Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım sana da geçmiş olsun. Atlattın bunuda. Şimdi tedavine başlarsın gönül rahatlığı ile.
sagol canim benim.. cok sukur atlattim agrilarim var ama zor kismi gecti diye dusunuyorum.. evet artik insallah haftaya maratonun son kismini kosmaya baslicam:))
hehehh cok tatli oluyolar hakkaten:) Allah gonlune gore versin insallah:) amin canim zor kismi bitti diye dusunuyorum cok sukur:))
Kızlar transferim oldu yatıyorum..1 bucuk saat oldu şimdi..birazdaha yatar çıkarım..
canim hadi bakalim bebislerin tutunsunlar sana insallah hayirlisiyla:) guzel haberlerini bekliyoruz:))

Yok yavruş, hangi doktorla konuştuysam halk arasındaki kanının aksine, bhcg Değeri ile tekil/Çoğul gebelik Arasında tam bir korelasyon yok diyor... Ille de kese, ille de kese
Aslında öyle ama nedense bizim tahminler hep doğru cıkıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun. İkinci bebek için 2 tane koydurmak cesaret işi aslında. İlkinde hiç düşünmüyorsun ama ikinci de tereddütte kalırdım heralde. Ama şansı arttırdığı da bi gercek. Nasipde ne varsa o olcak artık.

İnşallah canım :) heyecanlı geri sayım başladı..

Saol canım.. inşallah annelerine tutunurlar :) ben 14:15 de girdim transfere..belkide karşılaştık? haberimiz yok:)

Maşallah canım hep böyle devam edersin umarım. Ben de 15inde ya da 14ünde giderim genelde 11 Yada 11:30 a alıyorum ben randevuyu sen öğleden sonraya mı geliyorsun ? Kaan hocaya gitmiyorum artık canım. Eve yakın Orçun bey rahat oluyor.
@cutetwins canimm tecrubeliler ikiz diyor sanirim hakakten ikiz senin:)) ayy hadi insallah hayirli haberlerini bekliyoruz:))
Canım gecmiş olsun sana da Bu yolun sonunda ikiz gelsin inşalah hayırlısıyla tabi Bunuda atlattın dualarımız sizinle

Kızlar ben adet goremiyorum kaan beye gittim duphaston verdi cumartesi aldım en son. Ama bende hala bi değişiklik yok. Bu durum başına gelen oldu mu negatif gördükten sonra.

Arkadaşlar dün saat 11:12 'de kızım dünyaya geldi çok şükür bin şükür. Doğumda çok heycanlandım sürekli ağladım durduramadım kendimi. Ameliyat sonrası biraz ağrım oldu ve 6 saat sonra kaldırdılar çok rahatladım ve bebeğimle ilgilenebildim. Bugünde öğlen eve geldik, çok şükür sezeryan korktuğum gibi olmadı. Çok iyi geçti hafiftim . Darısı tüm doğum yapacak arkadaşların başına

İnşallah cnm :) evet öğleden sonraya alıyorum randevuyu. Ama bu sefer sabah gelirim heralde şeker yüklemesi olcağı için. Tahlil falanda yapılıyor zamam alabilir. Karşılaşabiliriz yani denk gelebilir :)

Gözünüz aydın canım :) sağlıkla büyüt inşallah kumsalını. Darısı bizlerin başına inşallah. Ne güzel bir duygudur şimdi bebeğini görüp koklamak. Allah olmayanlarada nasip etsin inşallah..

Kiyamam ben sana :) Allahim Kumsala uzun ve saglikli omurler versin .Sizinle beraber cok mutluuuuu bir hayati olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…