- 19 Temmuz 2015
- 211
- 222
- 18
- 39
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #15.061
Canım ben sonucumu maille attım doktor bey çok yoğunmuş bugun .sonucumu görmüş ama hemşire hanımla görüştm artış iyi demiş 4 gün sonra tekrar istiyorum demiş ilaçlarada aynen devam bakalım artık hayırlısı sende varmı vucudunda değişiklikler benim ara ara adete benzer ağrım oluyoCanim ben 12 nci gun tahlilimi yaptirip sordugumda 10 gun daha dedi ama sende bir sor istersen kendine .
Kızlar doktor bey kan değerleri için kaç kere tekrarlamımızı istiyor benden 3.kez istedi merak ettimde.
Harika canim cok sevindim herhalde ikizler geliyorCanım ben sonucumu maille attım doktor bey çok yoğunmuş bugun .sonucumu görmüş ama hemşire hanımla görüştm artış iyi demiş 4 gün sonra tekrar istiyorum demiş ilaçlarada aynen devam bakalım artık hayırlısı sende varmı vucudunda değişiklikler benim ara ara adete benzer ağrım oluyo
Ayyy canim benim cok heyecanli bebislerin keselerini goreceksin desene:)))Benden 10, 14, 18 ve 22. Gün istedi.... Bugün 22. Günü yaptırdım... Haftaya Salı ultrason randevum...
Çok şükür iyi kötü gidiyor canım benim ama ikiz olunca biraz zorluyor hareketler yatmalar kalkmalar kilolar. Ayrıntılıya gittik Namık hocaya çok memnun kaldık temiz çıktı şükür. Biri yüzünü göstermedi ama Orçuna geldiğinde söyle Yüzüne ozaman bakalım dedi. Sen nasılsın bakalım kontrol ne zamana keşke denk gelsek. Bi aksilik olmazsa inşşallah 1 ekimde ordayız biz.Cnm senin nasil gidiyor? Bebisler ne alemde :) bende iki haftadir hareketlerini hissediyorum. Heycanla tekme atsin diye gobegime bakip bakip duruyorumAyrintiliyi yaptirtindin mi nasil gecti?
Hatırladım canım evet sonuç olarak 10.hafta bitse de tekil gebelik olsa da günde 2 tane devam dedi değil mi Anladığım kadarıyla? Bu aksaklıklar sanırım yaz dönemindeki yoğunluktan arttı. Allah var ben böyle Şeyler yaşamadım hiç ama Arkadaşlara tavsiyem çekinmeyin direk Kaan hocaya yazın er geç en doğru cvbı o size verir.Arkadaslar benim basima da geldi benzer durumlar siz konusunca bende paylasmak isterim yeri gelmisken ki herkez dikkatli olsun; kaan bey yaptidigim kan testleri sonucuna göre bana dostinex yazmisti .dostinexin de bi 5 mg birde 5 mg 8 li olani varmis .hemsire de bana israrla 8mg diyor eczanelerden sordum 8mg dostinex yok diyor hepsi.sonra tekrar aradim tekrar kaan beye sorarmisiniz bi yanlislik olmasin dedim,,sorup bana geri döndügünde kusura bakmayin evet 5mg 8li olacak dedi hemsire ben tabi o sicakta deli gibi eczanede ilac aradigim icin cok sinir olmustum bu dikkatsizliklerine yinede bosverdim gectim,,gecen haftalarda da gebeligimin 10.haftasinda muayenede bazi ilaclar kesilmisti artik kullanmamam gerekiyormus .bazilarina devam tabi simdilik,,bunlardan biri progestan fitil.hemsire bana kagida yazdi sözde hangilerine devam hangileri tamam diye.ama bana hic söylemedi sundan su kadar bundan bu kadar kullanacaksin diye..bende burdan takip ettigim kadariyla progestan fitilin . haftatan sonra 3ten 2ye dütügünü okuyordum hattaGmat sana sormustumhatirladinmi bilmiyorum,,meger o fitili de günde 2 kez kullanmam gerekiyormus fakat hemsire bana söylememis diger muayeneye gittigimde kaan beye sordum da öyle söyledi..yani bu yasanilanlar beni cok etkileyen seyler degil ama benim icin tedavim önemli.tamam iyi bir merkez doktorlari da iyi ama eksiklikler var kopukluk kesinlikle var bencede ...o yüzden tedavisi devam eden arkadaslar lütfen dikkatli olun gözünüzü acin ...burdan takip etmek de ztn cok faydali
Canım Endişe etme maşşalah güzel katlanmış. Benim de 180 olan değerim 4 gün sonra 1300 olmuştu ikizler geliyor sanırımKızlar kalbim yerinden çıkacak 14.gün değerim 1144 çok fazla artmış iyimi kötümü bilemedim değeri böyle çıkan varmı 10.gün değerim 186 dıydı 4 kattan fazla artmış kafam karıştı .
Saol canım bendende öyle istiycek herelde hayırlısı bakalım..Benden 10, 14, 18 ve 22. Gün istedi.... Bugün 22. Günü yaptırdım... Haftaya Salı ultrason randevum...
