Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

inşallah canım <3 .. Benimde minik minik batmalarım var kasığımda biraz korkuyorum adet ağrım devam ediyor (inşallah adet ağrısı değildir )
Bendede adet ağrılarım var üstelik sivilce çıkardım bide adet öncesi olan burun kanamam da var onun için kafaya takıyorum biraz merkezden benide embriyolar için aramadılar çok merak edıyorum doğrusu ben aradım döncez dediler dönmedilerde noluyo anlamıyorum

Sen ne zaman aradin canim?

Yok canim bunlar bebeğe zarar verecek testler değil ikili sonucu riskli çıkarsa üçlü yapıyorlar oda aynı ikili gibi yapılıyor.oda riskli cikarsa amniyon sivisindan örnek aliyorlarmis.onun için riskli diyorlar.ama o aşamaya gelmezsin zaten hiç korkma Allahın izniyle.ki zaten kaan beyin dediği gibi hiç birşey mecbur değil.benim ablamin riskli çıkmıştı.doktoru bişey çıkarsa bebeği aldiracakmisin ona göre karar ve yaptir sivi alimini dedi ablamda yaptırmadı.çok şükür yegenimde hiç biraey yok zehir gibi masallah

selam canim dr.la gorustum ameliyat olucam. gebelik sirasinda sorun cikarabilir de cikarmayabilir de dedi. haftaya bayramdan once bu isi halledicem kismetse. kaan hoca da ameliyat ol ayaklan gel hemen yapalim programini dedi...
Geçmiş olsun canım bir an önce bu sorundan kurtulmak en doğrusu sağlam adımlarla ilerlemek daha iyi olur işallah ameliyat ta kolaylıkla olup bitiverir.

Safra kesesinde taş varsa cinarada bir an önce tedavini ol derim arkadasimin gorumcesi hamilelikte bu sorunla karsilasti ve çok sıkıntı çekti ben de oldum kapalı ameliyat çok şükür iyiyim ve çabuk iyilestim geçmiş olsun

o zaman daha iyi canım en kısa zamanda iyileşip bebişlerine kavuşursun inşallah şimdiden geçmiş olsun
sağol canım çok sağol inşallah bayramdan sonra iyileşip sahalara bomba gibi dönücem:))
krc05 canım cok gecmiş olsun. Bir an önce iyilesmen dileğiyle canım benim..
sağol canım teşekkür ederim amin... sen de iyisindir inşallah bu arada:))
Geçmiş olsun canım bir an önce bu sorundan kurtulmak en doğrusu sağlam adımlarla ilerlemek daha iyi olur işallah ameliyat ta kolaylıkla olup bitiverir.
kesinlikle canım ben de ilk moral bozukluğum geçince en doğrusunun bu olduğuna karar verdim... inşallah canım amin..
yaa di mi canım işte halletmek en mantıklısı hayırlısı bakalım haftaya olup kurtulcam inşallah:)

Öncelikle hayırlı olsun kaan hoca güzel bir seçim olmuş kaan hoca taze transfer yapmıyor en azından bir adet dönemi bekletiyor tüp bebekte ilaçlar vitaminler ve histo hariç 4500
çok teşekkürler regli oldum cumartesi gece yarın 11,30 da randevumu aldım inşallah gidişatımız hayırlı olur ....

Benden önce sali günü olan biri vardı :))) cumartesi bende.. Heyecan dorukta canım. Sen ne zaman ameliyat oluyorsun canım günün belli mi?
ayy az kaldı yaa:)) hadi bakalım inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin canım cumartesi:)) ben haftaya salı günü düşünüyorum canım bakalım bugün eşimle netleştiricez inşallah.
tatlim selam .benim persembe gunu test gunum .Ama sanki listede olmayan ama benden once sonuc alacak biri vardi ?
ooo canım senin de çokk az kalmış valla zaman nasıl geçiyor... inşallah güzel haberlerle gelirsin sen de var mı belirtiniz kızlar hiç? gerçi ilaçlardan falan deniyor belirti olsa da ama işte merak:))
S sitare35 canım senindi sanırım kusura bakma koptum biraz ben sanırım

Evet canim az kaldi :) Ben ikinci gun itibariyle rutin hayatima dondum .Arada kasiklarda batma oluyor ve bel agrim var onun disinda iyiyim . ilaclardan da olabilir dusuncesiyle kendimi dinlememeye calisiyorum .Kan testinde cikacak bakalim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…