- 4 Ocak 2015
- 453
- 826
- 208
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #14.981
Canım hep hayırlısı olsun diyoruz. Demek ki daha zamanı gelmemiş. İnşallah bir sonraki tedavinde kavuşursun mucizeneKızlar benim olmadı
Canim arada kaynadi herhalde sorun .Ben soyle anlatayim sana .Transfer sonrasi arabayla ben yazliga gittim 1 saatten biraz fazla suruyor .Ayrica gitmeden gaziemirde oturup biryerde esim ve annemle yemek yedik .Yani hemen eve gecip yatmadim.Daha önce sordum ama cevaplayan olmadı..transferden sonra yolculuk yapılabilinir mi?evimize ulaşmamız 2 saati buluyor da.. yoksa kalsak mı izmirde??
Sağol amin canım. Allah isteyen herkese nasip etsin.Çok sevindim. Maşallah. Darısı bizlerin başına olsun inşallah
Ben de 1.5 saate yakın yol gittim ve aynı şekilde yolda durup yemek falan yedik bence kalmana gerek yok çok sıkıntı yapma canımDaha önce sordum ama cevaplayan olmadı..transferden sonra yolculuk yapılabilinir mi?evimize ulaşmamız 2 saati buluyor da.. yoksa kalsak mı izmirde??
Canım çok tebrik ederim.Kızzlar şoktayım sabah kalktım kahvelik var çamaşırımda zaten hep diyodum ya adet sancım var diye dedim eyvah testi beklemeden adet oldum test yaptırmaya gitmiycektim sonra dedim boşver git yaptır en azından belirsizlik gider acilden kanı verdim demin de sonucu internetten öğrendim kendimi negatife öyle hazırlamıştım ki ve sonuç hamileyimmmm inanamadım hemen eşim testi kaan hocaya faksladı hemşireden duymak istedim değerin güzel dedi şu satırları yazarken elim ayağım titrıyooo çok şaşkınım çokk
sagol canimm ogleden sonra kismetse alicaklar opuyrum hepinizi:)krc05 canim benim sanirim ameliyatin bugun oyle soylemistin .Tez zamanda olup kurtulursun insallah .Sonra gelsin bebislerrrr
Canim şimdiden geçmiş olsun.bugün üroloji kontrolüne gittim böbrekler büyümeye devam ediyo bide sol bobrekte iki tane minnak taşım varmışsagol canimm ogleden sonra kismetse alicaklar opuyrum hepinizi:)
Bir cirpida bitiversin canim benim .Toparlaninca bizi bilgilendir canim :)sagol canimm ogleden sonra kismetse alicaklar opuyrum hepinizi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?