- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #15.021
Canim dularim seninle :) Kabiz olmamaya calis .Bol su .Ben kabak cekirdegi yedim bol bol .Kuru dut , kayisi ve ceviz de ayni zamanda .Kuru gidalardan uzak dur .Ve fazla yatma .Yukari uzanma .Hareketler yavas ve dikkatli :) Bilmiyorum ben oyle yaptim :)Kızlar yarın transferim var sizlerden dua istiyorum..dikkat etmem gereken bir şey var mı transferden önce yada sonra???
Ben de arabanın arkasında yatarak gitmistim 2 saati .çok şükür bir sorun yaşamadımDaha önce sordum ama cevaplayan olmadı..transferden sonra yolculuk yapılabilinir mi?evimize ulaşmamız 2 saati buluyor da.. yoksa kalsak mı izmirde??
Ben de arabanın arkasında yatarak gitmistim 2 saati .çok şükür bir sorun yaşamadımDaha önce sordum ama cevaplayan olmadı..transferden sonra yolculuk yapılabilinir mi?evimize ulaşmamız 2 saati buluyor da.. yoksa kalsak mı izmirde??
Tamam canım dikkat edeceğim söylediklerine..inşallah transferim sorunsuz gerçekleşirCanim dularim seninle :) Kabiz olmamaya calis .Bol su .Ben kabak cekirdegi yedim bol bol .Kuru dut , kayisi ve ceviz de ayni zamanda .Kuru gidalardan uzak dur .Ve fazla yatma .Yukari uzanma .Hareketler yavas ve dikkatli :) Bilmiyorum ben oyle yaptim :)
Canım ben de arabanın arkasında uzanırım diye düşündüm sonradan..inşallah ben de sorun yaşamam..Ben de arabanın arkasında yatarak gitmistim 2 saati .çok şükür bir sorun yaşamadım
Amin canim inşallah...Allahın izniyle sagsalim dogsunlardaD Difrenbahya canım geçmiş olsun..inşallah sıkıntı yaşamazsın..bebişlerini sağlıkla kucağına alırsın...
Amin canim inşallah.Allahin izniyle sağlıkla alsak kucagimiza.seninse transfer in hayirli olsun .Allah gönlünden geçeni versin.D Difrenbahya canım geçmiş olsun..inşallah sıkıntı yaşamazsın..bebişlerini sağlıkla kucağına alırsın...
Amin canım inşallah cümlemizin gönlünden geçeni versin rabbim..Amin canim inşallah.Allahin izniyle sağlıkla alsak kucagimiza.seninse transfer in hayirli olsun .Allah gönlünden geçeni versin.
İnşallah canım rabbim en büyük sığınağımCanım Rabbim çok büyük en kısa zamanda meleğini gönderecektir..
Yok canım pes etmiyorum demek ki bunu yaşayacakmışımCanım rabbim her şeyin hayırlısını versin. Pes etmek yok.
Aynen çok şükür en baştan değil Siz daha önce başka doktora mı gidiyordunuzCanim en azindan herseye sil bastan yapmayacaksin .Bebislerin seni bekliyor .Benim Kaan Hocada ilk transferde oldu sukur .
İnşallah canımNasip
nasipten ötesi yok canım. İnşallah bir dahaki tedavinde kavuşursun meleklerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?