Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

:)) tebrikler canım gözün aydın olsun, çok çok güzel bir şok yaşamışsın :) Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canim ya seni ve esma0917 yi yorum yapmış görünce ben heyecanlanıyorum.son zamanlara gelmissiniz artık ne guzel.bellimi senin tarih? Allahım sağlıklı dogumlar nasip etsin inşallah, darısı başımıza:)

Canım Tebrikler çok sevindim hayırlı olsun rahat bir hamilelik geçirmen dileklermle

Hadi tatlım gözün aydınnnnnn Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.... Ama bundan sonra daha pozitif oluyoruz tamam mı?

:)) canım benim ya amin inşallah.
sana da çok uzak değil bu günler yarıyı geçmişsin :) tarih belli 21 eylül pazartesi inşallah sağsalim kavuşuruz. Bende de korku heyecan hepsi bir arada..

Hadi tatlım gözün aydınnnnnn Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.... Ama bundan sonra daha pozitif oluyoruz tamam mı?
Tamam canım kendimde çok belirti aradım olmayıncada 3. Günden sonra saldım uçak otobüs yolculukları kendimede dikkat etmedim ama RAbbim ol diyince oluyor

Tamam canım kendimde çok belirti aradım olmayıncada 3. Günden sonra saldım uçak otobüs yolculukları kendimede dikkat etmedim ama RAbbim ol diyince oluyor
Canım hayırlısı olsun. Allah sağlıklı kucağına aldırmayı nasip etsin.. Ay çokheyecanlandım.

Ayu bu haberleri okuyunca çok heyecanlanıyorum ve çok mutlu oluyorum Tebrik ederim darısı bizlere olsun inşallah

Canım çok tebrik ederim ne güzel haberlerle gidiyoruz maşallah darısı inşallah bizlerin başına test sonucun kaç çıktı ve kaç tane embriyo koydurmuştun canım sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…