- 9 Ocak 2014
- 308
- 152
- 73
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #15.101
Canım çok sevindim. Seninle daha önce bir gün arayla negatif almıştık. Çok şükür ki mucizene kavuştun. Sağlıkla kucağına al inşallah
Canim oncelikle hayirli ugurlu olsun .İnsallah 2 ekimde cok guzel haberler alirsin :)Selam kizlar uzun bir aradan sonra tekrar burdayim.bugun saat 2 10 da transferim yapildi.2 saat yatip ciktim.simdi dinleniyorum.hakkimizda hayilisi neyse o olsun.cok heyecanliyim.2 ekim tahlil gunum.bu yoldaki en zor surec su beklemek sanirim.nasil geçer bilmiyorum.
Arkadaşlar dün saat 11:12 'dekızım dünyaya geldi çok şükür bin şükür. Doğumda çok heycanlandım sürekli ağladım durduramadım kendimi. Ameliyat sonrası biraz ağrım oldu ve 6 saat sonra kaldırdılar çok rahatladım ve bebeğimle ilgilenebildim. Bugünde öğlen eve geldik, çok şükür sezeryan korktuğum gibi olmadı. Çok iyi geçti hafiftim . Darısı tüm doğum yapacak arkadaşların başına
Gözün aydın canım hayırlı ugurlu olsun. Sağlık ve mutlulukla büyüsün bebeğinArkadaşlar dün saat 11:12 'dekızım dünyaya geldi çok şükür bin şükür. Doğumda çok heycanlandım sürekli ağladım durduramadım kendimi. Ameliyat sonrası biraz ağrım oldu ve 6 saat sonra kaldırdılar çok rahatladım ve bebeğimle ilgilenebildim. Bugünde öğlen eve geldik, çok şükür sezeryan korktuğum gibi olmadı. Çok iyi geçti hafiftim . Darısı tüm doğum yapacak arkadaşların başına
canimm cok tesekkur ederim:) amin aminn insallah valla hayirlisiylaMaşallah canım hep böyle devam edersin umarım. Ben de 15inde ya da 14ünde giderim genelde 11 Yada 11:30 a alıyorum ben randevuyu sen öğleden sonraya mı geliyorsun ? Kaan hocaya gitmiyorum artık canım. Eve yakın Orçun bey rahat oluyor.
Canım gecmiş olsun sana da Bu yolun sonunda ikiz gelsin inşalah hayırlısıyla tabiBunuda atlattın dualarımız sizinle
canim benim cok guzel bi haber bu Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah guzel kizini :)Arkadaşlar dün saat 11:12 'dekızım dünyaya geldi çok şükür bin şükür. Doğumda çok heycanlandım sürekli ağladım durduramadım kendimi. Ameliyat sonrası biraz ağrım oldu ve 6 saat sonra kaldırdılar çok rahatladım ve bebeğimle ilgilenebildim. Bugünde öğlen eve geldik, çok şükür sezeryan korktuğum gibi olmadı. Çok iyi geçti hafiftim . Darısı tüm doğum yapacak arkadaşların başına
hayirli ugurlu olsun insallah 2 ekimde guzel haberler verirsin umarim bize:))Selam kizlar uzun bir aradan sonra tekrar burdayim.bugun saat 2 10 da transferim yapildi.2 saat yatip ciktim.simdi dinleniyorum.hakkimizda hayilisi neyse o olsun.cok heyecanliyim.2 ekim tahlil gunum.bu yoldaki en zor surec su beklemek sanirim.nasil geçer bilmiyorum.
