- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #14.801
Canım senin ilk transferin miydi3 tane 2 nci kalite canim
Anladım canım.Benim 1 tane kardan bebeğim var çok şükür sanırım Kaan Bey tekrar toplama yapmak isteyecektir.Hayırlısı artık Allah banada göstersin o günleri.Olacağı varsa 1 tane 4 tane,1.kalite,2. Kalite farketmiyor,Allah isterse oluyor:))3 tane 2 nci kalite canim
Saol tatlim :))) İnsallah arka arkaya coook guzel haberler aliriz :))))Canım benim çoookkkk mutlu oldum ama hissediyorum bu ara Herkes çok güzel haberler alacak inşallah. Allah kucağımıza almayı nasip etsin hepimizde. Darısı diğer tüm bekleyen arkadaşlarımıza olsun.
Cvz sen hiç çıkmadın aklımdan biliyor musun ? Sen felaketleri yazdığın gün ben pozitif almıştım ve ikiz OLDUĞUNU öğrendiğimde de aklıma ilk gelen senin yaşadıklarındı. Çok zor bir sınav verdin dilerim ki bukez yüzün güzelecek inşalah. Lütfen umudunu kaybetme tekrar bu gücü buldun ya bak Gör alacaksın karşılığını. bizi habersiz Bırakma.
Canım benim neler olmuş sana. Çok geçmiş olsun. Ama doğru kararı vermişsin. Bunlar basit Şeyler hemencecik gelip geçer merak etme. Iyiki başından anlaşıldı bunun için şükret. Dualarım seninle
Canim benim ilk seferde hic gelismediler tedaviyi kestik .Uzerine iki kez yumurtalarim toplandi .Yedigim ignenin haddi hesabi yoktu .Ama Allahim bak beni sevindirdi .İnsallah katlamasi da duzgun bir sekilde ilerler .Sende kalbini ferah tut allahim buyukAnladım canım.Benim 1 tane kardan bebeğim var çok şükür sanırım Kaan Bey tekrar toplama yapmak isteyecektir.Hayırlısı artık Allah banada göstersin o günleri.Olacağı varsa 1 tane 4 tane,1.kalite,2. Kalite farketmiyor,Allah isterse oluyor:))
İnşallah canım inşallah değerlerin çok güzel katlanır ben inanıyorum:) âmin âmin..Canim benim ilk seferde hic gelismediler tedaviyi kestik .Uzerine iki kez yumurtalarim toplandi .Yedigim ignenin haddi hesabi yoktu .Ama Allahim bak beni sevindirdi .İnsallah katlamasi da duzgun bir sekilde ilerler .Sende kalbini ferah tut allahim buyuk
Canimmm çok sevindim Allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah.ne guzel hep pozitif sonuçlar geliyor.(maşallah diyim dilimide isirayim).sonucun kac çıktı yazdiysanda hepsini okuyamadım çok uzun:)Kizlar cevaplamayi atladiklarim varsa kusura bakmasinlar telefondan takip ediyorum .Ne mutlu ki hepimize boyle guzel bir bag kuruldu aramizda .Birbirimiz icin gulup birbirimiz icin uzulen dostlar olduk tanismamis olsak dahi ...Allahim dogumu bekleyenlere kolaylik ...Tedavisi olanlara sabir ....Testi olanlara da pozitif sonuc vermeyi nasip etsin ....Hepinizi cok seviyorum ( Duygusala mi bagladim ne)
Canim cok tesekkur ederim :) 10 uncu gunumde raporda 20 pozitif yazili .Kaan Hoca pozitifi yakaladik guzel ama katlanmasi gerek dedi , saglikli bir gebelik gelisebilmesi icin .Bakalim Ctesi gunu testi tekrarlayacagiz :) İnsallah guzel yukselir .Canimmm çok sevindim Allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah.ne guzel hep pozitif sonuçlar geliyor.(maşallah diyim dilimide isirayim).sonucun kac çıktı yazdiysanda hepsini okuyamadım çok uzun:)
Herkes gecti bu süreçten canim emin ol cumartesi çok guzel katlanmis çıkacak değerin.tekraar tebrikler, dikkat et kendineCanim cok tesekkur ederim :) 10 uncu gunumde raporda 20 pozitif yazili .Kaan Hoca pozitifi yakaladik guzel ama katlanmasi gerek dedi , saglikli bir gebelik gelisebilmesi icin .Bakalim Ctesi gunu testi tekrarlayacagiz :) İnsallah guzel yukselir .
