- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #14.841
:)) canım benim ya amin inşallah.
sana da çok uzak değil bu günler yarıyı geçmişsin :) tarih belli 21 eylül pazartesi inşallah sağsalim kavuşuruz. Bende de korku heyecan hepsi bir arada..
Amin canım inşlh 186.48 çıktı canım 2 tane embro konulduCanım çok tebrik ederim ne güzel haberlerle gidiyoruz maşallah darısı inşallah bizlerin başınatest sonucun kaç çıktı ve kaç tane embriyo koydurmuştun canım sen?
Amin canım herkesin yüzü hep gülsün inşlh 186.48 çıktıAmin canım allah isteyen herkesim yüzünü güldürsün. Benimde 4 yıl oldu:)) Bu arDa değerin kaç çıktı?
değerinde çok güzel çıkmış maşallh.inşallah Allah ın izniyle katlanarak artar ve sağlıklı bir şekilde devam eder bu sürecin canım benim.inan sizlerden okudukça bunları sizin kadar mutlu oluyorum gözyaşlarıma hakim olamıyorum.çok güzel bir duygu... Dikkat et kendine çok.bundan sonrasıda çok önemli biliyorsun zatenAmin canım inşlh 186.48 çıktı canım 2 tane embro konuldu
Amin inşallah. Canım Rabbim seni de kavuştursun. Ameliyat olmadan önce dualarımda olcaksınız :))Allah'ım kavuştursun bebeğine çok az kalmış...
cvz cim senin tedaviye başlama kararı alman bile az çok toparlandığını gösteriyor. İnşallah bir daha yaşamazsın öyle bir acı. Senin hikayene hastanede yaşadıklarına çok ağlamıştım. Peki düşüğün nedeni öğrenildi mi? Bu sefer gönlüne göre olur inşallah. Bu nedenlerle ikiz olayından çok korkuyorum ben de. Dün Kaan Beye söyledim o zaman tek yerleştireceğiz dedi. Ama o sefer de tutma olasılığı %50 oluyormuş .Halbuki 2 tane konunca %75 oluyor. 2 tane konunca ikiz olasılığı %20
Sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin rabbim..az kalmış ne güzelAmin inşallah. Canım Rabbim seni de kavuştursun. Ameliyat olmadan önce dualarımda olcaksınız :))
Ayyyyy cok az kalmisssss :))))) Prensesini saglikla kucagina alirsin insallahhh :))) Rahat dogumlar olsun:)) canım benim ya amin inşallah.
sana da çok uzak değil bu günler yarıyı geçmişsin :) tarih belli 21 eylül pazartesi inşallah sağsalim kavuşuruz. Bende de korku heyecan hepsi bir arada..
Amin canım sağolasın. Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah.Sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin rabbim..az kalmış ne güzel
Evet canım çok az kaldı korkuyla heyecan karışık bir durumdayım. Allahım sanada nasip etsin.Hayır dualarınızı bekliyorum. AminAyyyyy cok az kalmisssss :))))) Prensesini saglikla kucagina alirsin insallahhh :))) Rahat dogumlar olsun
Evet canım çok az kaldı korkuyla heyecan karışık bir durumdayım. Allahım sanada nasip etsin.Hayır dualarınızı bekliyorum. Amin
Bugun en yakin kiz arkadasimi ziyaretine gittim hastaneye .Aksama doguracak insallah :)))Onunda kizi olacak .O heyecanli bekleyisi gozlerimle gordum .Allah dogum yapacak tum kadinlara yardim etsin .İcini ferah tut dualarim seninleEvet canım çok az kaldı korkuyla heyecan karışık bir durumdayım. Allahım sanada nasip etsin.Hayır dualarınızı bekliyorum. Amin
Amin inşallah canım..Amin canım sağolasın. Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah.
Canım ben daha önce sormuştum hemşireye eğer gebelik oluşursa 10. Haftaya kadar ilaçlara devam dedi biz ne zaman ilacı kesin dersek o zaman bırakacaksınız dediKızlar proluton depot iğneye başlıyorum bugün..22de..çoktandır iğnem yok die seviniyordum ne güzel:) bu iğne 3 güne 1 ne kadar devam edecek? Progestan fitil var devamlı..transferden sonra ne kullanılıyor?? İlaç manyağı olduk ya:))) ben eskiden ağrı kesici dahi içmezdim dokunur yan etki yapar diye..nerdeeen nereyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?