Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

canım benzer şeyler ben de yaşadım sadece benim başımamı geliyor diyordum ama aklımı bunlarla meşgul etmeyeyim diye takılmamaya çalışıyorum ben ikinci yumurta toplama öncesi doktor doğum kontrol hapı vermişti bitince tekrar gelirsiniz dedi sonar ben adet olunca mı yoksa adet olmadanmı gelecez diye merkezi aradım adet olunca dediler sonra adet olınca gittim kaan bey hap biteli baya olmuş sen niye geç geldin bu kadar dedi dedim hemşirelere sordum adet olunca geleceksin dediler dedim sinirlendi baya mimiklerinden anladı sonra duphastonla beraber estrofem vermişti duphaston bitince estrofemi de kesecekmiyim diye aradım yine hemşireleri kaan beye soralım dediler sorduk dosyana da baktık devam edeceksin dediler sonra histereskobi sonrası kaan bey estrofem içeceksin dedi ben de zaten içiyorum dedim niye içiyorsun duphastonla beraber kesecektin onu dedi dedim yine hemişreler size sormuş devam edeceksin diye söylemişsin dedm yok ya kesecektin olur mu falan dedi ben de anlamadım sürekli benzer şeyler oldu hemşirelere bişey sormayayım diyorum ama herşeyede de doktoru rahatsız etmiyorum diyorum ama bundan sonra direk kaan beye soracam mecbur baksana yaşananlara

Benim vardi canim .Gaz giderici seyler yemeye calistim .Kayisi , kuru dut , kabak cekirdegi , su ve bol bol meyve .Bu arada yarin hayirli haberlerini aliriz insallah canim
Canım sorma bu akşam zor nefes aldım karnım taş gibi Sürekli yiyorum kayısı kuru dut ama ilaçlar yapıyor sanırım Bu sürecin en zoru buymuş beklemek İnşallah güzel haberler veririm size

M MorPisii ve GTY tebrikler hayırlı olsun darısı başımıza inşallah.
daisyp canım ne hissettiğini çok iyi anlıyorum ama hayatın ne zaman ne getireceği hiç belli olmaz hiç ummadığın bir zamanda rabbim eminim seninde yüzünü güldürecektir, önemli olan inancımızı kaybetmeyelim ve uğraşmaya devam edelim.

Canim benim gonlumden tek geciyor zaten ama Allah ne derse o olur :))) 42 sinden sonra iki bebisle ugrasmak biraz zor olur sanirim :)))Ohhh super olmus canim .Anneye ben burdayim diyor yani bocuk :) Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim
Amin canım..Seninde Allah gönlüne göre versin. Evet hareketlerini hissetmeye başlayınca çok rahatladım. İnsan birşey hissetmeyince çok endişeleniyor. Ne demek istediğimi ilerleyen zamanlarda anlarsınİlk zamanlar haftada bir başka doktorada gidiyordum kalp atışlarını dinleyip geliyordum

Arkadaşlar kusura bakmayın dün misafirlerim vardı cevap vermeye fırsat bulamadım. Mesajlarınızı tek tek okudum @Pinkelif kumsall35 D Difrenbahya S sitare35 B berlin74 H hayado G greeneyes34 misscaglayan Gmat krc05 A arslan33 S spero C cutetwins dream15 (ve mesajını görmediğim atladığım varsa) kızlar sevincime ortak olduğunuz ve güzel dileklerle dolu mesajlariniz için hepinize teşekkürler :)) Allah tedavisi devam eden ve sonuç bekleyenlere de bu mutluluğu yaşatsın. Bebeğini bekleyenlere de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

daisyp canım şu an sana üzülme demek çok anlamsız üzüleceksin mutlaka ama önemli olan kendini çabuk bir şekilde toparlayıp daha güçlü bir şekilde tedaviye devam etmen. Rabbim böyle hayırlı görmüş demek ki. Her şeyin en güzelini en hayırlısını versin Allahım sana.

B berlin74 , M MorPisii ve GTY tebrik ederim. ne güzel peş peş güzel haberler vermişsiniz. Allahım gönlünüze göre versin. Allah tamamını erdirsin inşallah. böyle güzel haberlerin devamı gelir inşallah. daisyp ne desek seni şuan teselli etmeyecektir. hakkında hayırlısı olsun. sanırım dondurulmuş embriyoların var. biraz toparlandıktan sonra hayırlısıysa bir kez daha başlarsın.

Yuh artık ya Allahtan geri dönülmeyecek bi Hataya sebep olmamışlar. Benim salı günü randevum var bunu konuşcam Kaan beyle olmaz böyle. Bundan sonra da rahatsızlığı falan düşünme bence herşeyi Kaan beye sor o kadar emek veriyoruz maddi manevi içimiz de rahat olmalı değil mi? Ben artık Hemşirelere hiçbişey sormam valla.

herkese iyi pazarlar kizlar... hemsireler-Kaan bey iletisimsizligiyle ilgili benim de bir olayim var hem de ameliyatla ilgili. anlatip da can sıkmaya gerek yok ama umarim bu problemlerini duzeltirler biran once...

Canım adet belirtileri dışında farklı hiçbişey yaşamadımki ondan umutsuzlk vardı içimde sivilceye kadar herşey vardı şuandada adet ağrılarım var ondan çok korkuyom
Canımmm gözün aydın. Oh ne güzel pozitifler arka arkaya geliyor. Sağlıkla kavuş bebişine inşallah

Canım sorma bu akşam zor nefes aldım karnım taş gibi Sürekli yiyorum kayısı kuru dut ama ilaçlar yapıyor sanırım Bu sürecin en zoru buymuş beklemek İnşallah güzel haberler veririm size
Canim benimde oyle olmustu .Birazda stresten de oluyor bunlar .Senin tahlilin bugunmu yoksa pazar diye ptesiye mi kaldi ?

Sağol canım amin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…