Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Hayırlı olsun transferin canım..benim de dün 2: 25 de oldu transferim..öyleyse yan yana yattık odada :))???? Dinlenirken yan tarafımda biri vardı..benden hemen önce transfer olmuşş

Kızlar bize bildirmediler sonucu nedeni de anlamış değilim. Şimdi netten bakıyorum tc no bide hast no. İstiyorlar. Hasta no elimiz de var mı bizim belki ben bilmiyorumdur.yardımcı olabilir misiniz
Nerde yaptirdin devlet hastanesinde mi?? Internetten mi bakmaya çalışıyorsun canım?

Nerde yaptirdin devlet hastanesinde mi?? Internetten mi bakmaya çalışıyorsun canım?

Yok canım bugün irenbe de yaptırdım biz sizi arıcaz dedi sinem hemşire kimse dönmedi. İnternet sayfasına girdim sonuçlara ordan da dosya no istiyor

Kızlar bize bildirmediler sonucu nedeni de anlamış değilim. Şimdi netten bakıyorum tc no bide hast no. İstiyorlar. Hasta no elimiz de var mı bizim belki ben bilmiyorumdur.yardımcı olabilir misiniz
Canım devlette acilde yaptırsana burda özel hastane olmadığından ben hep öyle yaptırıyorum üstelik 1 saatte çıkıyor

Reactions: GTY
Canım çok sağol inşallah. Darısı senin başına olsun. Çok farklı bir şeymiş inan ki muhteşem bir duygu kucağına almak sarılmak, bilmezdim böyle birşey yaşayacağımı Allahım isteyen herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin.

canım seninde bebişin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…