Tabi herşeyi iki katı yaşıyorsunuz çok normal. Benim tek olduğu için şimdilik sıkıntım yok. Bulantılarım geçince bana bi enerji geldi sormaÇok şükür iyi kötü gidiyor canım benim ama ikiz olunca biraz zorluyor hareketler yatmalar kalkmalar kilolar. Ayrıntılıya gittik Namık hocaya çok memnun kaldık temiz çıktı şükür. Biri yüzünü göstermedi ama Orçuna geldiğinde söyle Yüzüne ozaman bakalım dedi. Sen nasılsın bakalım kontrol ne zamana keşke denk gelsek. Bi aksilik olmazsa inşşallah 1 ekimde ordayız biz.
Hatırladım canım evet sonuç olarak 10.hafta bitse de tekil gebelik olsa da günde 2 tane devam dedi değil mi Anladığım kadarıyla? Bu aksaklıklar sanırım yaz dönemindeki yoğunluktan arttı. Allah var ben böyle Şeyler yaşamadım hiç ama Arkadaşlara tavsiyem çekinmeyin direk Kaan hocaya yazın er geç en doğru cvbı o size verir.
Canım Endişe etme maşşalah güzel katlanmış. Benim de 180 olan değerim 4 gün sonra 1300 olmuştu ikizler geliyor sanırım
İnsan ister istemez belirti arıyor korkular hiç bitmiyokı her kan verişimde kalbim küt küt bakalım ikizmi bende çok merak ediyorum Rabbim sağlıkla versin hepimizin yavrularını inşlhHarika canim cok sevindim herhalde ikizler geliyorBana da artik 4 gunde bir dedi :) Benim ara ara kasiklarim agriyor .Bazende yoruldugumda belim onun disinda sukur beni rahatsiz edecek bir agrim yok .
Ayy çok heyecanlı vallh merak içinde bekliyoz bizde hayırlısıÇok şükür iyi kötü gidiyor canım benim ama ikiz olunca biraz zorluyor hareketler yatmalar kalkmalar kilolar. Ayrıntılıya gittik Namık hocaya çok memnun kaldık temiz çıktı şükür. Biri yüzünü göstermedi ama Orçuna geldiğinde söyle Yüzüne ozaman bakalım dedi. Sen nasılsın bakalım kontrol ne zamana keşke denk gelsek. Bi aksilik olmazsa inşşallah 1 ekimde ordayız biz.
Hatırladım canım evet sonuç olarak 10.hafta bitse de tekil gebelik olsa da günde 2 tane devam dedi değil mi Anladığım kadarıyla? Bu aksaklıklar sanırım yaz dönemindeki yoğunluktan arttı. Allah var ben böyle Şeyler yaşamadım hiç ama Arkadaşlara tavsiyem çekinmeyin direk Kaan hocaya yazın er geç en doğru cvbı o size verir.
Canım Endişe etme maşşalah güzel katlanmış. Benim de 180 olan değerim 4 gün sonra 1300 olmuştu ikizler geliyor sanırım
Oyle canim maalesef yok katlandimi yok kese yok kalp atisi :) Biz normal anne olabilenlere gore cok daha stresliyiz :) Ama allah sabir da veriyor :)İnsan ister istemez belirti arıyor korkular hiç bitmiyokı her kan verişimde kalbim küt küt bakalım ikizmi bende çok merak ediyorum Rabbim sağlıkla versin hepimizin yavrularını inşlh
ha ha cok tatlisin yaaa :))) napsin adamcagiz 3 tane ufakliga bakmak zor olur :))))) degerin icinde masallah canim 3 uz olmasinCanım ikizler her zaman sempatik geliyor bana... ben hakikaten isterim.... Ama eşim ikiz olursa ben mogadishu'ya gideyim bari çalışmak için diyor... :))) 22. Gün değerim 15.669 çıktı :)
Canım seninle ilgili de tüm haberleri takip ediyorum.... en zoru ilk geceydi ameliyattan sonra.... Bundan sonra hızlıca toparlanırsın inşallah...
Bir sonraki operasyonun sezeryan olsun
ha ha cok tatlisin yaaa :))) napsin adamcagiz 3 tane ufakliga bakmak zor olur :))))) degerin icinde masallah canim 3 uz olmasin
:) canim benim 12.gün degerim 1400du.ikizler geliyo sanada hayirlisiyleKızlar kalbim yerinden çıkacak 14.gün değerim 1144 çok fazla artmış iyimi kötümü bilemedim değeri böyle çıkan varmı 10.gün değerim 186 dıydı 4 kattan fazla artmış kafam karıştı .
Canim benim 12 ve 14te istedi.1400den 4500e çıkınca bi daha istemedi.İnsan ister istemez belirti arıyor korkular hiç bitmiyokı her kan verişimde kalbim küt küt bakalım ikizmi bende çok merak ediyorum Rabbim sağlıkla versin hepimizin yavrularını inşlh
Biliyorum canim benim kayinbilader de kadin dogumcu :) dusuk deger tek gebelik anlamina gelmez dedi :) Allah saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsinde gerisi onemli degil dimi :)Yok yavruş, hangi doktorla konuştuysam halk arasındaki kanının aksine, bhcg Değeri ile tekil/Çoğul gebelik Arasında tam bir korelasyon yok diyor... Ille de kese, ille de kese
Hayirlisi olsun insallahhhKızlar transferim oldu yatıyorum..1 bucuk saat oldu şimdi..birazdaha yatar çıkarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?