Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Masallah sayfamiz senlendikce senleniyor mutlulugumuz kat kat artiyor:))) Allah Nazardan korusun diyelim canlar :) ve Ben kendi adima icimden gelerek sunu dile getirmek istedim; rabbim su an evlerinde bebek müjdesiyle sevinen bizlere bu sevinci yasatan doktorundan hemsiresine, danismadaki arkadslardan Laboratuarda calisanlara embriologlara kadar hepsinden, emegi gecen herkesden razi olsun.dile kolay yillarin özlemi bitecek allahin izniyle . Diger arkadaslarimada ins tez zamanda güzel haberler almalarini diliyorum Cani gönülden :) kadin olmak Annelik vasfi yüklenince daha bi ayri güzel o güzelligi her kadin yasamali ins saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza allahin izniyle rabbim o günleride yasatsin insallah

Daha önce sordum ama cevaplayan olmadı..transferden sonra yolculuk yapılabilinir mi?evimize ulaşmamız 2 saati buluyor da.. yoksa kalsak mı izmirde??

Daha önce sordum ama cevaplayan olmadı..transferden sonra yolculuk yapılabilinir mi?evimize ulaşmamız 2 saati buluyor da.. yoksa kalsak mı izmirde??
Canim arada kaynadi herhalde sorun .Ben soyle anlatayim sana .Transfer sonrasi arabayla ben yazliga gittim 1 saatten biraz fazla suruyor .Ayrica gitmeden gaziemirde oturup biryerde esim ve annemle yemek yedik .Yani hemen eve gecip yatmadim.

Canım çok tebrik ederim.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..inan heyecanını yaşıyorum ve senin Duygularını hissedebiliyorum..Darısı benim Başıma inşallah,dua et bizim içinde bizde o günleri Görelim..

M MorPisii tebrikler,Allah tamamına erdirsin canım hadi gözünüzaydın..
GTY canım tebrik ederim,gözünüzaydın.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..
Çok güzel haberler herkesten hamiş haberleri alıyoruz.

Son düzenleme:
daisyp canım üzülme demek bizim durumumuzdakiler için Anlamsız biliyorum ama Herşeyin Hayırlısı biliyorsun.Demek şu an senin için Hayırlısı buymuş inan canım..Bizim göremediğimizi bilmediğimizi Allah biliyor ve bizim için en hayırlı zamanı ayarlıyor..Kaçıncı denemeniz bilmiyorum ama inşallah sende bizde evlatlarımıza kavuşacağız..

Arkadaşlar merhaba, benim tansferim 2 eylülde yapılmıştı ve pozitif sonuç aldım. Öğretmenim ve en azından 12. Haftaya kadar rapor almak istiyorum. Aramızda heyet raporu alabilen var mı? Direk bikaç aylık nı alınıyor yoksa 45 gün şeklinde iki kez mi? ben biraz araştırdım ve gerçekten hastaneye yatacak kadar ihtiyaç yoksa vermeyiz dediler. Siz nasıl yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…