İnsallah canim :)))))Sende kendine ve prenslerine dikkat et tatlim :)))) Wallahi endiseler hic bitmiyor Allah bizlere tedavide ve pozitif sonuc aldigimizda ciddi bir sabir veriyorHerkes gecti bu süreçten canim emin ol cumartesi çok guzel katlanmis çıkacak değerin.tekraar tebrikler, dikkat et kendine
Yaaaaa nolduuuu dun o kadar unutsuzdun :))) Dedim ben sana iyi dusun iyi olsun :))) Tebrik ederim tatlim allah kucagina almayi nasip etsinKızzlar şoktayım sabah kalktım kahvelik var çamaşırımda zaten hep diyodum ya adet sancım var diye dedim eyvah testi beklemeden adet oldum test yaptırmaya gitmiycektim sonra dedim boşver git yaptır en azından belirsizlik gider acilden kanı verdim demin de sonucu internetten öğrendim kendimi negatife öyle hazırlamıştım ki ve sonuç hamileyimmmm inanamadım hemen eşim testi kaan hocaya faksladı hemşireden duymak istedim değerin güzel dedi şu satırları yazarken elim ayağım titrıyooo çok şaşkınım çokk
Çok sevindim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin :)))Kızzlar şoktayım sabah kalktım kahvelik var çamaşırımda zaten hep diyodum ya adet sancım var diye dedim eyvah testi beklemeden adet oldum test yaptırmaya gitmiycektim sonra dedim boşver git yaptır en azından belirsizlik gider acilden kanı verdim demin de sonucu internetten öğrendim kendimi negatife öyle hazırlamıştım ki ve sonuç hamileyimmmm inanamadım hemen eşim testi kaan hocaya faksladı hemşireden duymak istedim değerin güzel dedi şu satırları yazarken elim ayağım titrıyooo çok şaşkınım çokk
Canım adet belirtileri dışında farklı hiçbişey yaşamadımki ondan umutsuzlk vardı içimde sivilceye kadar herşey vardı şuandada adet ağrılarım var ondan çok korkuyomYaaaaa nolduuuu dun o kadar unutsuzdun :))) Dedim ben sana iyi dusun iyi olsun :))) Tebrik ederim tatlim allah kucagina almayi nasip etsin
oleyyy canimm bak gordun mu negatif dusunup duruyodun hic de degilmis cok sukur hadi bakalim katlanarak artsin insallahhh:)))Kızzlar şoktayım sabah kalktım kahvelik var çamaşırımda zaten hep diyodum ya adet sancım var diye dedim eyvah testi beklemeden adet oldum test yaptırmaya gitmiycektim sonra dedim boşver git yaptır en azından belirsizlik gider acilden kanı verdim demin de sonucu internetten öğrendim kendimi negatife öyle hazırlamıştım ki ve sonuç hamileyimmmm inanamadım hemen eşim testi kaan hocaya faksladı hemşireden duymak istedim değerin güzel dedi şu satırları yazarken elim ayağım titrıyooo çok şaşkınım çokk
Amin canım çok saol Rabbim hepimizn yüzünü güldürsn inşlhÇok sevindim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin :)))
:))Kızzlar şoktayım sabah kalktım kahvelik var çamaşırımda zaten hep diyodum ya adet sancım var diye dedim eyvah testi beklemeden adet oldum test yaptırmaya gitmiycektim sonra dedim boşver git yaptır en azından belirsizlik gider acilden kanı verdim demin de sonucu internetten öğrendim kendimi negatife öyle hazırlamıştım ki ve sonuç hamileyimmmm inanamadım hemen eşim testi kaan hocaya faksladı hemşireden duymak istedim değerin güzel dedi şu satırları yazarken elim ayağım titrıyooo çok şaşkınım çokk
Çok sevindim canım..tebrik ederim..:))♡Allah devamını göstersin inşallahKızzlar şoktayım sabah kalktım kahvelik var çamaşırımda zaten hep diyodum ya adet sancım var diye dedim eyvah testi beklemeden adet oldum test yaptırmaya gitmiycektim sonra dedim boşver git yaptır en azından belirsizlik gider acilden kanı verdim demin de sonucu internetten öğrendim kendimi negatife öyle hazırlamıştım ki ve sonuç hamileyimmmm inanamadım hemen eşim testi kaan hocaya faksladı hemşireden duymak istedim değerin güzel dedi şu satırları yazarken elim ayağım titrıyooo çok şaşkınım çokk
Gözün aydın:)çok sevindim.yarında pozitifi duyalim sonra arka arkaya herkesten duyariz inşallah.bu süreçte dikkat edin kendinize ama.benimde ilk zamannlarda lekelenmem vardi hep yattım ayaklarimi uzatıp.şimdide yatıyorum gercide bebisler için herşeye değer:) Allahın izniyle hepimiz saglikla kavusalimda bebeklerimize sonra bol bol gezeriz.Kızzlar şoktayım sabah kalktım kahvelik var çamaşırımda zaten hep diyodum ya adet sancım var diye dedim eyvah testi beklemeden adet oldum test yaptırmaya gitmiycektim sonra dedim boşver git yaptır en azından belirsizlik gider acilden kanı verdim demin de sonucu internetten öğrendim kendimi negatife öyle hazırlamıştım ki ve sonuç hamileyimmmm inanamadım hemen eşim testi kaan hocaya faksladı hemşireden duymak istedim değerin güzel dedi şu satırları yazarken elim ayağım titrıyooo çok şaşkınım çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?