- 1 Mart 2015
- 285
- 236
- 103
- 41
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #14.881
Canım sen yarında test yaptırcaksin dimi? İnşallah güzel haberlerle yine dönersin bize haberini bekliyorum canimİnsallahhh canimmm
İki embriyo transfer edildi canım bana 1. Kaliteydi. Transfer sonrası idrar yolu enfeksiyonu oldum çok şiddetli sonda takılmıştı o yüzden sanırım ve ateşin yükselmişti baya. Kaan bey yüksek ateş embriyoları bozmus olabilir dedi. Onun dışında herhangi bir sebep bulamıyoruz ama kısmet değilmiş ne yazikki su an 4 embriyo daha var bakalım nasıl olacak.Kaç embriyo konmustu ilkinde? Kaç tane yumurtan kaldı? Doktor tutmaya sebebiyle ilgili birsey demismiydi? İnşallah hepimiz için hayırlısı olur canım benim. çok soru sordum ama
hayırlısı olsun canım demekki seninde nasip değilmiş.benim 3. olacak ilk ikisindede önce tuttu sonra değer düştü, ama demekki nasip değilmiş. önümüze bakıyoruz herzamanki gibiİki embriyo transfer edildi canım bana 1. Kaliteydi. Transfer sonrası idrar yolu enfeksiyonu oldum çok şiddetli sonda takılmıştı o yüzden sanırım ve ateşin yükselmişti baya. Kaan bey yüksek ateş embriyoları bozmus olabilir dedi. Onun dışında herhangi bir sebep bulamıyoruz ama kısmet değilmiş ne yazikki su an 4 embriyo daha var bakalım nasıl olacak.
Çok saol canım güzel dileklerin içinBerlin74 ve greeneyes34 tebrike ederim sizleri de hayırlısı olsun
Bugün senden de güzel haberler bekliyorz canım inşlh güzel güzel arttmıştır değerlerin haberini bekliyoruzBenim normalinde zaten midem cok hassastir .Ozellikle sabahlari ilk kalktigimda birde gun icersinde kiza sureligine oluyor :) İnsallah bu kadari ile kalir artmaz :) yoksa yandikkkkk
Aynen canım benim Rabbimden gelen küçük mucizem Burdaki tüm arkadaşlar o kadar iyi ki ALlahım hepsinin dileğini en tez zamanda kabul etsin inşlhayyy canım ne güzel haber allah sana benden ümidini hiçbir zaman kesme dedi ve sana mucizeni gönderdi bence allah sağlıkla kucağına alamayı da nasip etsin hayırlısıyla! bu güzel haberlerle bizi de mutlu ediyor ve umut oluyorsunuz
Canım tebrikler Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Benimde değerim 180 idi bi ikizde senden mi geliyor yoksaBugün sonuç bekleyen arkadaşlarım dualarımız sizinle güzel haberlerinizi bekliyoruz inşlh...
Hayırlısı bakalım eşim çok istiyo ikiz Rabbim neyi nasip ettiyse o olacak şükürler olsun bakalım salı günü değerim ne çıkacak merakla beklemedeyim endişe duyuyorum korkuyorum çünkü hala belirti yok garip geliyo ben hamilemiyim şimdi diyorum çok ama çok güzel bir duygu ALlahım herkese yaşatsın bu duyguyuCanım tebrikler Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Benimde değerim 180 idi bi ikizde senden mi geliyor yoksaHakkında Hayırlısı olsun Allah hepimizi tamamına erdirsin.
ayyyy çok sevindim canımKızlar sonucu öğrendim hamileyim :))))) degerim de güzel çıktı çok mutluyuuuum darısı bekleyen arkadaşların başına :)))
Kızlar benim olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?