.. duygusal davranmayip mantikli dusundugun zaman zaten en dogru karari veriyosun.. saglik olsun... Allah baska dert vermesin... bunu da hallediveririz insallah da aliriz artik bebisleri hayirlisiyla...:)tatlım benimde mesela diş problemim var eğer gebelikte tutarsa ne yaparım diye düşünmekten se öncesinde halletmemiz daha iyi olur bi arkadaşımın dişi yüzünden gebelik te davul gibi şişti yüzü mecburen antibiyotik aldı neyseki bi sıkıntı yaşanmadı ama kız kahroldu.öncesinde duygusal davranmayıp halletmemiz daha mantikli ymış bende o kadar sabırsız ımki.
birde allah bize öyle güzel evlatlar versinki iyki beklemişimde seni doğurmuşum diyebilmeyi nasip etsin.hepimize gelecek evlatlar belli ve sadece sırasını bekliyor kendi hayatları için ,biz sadece bize emanet evlatlarımızı almak için artık hazırız bekliyoruz diyoruz oda kendi kaderini hayatını en uygun zamanda yaşamak için sırasını.buda bizim imtihanımızmış zorlu bir sınav.
GTY canım transferde kaç embriyo kondu?? Nasıl çözdürdüklerini merak ediyorum..benim 4 tane var..2şer mi çözdürüyorlar?
Anladım canım sağol..o zaman benim 2 çözdürürler..iki mi tek mi diye sordular mı peki transfer öncesi??benim toplam beş embriyom oluştu. 3 tanesini çözüldü iki tanesi transfer edildi diğerini de gözlediler bölünmeye devam ettiği için tekrar dondurdular. Diğer ikisi de hiç çözülmedi. Ayrı ayrı tuplerde donduruyorlar canım
Anladım canım sağol..o zaman benim 2 çözdürürler..iki mi tek mi diye sordular mı peki transfer öncesi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?