- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #15.121
Hayırlı olsun transferin canım..benim de dün 2: 25 de oldu transferim..öyleyse yan yana yattık odada :))???? Dinlenirken yan tarafımda biri vardı..benden hemen önce transfer olmuşşSelam kizlar uzun bir aradan sonra tekrar burdayim.bugun saat 2 10 da transferim yapildi.2 saat yatip ciktim.simdi dinleniyorum.hakkimizda hayilisi neyse o olsun.cok heyecanliyim.2 ekim tahlil gunum.bu yoldaki en zor surec su beklemek sanirim.nasil geçer bilmiyorum.
Nerde yaptirdin devlet hastanesinde mi?? Internetten mi bakmaya çalışıyorsun canım?Kızlar bize bildirmediler sonucu nedeni de anlamış değilim. Şimdi netten bakıyorum tc no bide hast no. İstiyorlar. Hasta no elimiz de var mı bizim belki ben bilmiyorumdur.yardımcı olabilir misiniz
Nerde yaptirdin devlet hastanesinde mi?? Internetten mi bakmaya çalışıyorsun canım?
Sen aradın mı gitmisler midir? Oyleyse kötü olmuş bayram da giriyo araya.Yok canım bugün irenbe de yaptırdım biz sizi arıcaz dedi sinem hemşire kimse dönmedi. İnternet sayfasına girdim sonuçlara ordan da dosya no istiyor
Sen aradın mı gitmisler midir? Oyleyse kötü olmuş bayram da giriyo araya.
Sen aradın mı gitmisler midir? Oyleyse kötü olmuş bayram da giriyo araya.
Canım devlette acilde yaptırsana burda özel hastane olmadığından ben hep öyle yaptırıyorum üstelik 1 saatte çıkıyorKızlar bize bildirmediler sonucu nedeni de anlamış değilim. Şimdi netten bakıyorum tc no bide hast no. İstiyorlar. Hasta no elimiz de var mı bizim belki ben bilmiyorumdur.yardımcı olabilir misiniz
:)))) valla canım o şekilde pek dikkat etmedim ama kasiklarda karinda oluyo bişeler bi de bel agrisi oluyo bazen. Bu arada G greeneyes34 de söylemiş ben de devletin acilinde yaptırdım testi bugün.Kasığında pıt pıt yapıyor mu bişeyler :)
Amin canım inşallah. Darısı senin başına olsun :)Ay ne güzel sağlıkla büyüt inşlh
Canım benim çok teşekkür ederim. Amin İnşallah . Rabbim sanada kolay bir doğum nasip etsin. Sağlıkla inşallahbebeğini sağlıkla büyütmen dileğiyle canim çok sevindim herşeyin guzel gecmresine Allahim guzel yazilar yazsin Kumsal bebege.darısı bizim ve tum isteyenlerin başına inşallah
MorPisiicim teşekkür ederim.Allahım sanada nasip etsin. Amin canım inşallahGözün aydın canım hayırlı ugurlu olsun. Sağlık ve mutlulukla büyüsün bebeğin
Canım benim amin inşallah. Darısı senin başına olsun :))Kiyamam ben sana :) Allahim Kumsala uzun ve saglikli omurler versin .Sizinle beraber cok mutluuuuu bir hayati olsun canim
Canım çok sağol inşallah. Darısı senin başına olsun. Çok farklı bir şeymiş inan ki muhteşem bir duygu kucağına almak sarılmak, bilmezdim böyle birşey yaşayacağımı Allahım isteyen herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin.Gözünüz aydın canım :) sağlıkla büyüt inşallah kumsalını. Darısı bizlerin başına inşallah. Ne güzel bir duygudur şimdi bebeğini görüp koklamak. Allah olmayanlarada nasip etsin inşallah..
Canım devlette acilde yaptırsana burda özel hastane olmadığından ben hep öyle yaptırıyorum üstelik 1 saatte çıkıyor
:)))) valla canım o şekilde pek dikkat etmedim ama kasiklarda karinda oluyo bişeler bi de bel agrisi oluyo bazen. Bu arada G greeneyes34 de söylemiş ben de devletin acilinde yaptırdım testi bugün.
canım seninde bebişin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahCanım çok sağol inşallah. Darısı senin başına olsun. Çok farklı bir şeymiş inan ki muhteşem bir duygu kucağına almak sarılmak, bilmezdim böyle birşey yaşayacağımı Allahım isteyen herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin.
Hayırlı olsun canım tedavin...dr bey banada aynısını dedi dünn...bu bayram dinlenerek geçireceğin son bayramın olacak dedi:))) bizde inşallah dedik tabiki
Canım acil sürekli açık ordan yaptırabılırsın mesela benim diğer test gunum cumartesiye denk geliyor acilden yaptırıcam mecburenSağol canım bilgi verdiğin için artık devlete gitsem de kimse yoktur. Beklicez hafta başını hayırlısı diyelim
Teşekkür ederim Amin inşallah. Seninde değerlerin kat kat artsın. Rabbim sanada göstersin :))canım seninde bebişin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?