- 19 Temmuz 2015
- 211
- 222
- 18
- 39
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #14.621
Hakkında hayırlısı olsun canım..içini ferah tut olacak inşallah..4 tane mi embriyon vardı toplamda??benim 4 tane acaba hepsini mi çözcekler die düşünmeye başladımCuma da benim test günüm çok belirsiz bir durum şuan vucut olarak yaşadıklarımız ilaçlardan zaten bu arada ben sonunda embroluğa ulaştım transfer gunu 4 tane çözdurmüşler diğer ikisi gelişim göstermemiş bırakıp gitmişler bendekiler kaliteliymiş bakalım artık içimde hep bir huzursuzluk var ama hakkımızda hayırlısı
Canim iyi dusun iyi olsun .Ben oyle yapmaya calisiyorum .Olmazsa da kolay degil biliyorum ama dunyanin sonu degil tekrar deneriz .Cuma da benim test günüm çok belirsiz bir durum şuan vucut olarak yaşadıklarımız ilaçlardan zaten bu arada ben sonunda embroluğa ulaştım transfer gunu 4 tane çözdurmüşler diğer ikisi gelişim göstermemiş bırakıp gitmişler bendekiler kaliteliymiş bakalım artık içimde hep bir huzursuzluk var ama hakkımızda hayırlısı
Yok canım iki tüp halindeydi 4 tane bide 3 tane olan anladığım kadarıyla tüp şeklinde çözdürüyolarHakkında hayırlısı olsun canım..içini ferah tut olacak inşallah..4 tane mi embriyon vardı toplamda??benim 4 tane acaba hepsini mi çözcekler die düşünmeye başladım
Yok canım iki tüp halindeydi 4 tane bide 3 tane olan anladığım kadarıyla tüp şeklinde çözdürüyolarHakkında hayırlısı olsun canım..içini ferah tut olacak inşallah..4 tane mi embriyon vardı toplamda??benim 4 tane acaba hepsini mi çözcekler die düşünmeye başladım
Aynen haklısın iyi düşünelim iyi olsun hepimiz güzel sonuçlar alsak ne iyi olur..hayırlısı ne ise o olsun diyelimCanim iyi dusun iyi olsun .Ben oyle yapmaya calisiyorum .Olmazsa da kolay degil biliyorum ama dunyanin sonu degil tekrar deneriz .
iyi yapmışsın canım. inşallah bebek belirtisidir onlar ilaç değil:) ay çok heyecanlı, hadi hayırlısı inşallah..Evet canim az kaldi :) Ben ikinci gun itibariyle rutin hayatima dondum .Arada kasiklarda batma oluyor ve bel agrim var onun disinda iyiyim . ilaclardan da olabilir dusuncesiyle kendimi dinlememeye calisiyorum .Kan testinde cikacak bakalim :)))
canım kusura bakma karıştırdım ben iyice sanırımCuma da benim test günüm çok belirsiz bir durum şuan vucut olarak yaşadıklarımız ilaçlardan zaten bu arada ben sonunda embroluğa ulaştım transfer gunu 4 tane çözdurmüşler diğer ikisi gelişim göstermemiş bırakıp gitmişler bendekiler kaliteliymiş bakalım artık içimde hep bir huzursuzluk var ama hakkımızda hayırlısı
canım ben dün embriyologlarla konuştum telde. hepsini mi çözdürüyorsunuz dedim, tüp tüp çözdürüp bakıyoruz, kaliteleri iyi değilse diğer tüpü de çözdürüyoruz dedi. inşallah gerek kalmaz 2. tüplere..Hakkında hayırlısı olsun canım..içini ferah tut olacak inşallah..4 tane mi embriyon vardı toplamda??benim 4 tane acaba hepsini mi çözcekler die düşünmeye başladım
Merhaba kızlar benim kan tahlilim haftaya pazartesi Bende de zaman zaman belim de ağrı ve kasıklarımda gerginlik oluyor ama düşünmemeye çalışıyorum Bence sizde öyle yapın bizim elimizden geleni yaptık gerisi rabbime kaldı Hepimizin için bol bol dua ediyorumayy az kaldı yaa:)) hadi bakalım inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin canım cumartesi:)) ben haftaya salı günü düşünüyorum canım bakalım bugün eşimle netleştiricez inşallah.
ooo canım senin de çokk az kalmış valla zaman nasıl geçiyor... inşallah güzel haberlerle gelirsin sen de var mı belirtiniz kızlar hiç? gerçi ilaçlardan falan deniyor belirti olsa da ama işte merak:))
S sitare35 canım senindi sanırım kusura bakma koptum biraz ben sanırım
canım biz denizliden geliyoruz öyle çok büyük sıkıntı olmuyor öğleden sonra 2-3 gibi alıyoruz randevularımızı akşama işimizi bitirip dönüyoruz kendi aracımızla ama tabi nerden geleceğinde önemlidir kontrollere ben otobüsle geliyorum saat başı otobüs oluyor denizliye yumurta toplama aslında anestezili işlemler öğleden önce yapılıyor o zaman sıkıntı olacağını düşünürsek stres olmamak için bri gün öncdene gelip orda kalıyoruz biz araştırdık en uygun ve temiz polis evi eğer memursan indirim de var öyle çok sık gelip gitmiyorsun ilk eğer yumurta geliştirme sürecine başlanmışsa ilk görüşmeden sonra 1 hafta sonra çağırıyor eğer gerekli görmezse geldiğinde yumurta toplama tarihini belirliyor bizim ilk yumurta toplama bu şekilde olmuştu ama 2. yumurta toplamada ikinci kontrole çağırdı yumurta toplamadan sonra bir sonraki adet bitiminde histereskobi histereskobiden sonra da rahim kalınlaştırma ama tabiki bu süreçler kişiye göre değişiyor tedavinin genel hattı bu şekilde eğer çok uzak bir yerden gelmiyorsan çok sıkıntı olmuyor aslındakızlar il dışından gelip gideniniz varmı sıkıntı oluyormu sanırım bi dönem çok sık gelip gidicekmişiz arkadaşımdan öğrendim o burda yaptırdı izmire gitmek sıkıntı olucak size diyor. zorlu süreç dahada zor olmaz inşallah.bulunduğum ilde tüp bebek yaptırmayı düşünmüyorum çünkü başarı oranı çok düşük kaan beyden başkasında güvenemiyorum.
