Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canim dondurduk diye aradilar mi? Benimde 3 tanesi cozuldu. 2 tanesi konuldu. 1 gozlenecek dedi..

Reactions: GTY
iyi bakalım canım en kısa zamanda bu sorunu aşarsın inşallah doktor ne diyecek bizi de haberdar et

canım korka direnç oluşmaz senin histerskobiye kadar 2-3 ayınvar daha valla dediğim gibi bu durum bende o kadar sık oluşuyorki artık ben doktorada gitmiyorum evde sürekli bulundurduğum bi antibiyotik var onu kullanıyorum çantamda da bulunduruyorum sürekli çünkü benim tahlilde bile birşey çıkmıyor bazen doktor bana da direnç oluşturur dedi ama dayanamıyorum gece ya da hafta sonları falan oluyor bende mecbur kullanıyorum doktora gidinceye kadar

iyi bakalım canım en kısa zamanda bu sorunu aşarsın inşallah doktor ne diyecek bizi de haberdar et
selam canim dr.la gorustum ameliyat olucam. gebelik sirasinda sorun cikarabilir de cikarmayabilir de dedi. haftaya bayramdan once bu isi halledicem kismetse. kaan hoca da ameliyat ol ayaklan gel hemen yapalim programini dedi...

selam canim dr.la gorustum ameliyat olucam. gebelik sirasinda sorun cikarabilir de cikarmayabilir de dedi. haftaya bayramdan once bu isi halledicem kismetse. kaan hoca da ameliyat ol ayaklan gel hemen yapalim programini dedi...
İyi yaparsin canim .Zaten kapali olunca cok cabuk ayaklaniyorsun .Sonra gelsin bebisler

canım bu çözülme işi benim kafama takılıyordu bazı arkadaşlar hepsi çözülüyor dediler senin hepsini mi çözdüler ???
Benim anladığım gruplar halinde donduruyorlar canım 6 tane embriyom vardı 3-3 dondurmuşlar 3 ü çözüldü 2 si transferde yerleştirildi 1 i iki gun daha gözlendi yeniden donduruldu. Neye göre iki dersen ben zaten öyle istediğimi söylemiştim kaan beye ama onu düşünüp yapmamıştır ne uygunsa ona göre kendisi karar veriyor

canım açık ameliyat mı kapalı ameliyat mı olacakmış kapalı olursa çabuk toparlarsın kendini

Ewet canim kan testi ve ultrason olcumlerine bakıyor.dediğin gibi insan tedirgin oluyor.ama bişey çıkmaz Allahın izniyle.sen değiştirdin dimi doktorunu? Doktor ne diyo
Evet cnm cuma günü son kez kaan bey muayene etti ve gider gitmez vakit kaybetmeden 2 li test yaptir dedi.sordum bu testler mecburimi diye.hic bsy mecburi degil ultrason bile mecburi degil aslinda dedi. Ben acikcasi istemiyorum ama kan verip ultrasonda detayli bakilmasinda sakinca da yok gibi gelio bi yandan.hele 3 lüyü hic istemiyorum amniosivisindan örnek alinio sanirim öyle bsyler iste.duydugum kadariyla cok az bir ihtimalde olsa düsügede sebep olabiliyormus.korkuyorum kalbimi bozmamak icin en iyisi hic yapmayayim diyorum ama bebegimin saglikli olup olmadigini da merak ettigimi inkar edemem cnm .bakalim bi ikiliyi yaptirayim sonra bakicam 3 lüyü hic istemiyorum ama ztn nedense.

Evet vanım
Canim dondurduk diye aradilar mi? Benimde 3 tanesi cozuldu. 2 tanesi konuldu. 1 gozlenecek dedi..

Evet canım iki gün sonra aradılar. Aramadıysalar istersen bir ara. İlk transfer zamanı geri dönmediler bize ve benim hepsi imha edilmişti devam gelişim göstermediği için. var olduğunu biliyorduk. Tedaviye tekrar başladığımızda söylediler ve çok üzülmüştük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…