Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

daisyp canım simdi sana ne söylesek boş gelecek biliyorum..her şeyin hayırlısını dilemek lazım..ve zamanından önce hiç bir şey olmuyor ne kadar istersek isteyelim..hepimiz tecrübe ettik bunu..umudunu hiç bir zaman kaybetme..güzel olacak her şey..inan buna

Kızlar sonucu öğrendim hamileyim :))))) degerim de güzel çıktı çok mutluyuuuum darısı bekleyen arkadaşların başına :)))
Tebrik ederim çok güzel bir haber Allah tamamına erdirsin

Kızlarrr bende sonucumu aldım bende hamileyiiiimmm.. :) :) :) :)
Çok tebrik ederim çok güzel haberler Allah tamamına erdirsin inşalah.
Kızlar benim olmadı
Seni özellikle merak ediyordum demek olmadı. Çok isterdim sen de güle oynaya bu haberi ver. Şuan birşey Söylemek çok zor inşalah beklemediğin zamanda yüzünü güldürsün Rabbim.
Canım çok geçmiş olsun sonunu okuduğumda rahatladım. Çok şükür bebişler iyi. Insan kötü oluyor ya bir günümüz diğerini tutmuyor. Hareketleri hissetmeye başlayınca da paranoyak oluyor insan. Iki gündür bende neden daha az hareket ediyorlar diye Endişe ediyorum ama normalmiş. Rabbim hayrıyla kavuştursun inşalah hepimizi. Boşver hemşirelerde iyiki işgüzarlık yapmış bebişleri gördün için rahat etti en azından

Canim esim nasilsa ptesi tekrar test yapilacak surekli tekrarlamayalim dedi .Ptesi kan verecegim :))))
Bende seni merak ettim :) iyi dayaniyon valla ben iki gunde bir baktirmistim hatta esim tutmasa hergun gidip baktircaktimbenimde degerim biraz dusuk baslamisti o yuzden meraktan devamli baktirdim.

Cnm senin nasil gidiyor? Bebisler ne alemde :) bende iki haftadir hareketlerini hissediyorum. Heycanla tekme atsin diye gobegime bakip bakip duruyorum Ayrintiliyi yaptirtindin mi nasil gecti?

Ayyy sorma benimde 20 cikti meraktayim ama benimki hafiye gibi pesimde :)))))
dermisimmmm :)))) saka yaptim canim sonucu bekliyordum .ayrica benimki benden merakli biraz once sonucu aldim .sukur 69 olmus :))))) Biraz dusuk degerlerim ama olsun onemli olan katlanmasi :) senin nasil ilerlemisti canim ?

GTY canim tebrik ederim cok sevindim gercekten katlanarak artsin insallah:))
M MorPisii hadi bakalim canim senden de guzel haberler geldi maasallah cok sevindim ikinize de:))
daisyp canim ne desek bos, cok uzuldum inan, Allahim beklemdigin anda verir insallah mucizeni... nolur cok yipratma kendini
D Difrenbahya canim benim cook gecmis olsun, hemsireler sasirmis demek ki napicani bebislerini gormussun bahaner hakkaten. Allah gostermesin bidaha boyle bi korku
B berlin74 canim maasallah katlanmis degerin saglikla devm etsin insallah:)

Reactions: GTY
Ayyy canim cok gecmis olsun .Neyseki bebislerin gayet iyi :)))))

Kızlar benim olmadı
canım üzülmemek elde değil ama hayırlısı böyleymiş demekki diye düşünmek lazım dondurulmuş embriyon var diye hatırlıyorum umarım en kısa zamanda kendini toparlayıp yoluna devam edersin ve rabbim en kısa zamanda sana da mucizeni göndersin inşallah

Canım geçmiş olsun küçük bir kriz atlatmissin. Ama takıldığım bir konu var ve galiba bu önemli sen yazınca farkettim. Geçen hafta ben de irenbeyi aradım adetim gelmediği için hemşire kaan beyle gorusup haber verdi kaan bey gelsin kist var mi bakayım demis. Gittim kaan bey şaşırdı beni görünce ne oldu tedaviye başlamaya mi karar verdin dedi. Ben de hayır beni cagirmissiniz muayene için dedim o da tamam o zaman bakalım dedi ama ben şaşırdım tabi. Sende de benzer bir olay olmuş gibi. Ben çoğu zaman kaan beyi rahatsız etmemek için irenbeyi arayıp hemşireler vasıtasıyla İletisim kuruyorum ama sen de anlatınca böyle benzer bir durumda geçen hafta yaşayınca şüphelenmem doğal gibi sanki bilemedi ki şimdi.

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun ben de hemşirelere ne zaman bişey sorsam hiç sağlıklı sonuç alamıyorum sonra hep kaan bey niye böyle yaptın böyle yaptın diyor sordum hemşireler bu şekilde yönlendirdi diyorum kızıyor aralarında bir kopukluk var hep halbuki sorduğum her soru bizim için nerdeyse hayati öneme sahip neyseki olumsuz bir sonuç yaşamamışsın bi de bebekler tatlı birşey yendiğinde tepki veriyorlarmış diye duymuştum hamile arkadaşlar da söylüyordu çikolata falan yediğimde hemen hareketleniyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…