Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kizlar biraz beklettim sizi ama guzel haberlerim var .Allahima sukurler olsun .Bundan sonra katlanmasi onemli tabiki .Allahim bekleyen herkese pozitif gormeyi nasip etsin
valla çığlık atıcam. sabahtan beri çıkmadım kk'dan. ay tüylerim diken diken oldu nasıl sevindim anlatamam!!! hadi inşallah katlanarak artar canım da sağlıklı gebelikler geçirirsin!!!

Kizlar biraz beklettim sizi ama guzel haberlerim var .Allahima sukurler olsun .Bundan sonra katlanmasi onemli tabiki .Allahim bekleyen herkese pozitif gormeyi nasip etsin
Canımmm harika bir haber yemin ederim şu an katılarak ağlıyorum senin yerine Sevinçten...Allah'ım daim etsin hayırlısıyla kucağına alacaksın..Darısıda inşallah benim Başıma..Çok çok tebrik ederim..

valla çığlık atıcam. sabahtan beri çıkmadım kk'dan. ay tüylerim diken diken oldu nasıl sevindim anlatamam!!! hadi inşallah katlanarak artar canım da sağlıklı gebelikler geçirirsin!!!
Sen bide gel bana sor .Sonucu alana kadar kalbim kut kut atti :))) İnsallah saglikli katlanir :) Darisi tum bekleyenlerin basina :) Allahima binlerce sukurler olsun ....

Sen bide gel bana sor .Sonucu alana kadar kalbim kut kut atti :))) İnsallah saglikli katlanir :) Darisi tum bekleyenlerin basina :) Allahima binlerce sukurler olsun ....
ahh canım tahmin ediyorum valla. ofiste yalnız değildim zor tuttum ben de kendimi ağlamamak için... aminn amin inşallah canımm

Aminnnn canimmmm :))) Darisi bu ugurda savas veren tum bayanlara insallah :)))))Ve allah sizlerden razi olsun .Birbirimize destek umut olduk .Sevinclerimizi uzuntulerimizi paylastik .Allahim isteyen herkese nasip etsin .Ben hep allahima dua ettim .Saglikli ve hayirli bir evlat olacaksa olsun yoksa olmasin diye.Hala ayni seyi soyluyorum .Allahim ne tayin ettiyse o olacak .

Âmin canım âmin.Birbirimize çok büyük umut ve destek oluyoruz.Bu platform çok başka dualarımız niyetlerimiz birbirimizi tanımadan görmeden..Allah senden ve tüm burdaki arkadaşlarımdan Razı olsun.

Canim cook tesekkur ederim darisi senin ve bekleyenlerin basina :))) İnsallah yarin senden de hayirli haberler aliriz ve birlikte seviniriz :)))))
Ya sorma canım öyle bi yerdeyimki inşlh yarın test yapmak için hastaneye gidebilirm gerçi çokda ümidim yok biran önce kanı vereyimde normale döneyim diyorum ama senle ilgili içim hep umutluydu Allah biliyo inşlh sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin belkide ikizdir canım

Çok sevindim canım gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah artık darısı bizim başımıza :))) bir de bu sonuç ne kadar sürede çıkıyor çok bekleniyor mu acaba ???

Pazartesi ve Cuma mı yeniden kan baktır dedi.... :)
Canim Kaan hoca pazartesi dedi ama cok merak ediyorsan gelismeyi ctesi de baktirabilirsin dedi .Ben Ctesi tekrar baktirmayi dusunuyorum .Benim 10 gun degerim 20 cikti .Ctesi baktirirsan en az 40-50 olmasi gerekir dedi .Bakalim stres hic bitmiyor :) Ama en azindan pozitifi yakalamak onemli diye dusunuyorum :) Sen ne durumdasin peki ? İkinci kez kan vermistin degerin masallah guzeldi ? Bundan sonraki asamalarin nedir canim ?

Çok sevindim canım gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah artık darısı bizim başımıza :))) bir de bu sonuç ne kadar sürede çıkıyor çok bekleniyor mu acaba ???
Canim cok tesekkur ederim .Darisi bekleyenlerin basina .Ben İrenbeye gitmedim ozel de yaptirdim 2 saate kadar sonuc cikiyor :)))

Biliyorsun bizim merkezde erken bile baktırıyorlar. İnsanlar 12. güne kadar sabretmek zorunda kalıyor... :) Doktorlara göre sonuç pozitif olduktan sonra değerin çok önemi yok. Önemli olan katlanarak artması. Hatta değer bildiğimizin aksine tekil veya çoğul gebelik göstergesi bile değilmiş aslında.... O yüzden 10.gün 20 tamamdır... :) ben de yarın yeniden verip katlanma devam ediyor mu diye baktırcam... Cumartesi de yaz bize unutma şeker... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…