- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #14.721
Teşekkür ederim canım...hayırlısıyla transfer de olur güzel sonuclar alırız inşallah..İyi kalınlaşmış hadi gözün aydın transferin de olur biter hayırlısıyla inşallah senin de güzel haberlerini alırız.
Benim de eşim aynı şekilde :))) belirti dersen o bende de yok canım kafayı fazla yormamak lazım. Burada güzel haberler görünce kendim pozitif sonuç almış kadar seviniyorum Allah hepimizin emeğinin karşılığını verir inşallah.İnşallahhhhh :))))) Canım eşim izin vermedi .Kafan karışmasın zamanında yaptıralım dedi bende ona hak verdim .Ayrıca kendimde çok belirti aramamaya çalışıyorum çünkü ilaçlardan da olabilir düşüncesiyle ... Yarın göreceğiz bakalım :))))
Hayırlısı olsun canım Hakkımızda..Biz de kullanılmadı anlayacağın mikroçip yöntemi.Olacağı varsa bunlar bahanesi zaten Allah isterse evlat sahibi olacağız inşallah..Tamam canım anladım olur bazen bi uyguladık ama negatif sonuç aldık ne yazıkki temmuzda şimdilik dinlenme surecindeyim inşallah deneyenler alır olumlu sonucunu herkesin hakkında hayırlısı olsun :)
Evet canım yanlış imla kullanmışım:)Aynen dediniz gibi erkek sorununda kullanılan bir Yöntem,tekrar pardon kafanızı karıştırdığım içinBlu eyes tebrik ederim arkadaşım, bende deniyeceğim inşallah , çünkü eşimin değerleri düşük, bebito canım yalnış anlamış olabilirmisin acaba, Micro çip erkek için uygulanan bîr şey, bu uygulamayı yaptıran ve gebelik yaşayan varmı..
Canım hadi yarın güzel haberini alacağız inşallah..Beklemek ve sabretmek çok zor tatbiki bizi sadece biz anlarız..Şimdiden tebrik ederim güzel anne adayı:))Sorma heyecan dorukta :) Bu tedavide en zor olan bu kısımı kesinlikle :)))) Yarın inşallah güzel haberler verebilirim :)))
Evet canim bende cok seviniyorum inan :))))Herkes bebis ugruna cok ciddi bir mucadele veriyor Allah kimsenin emeklerini bos cikarmasin .Benim de eşim aynı şekilde :))) belirti dersen o bende de yok canım kafayı fazla yormamak lazım. Burada güzel haberler görünce kendim pozitif sonuç almış kadar seviniyorum Allah hepimizin emeğinin karşılığını verir inşallah.
Saol bitanem Allah herkese hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin :))))Canım hadi yarın güzel haberini alacağız inşallah..Beklemek ve sabretmek çok zor tatbiki bizi sadece biz anlarız..Şimdiden tebrik ederim güzel anne adayı:))
Heyecanla hayırlı haberlerini bekliyoruz canım ♡♡.. sonuç bekleyen arkadaşlarım dualarım sizinle hep..bu hafta arka arkaya alacağız haberleri..liste yeşillenecek fazlasıyla inşallah :))) bu arada haftaya transfer olacak arkadaş var mı??Sorma heyecan dorukta :) Bu tedavide en zor olan bu kısımı kesinlikle :)))) Yarın inşallah güzel haberler verebilirim :)))
Anım tebrik ederim.allah sağlıkla sıhatla, analı babalı büyütsün... Darısı bizlere inşallah. Bizim için dua et..Slm kızlar beni eskilerden bilenler olabilir dün 37 . Hafta mız da meleğim i bitanecik oglusumu kucagimiza aldık büyük umutlarla başladığımız hikâyemiz mutlu sona ulaştı size yazmamin sebi asla pes etmeyin rabbim bu mucizeyi isteyen herkese yasatsin bu yolu bize açan kaan bey e ne kadar teşekkür etsek az kalır umarım bizde birilerine umut oluruz
Ohh mis kokuludur simdi o.Allahim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı tüm isteyenlerin başına.Allah bizede nasip etsin sağlıkla kavuşmayı.Slm kızlar beni eskilerden bilenler olabilir dün 37 . Hafta mız da meleğim i bitanecik oglusumu kucagimiza aldık büyük umutlarla başladığımız hikâyemiz mutlu sona ulaştı size yazmamin sebi asla pes etmeyin rabbim bu mucizeyi isteyen herkese yasatsin bu yolu bize açan kaan bey e ne kadar teşekkür etsek az kalır umarım bizde birilerine umut oluruz
inşallah canım aminn:)) bekliyoruz güzel haberini heyecanla inşallahhh:)))Evet canim iki guzel haber aldik ve cok mutlu olduk :))))) insallah hepimiz guzel haberler verebiliriz :))))) Sen ameliyat isini ne yaptin ne zaman oluyorsun ?
merhaba ne güzel bir haber bu Allah sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin meleğinizi:)) bizim böyle güzel haberlere ihtiyacımız varSlm kızlar beni eskilerden bilenler olabilir dün 37 . Hafta mız da meleğim i bitanecik oglusumu kucagimiza aldık büyük umutlarla başladığımız hikâyemiz mutlu sona ulaştı size yazmamin sebi asla pes etmeyin rabbim bu mucizeyi isteyen herkese yasatsin bu yolu bize açan kaan bey e ne kadar teşekkür etsek az kalır umarım bizde birilerine umut oluruz
Slm kızlar beni eskilerden bilenler olabilir dün 37 . Hafta mız da meleğim i bitanecik oglusumu kucagimiza aldık büyük umutlarla başladığımız hikâyemiz mutlu sona ulaştı size yazmamin sebi asla pes etmeyin rabbim bu mucizeyi isteyen herkese yasatsin bu yolu bize açan kaan bey e ne kadar teşekkür etsek az kalır umarım bizde birilerine umut oluruz[/QUOT canım çok sevindim rabbim anali babalı büyütmeyi nasip etsin biz de gün sayiyoruz ins rabbim bize de nasip eder çok güzel bir duyhu olsa
Slm kızlar beni eskilerden bilenler olabilir dün 37 . Hafta mız da meleğim i bitanecik oglusumu kucagimiza aldık büyük umutlarla başladığımız hikâyemiz mutlu sona ulaştı size yazmamin sebi asla pes etmeyin rabbim bu mucizeyi isteyen herkese yasatsin bu yolu bize açan kaan bey e ne kadar teşekkür etsek az kalır umarım bizde birilerine umut oluruz
Tebrik ederin canım..Allah analı babalı büyütsün bebeğini...ömrü uzun olsun...bidee darısıı bizlerin başına olsun...:))))Slm kızlar beni eskilerden bilenler olabilir dün 37 . Hafta mız da meleğim i bitanecik oglusumu kucagimiza aldık büyük umutlarla başladığımız hikâyemiz mutlu sona ulaştı size yazmamin sebi asla pes etmeyin rabbim bu mucizeyi isteyen herkese yasatsin bu yolu bize açan kaan bey e ne kadar teşekkür etsek az kalır umarım bizde birilerine umut oluruz
Benim yarin taze annecik :)))
hadi gözünaydın cnm hayırlısı olsun hakkında.Çok sevindim. Darısı diğer bekleyenlere.Kizlar biraz beklettim sizi ama guzel haberlerim var .Allahima sukurler olsun.Bundan sonra katlanmasi onemli tabiki .Allahim bekleyen herkese pozitif gormeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?