- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #14.761
Sakin oyle dusunme kotuyu cagirma kizarim bak :)))).İyi dusun iyi olsun canim .Bu isler hic belli olmaz.Sen iyi seyler dusuneceksin ki o icimize koyulan melekler sende hayat bulacak :)))))Yarin guzel haberlerini okuruz insallah burdan :))))Ya sorma canım öyle bi yerdeyimki inşlh yarın test yapmak için hastaneye gidebilirm gerçi çokda ümidim yok biran önce kanı vereyimde normale döneyim diyorum ama senle ilgili içim hep umutluydu Allah biliyo inşlh sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin belkide ikizdir canım
Maşallah gözünüz aydın olsun, sağlıkla büyüt inşallah :))Slm kızlar beni eskilerden bilenler olabilir dün 37 . Hafta mız da meleğim i bitanecik oglusumu kucagimiza aldık büyük umutlarla başladığımız hikâyemiz mutlu sona ulaştı size yazmamin sebi asla pes etmeyin rabbim bu mucizeyi isteyen herkese yasatsin bu yolu bize açan kaan bey e ne kadar teşekkür etsek az kalır umarım bizde birilerine umut oluruz
CAnım bana da uzsk ama ben irenbede yaptırmayı düşünüyorum.Kızlar 10. Gün testi nerde yaptırdınız ya da yaptıracaksınız irenbe biraz uzak kalıyor ama yine de oraya mı gitsem çok kararsız kaldım???
Kızlar 10. Gün testi nerde yaptırdınız ya da yaptıracaksınız irenbe biraz uzak kalıyor ama yine de oraya mı gitsem çok kararsız kaldım???
Canim benim darisi senin basina insallahahh canım tahmin ediyorum valla. ofiste yalnız değildim zor tuttum ben de kendimi ağlamamak için... aminn amin inşallah canımm
Ay canım çok güzel tebrik ederim, gözün aydın olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar biraz beklettim sizi ama guzel haberlerim var .Allahima sukurler olsun.Bundan sonra katlanmasi onemli tabiki .Allahim bekleyen herkese pozitif gormeyi nasip etsin
Kızlar 10. Gün testi nerde yaptırdınız ya da yaptıracaksınız irenbe biraz uzak kalıyor ama yine de oraya mı gitsem çok kararsız kaldım???
Evet canim aynen dedigin gibi :)))ignelerimi bugune gore almistim Eczaneye ugrayip ilave igneleri ilaclari aldim .Eczaci hanim tanidik .Onunda ilk degeri 25 cikmis 2 gun sonra degeri 400 e firlamis :)))simdi ikiz kiz annesi :)))))Ctesi yazarim degeri .Seninde guzel cikar insallahBiliyorsun bizim merkezde erken bile baktırıyorlar. İnsanlar 12. güne kadar sabretmek zorunda kalıyor... :) Doktorlara göre sonuç pozitif olduktan sonra değerin çok önemi yok. Önemli olan katlanarak artması. Hatta değer bildiğimizin aksine tekil veya çoğul gebelik göstergesi bile değilmiş aslında.... O yüzden 10.gün 20 tamamdır... :) ben de yarın yeniden verip katlanma devam ediyor mu diye baktırcam... Cumartesi de yaz bize unutma şeker... :)
Saol canim benim :) Allah senin de kizini saglikla kucagina almayi nasip etsin .Kolay mi kolay dogumlarin olsun insallah :)Ay canım çok güzel tebrik ederim, gözün aydın olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım inşallah sende hayırlı haberler alacaksın böyle düşünüp üzme kendini..Ya sorma canım öyle bi yerdeyimki inşlh yarın test yapmak için hastaneye gidebilirm gerçi çokda ümidim yok biran önce kanı vereyimde normale döneyim diyorum ama senle ilgili içim hep umutluydu Allah biliyo inşlh sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin belkide ikizdir canım
Canım çok sevindim ofiste tutamadım kendimi ağladım.Allah ım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahKizlar biraz beklettim sizi ama guzel haberlerim var .Allahima sukurler olsun.Bundan sonra katlanmasi onemli tabiki .Allahim bekleyen herkese pozitif gormeyi nasip etsin
Rabbim hiçbirimizin umudunu kırmasın..uğraşımızı boşa çıkarmasın.. bize yardım etsinİnsallah canimmm :))) Darisi senin ve diger arkadaslarin basina
görmesekte tanımasakta bizi bizden daha iyi kimse anlayamadığı için her duyguda beraberiz canım... kendimizin başına gelmiş gibi sevinip üzülebiliyoruz :) Darısı bizimde başımızaKizlar cevaplamayi atladiklarim varsa kusura bakmasinlar telefondan takip ediyorum .Ne mutlu ki hepimize boyle guzel bir bag kuruldu aramizda .Birbirimiz icin gulup birbirimiz icin uzulen dostlar olduk tanismamis olsak dahi ...Allahim dogumu bekleyenlere kolaylik ...Tedavisi olanlara sabir ....Testi olanlara da pozitif sonuc vermeyi nasip etsin ....Hepinizi cok seviyorum ( Duygusala mi bagladim ne)
Canim coook tesekkur ederim .Amin .Uzun suren bir maratonun sonucunda Allahim pozitif almayi bana nasip etti .Biliyorum sabirsizlaniyorsun ama en zoru su 10 gunu beklemek .Allahim sanada hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin .Biraz sabir.....Canım çok sevindim ofiste tutamadım kendimi ağladım.Allah ım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahBende adet olmayı bekliyorum ama bayrama denk gelecek gibi sanki bir sonraki aya kalmayı hiç istemiyorum ama nasip tabikide
amin canım inşallah nasip olur . Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahCanim coook tesekkur ederim .Amin .Uzun suren bir maratonun sonucunda Allahim pozitif almayi bana nasip etti .Biliyorum sabirsizlaniyorsun ama en zoru su 10 gunu beklemek .Allahim sanada hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin .Biraz sabir.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?