- 20 Eylül 2014
- 1.340
- 1.170
- 158
- 44
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #14.701
BEnim cumartesi günü canım.Kızlar test günleriniz ne zaman?
Tamam işte bende onu yazdım.Zerrin Hn ın söylediği erkek Kaynaklı sorunlarda oluyor dedi.:)Bizde sayı ve hız sorunu vardı ve mikroçip uygulandı şimdi bunu görünce şaşırdım mikroçip erkek kaynaklı sorunlarda kullanılıyor diye biliyordum
Tatlım olmaması Lazım demişim ya Devrik cümle kullanmışım,pardon:) Aynen dediğini iletti Zerrin Hanım.Dondurulmuş spermde kullanamayız dedi.Bizde sayı ve hız sorunu vardı ve mikroçip uygulandı şimdi bunu görünce şaşırdım mikroçip erkek kaynaklı sorunlarda kullanılıyor diye biliyordum
Benim yarin taze annecik :)))Kızlar test günleriniz ne zaman?
Tamam canım anladım olur bazen bi uyguladık ama negatif sonuç aldık ne yazıkki temmuzda şimdilik dinlenme surecindeyim inşallah deneyenler alır olumlu sonucunu herkesin hakkında hayırlısı olsun :)Tatlım olmaması Lazım demişim ya Devrik cümle kullanmışım,pardon:) Aynen dediğini iletti Zerrin Hanım.Dondurulmuş spermde kullanamayız dedi.
Gözün aydın canım zor süreçleri atlattın senin de sonuca az kaldı artık bundan sonrası hep bekleme faslı :))Kızlar histo iyi geçti. Rahimde problem yok . Kan sonuçları da iyi çıktı. Kalınlaştırmaya başlıyoruz. Opu ile ayni anestezi ilacını kullanıyoruz dediler ama bugün zor uyandım
İyi kalınlaşmış hadi gözün aydın transferin de olur biter hayırlısıyla inşallah senin de güzel haberlerini alırız.kızlar merkezden çıktık..rahim kalınlığım 10 olmuş..tarla güzel dedi kaan bey..güldürdü beni..transferim salı günü 14.30 inşallah..bende haberler böyle
Canım müjdeli haberlerini bekliyoruz :))) merak ettim evde hiç test yaptın mı?? Benim sonuç cumartesi cesaret edemedim yapmaya.Benim yarin taze annecik :)))
İnşallah canım inşallah. Hadi bize de umut ol. Ben kendime söz verdim test gününde öğreneceğim evde yapmayacağım.Sorma heyecan dorukta :) Bu tedavide en zor olan bu kısımı kesinlikle :)))) Yarın inşallah güzel haberler verebilirim :)))
İnşallahhhhh :))))) Canım eşim izin vermedi .Kafan karışmasın zamanında yaptıralım dedi bende ona hak verdim .Ayrıca kendimde çok belirti aramamaya çalışıyorum çünkü ilaçlardan da olabilir düşüncesiyle ... Yarın göreceğiz bakalım :))))Canım müjdeli haberlerini bekliyoruz :))) merak ettim evde hiç test yaptın mı?? Benim sonuç cumartesi cesaret edemedim yapmaya.
Bizde öyle bir karar aldık canım .Sonuçta 10-12 gün arası değerler daha sağlıklı .O Yüzden bekleyip göreceğiz artık .Herşeyin Hayırlısı :)))))İnşallah canım inşallah. Hadi bize de umut ol. Ben kendime söz verdim test gününde öğreneceğim evde yapmayacağım.
ayy canım yaa hadi bakalım bekliyoruz hayırlı haberlerini inşallah:)) sonra da her gün bir arkadaşımızın belli olucak sırasıyla inşallah güzel haberler haftası olsun bu haftaSorma heyecan dorukta :) Bu tedavide en zor olan bu kısımı kesinlikle :)))) Yarın inşallah güzel haberler verebilirim :)))
Evet canim iki guzel haber aldik ve cok mutlu olduk :))))) insallah hepimiz guzel haberler verebiliriz :))))) Sen ameliyat isini ne yaptin ne zaman oluyorsun ?ayy canım yaa hadi bakalım bekliyoruz hayırlı haberlerini inşallah:)) sonra da her gün bir arkadaşımızın belli olucak sırasıyla inşallah güzel haberler haftası olsun bu hafta
Blu eyes tebrik ederim arkadaşım, bende deniyeceğim inşallah , çünkü eşimin değerleri düşük, bebito canım yalnış anlamış olabilirmisin acaba, Micro çip erkek için uygulanan bîr şey, bu uygulamayı yaptıran ve gebelik yaşayan varmı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?