Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

3 tane 2 nci kalite canim
Anladım canım.Benim 1 tane kardan bebeğim var çok şükür sanırım Kaan Bey tekrar toplama yapmak isteyecektir.Hayırlısı artık Allah banada göstersin o günleri.Olacağı varsa 1 tane 4 tane,1.kalite,2. Kalite farketmiyor,Allah isterse oluyor:))

Saol tatlim :))) İnsallah arka arkaya coook guzel haberler aliriz :))))

Canim benim ilk seferde hic gelismediler tedaviyi kestik .Uzerine iki kez yumurtalarim toplandi .Yedigim ignenin haddi hesabi yoktu .Ama Allahim bak beni sevindirdi .İnsallah katlamasi da duzgun bir sekilde ilerler .Sende kalbini ferah tut allahim buyuk

İnşallah canım inşallah değerlerin çok güzel katlanır ben inanıyorum:) âmin âmin..

Canimmm çok sevindim Allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah.ne guzel hep pozitif sonuçlar geliyor.(maşallah diyim dilimide isirayim).sonucun kac çıktı yazdiysanda hepsini okuyamadım çok uzun:)

Canimmm çok sevindim Allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah.ne guzel hep pozitif sonuçlar geliyor.(maşallah diyim dilimide isirayim).sonucun kac çıktı yazdiysanda hepsini okuyamadım çok uzun:)
Canim cok tesekkur ederim :) 10 uncu gunumde raporda 20 pozitif yazili .Kaan Hoca pozitifi yakaladik guzel ama katlanmasi gerek dedi , saglikli bir gebelik gelisebilmesi icin .Bakalim Ctesi gunu testi tekrarlayacagiz :) İnsallah guzel yukselir .

Canim cok tesekkur ederim :) 10 uncu gunumde raporda 20 pozitif yazili .Kaan Hoca pozitifi yakaladik guzel ama katlanmasi gerek dedi , saglikli bir gebelik gelisebilmesi icin .Bakalim Ctesi gunu testi tekrarlayacagiz :) İnsallah guzel yukselir .
Herkes gecti bu süreçten canim emin ol cumartesi çok guzel katlanmis çıkacak değerin.tekraar tebrikler, dikkat et kendine

Herkes gecti bu süreçten canim emin ol cumartesi çok guzel katlanmis çıkacak değerin.tekraar tebrikler, dikkat et kendine
İnsallah canim :)))))Sende kendine ve prenslerine dikkat et tatlim :)))) Wallahi endiseler hic bitmiyor Allah bizlere tedavide ve pozitif sonuc aldigimizda ciddi bir sabir veriyor

Gmat cim canim sorma valla hic yoktan ameliyat cikti basima.. olsun Allah beterinden korusun diyorum iyi ki simdi cikti. bunu da halledip hayirlisiyla doncem tedavime insallah:))
bu arada bugun de pozitif sonuclari bekliyoruz hayirlisiyla:))

Kızzlar şoktayım sabah kalktım kahvelik var çamaşırımda zaten hep diyodum ya adet sancım var diye dedim eyvah testi beklemeden adet oldum test yaptırmaya gitmiycektim sonra dedim boşver git yaptır en azından belirsizlik gider acilden kanı verdim demin de sonucu internetten öğrendim kendimi negatife öyle hazırlamıştım ki ve sonuç hamileyimmmm inanamadım hemen eşim testi kaan hocaya faksladı hemşireden duymak istedim değerin güzel dedi şu satırları yazarken elim ayağım titrıyooo çok şaşkınım çokk

Yaaaaa nolduuuu dun o kadar unutsuzdun :))) Dedim ben sana iyi dusun iyi olsun :))) Tebrik ederim tatlim allah kucagina almayi nasip etsin

Çok sevindim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin :)))

Yaaaaa nolduuuu dun o kadar unutsuzdun :))) Dedim ben sana iyi dusun iyi olsun :))) Tebrik ederim tatlim allah kucagina almayi nasip etsin
Canım adet belirtileri dışında farklı hiçbişey yaşamadımki ondan umutsuzlk vardı içimde sivilceye kadar herşey vardı şuandada adet ağrılarım var ondan çok korkuyom

oleyyy canimm bak gordun mu negatif dusunup duruyodun hic de degilmis cok sukur hadi bakalim katlanarak artsin insallahhh:)))

:)) tebrikler canım gözün aydın olsun, çok çok güzel bir şok yaşamışsın :) Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Çok sevindim canım..tebrik ederim..:))♡Allah devamını göstersin inşallah

Gözün aydın:)çok sevindim.yarında pozitifi duyalim sonra arka arkaya herkesten duyariz inşallah.bu süreçte dikkat edin kendinize ama.benimde ilk zamannlarda lekelenmem vardi hep yattım ayaklarimi uzatıp.şimdide yatıyorum gercide bebisler için herşeye değer:) Allahın izniyle hepimiz saglikla kavusalimda bebeklerimize sonra bol bol gezeriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…