- 19 Temmuz 2015
- 211
- 222
- 18
- 39
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #14.921
Ayy ne güzel bir haber bu çok sevindim canımKızlarrr bende sonucumu aldım bende hamileyiiiimmm.. :) :) :) :)
Sen ne yaptin cnm tekrarladin mi testi? Seni de merak ediyoruz.Super canim cok sevindim Allah tamamina erdirsin
Canim esim nasilsa ptesi tekrar test yapilacak surekli tekrarlamayalim dedi .Ptesi kan verecegim :))))Sen ne yaptin cnm tekrarladin mi testi? Seni de merak ediyoruz.
Canım benim mücadeleye devam pes etmek yok ne desek boş biliyorum ama sabredicez RAbbim sana meleğini gönderecek emin ol canımKızlar benim olmadı
Tebrik ederim çok güzel bir haber Allah tamamına erdirsinKızlar sonucu öğrendim hamileyim :))))) degerim de güzel çıktı çok mutluyuuuum darısı bekleyen arkadaşların başına :)))
Çok tebrik ederim çok güzel haberler Allah tamamına erdirsin inşalah.Kızlarrr bende sonucumu aldım bende hamileyiiiimmm.. :) :) :) :)
Seni özellikle merak ediyordum demek olmadı. Çok isterdim sen de güle oynaya bu haberi ver. Şuan birşey Söylemek çok zor inşalah beklemediğin zamanda yüzünü güldürsün Rabbim.Kızlar benim olmadı
Canım çok geçmiş olsun sonunu okuduğumda rahatladım. Çok şükür bebişler iyi. Insan kötü oluyor ya bir günümüz diğerini tutmuyor. Hareketleri hissetmeye başlayınca da paranoyak oluyor insan. Iki gündür bende neden daha az hareket ediyorlar diye Endişe ediyorum ama normalmiş. Rabbim hayrıyla kavuştursun inşalah hepimizi. Boşver hemşirelerde iyiki işgüzarlık yapmış bebişleri gördün için rahat etti en azındanOncelikle sonuc bekleyen herkese mutlu guzel hayirli sonuclar insallah. M MorPisii cooook tebrikler çok sevindim.
Kızlar bu arada sabah sabah irenbeyi birbirine kattım...orda olan varmiydi bilmiyorum ama.dün ben çok fena ishal oldum sonrada tansiyonum 9-4oldu baya kötü bir gün geçirdim.bebislerin hareketlerini baya hissediyodum ben artık hatta dışarıdan bile gorunuyordu.dün tansiyondan sonra sabaha kadar hic kipirti yoktu.tabi çok panik oldum.eşimde şehir disinda bana gayet normal ama kaan beyi ara için rahatlasin dedi.
Kaan beyi aradım operasyondaymis hemsireyle konuştum oda hemen gelin Kaan bey bakicak dedi.bende tabi bir panik kaan bey normal der diyo dusindugum için bu cevabı alınca başladım ağlamaya.hemen bindim taksiye irenbeye gidiyorum.ama ağlıyorum bi yandan eşim aradı oda panik olmuş kaan beyin cebini aramış kaan bey demiş benim haberim yok kim gelsin dedi demiş gayet normal bu haftalarda ama madem panik olmuş gelsin bakalım içi rahatlasin demiş. Sonra hastanede ne olduysa ben bi gittim kızlar beni kapılarda karsiladi ismimle hitap ederik hemde hemen ikinci kata aldilarr beni ama bir ilgi anlatamam size.herkes gelip soruyor.sonra kaan bey geldi o kadr iyi davrandı ki Allah bin kere razı olsun.bakti çok sukur bebekler iyi.ama belli ki ben gitmeden önce hatanede biraz kızmış kaan bey ordakilere
Bende seni merak ettim :) iyi dayaniyon valla ben iki gunde bir baktirmistim hatta esim tutmasa hergun gidip baktircaktimCanim esim nasilsa ptesi tekrar test yapilacak surekli tekrarlamayalim dedi .Ptesi kan verecegim :))))
Cnm senin nasil gidiyor? Bebisler ne alemde :) bende iki haftadir hareketlerini hissediyorum. Heycanla tekme atsin diye gobegime bakip bakip duruyorumTebrik ederim çok güzel bir haber Allah tamamına erdirsin
Çok tebrik ederim çok güzel haberler Allah tamamına erdirsin inşalah.
Seni özellikle merak ediyordum demek olmadı. Çok isterdim sen de güle oynaya bu haberi ver. Şuan birşey Söylemek çok zor inşalah beklemediğin zamanda yüzünü güldürsün Rabbim.
Canım çok geçmiş olsun sonunu okuduğumda rahatladım. Çok şükür bebişler iyi. Insan kötü oluyor ya bir günümüz diğerini tutmuyor. Hareketleri hissetmeye başlayınca da paranoyak oluyor insan. Iki gündür bende neden daha az hareket ediyorlar diye Endişe ediyorum ama normalmiş. Rabbim hayrıyla kavuştursun inşalah hepimizi. Boşver hemşirelerde iyiki işgüzarlık yapmış bebişleri gördün için rahat etti en azından
Ayyy sorma benimde 20 cikti meraktayim ama benimki hafiye gibi pesimde :)))))Bende seni merak ettim :) iyi dayaniyon valla ben iki gunde bir baktirmistim hatta esim tutmasa hergun gidip baktircaktimbenimde degerim biraz dusuk baslamisti o yuzden meraktan devamli baktirdim.
dermisimmmm :)))) saka yaptim canim sonucu bekliyordum .ayrica benimki benden merakli biraz once sonucu aldim .sukur 69 olmus :))))) Biraz dusuk degerlerim ama olsun onemli olan katlanmasi :) senin nasil ilerlemisti canim ?Ayyy sorma benimde 20 cikti meraktayim ama benimki hafiye gibi pesimde :)))))
Ayyy canim cok gecmis olsun .Neyseki bebislerin gayet iyi :)))))Oncelikle sonuc bekleyen herkese mutlu guzel hayirli sonuclar insallah. M MorPisii cooook tebrikler çok sevindim.
