- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #14.961
canım benzer şeyler ben de yaşadım sadece benim başımamı geliyor diyordum ama aklımı bunlarla meşgul etmeyeyim diye takılmamaya çalışıyorum ben ikinci yumurta toplama öncesi doktor doğum kontrol hapı vermişti bitince tekrar gelirsiniz dedi sonar ben adet olunca mı yoksa adet olmadanmı gelecez diye merkezi aradım adet olunca dediler sonra adet olınca gittim kaan bey hap biteli baya olmuş sen niye geç geldin bu kadar dedi dedim hemşirelere sordum adet olunca geleceksin dediler dedim sinirlendi baya mimiklerinden anladı sonra duphastonla beraber estrofem vermişti duphaston bitince estrofemi de kesecekmiyim diye aradım yine hemşireleri kaan beye soralım dediler sorduk dosyana da baktık devam edeceksin dediler sonra histereskobi sonrası kaan bey estrofem içeceksin dedi ben de zaten içiyorum dedim niye içiyorsun duphastonla beraber kesecektin onu dedi dedim yine hemişreler size sormuş devam edeceksin diye söylemişsin dedm yok ya kesecektin olur mu falan dedi ben de anlamadım sürekli benzer şeyler oldu hemşirelere bişey sormayayım diyorum ama herşeyede de doktoru rahatsız etmiyorum diyorum ama bundan sonra direk kaan beye soracam mecbur baksana yaşananlaraGeçenlerde benim de Başıma benzer bişey geldi. 3. Kez kan tahlili yaptırdım ve önce Kaan beye whatsapptan yazdım. Biraz bekledim daha görmemişti, irenbeyi aradım napayım bi tahlil daha mı yoksa randevu mu vereceksiniz dedim. Kaan beye sorup Dönelim bekleyin biraz dedi. Ben hatta bekliyorken Kaan bey cevap yazdı başka tahlil yapma bayramdan önce gel dedi. Sonra hemşire döndü Kaan bey bi tahlil daha istiyor dedi. Iyi de bana sizi beklerken cevap yazdı dedim. O zaman tamam gelin dedibunlarda var yani bi irtibatsızlık Kaan bey ya aynı anda bana yazarken hemşireyle konuşup tam tersini söyledi, ya da hemşire Kaan beye sormadan salladı bilmiyorum artık.
Benim vardi canim .Gaz giderici seyler yemeye calistim .Kayisi , kuru dut , kabak cekirdegi , su ve bol bol meyve .Bu arada yarin hayirli haberlerini aliriz insallah canimKızlar bir şey soracağım gaz sorunuz var mı bugün karnımda inanılmaz gaz var
Canım sorma bu akşam zor nefes aldım karnım taş gibi Sürekli yiyorum kayısı kuru dut ama ilaçlar yapıyor sanırım Bu sürecin en zoru buymuş beklemek İnşallah güzel haberler veririm sizeBenim vardi canim .Gaz giderici seyler yemeye calistim .Kayisi , kuru dut , kabak cekirdegi , su ve bol bol meyve .Bu arada yarin hayirli haberlerini aliriz insallah canim
Amin canım..Seninde Allah gönlüne göre versin. Evet hareketlerini hissetmeye başlayınca çok rahatladım. İnsan birşey hissetmeyince çok endişeleniyor. Ne demek istediğimi ilerleyen zamanlarda anlarsınİlk zamanlar haftada bir başka doktorada gidiyordum kalp atışlarını dinleyip geliyordumCanim benim gonlumden tek geciyor zaten ama Allah ne derse o olur :))) 42 sinden sonra iki bebisle ugrasmak biraz zor olur sanirim :)))Ohhh super olmus canim .Anneye ben burdayim diyor yani bocuk :) Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim
canım benzer şeyler ben de yaşadım sadece benim başımamı geliyor diyordum ama aklımı bunlarla meşgul etmeyeyim diye takılmamaya çalışıyorum ben ikinci yumurta toplama öncesi doktor doğum kontrol hapı vermişti bitince tekrar gelirsiniz dedi sonar ben adet olunca mı yoksa adet olmadanmı gelecez diye merkezi aradım adet olunca dediler sonra adet olınca gittim kaan bey hap biteli baya olmuş sen niye geç geldin bu kadar dedi dedim hemşirelere sordum adet olunca geleceksin dediler dedim sinirlendi baya mimiklerinden anladı sonra duphastonla beraber estrofem vermişti duphaston bitince estrofemi de kesecekmiyim diye aradım yine hemşireleri kaan beye soralım dediler sorduk dosyana da baktık devam edeceksin dediler sonra histereskobi sonrası kaan bey estrofem içeceksin dedi ben de zaten içiyorum dedim niye içiyorsun duphastonla beraber kesecektin onu dedi dedim yine hemişreler size sormuş devam edeceksin diye söylemişsin dedm yok ya kesecektin olur mu falan dedi ben de anlamadım sürekli benzer şeyler oldu hemşirelere bişey sormayayım diyorum ama herşeyede de doktoru rahatsız etmiyorum diyorum ama bundan sonra direk kaan beye soracam mecbur baksana yaşananlara
Canım çok sevindim. Sağlıkla kucağına aldığını da görürüz inşallahKizlar biraz beklettim sizi ama guzel haberlerim var .Allahima sukurler olsun.Bundan sonra katlanmasi onemli tabiki .Allahim bekleyen herkese pozitif gormeyi nasip etsin
Canımmm gözün aydın. Oh ne güzel pozitifler arka arkaya geliyor. Sağlıkla kavuş bebişine inşallahCanım adet belirtileri dışında farklı hiçbişey yaşamadımki ondan umutsuzlk vardı içimde sivilceye kadar herşey vardı şuandada adet ağrılarım var ondan çok korkuyom
Canim benimde oyle olmustu .Birazda stresten de oluyor bunlar .Senin tahlilin bugunmu yoksa pazar diye ptesiye mi kaldi ?Canım sorma bu akşam zor nefes aldım karnım taş gibi Sürekli yiyorum kayısı kuru dut ama ilaçlar yapıyor sanırım Bu sürecin en zoru buymuş beklemek İnşallah güzel haberler veririm size
Evet canım pazar günü diye yarına kaldıCanim benimde oyle olmustu .Birazda stresten de oluyor bunlar .Senin tahlilin bugunmu yoksa pazar diye ptesiye mi kaldi ?
Sevindim canim :) İnsallah yarin guzel haberlerini alirizEvet canım pazar günü diye yarına kaldıBugün karnım biraz daha iyi şükür
Sağol canım amin :))B berlin74 , M MorPisii veGTY tebrik ederim. ne güzel peş peş güzel haberler vermişsiniz. Allahım gönlünüze göre versin. Allah tamamını erdirsin inşallah. böyle güzel haberlerin devamı gelir inşallah. daisyp ne desek seni şuan teselli etmeyecektir. hakkında hayırlısı olsun. sanırım dondurulmuş embriyoların var. biraz toparlandıktan sonra hayırlısıysa bir kez daha başlarsın.
Çok sevindim. Maşallah. Darısı bizlerin başına olsun inşallahKızlar sonucu öğrendim hamileyim :))))) degerim de güzel çıktı çok mutluyuuuum darısı bekleyen arkadaşların başına :)))
Canım çok sevindim. Seninle daha önce bir gün arayla negatif almıştık. Çok şükür ki mucizene kavuştun. Sağlıkla kucağına al inşallahKızlarrr bende sonucumu aldım bende hamileyiiiimmm.. :) :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?