Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

selam kızlar doğum kontrol hapından sonra ilk randevum bu gündü adet değildim ilaç pazar günü bitti adet olmadım ama gitmek istedim çünkü bayram tatili gircek ve ben mens dönemini kaçırabilirim.o kadar hazırdımki hadi başlıyalım artık dedim kaan bey dur bakalım kist varmı dedi tüp bebek tedavisinde kist önemlimi ki benim kistleri kaç doğum kontrol hapı eritmedi ve ben aman allahım dedim masaya o kadar umutsuz çıktımki bu ay diana 35 kullandım ve sağda da soldada kist yok dedi yumurtalık dışı bi 17 mm kist var hormon salgılıyomu diye e2 hormonu baktırdı hemen eğer salgılamıyorsa hemen ilaçlara başlıyor yarın sabah bakacak yani ben adetliyken başlıycam ilaçlar hangi aşama yumurta toplama o zaman ne zaman olcak bu amh miydi rezerv testi onu istemedi şaştım ben daha bu ay baskılama sonra uyarma aşaması diye okuyodum yanlışmıyım.vitamin haplarını yarın yenideni verecek ben bırakmıştım çünkü

Canim oncelikle hayirli ugurlu olsun .İnsallah 2 ekimde cok guzel haberler alirsin :)

bebeğini sağlıkla büyütmen dileğiyle canim çok sevindim herşeyin guzel gecmresine Allahim guzel yazilar yazsin Kumsal bebege.darısı bizim ve tum isteyenlerin başına inşallah

Gözün aydın canım hayırlı ugurlu olsun. Sağlık ve mutlulukla büyüsün bebeğin

canimm cok tesekkur ederim:) amin aminn insallah valla hayirlisiyla
olsun insallahhh:)))
canim benim cok guzel bi haber bu Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah guzel kizini :)
hayirli ugurlu olsun insallah 2 ekimde guzel haberler verirsin umarim bize:))
sagol canimm insallah bakalim aynen sahalara geri doncem insallah bayramdan sonra:)

Kızlar bugün doktor kontrolum vardı ve kaan bey bi kistimin olduğunu ve doğum kontrole başlıcagimi soyledi.bu ayda yattı yani benim başlama tarihim

selam kızlar kistim hormon salgılamıyormuş veee tedaviye başlıyoruuuzzz bu gün ilaçlarımı aldım kullanmaya başlıyorum bir hafta sonra bir haftalık kontrol den sonra yine ilaç yazılacakmı merak ettim bide adetim daha gelmedi ilaçlara başlattılar e2 42 çıktı hormon salgılamıyormuş diye ay çok heyecanlıyım her şey yolunda giderse 1.5 ay sonra transfer son rahat bayramını geçir dedi kaan beye ben de her türlü rahatsızlığa razıyım dedimallahım her şey yolunda gitsin

Ay ne güzel sağlıkla büyüt inşlh

Aynen öyle canım beklemek gerçekten en zoruymuş burdan güzel haberlerini bekliyoruz inşlh

Kızlar benim 14.gün degerim 1300 lerde çıktı :)))) kaç gündür heyecan içindeydim acaba yukselecek mi diye çok şükür iyi. Bayram öncesi baya moral oldu.
Maşallh güzel çıkmış değerin benimde 14.gün 1144 çıktı heyecan dorukta bi daha test istedimi kaan bey benden istedide 4 gün sonra için

Maşallh güzel çıkmış değerin benimde 14.gün 1144 çıktı heyecan dorukta bi daha test istedimi kaan bey benden istedide 4 gün sonra için
Evet istedi canım daha dogrusu ben hemşireyle görüştüm 4 kere yaptiriyoruz bu testi sonra keseye bakiliyo dedi 18. Gün bi daha yaptirip yine bildiricem belki deger iyi cikarsa istemeyebilir bilemiyorum. Sen kaan beyle nasil görüştün cebini mi aradin?

Yok canım ben baya bir uzaktayım sonuçlarımı ya faksla yada maille atıyorum kaan bozkurtun dikkatine diye sonra hemşire aracılığla beni arıyolar doktor bey böyle böyle dedi diye hatta 4 gün sonraki sonucu cebine gönderin dedi araya bayram giriyo ya ondan herelde

Teşekkür ederim canım..aynen...Allah sabır versin:)) güzel olsun sonu da ben beklemeye razıyım:))

Hayırlı olsun canım tedavin...dr bey banada aynısını dedi dünn...bu bayram dinlenerek geçireceğin son bayramın olacak dedi:))) bizde inşallah dedik tabiki

Kızlar bize bildirmediler sonucu nedeni de anlamış değilim. Şimdi netten bakıyorum tc no bide hast no. İstiyorlar. Hasta no elimiz de var mı bizim belki ben bilmiyorumdur.yardımcı olabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…