Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım benden 14 yumurta toplandı 9 tane kaliteli embriyo oluştu ve transfer edilenler tutmadı şimdi ise iki dondurulmuş embriyom kaldı yani demek istediğim ha bir olmuş ha on olmuş sayılar sadece insanın içini rahatlatıyor tutunacaksa bir tane de yeter nasibimizde varsa olur.

Çok doğru canım çok Sağol destek moral oldunuz bana..
Allah yazdıysa alnımıza kaderimize olacaktır hayırlısıyla..
Sende moralini bozma 2tane daha varmış,inşallah onlar sımsıkı tutunurlar sana canım..

arkadaşlar herkeze selamlar.micro akışkan çip uygulanıp gebelik yaşayan varmı aranızda tecrubelerinize ihtiyacım var

Canım biz o kadar olumsuzluk yaşadık ki, en son uygulamada Kaan Bey bize ondan da bahsetmişti ve bizde ne gerekiyorsa yapalım. Aklımızda hiçbirsey kalmasın dedik. Allah'ımıza şükürler olsun 22.haftafayım şuan... Kaldı ki en son transferim tazeydi, eşimin isteği doğrultusunda.. Kaan Bey'de o kadar aksilik yaşadığımız için siz bilirsiNiz nasıl isterseniz demişti.. Hersey kader kısmet.. Kaldı ki çok büyük bi meblağ değildi ücreti diye hatırlıyorum.. Sonradan pişman olur musun olmaz mısın bence onu tart sen... Umarım hepimizin kucakları dolar...

Canım çok tebrik ederim.... :) Çok sevindim... :) Kan değerin kaç çıktı?

8. Gün 125 çıktı bugün 13. Günüm.burda bi doktora görüneyim dedim ama gitmez olaydım. O kadar moralimi bozdu ki. Keseyi görmeden kalp atışını duymadan hiçbir yakınınıza haber bile vermeyin hamile sayılmazsın daha dedi 15 günden önde de kalp atışı duyulmaz dedi. Bilmiyorum artık biraz sevindik o da kursağımızda kaldı.. Illa düşer kaybedersiniz demiyorum ama böyle sevinip travma geçiren çok hasta gördüm baştan uyarıyorum o Yüzden dedi.

Canım üzülme, bişeyi söylemenin 40 tane yolu varken bazıları en kötü haliyle söyler. Bu hayata bakışlarını da gösterir. Tabii ki her gebelikte kese ve kalp atışı görünmeden emin olunmaz derler, hele tüp bebeğin farklı riskleri de var, o yüzeden iki günde ya da 4 günde bir kan veriyoruz... Bana Kaan bey 4 günde bir yeniden kan ver dedi. Kese için en az bir 15 gün dedi tabii o da... Sen kan değerini kontrol ettir yine yarın istersen. Allahın izniyle bişeycik olmaz....

canım hiç canını sıkma. dr.lar hep çok temkinli davranıyorlar. aslında kimseye söylemeyin derken niyet kötü değil aksine. herşeyin yolunda gittiğini görmek istiyorlar, hayal kırıklığına uğramamamız için. sen 2 günde bir kan değerine baktır. Kaan Hoca'ya sordun mu o da yönlendirir seni. hamilesin işte bal gibi:) ama sağlıklı bir gebelik olduğunu görmek için hep takip gerekiyor maalesef, hamile kaldın mı bitmiyor endişeler dedikleri bu oluyor sanırım

35_oz Merhaba,
Mikroçiple ilgili bizde Kaan Bey e ilettik kullanılsın diye fakat opu öncesi Dr.Zerrin Hanım geldi Yanıma Lab. Sorumlusu şunu söyledi;erkek faktörünün olmaması Lazım,Sayın'ın fazla olması Lazım ve opu günü olması Lazım diye.Bilgin olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…