Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

daisyp biz ne desek boş su an da ama umarım tekrar başlama gücünü kendinde bulursun. Aradığımız mucizeler inşallah bir gün etrafımızda koşturup dururken biz bugünleri tebessümle anacagiz. İnancını yitirme

dermisimmmm :)))) saka yaptim canim sonucu bekliyordum .ayrica benimki benden merakli biraz once sonucu aldim .sukur 69 olmus :))))) Biraz dusuk degerlerim ama olsun onemli olan katlanmasi :) senin nasil ilerlemisti canim ?
Bak ya bizi meraklandirdin :) cok guzel cnm katlanmis fazlasiyla benimde azar azar katlanarak devam etti. 9.gun 35 11.gun 69 du benimde hep boyle iki kat artti.

Bak ya bizi meraklandirdin :) cok guzel cnm katlanmis fazlasiyla benimde azar azar katlanarak devam etti. 9.gun 35 11.gun 69 du benimde hep boyle iki kat artti.
Yok tatlim ya bugun biraz telasim vardi gec yaptirdim ondan :) Az olsun ama oz olsun dimi :) Bebis saglikli olsunda degerler yuksek veya dusuk onemli degil prensimiz nasil ? Nasil gidiyor hamileligin canim .

Geçenlerde benim de Başıma benzer bişey geldi. 3. Kez kan tahlili yaptırdım ve önce Kaan beye whatsapptan yazdım. Biraz bekledim daha görmemişti, irenbeyi aradım napayım bi tahlil daha mı yoksa randevu mu vereceksiniz dedim. Kaan beye sorup Dönelim bekleyin biraz dedi. Ben hatta bekliyorken Kaan bey cevap yazdı başka tahlil yapma bayramdan önce gel dedi. Sonra hemşire döndü Kaan bey bi tahlil daha istiyor dedi. Iyi de bana sizi beklerken cevap yazdı dedim. O zaman tamam gelin dedi bunlarda var yani bi irtibatsızlık Kaan bey ya aynı anda bana yazarken hemşireyle konuşup tam tersini söyledi, ya da hemşire Kaan beye sormadan salladı bilmiyorum artık.

Canim sağol.walla ben aslında panik oldum olmadım diyemem ama bi şekilde avutuyodum kendimi eaimde yazık ben rahat edeyim diye ara dedi.hemşire sağolsun:) neyse iyiler ya onemli değil gerisi

Cnm sağol walla balçovadan irenbeye gidene kadar neler düşündüğümü bir bilsen Allahima şükür iyiler, hemsireninde canı sağolsun.

Ayyy canim cok gecmis olsun .Neyseki bebislerin gayet iyi :)))))

Çok teşekkür ederim herkese. Kızlar bende yeni öğrendim eşimden o kaan beyi aradığında kaan bey ben gelsin demedim diyince eşim biraz sinirlenmiş ve kaan beye demiş o zaman sizin hemsireleriniz le aranızda ciddi bir kopukluk var kim neye göre gel diyip benim karımı bu şekilde strese sokabilir falan diye söylenmiş biraz. Walla bişey var ama bbende anlamadım. Neyse bundan sonra ya nahide hemsireye sorarım ya kaan beye başka kimseye guvenmiyirum.bu ararada A aslan33 canim dün geceden beri yemedigim çikolata kalmadi.

canım çok teşşekür ederim inşallah bizde sizler için seviniriz
transferden sonra ilk iki gün yattım daha sonra da normal evin içindeydim fakat hiç bir iş yapmadım hareketlerime dikkat ettim. kaan bey iki tane transfer etti bakalım ilerleyen zaman da tek mi ikiz mi görcez

İnşallah hersey çok güzel olcak değerlerinde kat kat artsın sağlıkla kucağına al bebislerini bencede ikiz gibi ama sağlıkla olsunda bi tanede yeter

Yok tatlim ya bugun biraz telasim vardi gec yaptirdim ondan :) Az olsun ama oz olsun dimi :) Bebis saglikli olsunda degerler yuksek veya dusuk onemli degil prensimiz nasil ? Nasil gidiyor hamileligin canim .
Tabi ki de buyuk ihtimal tek ozaman seninde dusuk oldugu icin degerin. Biz iyiyiz cok sukur. Bulantilarim da gecince enerjim yerine geldisimdi tekmeleme zamani ufak ufak basladik giderek dozunu arttiriyoruz

Tabi ki de buyuk ihtimal tek ozaman seninde dusuk oldugu icin degerin. Biz iyiyiz cok sukur. Bulantilarim da gecince enerjim yerine geldisimdi tekmeleme zamani ufak ufak basladik giderek dozunu arttiriyoruz
Canim benim gonlumden tek geciyor zaten ama Allah ne derse o olur :))) 42 sinden sonra iki bebisle ugrasmak biraz zor olur sanirim :)))Ohhh super olmus canim .Anneye ben burdayim diyor yani bocuk :) Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim

Arkadaslar benim basima da geldi benzer durumlar siz konusunca bende paylasmak isterim yeri gelmisken ki herkez dikkatli olsun; kaan bey yaptidigim kan testleri sonucuna göre bana dostinex yazmisti .dostinexin de bi 5 mg birde 5 mg 8 li olani varmis .hemsire de bana israrla 8mg diyor eczanelerden sordum 8mg dostinex yok diyor hepsi.sonra tekrar aradim tekrar kaan beye sorarmisiniz bi yanlislik olmasin dedim,,sorup bana geri döndügünde kusura bakmayin evet 5mg 8li olacak dedi hemsire ben tabi o sicakta deli gibi eczanede ilac aradigim icin cok sinir olmustum bu dikkatsizliklerine yinede bosverdim gectim,,gecen haftalarda da gebeligimin 10.haftasinda muayenede bazi ilaclar kesilmisti artik kullanmamam gerekiyormus .bazilarina devam tabi simdilik,,bunlardan biri progestan fitil.hemsire bana kagida yazdi sözde hangilerine devam hangileri tamam diye.ama bana hic söylemedi sundan su kadar bundan bu kadar kullanacaksin diye..bende burdan takip ettigim kadariyla progestan fitilin . haftatan sonra 3ten 2ye dütügünü okuyordum hatta Gmat sana sormustumhatirladinmi bilmiyorum,,meger o fitili de günde 2 kez kullanmam gerekiyormus fakat hemsire bana söylememis diger muayeneye gittigimde kaan beye sordum da öyle söyledi..yani bu yasanilanlar beni cok etkileyen seyler degil ama benim icin tedavim önemli.tamam iyi bir merkez doktorlari da iyi ama eksiklikler var kopukluk kesinlikle var bencede ...o yüzden tedavisi devam eden arkadaslar lütfen dikkatli olun gözünüzü acin ...burdan takip etmek de ztn cok faydali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…