- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #15.081
Hadi hayirlisi canim .İnsallah seninde guzel haberlerini aliriz :)Kızlar transferim oldu yatıyorum..1 bucuk saat oldu şimdi..birazdaha yatar çıkarım..
Hadi hayırlısı bende 2 saat yatıp çıkmıştım güzel haberler alman dileğiyleKızlar transferim oldu yatıyorum..1 bucuk saat oldu şimdi..birazdaha yatar çıkarım..
Ay bakalım çookk heyecanlı bir bekleyiş içersindeyim:) canim benim 12.gün degerim 1400du.ikizler geliyo sanada hayirlisiyle
Canım hayırlı olsun işallah on gün sonra bize güzel haberler verirsinKızlar transferim oldu yatıyorum..1 bucuk saat oldu şimdi..birazdaha yatar çıkarım..
sagol canim benim.. cok sukur atlattim agrilarim var ama zor kismi gecti diye dusunuyorum.. evet artik insallah haftaya maratonun son kismini kosmaya baslicam:))Canım sana da geçmiş olsun. Atlattın bunuda. Şimdi tedavine başlarsın gönül rahatlığı ile.
hehehh cok tatli oluyolar hakkaten:) Allah gonlune gore versin insallah:) amin canim zor kismi bitti diye dusunuyorum cok sukur:))Canım ikizler her zaman sempatik geliyor bana... ben hakikaten isterim.... Ama eşim ikiz olursa ben mogadishu'ya gideyim bari çalışmak için diyor... :))) 22. Gün değerim 15.669 çıktı :)
Canım seninle ilgili de tüm haberleri takip ediyorum.... en zoru ilk geceydi ameliyattan sonra.... Bundan sonra hızlıca toparlanırsın inşallah...
Bir sonraki operasyonun sezeryan olsun
canim hadi bakalim bebislerin tutunsunlar sana insallah hayirlisiyla:) guzel haberlerini bekliyoruz:))Kızlar transferim oldu yatıyorum..1 bucuk saat oldu şimdi..birazdaha yatar çıkarım..
Aslında öyle ama nedense bizim tahminler hep doğru cıkıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun. İkinci bebek için 2 tane koydurmak cesaret işi aslında. İlkinde hiç düşünmüyorsun ama ikinci de tereddütte kalırdım heralde. Ama şansı arttırdığı da bi gercek. Nasipde ne varsa o olcak artık.Yok yavruş, hangi doktorla konuştuysam halk arasındaki kanının aksine, bhcg Değeri ile tekil/Çoğul gebelik Arasında tam bir korelasyon yok diyor... Ille de kese, ille de kese
İnşallah canım :) heyecanlı geri sayım başladı..sagol canim benim.. cok sukur atlattim agrilarim var ama zor kismi gecti diye dusunuyorum.. evet artik insallah haftaya maratonun son kismini kosmaya baslicam:))
hehehh cok tatli oluyolar hakkaten:) Allah gonlune gore versin insallah:) amin canim zor kismi bitti diye dusunuyorum cok sukur:))
canim hadi bakalim bebislerin tutunsunlar sana insallah hayirlisiyla:) guzel haberlerini bekliyoruz:))
Bol bol dinlenip geldik ...bakalım hayırlısı..inşallah güzel haberler verebilirim sizlere canım..Hadi hayırlısı bende 2 saat yatıp çıkmıştım güzel haberler alman dileğiyle
saol canım..inşallah güzel haberlerle gelirim 10 gün sonra..inşallahCanım hayırlı olsun işallah on gün sonra bize güzel haberler verirsin
Sağol canım inşallah tutunurlar annelerine:)Hayirlisi olsun insallahhh
Saol canım.. inşallah annelerine tutunurlar :) ben 14:15 de girdim transfere..belkide karşılaştık? haberimiz yok:)krc05 geçmiş olsun canım. ben sanırım seninle ilgili bu bilgiyi kaçırmışım. umarım en kısa zamanda tedavine kaldığın yerden tümüyle hazır bir şekilde devam edersin.
