Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Her zaman giremiyorum cevaplarını da geç görüyorum canım. Cumartesi merkezi aradım kaan bey kist olabilir goreyim demiş bugün muayene etti. Dediğin gibi ilacın etkisi devam etmez dedi. Rahim kalinlasmis belki gebesin tahlil alalım yoksa ilaç vericem dedi. Bir an umitlendik ama sonuç yine aynı. Yumurta catlayamamis. İlk defa bu kadar geç kaldı 9 gün oldu ve cok sisirdi. Duphaston kullanicam 5 gün yine başladım bugün .

Bizde sayı ve hız sorunu vardı ve mikroçip uygulandı şimdi bunu görünce şaşırdım mikroçip erkek kaynaklı sorunlarda kullanılıyor diye biliyordum

Selam kizlar yarin icin dr.kaan beyden randevu aldim.ilk defa gidiyorum.heycanliyim 3. Doktorum olucak.hikayemi bastan anlatmak icimi daraltiyor.biraz drun yaklasimi durusu hakkinda bilgi verebilirmisiniz

Bende cinarada nerde diye arıyordum
heehhh degisiklik iyidir dedim degistirdim

Ah keşke canım içimde olumsuz bir hava var ama napalım ALlahtan gelen herşeye razıyız
aaa o olumsuz ifadeleri kaldiralim
hemen... olumsuz dusunce olumsuzu cagirir dusuncesiyle hemen guzel seylere odaklanmaya calis canim. su an bizlerin en buyuk ihtiyaci moral+pozitif dusunce=guzellikler:))

Selam kizlar yarin icin dr.kaan beyden randevu aldim.ilk defa gidiyorum.heycanliyim 3. Doktorum olucak.hikayemi bastan anlatmak icimi daraltiyor.biraz drun yaklasimi durusu hakkinda bilgi verebilirmisiniz

bende tekrar tekrar anlatmaktan sıkılıyordum canım senin gibi ama ilk görüşme hem uzun hem tatmin edici ...
bi nevi ön seans gibi çok rahat ol kaan beye giden hastalar ilk onu tercih edenler değil genellikle dr dr gezmiş ,yılgın ,yorulmuş ve bebek hasretiyle yanıp tutuşan çiftler ve bu onun çok farkında dr umuz için ilk görüşme daha zor aslında aynı zamanda psikolog görevide üstleniyor bir nevi:)) beni bile 3 ay doğum kontrol hapına ikna etti)yanından ayrıldıktan sonra yolculuğumuz boyunca sesi kulağımdaydı.çok umutluydu benden ama olmadı belkide olacaktı stresim ve isteğim önüne geçti anlamlı tedavi görmedim açıkçası kistlerim beni terk etmedi doğum kontrol haplarına rağmen.bende artık üzülmek istemediğim için tüp bebeğe yöneldim hayırlısı ile tabi sonucunu bilemiyorum olur yada olmaz buda benim sınavım; (

Evet inşallah bu transfer için kaan hoca tedavi ediyor bu kez daha farklı olacak inanıyorum adım adım ilerliyoruz nasipse o ikisi bir ay sonra transfer edilecek

Canim benim hiç takılma sayıya ınan ve dua edip hayirlisini iste

Son düzenleme:

Kaan Bey gerekli yönlendrmeyi yapıyor ve önümüzdeki süreci anlatıyor..yüreğini ferah tut.

hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah canım. histoda kan alacaklar, değerlerinde sıkıntı yoksa ilaçlara başlatacaklar. ben de bişey sormadım gibi hatırlıyorum, seni 10 gün sonra kontrole çağıracak zaten. inşallah bunu da atlatıp gün saymaya başlayacaksın artık:))
günaydın herkese...bugün transfer günüm netleşebilir. bir adım daha yaklaşmak umuduyla
canım benim hayırlısı olsun inşallah netleşir günün... çok çok az kaldı valla... güzel haberini bekliyoruz:)

Canim Histo esnasinda kan aliniyor .Eger degerlerin iyi cikarsa ilaclara basliyorsun .Zaten yonlendiriliyorsun .Rahat ol lutfen :)))))

Reactions: GTY
Hadi bakalim geri sayima az kaldi canim. Allah hakkinda hayirlisini versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…