- 10 Nisan 2013
- 313
- 319
- 158
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #15.141
Canım acil sürekli açık ordan yaptırabılırsın mesela benim diğer test gunum cumartesiye denk geliyor acilden yaptırıcam mecburen
Canım benm dün transferim oldu..sonrasında böyle dedi..inşallah seneye bebişlerimiz olur ve bauram telaşında olluruz:))sendemi yeni başladın arkadaşım inşallah ikimizde seneye yazın çocuğumuz a bayramlık telaşında oluruz AMİN
Teşekkür ederim Amin inşallah. Seninde değerlerin kat kat artsın. Rabbim sanada göstersin :))
Kaan hocaya sormaktan baska caren yok canim .Zaman gecirmeden hemen sor ki oda seni yonlendirebilsin .Uzulme umarim duzeltilebilir bir durumdur .kızlar acil yardım ben bi halt yedim iğneleri karıştırdım gonopeptyl e bu gün başlıyordum ben gono yerine puregonu vurdum 200 ünite puregona yarın başlıycaktım eşşeğim ben eşşek ne yapcam şimdi kaan beye soramam kızar belki of ya çıldırcam gonopeptyli de vurdum artık şimdi puregon bi gün önce bitcek bir hafta sonra kontrolde yine ilaç vercekmi ayy kafayı karıştırdım yardım lütfen s.oss.o.s
Canim oyle dusunme .Sen zaman kaybetmeden hemen kaan hocaya mesaj at durumu anlat o sana neler yapacagini soyler .Harap etme kendini bos bosuna .Ve cekinme .baştan bütün şevkim kırıldı ben bu sorumsuzlukla nasıl anne olacağım
Canim oyle dusunme .Sen zaman kaybetmeden hemen kaan hocaya mesaj at durumu anlat o sana neler yapacagini soyler .Harap etme kendini bos bosuna .Ve cekinme .
kumsall35 , minik prensesine kavuştun. Hayırlısı olsun. Allahım sağlıklı sıhhatli uzun ömür nasip etsin. bahtı güzel olsun inşallah. bu arada kaan beye resim göndermeyi unutma göremedik bizlerde prensesi
alya3434 , bir hata olmuş panik yapma canım kaan beyin arada tatlı fırçaları olur nasiplenmiş olursun (bir çoğumuza olmuştur tatlı fırçalar )
bu arada ilaçlarla ilgili karışıklık veya unutkanlık yaşamak istemiyorsan ilaç programı var indirirsen çok işine yarar. ve kaan bey 7/24 açıkben olur olmaz saatlerde çok soru sormuşumdur. gördüğünde mutlaka cevap veriyor. hiç çekinme. tedavin hayırlı olsun.
Herkese Hayırlı Bayramlar. seneye hepimiz bebeklerimizle bayram yaparız inşallah.
Canım benm dün transferim oldu..sonrasında böyle dedi..inşallah seneye bebişlerimiz olur ve bauram telaşında olluruz:))
tatlım nasıl gidiyor nasıl heyecanlısındır sen şimdi darısı o günleri görmek benim başımada inşallah.Canım benm dün transferim oldu..sonrasında böyle dedi..inşallah seneye bebişlerimiz olur ve bauram telaşında olluruz:))
Canim hepimiz yaptık öyle hatalar kendini bu kadar uzme. Ama bundan sonra iki üç kez kontrol etmeden yapma iğneni:) Bu arada herkese MUTLU BAYRAMLAR...Seneye hepimiz bebisli gezelim inşallah , isteyen 4 isteyen 3 kişi gezsin :)canım çok teşekkür ederim duan için amin diyorum inşallah.
dün yanlış yaptığımı fark edince dünya başıma yıkıldı kendime isyan ettim o an...
kaan bey msj atmış 30 eylül de gel demiş 1 gün önce gitcem yani ohh dedim) ama kesin okuyunca okumuş cahil demiştir saat olsa neyse sen git kızın anlattığı şeyi at bi kenara nasıl oldu anlamadım ; ( benden anne falan olmaz dedim;'(
bide ben adetim bayramda gelecek diye erken gittim adet olma dan e 2 ye bakıp ilaçlara başladık şimdi ben adet olmayacakmıyım artık bu ay anlamadım bide bu iğneler i hep aynı anda vuruyom ter döküyorum resmen bu iğneler bir haftamı başka devam edilecekmi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?