H hayado inşallah minik embriyoların annelerine sıkı sıkı tutunurlar. sanırım beni muayene ettikten sonra senin transfer. hayırlısı olsun canım
G greeneyes34 sanırım ikiz geliyor.benimde değerim nerdeyse 8 kata yakın artmıştı. hayırlısı olsun canım. tebrik ederim bu arada
İnşallah:)Sağol canım inşallah tutunurlar annelerine:)
Sağol Canım yeni başlıyor sanırım maraton:) hayırlısı olsun hakkımda..büyük adımı ben de attım..kervana katıldım:):)Hadi canim hayirlisi asil maratona basliyorsun :)))
Maşallah canım hep böyle devam edersin umarım. Ben de 15inde ya da 14ünde giderim genelde 11 Yada 11:30 a alıyorum ben randevuyu sen öğleden sonraya mı geliyorsun ? Kaan hocaya gitmiyorum artık canım. Eve yakın Orçun bey rahat oluyor.Tabi herşeyi iki katı yaşıyorsunuz çok normal. Benim tek olduğu için şimdilik sıkıntım yok. Bulantılarım geçince bana bi enerji geldi sorma. Sadece fazla iştahım yok 2 kilo aldım şuana kadar. Benimde temiz çıktı ayrıntılım çok şükür. Ben ekimin 15 i gibi falan gitcem 24. Haftada gel dedi şeker yüklemeside yapıcakmış. Belki o zamana denk geliriz sen 15 günde bir gidiyordun değil mi? Kaan beye gidiyormusun arada?
Canım gecmiş olsun sana da Bu yolun sonunda ikiz gelsin inşalah hayırlısıyla tabi@cutetwins canimm tecrubeliler ikiz diyor sanirim hakakten ikiz senin:)) ayy hadi insallah hayirli haberlerini bekliyoruz:))
İnşallah cnm :) evet öğleden sonraya alıyorum randevuyu. Ama bu sefer sabah gelirim heralde şeker yüklemesi olcağı için. Tahlil falanda yapılıyor zamam alabilir. Karşılaşabiliriz yani denk gelebilir :)Maşallah canım hep böyle devam edersin umarım. Ben de 15inde ya da 14ünde giderim genelde 11 Yada 11:30 a alıyorum ben randevuyu sen öğleden sonraya mı geliyorsun ? Kaan hocaya gitmiyorum artık canım. Eve yakın Orçun bey rahat oluyor.
Canım gecmiş olsun sana da Bu yolun sonunda ikiz gelsin inşalah hayırlısıyla tabiBunuda atlattın dualarımız sizinle
Gözünüz aydın canım :) sağlıkla büyüt inşallah kumsalını. Darısı bizlerin başına inşallah. Ne güzel bir duygudur şimdi bebeğini görüp koklamak. Allah olmayanlarada nasip etsin inşallah..Arkadaşlar dün saat 11:12 'dekızım dünyaya geldi çok şükür bin şükür. Doğumda çok heycanlandım sürekli ağladım durduramadım kendimi. Ameliyat sonrası biraz ağrım oldu ve 6 saat sonra kaldırdılar çok rahatladım ve bebeğimle ilgilenebildim. Bugünde öğlen eve geldik, çok şükür sezeryan korktuğum gibi olmadı. Çok iyi geçti hafiftim . Darısı tüm doğum yapacak arkadaşların başına
Kiyamam ben sana :) Allahim Kumsala uzun ve saglikli omurler versin .Sizinle beraber cok mutluuuuu bir hayati olsun canimArkadaşlar dün saat 11:12 'dekızım dünyaya geldi çok şükür bin şükür. Doğumda çok heycanlandım sürekli ağladım durduramadım kendimi. Ameliyat sonrası biraz ağrım oldu ve 6 saat sonra kaldırdılar çok rahatladım ve bebeğimle ilgilenebildim. Bugünde öğlen eve geldik, çok şükür sezeryan korktuğum gibi olmadı. Çok iyi geçti hafiftim . Darısı tüm doğum yapacak arkadaşların başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?