Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Oncelikle sonuc bekleyen herkese mutlu guzel hayirli sonuclar insallah. M MorPisii cooook tebrikler çok sevindim.
Kızlar bu arada sabah sabah irenbeyi birbirine kattım...orda olan varmiydi bilmiyorum ama.dün ben çok fena ishal oldum sonrada tansiyonum 9-4oldu baya kötü bir gün geçirdim.bebislerin hareketlerini baya hissediyodum ben artık hatta dışarıdan bile gorunuyordu.dün tansiyondan sonra sabaha kadar hic kipirti yoktu.tabi çok panik oldum.eşimde şehir disinda bana gayet normal ama kaan beyi ara için rahatlasin dedi.
Kaan beyi aradım operasyondaymis hemsireyle konuştum oda hemen gelin Kaan bey bakicak dedi.bende tabi bir panik kaan bey normal der diyo dusindugum için bu cevabı alınca başladım ağlamaya.hemen bindim taksiye irenbeye gidiyorum.ama ağlıyorum bi yandan eşim aradı oda panik olmuş kaan beyin cebini aramış kaan bey demiş benim haberim yok kim gelsin dedi demiş gayet normal bu haftalarda ama madem panik olmuş gelsin bakalım içi rahatlasin demiş. Sonra hastanede ne olduysa ben bi gittim kızlar beni kapılarda karsiladi ismimle hitap ederik hemde hemen ikinci kata aldilarr beni ama bir ilgi anlatamam size.herkes gelip soruyor.sonra kaan bey geldi o kadr iyi davrandı ki Allah bin kere razı olsun.bakti çok sukur bebekler iyi.ama belli ki ben gitmeden önce hatanede biraz kızmış kaan bey ordakilere

Kızlarrr bende sonucumu aldım bende hamileyiiiimmm..
hayırlı olsun canım inanın haberlerinizi aldıkça çok seviniyorum kendim gibi :) hemen kendimi yerinize koyuyorum çok mutlu oldum canım. katlanarak artsın inşallah canım transferden sonraki sürecini anlatabilir misin neler yaptın nelere dikkat ettin kaç embriyo koydurdun ?

Reactions: GTY
Çok geçmiş olsun canım. Çok haklısın hepimiz aynı durumdayız en ufak bir sorunda hemen panik oluyoruz, korkmamak elde değil. Allah bir daha böyle korkular yaşatmasın

Çok geçmiş olsun canım. Çok haklısın hepimiz aynı durumdayız en ufak bir sorunda hemen panik oluyoruz, korkmamak elde değil. Allah bir daha böyle korkular yaşatmasın
Amin canim inşallah.walla çok kötü oliyor insan.Allah hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin.Annemde esimde biz sendeen önce dogurcaz diyolar:)

Amin canim inşallah.walla çok kötü oliyor insan.Allah hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin.Annemde esimde biz sendeen önce dogurcaz diyolar:)
Gecmis olsun cnm, panik yapman cok normal biz ne zorluklara bu bebeklere sahip olduk. Bende bazen hareketlerini hissedemeyince endise ediyorum. Sonta bakiyorum hareketlenmis rahatliyorum. Onlarda uyuduklari icin uzun sure hissetmememiz normalmis. Biraz hemsirelerin is guzarligi olmus. Bir daha basina oyle birsey gelirse saglik ocaklarinda kalp atisi dinleme cihazlari var oraya gidip dinleyebilirsin rica edip. En azindan icin rahat eder

M MorPisii cnm tebrikler hayirlisi olsun. GTY cnm cok sevindim sonunda mutlu sona ulastin. Allah daim etsin kucaklariniza aldirsin insallah daisyp hakkinda hayirlisi boyleymis demek ki cnm ne desek bos. Insallah bi dahaki sefere son olur. Dondurulmuslarin varmiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…