- 5 Mayıs 2015
- 444
- 519
- 53
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #14.641
İnşallah canım inşallah..Çok şükür 1 tane kardan bebeğim oldu,Allah'ım can versin..Allah beni ve benim gibi kucak açmış tüm herkese hayırlısıyla evlat sahibi yapsın...ay canım çok güzel bi haber kısmetinde varsa 1 taneden de olur kısmetinde yoksa 10 tanede olsa olmaz rabbim kaderimize yazmıştır inşşallah anne olmayı herkesin durumu sorunu farklı allahıma şükür ki ümidimiz var, inancımız var doktorların asla bebeğin olmaz deyip de bebek sahibi olan mucizeleri var asla inancını kaybetme ben inanıyorumki ona tevekkül etmiş kalbe mutluluğu yaşatacaktır O nun lütfu sonsuz
ARI sütü bal polen propolis karışımını kullandım ama kestane balına bir bakayım bende.Çok Sağol canım..Bendede yumurta rezer azlığı varCanımmm benim yumurtam az ama kestane balıyla polen karıştrp yedim şimdi malatyadan arı sürlü polen yumurtası az ve kist olanlarda kullanılan karısım getitiryrm kullananlar güZel sonuçlar almış hatta hepsi hamile insallah bizlerde güzel sonuç alırız bol bol dua etmeyz hayrlısıyla olcak
İnşallah canım inşallah..Çok şükür 1 tane kardan bebeğim oldu,Allah'ım can versin..Allah beni ve benim gibi kucak açmış tüm herkese hayırlısıyla evlat sahibi yapsın...
ARI sütü bal polen propolis karışımını kullandım ama kestane balına bir bakayım bende.Çok Sağol canım..Bendede yumurta rezer azlığı var[/QUOTEMalatyadan gelen karısımı kullanıyım tam içindekileride öğreniyim tekrar bilgi veririm canmm insallah olcak canmmm hayrlısıyla
Âmin inşallah canım çok Sağol ne güzel demişsin..Canım gözün aydın.... aferin o kardan bebişe... Sıkı sıkı tutunsun inşallah...
Ay ne güzel darısı bekleyen bütün herkezin başına.. Allah sağlıkla kucağına aldırsın..Arkadaşlar 14.gün kan sonucum 799. Az önce öğrendim. Çok şükür Allah'ıma...
Maşallah maşallah gözünüz aydın olsun rabbim sağlık sihhatle kucaginiza almayı nasip etsinArkadaşlar 14.gün kan sonucum 799. Az önce öğrendim. Çok şükür Allah'ıma...
Çok güzel maşallah gözün aydın :)))Arkadaşlar 14.gün kan sonucum 799. Az önce öğrendim. Çok şükür Allah'ıma...
Selam canım ben transfer oldum sonucu bekliyorum hayırlısıyla :))kızlar selam,
son durumumuz aşağıda, bu ara koşturmaktan kaçırdığım birey varsa lütfen hatırlatın düzeltmesini yapayım.
Eki Görüntüle 1631807
tamam canım listeden düzeltmeyi yaptım. varsa başka arkadaşlar da haber verir diye bekletiyorum eklicem sonra:)Selam canım ben transfer oldum sonucu bekliyorum hayırlısıyla :))
Benden once bir arkadas daha vardi demistim dogru hatirlamisim :)))) @AlisVolatPropriis arkadasimizinda gozu aydin :)))))bu arada @AlisVolatPropriis arkadaşımız da bana mesaj atmış bana Kaan Hoca'nın hastasıymış, 2 eylül'de olmuş transferi bugün pozitif sonucu almış onu da eklicem şimdi listeye moralleri yükseltelim birazcık:)))
Harika bir haber canim bu bebisin veya bebislerin saglikla dogsun insallah :)))Arkadaşlar 14.gün kan sonucum 799. Az önce öğrendim. Çok şükür Allah'ıma...
İnşallah canım ikisi çözülse diğer ikisi de heba olmasa:)canım ben dün embriyologlarla konuştum telde. hepsini mi çözdürüyorsunuz dedim, tüp tüp çözdürüp bakıyoruz, kaliteleri iyi değilse diğer tüpü de çözdürüyoruz dedi. inşallah gerek kalmaz 2. tüplere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?