- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #14.861
Canım ben daha önce sormuştum hemşireye eğer gebelik oluşursa 10. Haftaya kadar ilaçlara devam dedi biz ne zaman ilacı kesin dersek o zaman bırakacaksınız dedi[/QUOTE
Tamam canım saolasın..inşalah gebelik oluşur da devam ederim
Berlincim teşekkür ederim :))Bugun en yakin kiz arkadasimi ziyaretine gittim hastaneye .Aksama doguracak insallah :)))Onunda kizi olacak .O heyecanli bekleyisi gozlerimle gordum .Allah dogum yapacak tum kadinlara yardim etsin .İcini ferah tut dualarim seninle
Canım 150 dolardı sanırım ekstra ucretikızlar sorum arada kaynadı bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi acaba? mikroçip fiyatı farklımı farklıysa nekadar biliyormusunuz?
Amin canım inşallah :))Adıyla yaşasın... Allah analı babalı büyütsün inşallah...
İnşallah. Hakkı'mızda hayırlısı olsun inşallah.
Benim normalinde zaten midem cok hassastir .Ozellikle sabahlari ilk kalktigimda birde gun icersinde kiza sureligine oluyor :) İnsallah bu kadari ile kalir artmaz :) yoksa yandikkkkkBana istediğin zaman istediğin herşeyi sorabilirsin... Kusur ne demek... Benim hala o günlerdeki ile aynı belli belirsiz, az bir bulantım var... Oğlumda Sıfır mide bulantısıyla geçmişti gebelik... Bu sefer öyle olmayacak gibi...
Tesekkurler tatlim darisi senin ve diger arkadaslarin basina :)Berlin74 ve greeneyes34 tebrike ederim sizleri de hayırlısı olsun
Canım biz de sperm değerleri kötüydü ve daha önce iki kere dusuk yapmıştım sperm kalitesi yüzünden olabilir diye biz her turlu tedbiri almak istedik şansı arttırdı diye ama maalesef yine de olmadı. Ama en azından keşke deneseydik demedim.
Anladım canım teşekkür ederim. Sanırım en mantıklı denemek şuanda hangi aşamadasin sen?Canım biz de sperm değerleri kötüydü ve daha önce iki kere dusuk yapmıştım sperm kalitesi yüzünden olabilir diye biz her turlu tedbiri almak istedik şansı arttırdı diye ama maalesef yine de olmadı. Ama en azından keşke deneseydik demedim.
canım nihayet çok çok çok emek vererek mutluluğa eriştin allah sağlıkla kucağına alacağın günleri de görneyi de nasip etsin ve darısı başımıza olsun inşallah!!!Kizlar biraz beklettim sizi ama guzel haberlerim var .Allahima sukurler olsun.Bundan sonra katlanmasi onemli tabiki .Allahim bekleyen herkese pozitif gormeyi nasip etsin
ayyy canım ne güzel haber allah sana benden ümidini hiçbir zaman kesme dedi ve sana mucizeni gönderdi bence allah sağlıkla kucağına alamayı da nasip etsin hayırlısıyla! bu güzel haberlerle bizi de mutlu ediyor ve umut oluyorsunuzKızzlar şoktayım sabah kalktım kahvelik var çamaşırımda zaten hep diyodum ya adet sancım var diye dedim eyvah testi beklemeden adet oldum test yaptırmaya gitmiycektim sonra dedim boşver git yaptır en azından belirsizlik gider acilden kanı verdim demin de sonucu internetten öğrendim kendimi negatife öyle hazırlamıştım ki ve sonuç hamileyimmmm inanamadım hemen eşim testi kaan hocaya faksladı hemşireden duymak istedim değerin güzel dedi şu satırları yazarken elim ayağım titrıyooo çok şaşkınım çokk
İnsallahhh canimmmcanım nihayet çok çok çok emek vererek mutluluğa eriştin allah sağlıkla kucağına alacağın günleri de görneyi de nasip etsin ve darısı başımıza olsun inşallah!!!
Canım ben temmuz ayında ilk denemede negatif sonuç aldım su an ocağa kadar ara vermeye karar verdim. Ocakta kalan embriyolardan transfer olacak.Anladım canım teşekkür ederim. Sanırım en mantıklı denemek şuanda hangi aşamadasin sen?
Kaç embriyo konmustu ilkinde? Kaç tane yumurtan kaldı? Doktor tutmaya sebebiyle ilgili birsey demismiydi? İnşallah hepimiz için hayırlısı olur canım benim. çok soru sordum amaCanım ben temmuz ayında ilk denemede negatif sonuç aldım su an ocağa kadar ara vermeye karar verdim. Ocakta kalan embriyolardan transfer olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?