Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

krc05 tatlim sana sordum ama arada kaynadi sanirim ameliyatin ne zaman ?
canım haftaya pazartesi kısmetse... sonra da toparlanıp ekim gibi sahalara geri dönücem inşallah:))
Canim benim darisi senin basina insallah
amin canım aminn... merak ediyorum hep ilaçlardan diyoruz gerçi ama, var mıydı belirtin? ya da hissettin mi hamile olduğunu:)

Ben hissettim canim .Degisik bir kasik agrisi vardi sol tarafta .Sanki biri baski yapiyor yerlesmeye calisiyor .7-8 gun acaip bir bel agrisi oldu sonra azaldi .Goguslerim sisti ama adetteki gibi agri yoktu sadece uclari hassasti.Onun disinda iyiydim .Daha ilk gunu bile cok yatmadim .Annemlerin yazligina gittik .Yavas yavas gezdim uzanip dinlendim .2 inci gun rutine dondum ama tabi yine dikkat ederek .Pozitif olmak inanmak sanirim icimizdeki melekleri de etkiliyor .Bide arada konustum onlarla :) Hoyt kavga etmeyin bakiiim diye :)

Bende merak ediyorum varmıydı belirtiler canım farklı giden bişeyler

oyy senin baya belirtin varmış canım benim yaa:)) bebişler hemen belli etmiş kendini maaşallah canım maaşallahh:)) pozitif olmak en önemlisi aynen, sen de başarmışsın bunu. hadi bakalım kese ve kalp atışında sıra inşallah:))

İlaclardan da olabiliyor ama bu belirtiler aldanmamak lazim :)))) Once guzel bir katlansin da degerim :))) Strese hala devam :))))

İrenbeye git canım bence de... 2 saat içinde çıkıyor... Güzel haberlerini bekliyoruz...
Canim ya sana birsey sormak istiyorum .Simdi degerler guzel artti diyelim .10 ncu gun yapilan testten ne kadar sonra kese icin gidiliyor ? Ve hamilelik suresi nasil hesaplaniyor biliyormusun ?

Canim ya sana birsey sormak istiyorum .Simdi degerler guzel artti diyelim .10 ncu gun yapilan testten ne kadar sonra kese icin gidiliyor ? Ve hamilelik suresi nasil hesaplaniyor biliyormusun ?

Onuncu gün ben sorduğumda kese daha 2 hafta sonra demişti.Ben bayramdan sonraki hafta giderim herhalde. Hamilelik haftasının nasıl hesaplandığını da daha önce cycas güzelce anlatmış... Onu kopyalıyorum buraya...

canım eğer 3. Gün embriyosuile transfer tarihinden 17 gun oncesi son adet ttarihinin ilk günü kabul edilecek eger 5. Gün ise 19 gün öncesi. Herkeste aynıdırddeğişmez 3. Gün embriyolari trabsfer tarihinde 17 günlük oluyorlar bir baska degisle transferden 11 gün sonra 4 haftalık gebe oluyorsunuz :) ayy yazarken heyecanlandim kendi günlerm geldi aklıma inşallah hepiniz meleklerinizi kucaginiza aldığınız gunleride görürsünüz :)

Cok heyecanli :)))) Bilgi super canim cok tesekkur ederim

erlin74, post: 42659013, member: 591014"]Kizlar biraz beklettim sizi ama guzel haberlerim var .Allahima sukurler olsun .Bundan sonra katlanmasi onemli tabiki .Allahim bekleyen herkese pozitif gormeyi nasip etsin [/QUOTE]
Güne ne güzel bir haberle başladık allah tamamına erdirsin hayırlı olsun canım

erlin74, post: 42659013, member: 591014"]Kizlar biraz beklettim sizi ama guzel haberlerim var .Allahima sukurler olsun .Bundan sonra katlanmasi onemli tabiki .Allahim bekleyen herkese pozitif gormeyi nasip etsin
Güne ne güzel bir haberle başladık allah tamamına erdirsin hayırlı olsun canım [/QUOTE]
Cok tesekkur ederim :)))Allah isteyen herkese nasip etsin insallah :))))

cvz cim senin tedaviye başlama kararı alman bile az çok toparlandığını gösteriyor. İnşallah bir daha yaşamazsın öyle bir acı. Senin hikayene hastanede yaşadıklarına çok ağlamıştım. Peki düşüğün nedeni öğrenildi mi? Bu sefer gönlüne göre olur inşallah. Bu nedenlerle ikiz olayından çok korkuyorum ben de. Dün Kaan Beye söyledim o zaman tek yerleştireceğiz dedi. Ama o sefer de tutma olasılığı %50 oluyormuş .Halbuki 2 tane konunca %75 oluyor. 2 tane konunca ikiz olasılığı %20

Canım benim çoookkkk mutlu oldum ama hissediyorum bu ara Herkes çok güzel haberler alacak inşallah. Allah kucağımıza almayı nasip etsin hepimizde. Darısı diğer tüm bekleyen arkadaşlarımıza olsun.
Cvz sen hiç çıkmadın aklımdan biliyor musun ? Sen felaketleri yazdığın gün ben pozitif almıştım ve ikiz OLDUĞUNU öğrendiğimde de aklıma ilk gelen senin yaşadıklarındı. Çok zor bir sınav verdin dilerim ki bukez yüzün güzelecek inşalah. Lütfen umudunu kaybetme tekrar bu gücü buldun ya bak Gör alacaksın karşılığını. bizi habersiz Bırakma.
Canım benim neler olmuş sana. Çok geçmiş olsun. Ama doğru kararı vermişsin. Bunlar basit Şeyler hemencecik gelip geçer merak etme. Iyiki başından anlaşıldı bunun için şükret. Dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…