Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Bana istediğin zaman istediğin herşeyi sorabilirsin... Kusur ne demek... Benim hala o günlerdeki ile aynı belli belirsiz, az bir bulantım var... Oğlumda Sıfır mide bulantısıyla geçmişti gebelik... Bu sefer öyle olmayacak gibi...

Benim normalinde zaten midem cok hassastir .Ozellikle sabahlari ilk kalktigimda birde gun icersinde kiza sureligine oluyor :) İnsallah bu kadari ile kalir artmaz :) yoksa yandikkkkk

Teşekkür ederim canım peki bu önemli bişeymi adını sizlerden duydumda hiçbir bilgim yok S spero
Canım biz de sperm değerleri kötüydü ve daha önce iki kere dusuk yapmıştım sperm kalitesi yüzünden olabilir diye biz her turlu tedbiri almak istedik şansı arttırdı diye ama maalesef yine de olmadı. Ama en azından keşke deneseydik demedim.

Anladım canım teşekkür ederim. Sanırım en mantıklı denemek şuanda hangi aşamadasin sen?

Kizlar biraz beklettim sizi ama guzel haberlerim var .Allahima sukurler olsun .Bundan sonra katlanmasi onemli tabiki .Allahim bekleyen herkese pozitif gormeyi nasip etsin
canım nihayet çok çok çok emek vererek mutluluğa eriştin allah sağlıkla kucağına alacağın günleri de görneyi de nasip etsin ve darısı başımıza olsun inşallah!!!

ayyy canım ne güzel haber allah sana benden ümidini hiçbir zaman kesme dedi ve sana mucizeni gönderdi bence allah sağlıkla kucağına alamayı da nasip etsin hayırlısıyla! bu güzel haberlerle bizi de mutlu ediyor ve umut oluyorsunuz

Canım ben temmuz ayında ilk denemede negatif sonuç aldım su an ocağa kadar ara vermeye karar verdim. Ocakta kalan embriyolardan transfer olacak.
Kaç embriyo konmustu ilkinde? Kaç tane yumurtan kaldı? Doktor tutmaya sebebiyle ilgili birsey demismiydi? İnşallah hepimiz için hayırlısı olur canım benim. çok soru sordum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…