Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canim ben 12 nci gun tahlilimi yaptirip sordugumda 10 gun daha dedi ama sende bir sor istersen kendine .
Canım ben sonucumu maille attım doktor bey çok yoğunmuş bugun .sonucumu görmüş ama hemşire hanımla görüştm artış iyi demiş 4 gün sonra tekrar istiyorum demiş ilaçlarada aynen devam bakalım artık hayırlısı sende varmı vucudunda değişiklikler benim ara ara adete benzer ağrım oluyo

Harika canim cok sevindim herhalde ikizler geliyor Bana da artik 4 gunde bir dedi :) Benim ara ara kasiklarim agriyor .Bazende yoruldugumda belim onun disinda sukur beni rahatsiz edecek bir agrim yok .

Cnm senin nasil gidiyor? Bebisler ne alemde :) bende iki haftadir hareketlerini hissediyorum. Heycanla tekme atsin diye gobegime bakip bakip duruyorum Ayrintiliyi yaptirtindin mi nasil gecti?
Çok şükür iyi kötü gidiyor canım benim ama ikiz olunca biraz zorluyor hareketler yatmalar kalkmalar kilolar. Ayrıntılıya gittik Namık hocaya çok memnun kaldık temiz çıktı şükür. Biri yüzünü göstermedi ama Orçuna geldiğinde söyle Yüzüne ozaman bakalım dedi. Sen nasılsın bakalım kontrol ne zamana keşke denk gelsek. Bi aksilik olmazsa inşşallah 1 ekimde ordayız biz.
Hatırladım canım evet sonuç olarak 10.hafta bitse de tekil gebelik olsa da günde 2 tane devam dedi değil mi Anladığım kadarıyla? Bu aksaklıklar sanırım yaz dönemindeki yoğunluktan arttı. Allah var ben böyle Şeyler yaşamadım hiç ama Arkadaşlara tavsiyem çekinmeyin direk Kaan hocaya yazın er geç en doğru cvbı o size verir.
Canım Endişe etme maşşalah güzel katlanmış. Benim de 180 olan değerim 4 gün sonra 1300 olmuştu ikizler geliyor sanırım

Tabi herşeyi iki katı yaşıyorsunuz çok normal. Benim tek olduğu için şimdilik sıkıntım yok. Bulantılarım geçince bana bi enerji geldi sorma. Sadece fazla iştahım yok 2 kilo aldım şuana kadar. Benimde temiz çıktı ayrıntılım çok şükür. Ben ekimin 15 i gibi falan gitcem 24. Haftada gel dedi şeker yüklemeside yapıcakmış. Belki o zamana denk geliriz sen 15 günde bir gidiyordun değil mi? Kaan beye gidiyormusun arada?

Harika canim cok sevindim herhalde ikizler geliyor Bana da artik 4 gunde bir dedi :) Benim ara ara kasiklarim agriyor .Bazende yoruldugumda belim onun disinda sukur beni rahatsiz edecek bir agrim yok .
İnsan ister istemez belirti arıyor korkular hiç bitmiyokı her kan verişimde kalbim küt küt bakalım ikizmi bende çok merak ediyorum Rabbim sağlıkla versin hepimizin yavrularını inşlh

Ayy çok heyecanlı vallh merak içinde bekliyoz bizde hayırlısı

İnsan ister istemez belirti arıyor korkular hiç bitmiyokı her kan verişimde kalbim küt küt bakalım ikizmi bende çok merak ediyorum Rabbim sağlıkla versin hepimizin yavrularını inşlh
Oyle canim maalesef yok katlandimi yok kese yok kalp atisi :) Biz normal anne olabilenlere gore cok daha stresliyiz :) Ama allah sabir da veriyor :)

C cutetwins canimm tecrubeliler ikiz diyor sanirim hakakten ikiz senin:)) ayy hadi insallah hayirli haberlerini bekliyoruz:))

Canım ikizler her zaman sempatik geliyor bana... ben hakikaten isterim.... Ama eşim ikiz olursa ben mogadishu'ya gideyim bari çalışmak için diyor... :))) 22. Gün değerim 15.669 çıktı :)

Canım seninle ilgili de tüm haberleri takip ediyorum.... en zoru ilk geceydi ameliyattan sonra.... Bundan sonra hızlıca toparlanırsın inşallah...

Bir sonraki operasyonun sezeryan olsun

ha ha cok tatlisin yaaa :))) napsin adamcagiz 3 tane ufakliga bakmak zor olur :))))) degerin icinde masallah canim 3 uz olmasin

ha ha cok tatlisin yaaa :))) napsin adamcagiz 3 tane ufakliga bakmak zor olur :))))) degerin icinde masallah canim 3 uz olmasin

Yok yavruş, hangi doktorla konuştuysam halk arasındaki kanının aksine, bhcg Değeri ile tekil/Çoğul gebelik Arasında tam bir korelasyon yok diyor... Ille de kese, ille de kese

Yok yavruş, hangi doktorla konuştuysam halk arasındaki kanının aksine, bhcg Değeri ile tekil/Çoğul gebelik Arasında tam bir korelasyon yok diyor... Ille de kese, ille de kese
Biliyorum canim benim kayinbilader de kadin dogumcu :) dusuk deger tek gebelik anlamina gelmez dedi :) Allah saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsinde gerisi onemli degil dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…