- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #15.041
Aşılamam tutmadığında ben de çok üzülmüştüm..umudum kırıldı ama sonra toparlandık ve tekrar tedaviye başladık..sen de suan üzgünsün ama en kısa sürede toparlayıp yeniden umut edeceksin..ve rabbim gönlünden geçeni sana verecek inşallah..Çok üzüldüm canım insan ister istemez umutlanıyor
cok sagol canim. kiyamam sana insallahh hicbir sorun cikarmaz sana da sıkıntı yasamazsinCanim şimdiden geçmiş olsun.bugün üroloji kontrolüne gittim böbrekler büyümeye devam ediyo bide sol bobrekte iki tane minnak taşım varmışinşallah sorun cikartmaz bana
canimm ben ciktim ameliyattan bugun ancak kendime gelebiliyorum. cok sukur iyi gecti bikac gun agri olur sanirim ama 3-4 gune toparlarim insallah:) sen nasilsin kese icin gun sayiyorsundur ne zaman kismetse kontrolun?:)Bir cirpida bitiversin canim benim .Toparlaninca bizi bilgilendir canim :)
sagol canimm 1 hafta sonra insallah gidip devam edicem kontrolume:))Ge
Geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyileşip bebişlerini alıp gelirsn inşlh
sagol canimm amin atlattim cok sukur simdi dinlenme zamanim:)Canım dualarım seninle. Tez vakitte iyileş inşallah
krc05 canım geçmiş olsun..umarım iyisindir..hemen iyileş de dön yine sahalara :) bekliyoruz
sagol canimm hadi bakalim sen de al benislerini insallah en zor ama en umutlu bekleyis basliyo senin icin de:))Kızlar yarın transferim var sizlerden dua istiyorum..dikkat etmem gereken bir şey var mı transferden önce yada sonra???
Hadi canim hayirlisi asil maratona basliyorsun :)))Transfere gidiyorummm..heyecan dorukta..
cok sagol canim. kiyamam sana insallahh hicbir sorun cikarmaz sana da sıkıntı yasamazsin
canimm ben ciktim ameliyattan bugun ancak kendime gelebiliyorum. cok sukur iyi gecti bikac gun agri olur sanirim ama 3-4 gune toparlarim insallah:) sen nasilsin kese icin gun sayiyorsundur ne zaman kismetse kontrolun?:)
Gecmis olsun tatlim :) Evet canim kese icin heyecanliyim ama birsure daha kan testi istedi kaan hoca :) hersey yolunda giderse sanrim ekimin ilk haftasinda gideriz :)
sagol canimm 1 hafta sonra insallah gidip devam edicem kontrolume:))
sagol canimm amin atlattim cok sukur simdi dinlenme zamanim:)
sagol canimm hadi bakalim sen de al benislerini insallah en zor ama en umutlu bekleyis basliyo senin icin de:))
Canim hafiften sokulecegini dusunuyorsan gidebilirsin istersen :) sansini dene bence :)kızlar acil cevap veririseniz sevinirim.arada kaynadı sanırım
çizik şeklinde orkidimde lekelenme...gelmiş sayarım ozaman dimi? sanırım stresten gelmiyoCanim hafiften sokulecegini dusunuyorsan gidebilirsin istersen :) sansini dene bence :)
oyle say canim :)çizik şeklinde orkidimde lekelenme...gelmiş sayarım ozaman dimi? sanırım stresten gelmiyo
tamam sağol bitanemoyle say canim :)
hadi bakalim hersey gonlunce olsuntamam sağol bitanemozaman yarın gidiyorum yuppiiiiiii
inşallah bu kez olur çocuklar gibi heyecanlıyım daha şimdiden :) adetimin geldiğine nezamandır sevinmiyordum ) heray gelmesin bu ay lütfen Allah ım diyen ben,busefer gelsin diye dua ettim resmen :))))hadi bakalim hersey gonlunce olsun
kiyamam ben sana .insallah bu sefer hersey farkli olur bebis veya bebislerini kucagina sag salim alirsin :)inşallah bu kez olur çocuklar gibi heyecanlıyım daha şimdiden :) adetimin geldiğine nezamandır sevinmiyordum ) heray gelmesin bu ay lütfen Allah ım diyen ben,busefer gelsin diye dua ettim resmen :))))
Canim ben 12 nci gun tahlilimi yaptirip sordugumda 10 gun daha dedi ama sende bir sor istersen kendine .Kızlar doktor bey kan değerleri için kaç kere tekrarlamımızı istiyor benden 3.kez istedi merak ettimde.
İnşallah canım ağzından bal damlıyor içim açıldı valla sağolkiyamam ben sana .insallah bu sefer hersey farkli olur bebis veya bebislerini kucagina sag salim alirsin :)
İnşallah canım hepimizeAşılamam tutmadığında ben de çok üzülmüştüm..umudum kırıldı ama sonra toparlandık ve tekrar tedaviye başladık..sen de suan üzgünsün ama en kısa sürede toparlayıp yeniden umut edeceksin..ve rabbim gönlünden geçeni sana verecek inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?