Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

krc05 canim geçmiş olsun.ben geçen ay çektiğim böbrek agrisini sana anlatamam bendede böbrek büyümesi çıktı o yapmış ağrıyı.kaan bey o kadar çok endiselndi ki taş olmasından korkmuş çünkü çok sıkıntı oliyormus hamilelikte taş. Çok şükür oyle birşey çıkmadı bende. Sende doğru karar vermişsiniz hemrn git tedavini ol Kafanada takma hic.
D dstn24 ikili testini yaptir canim onun sonucuna göre üçlüyü yaptirmana gerek kalmaz inşallah zqten. ikiz gebeliklerde onermiyolar genelde saglikli sonuc vermiyormus diue ama bize bile yaptırdı Kaan bey

D Difrenbahya sonuc sorunsuz cikarsa 3lü test yapmiyorlarmi yani? Ben aslinda hic birini yaptirmak istemiyorum icimden gelmio ama en azindan 2 liyi yaptirsam Iyi olur diye de bir yandan düsünyrm.kararsizlik var acikcasi bu konuda.2 Li Test sadece kan da ve detayli ultrasonda bakiliyor degilmi cnm????

Canım çok çok geçmiş olsun.Hamilelikde çıksaydı daha büyük sorun yaratabilirsiniz en azından şimdi tedavisini olup transferini öyle gerçekleştirirsin.Sonuçta kardan bebeklerin seni bekliyor:) Allah'ım yardımcın olsun..

D Difrenbahya canim benim sana da cok gecmis olsun. Allah betrinden korusun. evet en iyisi halletirmek gbi gorunuyor. hayirlisi bakalim...
bebitom02 evet canim aynen bebisler bekliyor zaten, trdavide geriye donus de olmicak cok insallah, rahim kalinlastirmadan devam. olsun dayaniriz 1 ay daha ya da ne kadarsa. yerer ki saglikla olsun hersey...

Canımcım çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. bir an önce ameliyatını ol zaten kapalı ameliyat olursun iyileşme süren de kısa olur, hiç canını sıkma uzun sürmez, geç olsunda güzel olsun :))

Ewet canim kan testi ve ultrason olcumlerine bakıyor.dediğin gibi insan tedirgin oluyor.ama bişey çıkmaz Allahın izniyle.sen değiştirdin dimi doktorunu? Doktor ne diyo

sağol tatlım o zaman kullanayım yine verirlerse yine kullanırım söyleyerek çok teşekkür ederim insan paranoya yapıyo ....ş şimdi kullansam o zaman direnç oluşur etki etmez ise diye yarabbim biraz sakinlik ver bana 2 yılın patlamasını yaşıycam şu tüp bebek aşamasında

tatlım benimde mesela diş problemim var eğer gebelikte tutarsa ne yaparım diye düşünmekten se öncesinde halletmemiz daha iyi olur bi arkadaşımın dişi yüzünden gebelik te davul gibi şişti yüzü mecburen antibiyotik aldı neyseki bi sıkıntı yaşanmadı ama kız kahroldu.öncesinde duygusal davranmayıp halletmemiz daha mantikli ymış bende o kadar sabırsız ımki.
birde allah bize öyle güzel evlatlar versinki iyki beklemişimde seni doğurmuşum diyebilmeyi nasip etsin.hepimize gelecek evlatlar belli ve sadece sırasını bekliyor kendi hayatları için ,biz sadece bize emanet evlatlarımızı almak için artık hazırız bekliyoruz diyoruz oda kendi kaderini hayatını en uygun zamanda yaşamak için sırasını.buda bizim imtihanımızmış zorlu bir sınav.

Kızlar histo sırasında çizik attımı size kaan bey?? Yada transfer öncesi mi atacak??Ben sormayı unuttum merak ediyorum..

Kızlar histo sırasında çizik attımı size kaan bey?? Yada transfer öncesi mi atacak??Ben sormayı unuttum merak ediyorum..

Evet canım hem tüplere bakıyor hemde çizik atıyor rahim kendini yenilesin diye ve embriyolar daha iyi tutunabiliyormuş

Evet canım hem tüplere bakıyor hemde çizik atıyor rahim kendini yenilesin diye ve embriyolar daha iyi tutunabiliyormuş
Saol canım..ilk anlattıgında histoda çizik atıyorum demişti dr..ama simdi bişy demedi attım diye..çizik için ayrı ücret ödenmiyor mu peki? biz sadece histo için 1000 lira ödedik

Saol canım..ilk anlattıgında histoda çizik atıyorum demişti dr..ama simdi bişy demedi attım diye..çizik için ayrı ücret ödenmiyor mu peki? biz sadece histo için 1000 lira ödedik

Yok canım histonun içinde oluyor oda. Opu için bir de ücret ödüceksiniz transfer de içine dahil oluyor

Çiziğin histoya dahil olduğunu bilmiyordum ben..opuda verdik zaten transfer ücretini de evet canım..

Reactions: GTY
cok sagol canim amin. evet kapali ameliyatmis, o gece hastanede kalicam, 2-3 gun istirahat edicem. aynen gec olsun guzel olsun haklisin canimm:))
evet canim yaa.. duygusal davranmayip mantikli dusundugun zaman zaten en dogru karari veriyosun.. saglik olsun... Allah baska dert vermesin... bunu da hallediveririz insallah da aliriz artik bebisleri hayirlisiyla...:)

GTY canım transferde kaç embriyo kondu?? Nasıl çözdürdüklerini merak ediyorum..benim 4 tane var..2şer mi çözdürüyorlar?

krc05 canım Allah seni büyük bi sıkıntıdan kurtardı böyle düşünüyorum ben..hamileyken çıksaydı çok daha sıkıntılı günler yaşayacaktın..kapalı ameliyatla daha hızlı bir şekilde iyileşecek ve tedavine de aksamadan kaldığın yerden devam edeceksin..sonra gelsin bebişler...

GTY canım transferde kaç embriyo kondu?? Nasıl çözdürdüklerini merak ediyorum..benim 4 tane var..2şer mi çözdürüyorlar?

benim toplam beş embriyom oluştu. 3 tanesini çözüldü iki tanesi transfer edildi diğerini de gözlediler bölünmeye devam ettiği için tekrar dondurdular. Diğer ikisi de hiç çözülmedi. Ayrı ayrı tuplerde donduruyorlar canım

Anladım canım sağol..o zaman benim 2 çözdürürler..iki mi tek mi diye sordular mı peki transfer öncesi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…