Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Amin canım inşlh 186.48 çıktı canım 2 tane embro konuldu
değerinde çok güzel çıkmış maşallh.inşallah Allah ın izniyle katlanarak artar ve sağlıklı bir şekilde devam eder bu sürecin canım benim.inan sizlerden okudukça bunları sizin kadar mutlu oluyorum gözyaşlarıma hakim olamıyorum.çok güzel bir duygu... Dikkat et kendine çok.bundan sonrasıda çok önemli biliyorsun zaten

Kızlar proluton depot iğneye başlıyorum bugün..22de..çoktandır iğnem yok die seviniyordum ne güzel:) bu iğne 3 güne 1 ne kadar devam edecek? Progestan fitil var devamlı..transferden sonra ne kullanılıyor?? İlaç manyağı olduk ya:))) ben eskiden ağrı kesici dahi içmezdim dokunur yan etki yapar diye..nerdeeen nereyee

Dusugun sebebi belli degil canim arastiriyoruz hâla.bir suru tahlil yaptirdim.histeroskopi oldum tekrardan.parca kalmis icerde.

:)) canım benim ya amin inşallah.
sana da çok uzak değil bu günler yarıyı geçmişsin :) tarih belli 21 eylül pazartesi inşallah sağsalim kavuşuruz. Bende de korku heyecan hepsi bir arada..
Ayyyyy cok az kalmisssss :))))) Prensesini saglikla kucagina alirsin insallahhh :))) Rahat dogumlar olsun

Evet canım çok az kaldı korkuyla heyecan karışık bir durumdayım. Allahım sanada nasip etsin.Hayır dualarınızı bekliyorum. Amin
Bugun en yakin kiz arkadasimi ziyaretine gittim hastaneye .Aksama doguracak insallah :)))Onunda kizi olacak .O heyecanli bekleyisi gozlerimle gordum .Allah dogum yapacak tum kadinlara yardim etsin .İcini ferah tut dualarim seninle

Canım ben daha önce sormuştum hemşireye eğer gebelik oluşursa 10. Haftaya kadar ilaçlara devam dedi biz ne zaman ilacı kesin dersek o zaman bırakacaksınız dedi

C cutetwins canim bisey sorabilirmiyim .Yanlis hatirlamiyorsam seninde 10 uncu gunu mide bulantilarin oluyordu .Devam ediyormu hala ? Benimde 2-3 gundur mide bulantim basladi .Ayrica kasik ve bel agrim azaldi .Bizden deneyimlisin ya ondan sana soruyorum kusura bakma canim:)

kızlar sorum arada kaynadı bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi acaba? mikroçip fiyatı farklımı farklıysa nekadar biliyormusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…