Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Çok üzüldüm canım insan ister istemez umutlanıyor
Aşılamam tutmadığında ben de çok üzülmüştüm..umudum kırıldı ama sonra toparlandık ve tekrar tedaviye başladık..sen de suan üzgünsün ama en kısa sürede toparlayıp yeniden umut edeceksin..ve rabbim gönlünden geçeni sana verecek inşallah..

Canim şimdiden geçmiş olsun.bugün üroloji kontrolüne gittim böbrekler büyümeye devam ediyo bide sol bobrekte iki tane minnak taşım varmış inşallah sorun cikartmaz bana
cok sagol canim. kiyamam sana insallahh hicbir sorun cikarmaz sana da sıkıntı yasamazsin
Bir cirpida bitiversin canim benim .Toparlaninca bizi bilgilendir canim :)
canimm ben ciktim ameliyattan bugun ancak kendime gelebiliyorum. cok sukur iyi gecti bikac gun agri olur sanirim ama 3-4 gune toparlarim insallah:) sen nasilsin kese icin gun sayiyorsundur ne zaman kismetse kontrolun?:)
Ge

Geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyileşip bebişlerini alıp gelirsn inşlh
sagol canimm 1 hafta sonra insallah gidip devam edicem kontrolume:))
Canım dualarım seninle. Tez vakitte iyileş inşallah
sagol canimm amin atlattim cok sukur simdi dinlenme zamanim:)
krc05 canım geçmiş olsun..umarım iyisindir..hemen iyileş de dön yine sahalara :) bekliyoruz

Kızlar yarın transferim var sizlerden dua istiyorum..dikkat etmem gereken bir şey var mı transferden önce yada sonra???
sagol canimm hadi bakalim sen de al benislerini insallah en zor ama en umutlu bekleyis basliyo senin icin de:))

krc05 geçmiş olsun canım. ben sanırım seninle ilgili bu bilgiyi kaçırmışım. umarım en kısa zamanda tedavine kaldığın yerden tümüyle hazır bir şekilde devam edersin.
H hayado inşallah minik embriyoların annelerine sıkı sıkı tutunurlar. sanırım beni muayene ettikten sonra senin transfer. hayırlısı olsun canım
G greeneyes34 sanırım ikiz geliyor. benimde değerim nerdeyse 8 kata yakın artmıştı. hayırlısı olsun canım. tebrik ederim bu arada

B berlin74 insallah canim yolunda gider hersey gorursun keseni de hayirlisiyla:))
kalbiminozu canim olsun arada kalmistir, insallah canim atlattim ameliyati simdi bebislere hazirlik vakti:))
S sitare35 canim henuz ilk denemesinde olup transferi bile olmamis biri olarak yorum bile yapamiyorum. cok uzuldugune eminim, cok da haklisin.. iste ama hep hayirlisi olsun diyoruz ya, demek ki az bi vakti daha kalmis... 4 embriyon daha varmis cok sanslisin, insallah birdahaki denemende hayirlisiyla bebislerine kavusursun...

inşallah bu kez olur çocuklar gibi heyecanlıyım daha şimdiden :) adetimin geldiğine nezamandır sevinmiyordum ) heray gelmesin bu ay lütfen Allah ım diyen ben,busefer gelsin diye dua ettim resmen :))))
kiyamam ben sana .insallah bu sefer hersey farkli olur bebis veya bebislerini kucagina sag salim alirsin :)

İnşallah canım hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…