Canım önemli olan sayı değilki sakın öyle düşünme neler duyuyoruz biliyosun Rabbimin dediği oluyr sonuçta bir tanedir ama çok iyidir Rabbim ona can verir ben şuan transfer oldum doktora göre herşey çok iyi ama ALlah ol derse olur doktorumuz bile öyle söylüyor şimdi dua zamanı diye bendede garip bir huzursuzluk hali var sanki olmamış gibi ama Allahtan ne gelirse razıyız hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşlhArkadaşlar merhaba,
3tane yumurta toplanmıştı benden hatırlarsanız burdan yazmıştım size.2tanesi istenilen kalitedeymiş ve 1tanesi donduruldu çok şükür.Olacağı varsa 1taneden de olur Rabbim can verir diye kendime umut veriyorum.Bayram sonrası çağırdı Kaan Bey,bakalım nasıl bir süreç izleyecek.Ben hemen konulsun,hamile kalayım ve bebeğimi kucağıma alayım hayırlısıyla diye istiyorum..
Şimdi sizden böyle tüp tüp 3er 4er donduruldu falan diye duyunca garip oldum yine,dua edin benim için de..Tevekkel olmak durumundayım Allah alnımıza yazdıysa olacaktır..
ay canım çok güzel bi haber kısmetinde varsa 1 taneden de olur kısmetinde yoksa 10 tanede olsa olmaz rabbim kaderimize yazmıştır inşşallah anne olmayı herkesin durumu sorunu farklı allahıma şükür ki ümidimiz var, inancımız var doktorların asla bebeğin olmaz deyip de bebek sahibi olan mucizeleri var asla inancını kaybetme ben inanıyorumki ona tevekkül etmiş kalbe mutluluğu yaşatacaktır O nun lütfu sonsuzArkadaşlar merhaba,
3tane yumurta toplanmıştı benden hatırlarsanız burdan yazmıştım size.2tanesi istenilen kalitedeymiş ve 1tanesi donduruldu çok şükür.Olacağı varsa 1taneden de olur Rabbim can verir diye kendime umut veriyorum.Bayram sonrası çağırdı Kaan Bey,bakalım nasıl bir süreç izleyecek.Ben hemen konulsun,hamile kalayım ve bebeğimi kucağıma alayım hayırlısıyla diye istiyorum..
Şimdi sizden böyle tüp tüp 3er 4er donduruldu falan diye duyunca garip oldum yine,dua edin benim için de..Tevekkel olmak durumundayım Allah alnımıza yazdıysa olacaktır..
CAnım ben doğuda görev yapıyorum kaan hocaya en uzaktan gelen benim sanırsam ben gidip gelme yapmadım aralıklarla geldm yani şöyle benim tedavi normalde 3 ayı geçmezdi ancak nerdeyse 10 ayı buldu senelik izin raporlarla idare ettim şunuda söyleyim herkesin tedavısıde farklı örneğn bana 1 kere opu yetti ama bazı arkadaşlarn daha çok oluyo ama ben yinede pes etmezdım maddi manevi çok yordu ama yinede tedavimi bırakmadım tüp bebek kadar uçaklara para verdim ama napalım buda bizim sınavımız pozitif düşün Rabbim yardım edecektir canımkızlar il dışından gelip gideniniz varmı sıkıntı oluyormu sanırım bi dönem çok sık gelip gidicekmişiz arkadaşımdan öğrendim o burda yaptırdı izmire gitmek sıkıntı olucak size diyor. zorlu süreç dahada zor olmaz inşallah.bulunduğum ilde tüp bebek yaptırmayı düşünmüyorum çünkü başarı oranı çok düşük kaan beyden başkasında güvenemiyorum.
Arkadaşlar merhaba,
Arkadaşlar merhaba,
Çok Sağol canım..Allah kısmet ettiyse sendende güzel haberler alacağız.Canım önemli olan sayı değilki sakın öyle düşünme neler duyuyoruz biliyosun Rabbimin dediği oluyr sonuçta bir tanedir ama çok iyidir Rabbim ona can verir ben şuan transfer oldum doktora göre herşey çok iyi ama ALlah ol derse olur doktorumuz bile öyle söylüyor şimdi dua zamanı diye bendede garip bir huzursuzluk hali var sanki olmamış gibi ama Allahtan ne gelirse razıyız hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?