Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Sakin oyle dusunme kotuyu cagirma kizarim bak :)))).İyi dusun iyi olsun canim .Bu isler hic belli olmaz.Sen iyi seyler dusuneceksin ki o icimize koyulan melekler sende hayat bulacak :)))))Yarin guzel haberlerini okuruz insallah burdan :))))

Maşallah gözünüz aydın olsun, sağlıkla büyüt inşallah :))

Kızlar 10. Gün testi nerde yaptırdınız ya da yaptıracaksınız irenbe biraz uzak kalıyor ama yine de oraya mı gitsem çok kararsız kaldım???

Evet canim aynen dedigin gibi :)))ignelerimi bugune gore almistim Eczaneye ugrayip ilave igneleri ilaclari aldim .Eczaci hanim tanidik .Onunda ilk degeri 25 cikmis 2 gun sonra degeri 400 e firlamis :)))simdi ikiz kiz annesi :)))))Ctesi yazarim degeri .Seninde guzel cikar insallah

Canım inşallah sende hayırlı haberler alacaksın böyle düşünüp üzme kendini..

Kizlar biraz beklettim sizi ama guzel haberlerim var .Allahima sukurler olsun .Bundan sonra katlanmasi onemli tabiki .Allahim bekleyen herkese pozitif gormeyi nasip etsin
Canım çok sevindim ofiste tutamadım kendimi ağladım.Allah ım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah Bende adet olmayı bekliyorum ama bayrama denk gelecek gibi sanki bir sonraki aya kalmayı hiç istemiyorum ama nasip tabikide

Kizlar cevaplamayi atladiklarim varsa kusura bakmasinlar telefondan takip ediyorum .Ne mutlu ki hepimize boyle guzel bir bag kuruldu aramizda .Birbirimiz icin gulup birbirimiz icin uzulen dostlar olduk tanismamis olsak dahi ...Allahim dogumu bekleyenlere kolaylik ...Tedavisi olanlara sabir ....Testi olanlara da pozitif sonuc vermeyi nasip etsin ....Hepinizi cok seviyorum ( Duygusala mi bagladim ne )

görmesekte tanımasakta bizi bizden daha iyi kimse anlayamadığı için her duyguda beraberiz canım... kendimizin başına gelmiş gibi sevinip üzülebiliyoruz :) Darısı bizimde başımıza

Canim coook tesekkur ederim .Amin .Uzun suren bir maratonun sonucunda Allahim pozitif almayi bana nasip etti .Biliyorum sabirsizlaniyorsun ama en zoru su 10 gunu beklemek .Allahim sanada hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin .Biraz sabir.....

Merhaba anne adaylari uzun suredir katilmiyorum araniza bende rahim kalinlastirma asamasindayim bayramdan sonra nasipse transferim olucak bu 5. Tup bebegim olucak.irenbede ikinci denemem.5 aylikken dusuk yaptim ikizlerimi.benim gibi kendini tukenmis hisseden varmi umudum tukendi cok yiprandim maddi manevi.ruh halim berbat.

Canim coook tesekkur ederim .Amin .Uzun suren bir maratonun sonucunda Allahim pozitif almayi bana nasip etti .Biliyorum sabirsizlaniyorsun ama en zoru su 10 gunu beklemek .Allahim sanada hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin .Biraz sabir.....
amin canım inşallah nasip olur . Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah evet ben daha öncede 2 kere yaşadım o 10 günü beklemeyi artık beklemek bizim işimiz :) inşallah bu son olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…