Kızlar bu arada sabah sabah irenbeyi birbirine kattım...orda olan varmiydi bilmiyorum ama.dün ben çok fena ishal oldum sonrada tansiyonum 9-4oldu baya kötü bir gün geçirdim.bebislerin hareketlerini baya hissediyodum ben artık hatta dışarıdan bile gorunuyordu.dün tansiyondan sonra sabaha kadar hic kipirti yoktu.tabi çok panik oldum.eşimde şehir disinda bana gayet normal ama kaan beyi ara için rahatlasin dedi.
Kaan beyi aradım operasyondaymis hemsireyle konuştum oda hemen gelin Kaan bey bakicak dedi.bende tabi bir panik kaan bey normal der diyo dusindugum için bu cevabı alınca başladım ağlamaya.hemen bindim taksiye irenbeye gidiyorum.ama ağlıyorum bi yandan eşim aradı oda panik olmuş kaan beyin cebini aramış kaan bey demiş benim haberim yok kim gelsin dedi demiş gayet normal bu haftalarda ama madem panik olmuş gelsin bakalım içi rahatlasin demiş. Sonra hastanede ne olduysa ben bi gittim kızlar beni kapılarda karsiladi ismimle hitap ederik hemde hemen ikinci kata aldilarr beni ama bir ilgi anlatamam size.herkes gelip soruyor.sonra kaan bey geldi o kadr iyi davrandı ki Allah bin kere razı olsun.bakti çok sukur bebekler iyi.ama belli ki ben gitmeden önce hatanede biraz kızmış kaan bey ordakilere
ay ay ay ne güzel haberler, ne güzel mutluluk tebrikler canım. değerlerin katlanarak devam etsin inşallahKızlar sonucu öğrendim hamileyim :))))) degerim de güzel çıktı çok mutluyuuuum darısı bekleyen arkadaşların başına :)))
İçini ferah tut gayet güzel katlanmış fazlasıyla, benimde aynıydı bu yüzden iki günde bir baktırıyordum. :)))kizlar sonucu aldim 12 gun degerim 69 cikti :) Yavas ilerliyoruz ama en azindan katlanmis o guzel :)
canım seninde sonucun hayırlı olsın değerlerin katlanarak arttsın inşallah sağlıklaKızlarrr bende sonucumu aldım bende hamileyiiiimmm.. :) :) :) :)
canım üzülmemek elde değil ama hayırlısı böyleymiş demekki diye düşünmek lazım dondurulmuş embriyon var diye hatırlıyorum umarım en kısa zamanda kendini toparlayıp yoluna devam edersin ve rabbim en kısa zamanda sana da mucizeni göndersin inşallahKızlar benim olmadı
Canım geçmiş olsun küçük bir kriz atlatmissin. Ama takıldığım bir konu var ve galiba bu önemli sen yazınca farkettim. Geçen hafta ben de irenbeyi aradım adetim gelmediği için hemşire kaan beyle gorusup haber verdi kaan bey gelsin kist var mi bakayım demis. Gittim kaan bey şaşırdı beni görünce ne oldu tedaviye başlamaya mi karar verdin dedi. Ben de hayır beni cagirmissiniz muayene için dedim o da tamam o zaman bakalım dedi ama ben şaşırdım tabi. Sende de benzer bir olay olmuş gibi. Ben çoğu zaman kaan beyi rahatsız etmemek için irenbeyi arayıp hemşireler vasıtasıyla İletisim kuruyorum ama sen de anlatınca böyle benzer bir durumda geçen hafta yaşayınca şüphelenmem doğal gibi sanki bilemedi ki şimdi.Oncelikle sonuc bekleyen herkese mutlu guzel hayirli sonuclar insallah. M MorPisii cooook tebrikler çok sevindim.
canım geçmiş olsun ben de hemşirelere ne zaman bişey sorsam hiç sağlıklı sonuç alamıyorum sonra hep kaan bey niye böyle yaptın böyle yaptın diyor sordum hemşireler bu şekilde yönlendirdi diyorum kızıyor aralarında bir kopukluk var hep halbuki sorduğum her soru bizim için nerdeyse hayati öneme sahip neyseki olumsuz bir sonuç yaşamamışsın bi de bebekler tatlı birşey yendiğinde tepki veriyorlarmış diye duymuştum hamile arkadaşlar da söylüyordu çikolata falan yediğimde hemen hareketleniyor diyeOncelikle sonuc bekleyen herkese mutlu guzel hayirli sonuclar insallah. M MorPisii cooook tebrikler çok sevindim.
basta biraz dusuk diye endiselenmistim ama onemli olan katlanmasiymis .İnsan heyecan yapmadan duramiyor ki :))) İnsallah boyle devam eder :)İçini ferah tut gayet güzel katlanmış fazlasıyla, benimde aynıydı bu yüzden iki günde bir baktırıyordum. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?