- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #14.681
Her zaman giremiyorum cevaplarını da geç görüyorum canım. Cumartesi merkezi aradım kaan bey kist olabilir goreyim demiş bugün muayene etti. Dediğin gibi ilacın etkisi devam etmez dedi. Rahim kalinlasmis belki gebesin tahlil alalım yoksa ilaç vericem dedi. Bir an umitlendik ama sonuç yine aynı. Yumurta catlayamamis. İlk defa bu kadar geç kaldı 9 gün oldu ve cok sisirdi. Duphaston kullanicam 5 gün yine başladım bugün .canım tek iğne çok etkili olmuyor heralde ama sen zaten iğneden sonra haplarla bi adet gördüysen ve başka ilaç kullanmadıysan yine adet olucaksın çünkü benim yumurta toplatmadan sonra kistlerde büyüme olduğu için 1 ay ara vermiştik hap kullanıp adet olduktan sonra tekrar adet görmüştüm ama o sürede doğum kpntrol hapı da vermişti bitindece adet olmuştum sen de olursun ama belki gecikmeler olabilir
Bizde sayı ve hız sorunu vardı ve mikroçip uygulandı şimdi bunu görünce şaşırdım mikroçip erkek kaynaklı sorunlarda kullanılıyor diye biliyordum@35_oz Merhaba,
Mikroçiple ilgili bizde Kaan Bey e ilettik kullanılsın diye fakat opu öncesi Dr.Zerrin Hanım geldi Yanıma Lab. Sorumlusu şunu söyledi;erkek faktörünün olmaması Lazım,Sayın'ın fazla olması Lazım ve opu günü olması Lazım diye.Bilgin olsun canım..
Ah keşke canım içimde olumsuz bir hava var ama napalım ALlahtan gelen herşeye razıyızCanım senin de yaklaştı sanırım test günün... :) Allahım sana da güzel haberler vermeyi nasip etsin... Bana vereceksin gibi geliyor :)
heehhh degisiklik iyidir dedim degistirdimBende cinarada nerde diye arıyordum
aaa o olumsuz ifadeleri kaldiralimAh keşke canım içimde olumsuz bir hava var ama napalım ALlahtan gelen herşeye razıyız
Selam kizlar yarin icin dr.kaan beyden randevu aldim.ilk defa gidiyorum.heycanliyim 3. Doktorum olucak.hikayemi bastan anlatmak icimi daraltiyor.biraz drun yaklasimi durusu hakkinda bilgi verebilirmisiniz
Evet inşallah bu transfer için kaan hoca tedavi ediyor bu kez daha farklı olacak inanıyorum adım adım ilerliyoruz nasipse o ikisi bir ay sonra transfer edilecekÇok doğru canım çok Sağol destek moral oldunuz bana..
Allah yazdıysa alnımıza kaderimize olacaktır hayırlısıyla..
Sende moralini bozma 2tane daha varmış,inşallah onlar sımsıkı tutunurlar sana canım..
Canim benim hiç takılma sayıya ınan ve dua edip hayirlisini isteArkadaşlar merhaba,
3tane yumurta toplanmıştı benden hatırlarsanız burdan yazmıştım size.2tanesi istenilen kalitedeymiş ve 1tanesi donduruldu çok şükür.Olacağı varsa 1taneden de olur Rabbim can verir diye kendime umut veriyorum.Bayram sonrası çağırdı Kaan Bey,bakalım nasıl bir süreç izleyecek.Ben hemen konulsun,hamile kalayım ve bebeğimi kucağıma alayım hayırlısıyla diye istiyorum..
Şimdi sizden böyle tüp tüp 3er 4er donduruldu falan diye duyunca garip oldum yine,dua edin benim için de..Tevekkel olmak durumundayım Allah alnımıza yazdıysa olacaktır..
Kızlar bugün tedavide önemli bir basamağı daha geçeceğim. Bugün histo olacağım. 10. 30 da islemim var Histo günü neler sormaliyim kaan beye. Malum bazen aklı dağınık oluyor ya sonradan içim içimi yememesı için neler konuşmalı yım?
hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah canım. histoda kan alacaklar, değerlerinde sıkıntı yoksa ilaçlara başlatacaklar. ben de bişey sormadım gibi hatırlıyorum, seni 10 gün sonra kontrole çağıracak zaten. inşallah bunu da atlatıp gün saymaya başlayacaksın artık:))Kızlar bugün tedavide önemli bir basamağı daha geçeceğim. Bugün histo olacağım. 10. 30 da islemim var Histo günü neler sormaliyim kaan beye. Malum bazen aklı dağınık oluyor ya sonradan içim içimi yememesı için neler konuşmalı yım?
canım benim hayırlısı olsun inşallah netleşir günün... çok çok az kaldı valla... güzel haberini bekliyoruz:)günaydın herkese...bugün transfer günüm netleşebilir. bir adım daha yaklaşmak umuduyla
Canim Histo esnasinda kan aliniyor .Eger degerlerin iyi cikarsa ilaclara basliyorsun .Zaten yonlendiriliyorsun .Rahat ol lutfen :)))))Kızlar bugün tedavide önemli bir basamağı daha geçeceğim. Bugün histo olacağım. 10. 30 da islemim var Histo günü neler sormaliyim kaan beye. Malum bazen aklı dağınık oluyor ya sonradan içim içimi yememesı için neler konuşmalı yım?
Hadi gozun aydin canim :))) İnsallah guzel haberler alirsin :)))günaydın herkese...bugün transfer günüm netleşebilir. bir adım daha yaklaşmak umuduyla
Gunaydin canim. En zor asamaya geliyorsun.. hakkinda hayirlisi olsun..günaydın herkese...bugün transfer günüm netleşebilir. bir adım daha yaklaşmak umuduyla
Hadi bakalim geri sayima az kaldi canim. Allah hakkinda hayirlisini versin..Kızlar bugün tedavide önemli bir basamağı daha geçeceğim. Bugün histo olacağım. 10. 30 da islemim var Histo günü neler sormaliyim kaan beye. Malum bazen aklı dağınık oluyor ya sonradan içim içimi yememesı için neler konuşmalı yım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?