- 7 Nisan 2015
- 145
- 148
- 23
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #14.901
Ne güzel sonuçlar geliyo maşallah tebrik ederim canım, Allah tamamına erdirsin :))Kızlar sonucu öğrendim hamileyim :))))) degerim de güzel çıktı çok mutluyuuuum darısı bekleyen arkadaşların başına :)))
Tebrik ederim canım gözün aydın çok sevindimKızlar sonucu öğrendim hamileyim :))))) degerim de güzel çıktı çok mutluyuuuum darısı bekleyen arkadaşların başına :)))
Tebrikler canım çok güzel hayırlı olsun , Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kızlarrr bende sonucumu aldım bende hamileyiiiimmm.. :) :) :) :)
Tebrikler darısı bize olsunKızlarrr bende sonucumu aldım bende hamileyiiiimmm.. :) :) :) :)
Canım benim, umudunu kaybetme ve çok ara vermeden devam et. Çünkü vücut her transfer sonrası diğer transfere daha iyi hazırlanıyor. Güneş bir gün senin içinde doğar elbet. . .Kızlar benim olmadı
Allah sizede nasip etsin canım ☺Tebrikler darısı bize olsun
hayırlı olsun canım inanın haberlerinizi aldıkça çok seviniyorum kendim gibi :) hemen kendimi yerinize koyuyorum çok mutlu oldum canım. katlanarak artsın inşallahKızlarrr bende sonucumu aldım bende hamileyiiiimmm..
Çok geçmiş olsun canım. Çok haklısın hepimiz aynı durumdayız en ufak bir sorunda hemen panik oluyoruz, korkmamak elde değil. Allah bir daha böyle korkular yaşatmasınOncelikle sonuc bekleyen herkese mutlu guzel hayirli sonuclar insallah. M MorPisii cooook tebrikler çok sevindim.
Kızlar bu arada sabah sabah irenbeyi birbirine kattım...orda olan varmiydi bilmiyorum ama.dün ben çok fena ishal oldum sonrada tansiyonum 9-4oldu baya kötü bir gün geçirdim.bebislerin hareketlerini baya hissediyodum ben artık hatta dışarıdan bile gorunuyordu.dün tansiyondan sonra sabaha kadar hic kipirti yoktu.tabi çok panik oldum.eşimde şehir disinda bana gayet normal ama kaan beyi ara için rahatlasin dedi.
Kaan beyi aradım operasyondaymis hemsireyle konuştum oda hemen gelin Kaan bey bakicak dedi.bende tabi bir panik kaan bey normal der diyo dusindugum için bu cevabı alınca başladım ağlamaya.hemen bindim taksiye irenbeye gidiyorum.ama ağlıyorum bi yandan eşim aradı oda panik olmuş kaan beyin cebini aramış kaan bey demiş benim haberim yok kim gelsin dedi demiş gayet normal bu haftalarda ama madem panik olmuş gelsin bakalım içi rahatlasin demiş. Sonra hastanede ne olduysa ben bi gittim kızlar beni kapılarda karsiladi ismimle hitap ederik hemde hemen ikinci kata aldilarr beni ama bir ilgi anlatamam size.herkes gelip soruyor.sonra kaan bey geldi o kadr iyi davrandı ki Allah bin kere razı olsun.bakti çok sukur bebekler iyi.ama belli ki ben gitmeden önce hatanede biraz kızmış kaan bey ordakilere
Bir daha ki sefere olur üzülme. Zamanı vardır, en kısa zamanda Rabbim sana da nasip etsin. Kaçıncı denemendiKızlar benim olmadı
Amin canim inşallah.walla çok kötü oliyor insan.Allah hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin.Annemde esimde biz sendeen önce dogurcaz diyolar:)Çok geçmiş olsun canım. Çok haklısın hepimiz aynı durumdayız en ufak bir sorunda hemen panik oluyoruz, korkmamak elde değil. Allah bir daha böyle korkular yaşatmasın
Ust uste guzel haberler geliyor cok mutlu oldum canim allah kucagina almayi nasip etsinKızlar sonucu öğrendim hamileyim :))))) degerim de güzel çıktı çok mutluyuuuum darısı bekleyen arkadaşların başına :)))
Amin canım inşallah hepimiz :))Amin canim inşallah.walla çok kötü oliyor insan.Allah hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin.Annemde esimde biz sendeen önce dogurcaz diyolar:)
Super canim cok sevindim Allah tamamina erdirsinKızlarrr bende sonucumu aldım bende hamileyiiiimmm.. :) :) :) :)
Canim biliyorum bunun tesellisi yok ama senden degerli hicbirsey yok .Once sen iyi olacaksin ki hersey guzel olacak .Bu sefer olmadi ama bir sonraki seferde insallah kavusacaksin bebisineKızlar benim olmadı
Gecmis olsun cnm, panik yapman cok normal biz ne zorluklara bu bebeklere sahip olduk. Bende bazen hareketlerini hissedemeyince endise ediyorum. Sonta bakiyorum hareketlenmis rahatliyorum. Onlarda uyuduklari icin uzun sure hissetmememiz normalmis. Biraz hemsirelerin is guzarligi olmus. Bir daha basina oyle birsey gelirse saglik ocaklarinda kalp atisi dinleme cihazlari var oraya gidip dinleyebilirsin rica edip. En azindan icin rahat ederAmin canim inşallah.walla çok kötü oliyor insan.Allah hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin.Annemde esimde biz sendeen önce dogurcaz diyolar:)
Çok sevindim canım hayırlısı olsun inşlhKızlar sonucu öğrendim hamileyim :))))) degerim de güzel çıktı çok mutluyuuuum darısı bekleyen arkadaşların başına :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?