Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

İnşallah canım inşallah..Çok şükür 1 tane kardan bebeğim oldu,Allah'ım can versin..Allah beni ve benim gibi kucak açmış tüm herkese hayırlısıyla evlat sahibi yapsın...

ARI sütü bal polen propolis karışımını kullandım ama kestane balına bir bakayım bende.Çok Sağol canım..Bendede yumurta rezer azlığı var

Mm

bebitom02 canım benim hadi hayırlısı olsun çok sevindim:)) Allahım o bir tanesinin sana tutunmasını nasip etsin inşallah hiç üzülme biliyosun bizim durumlarımızda moral en önemli şey:) benim durumumu biliyosun çok üzüldüm falan ertelendi transferm diye ama Allahım nasip edecekse o zaman da edecek, bize düşen bol dua edip sabretmek.. :))
C cutetwins oyy canım sağlıkla gelsin bebişin (ya da bebişlerin:)) inşallah çook sevindim:)))

kızlar selam,
son durumumuz aşağıda, bu ara koşturmaktan kaçırdığım birey varsa lütfen hatırlatın düzeltmesini yapayım.

Benden once bir arkadas daha vardi demistim dogru hatirlamisim :)))) @AlisVolatPropriis arkadasimizinda gozu aydin :)))))

arkadaşlar herkeze selamlar.micro akışkan çip uygulanıp gebelik yaşayan varmı aranızda tecrubelerinize ihtiyacım var

kızlar histereskobi sonrası kanamalarım devam ediyor hala geçen çarşamba olmuştum histereskobiyi nerdeyse 1 hafta oldu hiç öyle azalma falan da yok normal mi acaba ??

İnşallah canım ikisi çözülse diğer ikisi de heba olmasa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…