sagol canimm insallah bakalim aynen sahalara geri doncem insallah bayramdan sonra:)
Olsun canim gec olsun guc olmasin .Onemli olan sonuc :)Kızlar bugün doktor kontrolum vardı ve kaan bey bi kistimin olduğunu ve doğum kontrole başlıcagimi soyledi.bu ayda yattı yani benim başlama tarihim
Ay ne güzel sağlıkla büyüt inşlhArkadaşlar dün saat 11:12 'dekızım dünyaya geldi çok şükür bin şükür. Doğumda çok heycanlandım sürekli ağladım durduramadım kendimi. Ameliyat sonrası biraz ağrım oldu ve 6 saat sonra kaldırdılar çok rahatladım ve bebeğimle ilgilenebildim. Bugünde öğlen eve geldik, çok şükür sezeryan korktuğum gibi olmadı. Çok iyi geçti hafiftim . Darısı tüm doğum yapacak arkadaşların başına
Aynen öyle canım beklemek gerçekten en zoruymuş burdan güzel haberlerini bekliyoruz inşlhSelam kizlar uzun bir aradan sonra tekrar burdayim.bugun saat 2 10 da transferim yapildi.2 saat yatip ciktim.simdi dinleniyorum.hakkimizda hayilisi neyse o olsun.cok heyecanliyim.2 ekim tahlil gunum.bu yoldaki en zor surec su beklemek sanirim.nasil geçer bilmiyorum.
Maşallh güzel çıkmış değerin benimde 14.gün 1144 çıktı heyecan dorukta bi daha test istedimi kaan bey benden istedide 4 gün sonra içinKızlar benim 14.gün degerim 1300 lerde çıktı :)))) kaç gündür heyecan içindeydim acaba yukselecek mi diye çok şükür iyi. Bayram öncesi baya moral oldu.
Evet istedi canım daha dogrusu ben hemşireyle görüştüm 4 kere yaptiriyoruz bu testi sonra keseye bakiliyo dedi 18. Gün bi daha yaptirip yine bildiricem belki deger iyi cikarsa istemeyebilir bilemiyorum. Sen kaan beyle nasil görüştün cebini mi aradin?Maşallh güzel çıkmış değerin benimde 14.gün 1144 çıktı heyecan dorukta bi daha test istedimi kaan bey benden istedide 4 gün sonra için
Yok canım ben baya bir uzaktayım sonuçlarımı ya faksla yada maille atıyorum kaan bozkurtun dikkatine diye sonra hemşire aracılığla beni arıyolar doktor bey böyle böyle dedi diye hatta 4 gün sonraki sonucu cebine gönderin dedi araya bayram giriyo ya ondan hereldeEvet istedi canım daha dogrusu ben hemşireyle görüştüm 4 kere yaptiriyoruz bu testi sonra keseye bakiliyo dedi 18. Gün bi daha yaptirip yine bildiricem belki deger iyi cikarsa istemeyebilir bilemiyorum. Sen kaan beyle nasil görüştün cebini mi aradin?
Teşekkür ederim canım..aynen...Allah sabır versin:)) güzel olsun sonu da ben beklemeye razıyım:))
Ne güzel canım..sevindim..bu haberle bayramı kafan rahat geçirirsin...Kızlar benim 14.gün degerim 1300 lerde çıktı :)))) kaç gündür heyecan içindeydim acaba yukselecek mi diye çok şükür iyi. Bayram öncesi baya moral oldu.
Hayırlı olsun canım tedavin...dr bey banada aynısını dedi dünn...bu bayram dinlenerek geçireceğin son bayramın olacak dedi:))) bizde inşallah dedik tabikiselam kızlar kistim hormon salgılamıyormuş veee tedaviye başlıyoruuuzzzbu gün ilaçlarımı aldım kullanmaya başlıyorum bir hafta sonra bir haftalık kontrol den sonra yine ilaç yazılacakmı merak ettim bide adetim daha gelmedi ilaçlara başlattılar e2 42 çıktı hormon salgılamıyormuş diye ay çok heyecanlıyım her şey yolunda giderse 1.5 ay sonra transfer son rahat bayramını geçir dedi kaan beye ben de her türlü rahatsızlığa razıyım dedim allahım her şey yolunda gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?