- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #15.001
Canim benim insallah hic bir agrin sizin olmadan sorun yasamadan olluslarini alirsin kucagina :)Canim şimdiden geçmiş olsun.bugün üroloji kontrolüne gittim böbrekler büyümeye devam ediyo bide sol bobrekte iki tane minnak taşım varmışinşallah sorun cikartmaz bana
Kızlar malesef sonuç olumsuz çıktı
Inşallah canim ya.üroloji doktorum agrin sizin çok olmadığı sürece sorun yok sadece kontrol dedi, inşallah olmaz hiçCanim benim insallah hic bir agrin sizin olmadan sorun yasamadan olluslarini alirsin kucagina :)
Canim vardir bundada bir hayır üzülmemek zor ama sabır.pes etmek yokKızlar malesef sonuç olumsuz çıktı
Kızlar malesef sonuç olumsuz çıktı
Canim benim olumsuz haberi almak gercekten uzucudur ama soyle dusun bebisinin gelme zamani simdi degil ama kisa surede gelecektir .Sakin kendini birakma .Daha cok gencsin .Dondurulmus baska embriyolarin varmi ?Kızlar malesef sonuç olumsuz çıktı
evet canım heyet raporunu 45 günlük alabiliyorsun ama bayağ sıkıntılı benimde kendi doktorum vermemişti araya birilerini sokup başka başka doktorlardan aldımArkadaşlar merhaba, benim tansferim 2 eylülde yapılmıştı ve pozitif sonuç aldım. Öğretmenim ve en azından 12. Haftaya kadar rapor almak istiyorum. Aramızda heyet raporu alabilen var mı? Direk bikaç aylık nı alınıyor yoksa 45 gün şeklinde iki kez mi? ben biraz araştırdım ve gerçekten hastaneye yatacak kadar ihtiyaç yoksa vermeyiz dediler. Siz nasıl yaptınız?
Öyle diyorum artık 4 tane daha var Sizin ilk transfer de mi olduCanim benim olumsuz haberi almak gercekten uzucudur ama soyle dusun bebisinin gelme zamani simdi degil ama kisa surede gelecektir .Sakin kendini birakma .Daha cok gencsin .Dondurulmus baska embriyolarin varmi ?
Çok üzüldüm ama hayırlısıCanım Allah yardımcın olsun çok üzülmüşsündür bugün.Senin embriyoların kaliteli diye biliyorum. Konuşabildin mi Kaan Bey'le?
Çok üzüldüm ama hayırlısı
Canım Rabbim çok büyük en kısa zamanda meleğini gönderecektir..Kızlar malesef sonuç olumsuz çıktı
Geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyileşip bebişlerini alıp gelirsn inşlhsagol canimm ogleden sonra kismetse alicaklar opuyrum hepinizi:)
İnşlh canım zor yollardan geçiyoruz bu güzel duyguyu buradaki bütün arkadaşlarımın yaşamasını çok istiyorum Rabbim tez zamanda meleğini göndersin inşlhCanım çok tebrik ederim.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. .inan heyecanını yaşıyorum ve senin Duygularını hissedebiliyorum..Darısı benim Başıma inşallah,dua et bizim içinde bizde o günleri Görelim..
Canım rabbim her şeyin hayırlısını versin. Pes etmek yok.Kızlar malesef sonuç olumsuz çıktı
Canim en azindan herseye sil bastan yapmayacaksin .Bebislerin seni bekliyor .Benim Kaan Hocada ilk transferde oldu sukur .Öyle diyorum artık 4 tane daha var Sizin ilk transfer de mi oldu
Âmin âmin canım..İnşlh canım zor yollardan geçiyoruz bu güzel duyguyu buradaki bütün arkadaşlarımın yaşamasını çok istiyorum Rabbim tez zamanda meleğini göndersin inşlh
Âmin inşallah Allah bana ve benim gibi bekleyen herkese evladına kavuşmayı nasip etsin..Teşekkürler darısı başına canım :))
Canım dualarım seninle. Tez vakitte iyileş inşallahsagol canimm ogleden sonra kismetse alicaklar opuyrum hepinizi:)
NasipKızlar malesef sonuç olumsuz çıktı
nasipten ötesi yok canım. İnşallah bir dahaki tedavinde kavuşursun meleklerineKızlar malesef sonuç olumsuz çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?