- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #14.661
Canım benden 14 yumurta toplandı 9 tane kaliteli embriyo oluştu ve transfer edilenler tutmadı şimdi ise iki dondurulmuş embriyom kaldı yani demek istediğim ha bir olmuş ha on olmuş sayılar sadece insanın içini rahatlatıyor tutunacaksa bir tane de yeter nasibimizde varsa olur.Arkadaşlar merhaba,
3tane yumurta toplanmıştı benden hatırlarsanız burdan yazmıştım size.2tanesi istenilen kalitedeymiş ve 1tanesi donduruldu çok şükür.Olacağı varsa 1taneden de olur Rabbim can verir diye kendime umut veriyorum.Bayram sonrası çağırdı Kaan Bey,bakalım nasıl bir süreç izleyecek.Ben hemen konulsun,hamile kalayım ve bebeğimi kucağıma alayım hayırlısıyla diye istiyorum..
Şimdi sizden böyle tüp tüp 3er 4er donduruldu falan diye duyunca garip oldum yine,dua edin benim için de..Tevekkel olmak durumundayım Allah alnımıza yazdıysa olacaktır..
Benden once bir arkadas daha vardi demistim dogru hatirlamisim :)))) @AlisVolatPropriis arkadasimizinda gozu aydin :)))))
Çok doğru canım çok Sağol destek moral oldunuz bana..Canım benden 14 yumurta toplandı 9 tane kaliteli embriyo oluştu ve transfer edilenler tutmadı şimdi ise iki dondurulmuş embriyom kaldı yani demek istediğim ha bir olmuş ha on olmuş sayılar sadece insanın içini rahatlatıyor tutunacaksa bir tane de yeter nasibimizde varsa olur.
arkadaşlar herkeze selamlar.micro akışkan çip uygulanıp gebelik yaşayan varmı aranızda tecrubelerinize ihtiyacım var
Çok teşekkür ederim :) darısı sonuç bekleyen diğer tüm arkadaşların başına
Canim hayirlisi olsun allah kucagina almayi nasip etsin.. bizlere de dua et.Çok teşekkür ederim :) darısı sonuç bekleyen diğer tüm arkadaşların başına
Çook güzel bir haber bu ALlah hayırlı evlatlar nasip etsin inşlhArkadaşlar 14.gün kan sonucum 799. Az önce öğrendim. Çok şükür Allah'ıma...
Hayırlısı olsun inşlh darısı bizim başımızaÇok teşekkür ederim :) darısı sonuç bekleyen diğer tüm arkadaşların başına
Çook güzel bir haber bu ALlah hayırlı evlatlar nasip etsin inşlh
Canım çok tebrik ederim.... :) Çok sevindim... :) Kan değerin kaç çıktı?
8. Gün 125 çıktı bugün 13. Günüm.burda bi doktora görüneyim dedim ama gitmez olaydım. O kadar moralimi bozdu ki. Keseyi görmeden kalp atışını duymadan hiçbir yakınınıza haber bile vermeyin hamile sayılmazsın daha dedi15 günden önde de kalp atışı duyulmaz dedi. Bilmiyorum artık biraz sevindik o da kursağımızda kaldı.. Illa düşer kaybedersiniz demiyorum ama böyle sevinip travma geçiren çok hasta gördüm baştan uyarıyorum o Yüzden dedi.
canım hiç canını sıkma. dr.lar hep çok temkinli davranıyorlar. aslında kimseye söylemeyin derken niyet kötü değil aksine. herşeyin yolunda gittiğini görmek istiyorlar, hayal kırıklığına uğramamamız için. sen 2 günde bir kan değerine baktır. Kaan Hoca'ya sordun mu o da yönlendirir seni. hamilesin işte bal gibi:) ama sağlıklı bir gebelik olduğunu görmek için hep takip gerekiyor maalesef, hamile kaldın mı bitmiyor endişeler dedikleri bu oluyor sanırım8. Gün 125 çıktı bugün 13. Günüm.burda bi doktora görüneyim dedim ama gitmez olaydım. O kadar moralimi bozdu ki. Keseyi görmeden kalp atışını duymadan hiçbir yakınınıza haber bile vermeyin hamile sayılmazsın daha dedi15 günden önde de kalp atışı duyulmaz dedi. Bilmiyorum artık biraz sevindik o da kursağımızda kaldı.. Illa düşer kaybedersiniz demiyorum ama böyle sevinip travma geçiren çok hasta gördüm baştan uyarıyorum o Yüzden dedi.
Bende cinarada nerde diye arıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?