- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #14.581
Hayırlısı olsun canım hepimiz için...Rica ederim canım. Yok sormadılar Kaan bey nasıl uygun görüyorsa öyle yapıyor. Hayırlısı olsun seninde
Canim dondurduk diye aradilar mi? Benimde 3 tanesi cozuldu. 2 tanesi konuldu. 1 gozlenecek dedi..benim toplam beş embriyom oluştu. 3 tanesini çözüldü iki tanesi transfer edildi diğerini de gözlediler bölünmeye devam ettiği için tekrar dondurdular. Diğer ikisi de hiç çözülmedi. Ayrı ayrı tuplerde donduruyorlar canım
iyi bakalım canım en kısa zamanda bu sorunu aşarsın inşallah doktor ne diyecek bizi de haberdar et@cutetwins Allah Allah canim ya bak onu bilmiyodum hic cok sagol zaten kararimi verdim bakalim, gidiyorum simdi dr. a bakalim o ne dicek bu hafta olup kurtulurum insallah
A arslan33 canim haklisin valla ilk soku atlattim simdi daha saglikli dusunebiliyorum. gebelikte endise korku yasayacagima ertelerim. zaten Kaan Hoca rahim kalinlastirmadan devam ederiz dedi. hayirlisi boyleymis diyorum artik..
canım bu çözülme işi benim kafama takılıyordu bazı arkadaşlar hepsi çözülüyor dediler senin hepsini mi çözdüler ???Canim dondurduk diye aradilar mi? Benimde 3 tanesi cozuldu. 2 tanesi konuldu. 1 gozlenecek dedi..
canım korka direnç oluşmaz senin histerskobiye kadar 2-3 ayınvar daha valla dediğim gibi bu durum bende o kadar sık oluşuyorki artık ben doktorada gitmiyorum evde sürekli bulundurduğum bi antibiyotik var onu kullanıyorum çantamda da bulunduruyorum sürekli çünkü benim tahlilde bile birşey çıkmıyor bazen doktor bana da direnç oluşturur dedi ama dayanamıyorum gece ya da hafta sonları falan oluyor bende mecbur kullanıyorum doktora gidinceye kadarsağol tatlım o zaman kullanayım yine verirlerse yine kullanırım söyleyerek çok teşekkür ederim insan paranoya yapıyo ....ş şimdi kullansam o zaman direnç oluşur etki etmez ise diye yarabbim biraz sakinlik ver bana 2 yılın patlamasını yaşıycam şu tüp bebek aşamasında
YOk canım 3 tane cozduler. 2 tane koydu. Kalan 1 tanenin gelişimini takip edecegiz dediler.canım bu çözülme işi benim kafama takılıyordu bazı arkadaşlar hepsi çözülüyor dediler senin hepsini mi çözdüler ???
selam canim dr.la gorustum ameliyat olucam. gebelik sirasinda sorun cikarabilir de cikarmayabilir de dedi. haftaya bayramdan once bu isi halledicem kismetse. kaan hoca da ameliyat ol ayaklan gel hemen yapalim programini dedi...iyi bakalım canım en kısa zamanda bu sorunu aşarsın inşallah doktor ne diyecek bizi de haberdar et
İyi yaparsin canim .Zaten kapali olunca cok cabuk ayaklaniyorsun .Sonra gelsin bebislerselam canim dr.la gorustum ameliyat olucam. gebelik sirasinda sorun cikarabilir de cikarmayabilir de dedi. haftaya bayramdan once bu isi halledicem kismetse. kaan hoca da ameliyat ol ayaklan gel hemen yapalim programini dedi...
Benim anladığım gruplar halinde donduruyorlar canım 6 tane embriyom vardı 3-3 dondurmuşlar 3 ü çözüldü 2 si transferde yerleştirildi 1 i iki gun daha gözlendi yeniden donduruldu. Neye göre iki dersen ben zaten öyle istediğimi söylemiştim kaan beye ama onu düşünüp yapmamıştır ne uygunsa ona göre kendisi karar veriyorcanım bu çözülme işi benim kafama takılıyordu bazı arkadaşlar hepsi çözülüyor dediler senin hepsini mi çözdüler ???
Ben gayet iyiyim canım sadece beklemek biraz can sıkıcı sende durumlar nasıl?? Bu arada sormuşsun beni dün aradılar kalan 1 embriyoyu tekrar dondurduk diye.KıZlar ne yapıyorsunuz?
Beni aramadılar:)) bende gayet iyiyim. Beklemek en kötü aşaması galiba..Ben gayet iyiyim canım sadece beklemek biraz can sıkıcı sende durumlar nasıl?? Bu arada sormuşsun beni dün aradılar kalan 1 embriyoyu tekrar dondurduk diye.
Evet kizlar en kotusu beklemekmis :)))))Bel agrisi disinda bende iyiyim :))))Beni aramadılar:)) bende gayet iyiyim. Beklemek en kötü aşaması galiba..
İnsallah tatlimmmm :))))Inanin kizlar. Inanmak basarmanin yarisidir. guzel haberler alacagiz hepimiz insallah... :))
canım açık ameliyat mı kapalı ameliyat mı olacakmış kapalı olursa çabuk toparlarsın kendiniselam canim dr.la gorustum ameliyat olucam. gebelik sirasinda sorun cikarabilir de cikarmayabilir de dedi. haftaya bayramdan once bu isi halledicem kismetse. kaan hoca da ameliyat ol ayaklan gel hemen yapalim programini dedi...
Evet cnm cuma günü son kez kaan bey muayene etti ve gider gitmez vakit kaybetmeden 2 li test yaptir dedi.sordum bu testler mecburimi diye.hic bsy mecburi degil ultrason bile mecburi degil aslinda dedi. Ben acikcasi istemiyorum ama kan verip ultrasonda detayli bakilmasinda sakinca da yok gibi gelio bi yandan.hele 3 lüyü hic istemiyorum amniosivisindan örnek alinio sanirim öyle bsyler iste.duydugum kadariyla cok az bir ihtimalde olsa düsügede sebep olabiliyormus.korkuyorum kalbimi bozmamak icin en iyisi hic yapmayayim diyorum ama bebegimin saglikli olup olmadigini da merak ettigimi inkar edemem cnm .bakalim bi ikiliyi yaptirayim sonra bakicam 3 lüyü hic istemiyorum ama ztn nedense.Ewet canim kan testi ve ultrason olcumlerine bakıyor.dediğin gibi insan tedirgin oluyor.ama bişey çıkmaz Allahın izniyle.sen değiştirdin dimi doktorunu? Doktor ne diyo
Canim dondurduk diye aradilar mi? Benimde 3 tanesi cozuldu. 2 tanesi konuldu. 1 gozlenecek dedi..
inşallah canım <3 .. Benimde minik minik batmalarım var kasığımda biraz korkuyorum adet ağrım devam ediyor (inşallah adet ağrısı değildir )Inanin kizlar. Inanmak basarmanin yarisidir. guzel haberler alacagiz hepimiz insallah... :))
kapali olcakmis canim... cok sukur acik degil.. evet o gece hastanede kalip, ertesi gun taburcu olcam ins. 2-3 gunde toparlarmisim..canım açık ameliyat mı kapalı ameliyat mı olacakmış kapalı olursa çabuk toparlarsın kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?