Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kaç embriyo konmustu ilkinde? Kaç tane yumurtan kaldı? Doktor tutmaya sebebiyle ilgili birsey demismiydi? İnşallah hepimiz için hayırlısı olur canım benim. çok soru sordum ama
İki embriyo transfer edildi canım bana 1. Kaliteydi. Transfer sonrası idrar yolu enfeksiyonu oldum çok şiddetli sonda takılmıştı o yüzden sanırım ve ateşin yükselmişti baya. Kaan bey yüksek ateş embriyoları bozmus olabilir dedi. Onun dışında herhangi bir sebep bulamıyoruz ama kısmet değilmiş ne yazikki su an 4 embriyo daha var bakalım nasıl olacak.

hayırlısı olsun canım demekki seninde nasip değilmiş.benim 3. olacak ilk ikisindede önce tuttu sonra değer düştü, ama demekki nasip değilmiş. önümüze bakıyoruz herzamanki gibi inşallah seninde Alah ım vakti zamanı gelince kucağını doldurur . İsteyen herkese versin Allah ım inşallah

evet kiZlar bugun belli olcak arkadaslarimizdan guzel haberler bekliyoruz:)) daisyp canim hadi bekliyoruz, M MorPisii cnm senn de bugub muyudu:)) baska belli olcak var mi?

evet kiZlar bugun belli olcak arkadaslarimizdan guzel haberler bekliyoruz:)) daisyp canim hadi bekliyoruz, M MorPisii cnm senn de bugun muydu:)) baska belli olcak var mi?

B
Benim normalinde zaten midem cok hassastir .Ozellikle sabahlari ilk kalktigimda birde gun icersinde kiza sureligine oluyor :) İnsallah bu kadari ile kalir artmaz :) yoksa yandikkkkk
Bugün senden de güzel haberler bekliyorz canım inşlh güzel güzel arttmıştır değerlerin haberini bekliyoruz

Aynen canım benim Rabbimden gelen küçük mucizem Burdaki tüm arkadaşlar o kadar iyi ki ALlahım hepsinin dileğini en tez zamanda kabul etsin inşlh

günaydın herkese.. umarım pozitifi görenlerin değerleri katlanıyordur :)bugün sonuç alacaklar için de güzel gelişmeler olur sevincimiz katlanır benim transfer salı..pruluton ve ilaçlarla devam yola.. sizce transfer olduktan sonra aracımızla eve dönsek mi yoksa alsancakta mı kalsak otelde uzaklığımız 2 saat kadar..

Reactions: GTY
Bugün sonuç bekleyen arkadaşlarım dualarımız sizinle güzel haberlerinizi bekliyoruz inşlh...
Canım tebrikler Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Benimde değerim 180 idi bi ikizde senden mi geliyor yoksa Hakkında Hayırlısı olsun Allah hepimizi tamamına erdirsin.

Canım tebrikler Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Benimde değerim 180 idi bi ikizde senden mi geliyor yoksa Hakkında Hayırlısı olsun Allah hepimizi tamamına erdirsin.
Hayırlısı bakalım eşim çok istiyo ikiz Rabbim neyi nasip ettiyse o olacak şükürler olsun bakalım salı günü değerim ne çıkacak merakla beklemedeyim endişe duyuyorum korkuyorum çünkü hala belirti yok garip geliyo ben hamilemiyim şimdi diyorum çok ama çok güzel bir duygu ALlahım herkese yaşatsın bu duyguyu

Kızlar sonucu öğrendim hamileyim :))))) degerim de güzel çıktı çok mutluyuuuum darısı bekleyen arkadaşların başına :)))
ayyyy çok sevindim canım çok mutlu oldum inan bekliyorum sabahtan beri sonuçlar inşallah iyidir diye dua edip duruyodum kaç çıktı değerin ve kaç embriyo koydurmuştun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…