Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Benim de eşim aynı şekilde :))) belirti dersen o bende de yok canım kafayı fazla yormamak lazım. Burada güzel haberler görünce kendim pozitif sonuç almış kadar seviniyorum Allah hepimizin emeğinin karşılığını verir inşallah.

Tamam canım anladım olur bazen bi uyguladık ama negatif sonuç aldık ne yazıkki temmuzda şimdilik dinlenme surecindeyim inşallah deneyenler alır olumlu sonucunu herkesin hakkında hayırlısı olsun :)
Hayırlısı olsun canım Hakkımızda..Biz de kullanılmadı anlayacağın mikroçip yöntemi.Olacağı varsa bunlar bahanesi zaten Allah isterse evlat sahibi olacağız inşallah..

Evet canım yanlış imla kullanmışım:)Aynen dediniz gibi erkek sorununda kullanılan bir Yöntem,tekrar pardon kafanızı karıştırdığım için Kullanın tabikii son teknoloji ve hamilelik oranını arttırıyormuş.

Sorma heyecan dorukta :) Bu tedavide en zor olan bu kısımı kesinlikle :)))) Yarın inşallah güzel haberler verebilirim :)))
Canım hadi yarın güzel haberini alacağız inşallah..Beklemek ve sabretmek çok zor tatbiki bizi sadece biz anlarız..Şimdiden tebrik ederim güzel anne adayı:))

Evet canim bende cok seviniyorum inan :))))Herkes bebis ugruna cok ciddi bir mucadele veriyor Allah kimsenin emeklerini bos cikarmasin .

Sorma heyecan dorukta :) Bu tedavide en zor olan bu kısımı kesinlikle :)))) Yarın inşallah güzel haberler verebilirim :)))
Heyecanla hayırlı haberlerini bekliyoruz canım ♡♡.. sonuç bekleyen arkadaşlarım dualarım sizinle hep..bu hafta arka arkaya alacağız haberleri..liste yeşillenecek fazlasıyla inşallah :))) bu arada haftaya transfer olacak arkadaş var mı??

Slm kızlar beni eskilerden bilenler olabilir dün 37 . Hafta mız da meleğim i bitanecik oglusumu kucagimiza aldık büyük umutlarla başladığımız hikâyemiz mutlu sona ulaştı size yazmamin sebi asla pes etmeyin rabbim bu mucizeyi isteyen herkese yasatsin bu yolu bize açan kaan bey e ne kadar teşekkür etsek az kalır umarım bizde birilerine umut oluruz

Anım tebrik ederim.allah sağlıkla sıhatla, analı babalı büyütsün... Darısı bizlere inşallah. Bizim için dua et..

Ohh mis kokuludur simdi o.Allahim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı tüm isteyenlerin başına.Allah bizede nasip etsin sağlıkla kavuşmayı.

Evet canim iki guzel haber aldik ve cok mutlu olduk :))))) insallah hepimiz guzel haberler verebiliriz :))))) Sen ameliyat isini ne yaptin ne zaman oluyorsun ?
inşallah canım aminn:)) bekliyoruz güzel haberini heyecanla inşallahhh:)))
haftaya olcam canım kısmetse, bayramdan önce olup kurtulmak istiyorum hayırlısıyla. bayramda dinlenip sahalara bomba gibi geri dönmem lazım
merhaba ne güzel bir haber bu Allah sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin meleğinizi:)) bizim böyle güzel haberlere ihtiyacımız var inşallah sizin gibi meleğine kavuşacaklarımızın sayısı artacak gitgide

Allah analı babalı büyütsün canım bahtı açık olsun..

Tebrik ederin canım..Allah analı babalı büyütsün bebeğini...ömrü uzun olsun...bidee darısıı bizlerin başına olsun...:))))

B berlin74 canım sapık gibi taciz edip duruyorum seni farkındayım ama güzel haberini bekliyoruz inşallah kan sonucunu beklediğinden bizi bekletiyosundur meraktayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…