- 27 Temmuz 2014
- 521
- 479
- 23
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #14.821
Canim ya seni ve:))tebrikler canım gözün aydın olsun, çok çok güzel bir şok yaşamışsın :) Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım Tebrikler çok sevindim hayırlı olsun rahat bir hamilelik geçirmen dileklermleKızzlar şoktayım sabah kalktım kahvelik var çamaşırımda zaten hep diyodum ya adet sancım var diye dedim eyvah testi beklemeden adet oldum test yaptırmaya gitmiycektim sonra dedim boşver git yaptır en azından belirsizlik gider acilden kanı verdim demin de sonucu internetten öğrendim kendimi negatife öyle hazırlamıştım ki ve sonuç hamileyimmmm inanamadım hemen eşim testi kaan hocaya faksladı hemşireden duymak istedim değerin güzel dedi şu satırları yazarken elim ayağım titrıyooo çok şaşkınım çokk
Kızzlar şoktayım sabah kalktım kahvelik var çamaşırımda zaten hep diyodum ya adet sancım var diye dedim eyvah testi beklemeden adet oldum test yaptırmaya gitmiycektim sonra dedim boşver git yaptır en azından belirsizlik gider acilden kanı verdim demin de sonucu internetten öğrendim kendimi negatife öyle hazırlamıştım ki ve sonuç hamileyimmmm inanamadım hemen eşim testi kaan hocaya faksladı hemşireden duymak istedim değerin güzel dedi şu satırları yazarken elim ayağım titrıyooo çok şaşkınım çokk
Amin canım çok saol darısı başına inşlholeyyy canimm bak gordun mu negatif dusunup duruyodun hic de degilmis cok sukur hadi bakalim katlanarak artsin insallahhh:)))
Amin canım o güzel günleri görmek nasip olur inşlh:))tebrikler canım gözün aydın olsun, çok çok güzel bir şok yaşamışsın :) Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin inşlh çok değişik farklı bir duygu 4 yılın sonunda RAbbim nasip ettiÇok sevindim canım..tebrik ederim..:))♡Allah devamını göstersin inşallah
Saolasın canım bu uğurda emek veren tüm arkadaşlarımın istekleri kabul olsun inşlhCanım Tebrikler çok sevindim hayırlı olsun rahat bir hamilelik geçirmen dileklermle
:)) canım benim ya amin inşallah.Canim ya seni veesma0917 yi yorum yapmış görünce ben heyecanlanıyorum.son zamanlara gelmissiniz artık ne guzel.bellimi senin tarih? Allahım sağlıklı dogumlar nasip etsin inşallah, darısı başımıza:)
Tamam canım kendimde çok belirti aradım olmayıncada 3. Günden sonra saldım uçak otobüs yolculukları kendimede dikkat etmedim ama RAbbim ol diyince oluyorHadi tatlım gözün aydınnnnnnAllah kucağına almayı nasip etsin inşallah.... Ama bundan sonra daha pozitif oluyoruz tamam mı?
Canım hayırlısı olsun. Allah sağlıklı kucağına aldırmayı nasip etsin.. Ay çokheyecanlandım.Tamam canım kendimde çok belirti aradım olmayıncada 3. Günden sonra saldım uçak otobüs yolculukları kendimede dikkat etmedim ama RAbbim ol diyince oluyor
Ayu bu haberleri okuyunca çok heyecanlanıyorum ve çok mutlu oluyorum Tebrik ederim darısı bizlere olsun inşallahKızzlar şoktayım sabah kalktım kahvelik var çamaşırımda zaten hep diyodum ya adet sancım var diye dedim eyvah testi beklemeden adet oldum test yaptırmaya gitmiycektim sonra dedim boşver git yaptır en azından belirsizlik gider acilden kanı verdim demin de sonucu internetten öğrendim kendimi negatife öyle hazırlamıştım ki ve sonuç hamileyimmmm inanamadım hemen eşim testi kaan hocaya faksladı hemşireden duymak istedim değerin güzel dedi şu satırları yazarken elim ayağım titrıyooo çok şaşkınım çokk
Ayy bayram sonrasi hemen hadi bakalin hayırlısı.nerde olacak doğumun?:)) canım benim ya amin inşallah.
sana da çok uzak değil bu günler yarıyı geçmişsin :) tarih belli 21 eylül pazartesi inşallah sağsalim kavuşuruz. Bende de korku heyecan hepsi bir arada..
Canım bayram öncesi önümüzde ki pazartesi egepol de olcak Allah izin verirse inşallah.Ayy bayram sonrasi hemen hadi bakalin hayırlısı.nerde olacak doğumun?
Ayy benim kafa gitti ohh esas bayram size geliyor o zaman:)Canım bayram öncesi önümüzde ki pazartesi egepol de olcak Allah izin verirse inşallah.
Rabbim mutlulukla sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin canım..Allah bizlere de göstersin inşallah ..dua edin bizlere deAmin inşlh çok değişik farklı bir duygu 4 yılın sonunda RAbbim nasip etti
Aynen canım bayramımız olacak Allahın izniyleAyy benim kafa gitti ohh esas bayram size geliyor o zaman:)
Amin canım ne kadar güzel dualar ediyorsunuz iyiki burda sizler gibi iyi insanlarla karşılaştım RAbbim seninde yüzünü güldürsn inşlhCanım hayırlısı olsun. Allah sağlıklı kucağına aldırmayı nasip etsin.. Ay çokheyecanlandım.
Canım çok tebrik ederim ne güzel haberlerle gidiyoruz maşallah darısı inşallah bizlerin başınaKızzlar şoktayım sabah kalktım kahvelik var çamaşırımda zaten hep diyodum ya adet sancım var diye dedim eyvah testi beklemeden adet oldum test yaptırmaya gitmiycektim sonra dedim boşver git yaptır en azından belirsizlik gider acilden kanı verdim demin de sonucu internetten öğrendim kendimi negatife öyle hazırlamıştım ki ve sonuç hamileyimmmm inanamadım hemen eşim testi kaan hocaya faksladı hemşireden duymak istedim değerin güzel dedi şu satırları yazarken elim ayağım titrıyooo çok şaşkınım çokk
Amin canım inşlh güzel haberler bekliyoruz bende iyice safa bağladım durup durup sonuca bakıyorumAyu bu haberleri okuyunca çok heyecanlanıyorum ve çok mutlu oluyorum Tebrik ederim darısı bizlere olsun inşallah
Amin canım allah isteyen herkesim yüzünü güldürsün. Benimde 4 yıl oldu:)) Bu arDa değerin kaç çıktı?Amin canım ne kadar güzel dualar ediyorsunuz iyiki burda sizler gibi iyi insanlarla karşılaştım RAbbim seninde yüzünü güldürsn inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?