- 7 Eylül 2014
- 303
- 844
- 158
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #15.161
Mrhba kızlar herkese günaydın mutlu bayramlar biraz üzgün vede telaşlıyım sabah kalktığımda açık renk kahvelik gördüm ara ara geliyo çok stres yaptım transferimin 17.günü böyle yaşayan varmı aranızda çok korkuyorum dün biraz yordum kendimi ondanmı oldu acaba bilemiyorum.
Çok sağol canım insan panik yapıyo işte yattım şimdi dinleniyorum zor gebelik elde ediuoruz sonrada panik telaş hiç bitmiyor RAbbim bebişlerimizi korusunGünaydın Canım, hiç telaş etme ve meraklanma.. Ben şuan Allah'ın izniyle 23.haftadayım.. Benimde ilk haftalarımda sabah kalktığımda az da değil bayağı kanamam oluyordu.. Hatta ilkinde ağlayarak hemsireleri aramıştım.. Eğer kıpkırmızı değilse ve sancın yoksa sorun yok dediler.. Hatta Kaan Bey 12.Haftadan sonra geçer dedi ve gerçekten geçti... Dediğim gibi foş diye gelirdi.. O yüzden panikleme tatlım
Amin canim hepimiz Allaha emanet olalim.Canim benim de 12.haftaya kadar oldu kanamam ben hep yattım.sende kalkma dinlen bol bol.hatta ayaklarının altına yastık koy öyle yat.Çok sağol canım insan panik yapıyo işte yattım şimdi dinleniyorum zor gebelik elde ediuoruz sonrada panik telaş hiç bitmiyor RAbbim bebişlerimizi korusun
Çok saol canım söylediklerini mutlaka dikkate alıcam insan tedırgın oluyor işte bide dünle bugün rahimime birden sancı girdi bikaç saniye sonra geçti iyiye yormaya çalışıyom bakalımAmin canim hepimiz Allaha emanet olalim.Canim benim de 12.haftaya kadar oldu kanamam ben hep yattım.sende kalkma dinlen bol bol.hatta ayaklarının altına yastık koy öyle yat.
Canım benim de Başlarda senin gibi ağrılarım oluyordu özellikle akşam saatlerinde. Bacaklarımdaki Ağrı Tarifsizdi. Kaan hoca magnezyum başlamıştı sonra azaldı.kizlar benim dünden beri bel agrim var ortadan ikiye ayrilacakmisim gibi..bide dizlerimden asagisinda..bu dönemde böyle agrilar yasayan varmi normal agrilarmi acaba ??????
Canım benim de kahve lekem olmuştu 6.haftada Aradım merkezi kırmızı ve sancılı değilse sıkıntı değil dediler 7.haftada da kırmızı geldi adet gibi çok şükür geçti o günler. Eğer ikizse ikinci Bebeğin tutunma çabası olabilir. Moral bozmadan Yatıp dinlenmeye bak.Çok saol canım söylediklerini mutlaka dikkate alıcam insan tedırgın oluyor işte bide dünle bugün rahimime birden sancı girdi bikaç saniye sonra geçti iyiye yormaya çalışıyom bakalım
Amin tatlım çok Teşekkürler o kadar rahatlattınızki beni evet artık o kadar korkuyorumki bakıyorum bakıyorum bakıyorum daha yolun başında bide hata yapınca o halimi görsegörseniz.ama artık çok emniyetliyim belki daha büyük hata yapmamı enengelledi.bu arada bu gün normal zamanımda adet oldum iğnelere adet olmam a 2 -3 gün önce başlamış oldum.adetin 2 -3 günü başlanır ben niye önce başladımki yumurta lar ne durımda acaba karnım şiş ve hassas hayırlısı bakalım.Canim hepimiz yaptık öyle hatalar kendini bu kadar uzme. Ama bundan sonra iki üç kez kontrol etmeden yapma iğneni:) Bu arada herkese MUTLU BAYRAMLAR...Seneye hepimiz bebisli gezelim inşallah , isteyen 4 isteyen 3 kişi gezsin :)
Canım benim de Başlarda senin gibi ağrılarım oluyordu özellikle akşam saatlerinde. Bacaklarımdaki Ağrı Tarifsizdi. Kaan hoca magnezyum başlamıştı sonra azaldı.
evet cnm ya ben de gece uyku uyuyamadim diyebilirim belimin agrisindan ..ben izmir disindayim cnm burdaki doktorumlada pztsi randevum var söylicem ztn kendisinede ,brz arastirdim buraya yazdiktan sonra da ; iste göbek büyüdükce rahim büyüdükce bu tür agrilar olabiliyormus ,bi de kilo aldikca..hamilelerin %50 sinde olabiliyormus bu tür agrilar diyor .umarim sik sik olmaz.ya da hafifler cünkü dün bütün gün bu agriyi cektim bu gün yok denecek kadar azdi neyseki..
Benim tam ondörduncu haftada inanailmaz agrilarim olmuştu irenbeyi aramıştim bana rahmin en hızlı büyüdüğü haftalardan biri cok normal bu haftalar icin agri demişlerdi.kizlar benim dünden beri bel agrim var ortadan ikiye ayrilacakmisim gibi..bide dizlerimden asagisinda..bu dönemde böyle agrilar yasayan varmi normal agrilarmi acaba ??????
endişe etme canım. bende bir keresinde ara kanamam olmuştu hemen çağırdı. önemli değil 10 gün sonra gel demişti. ve 10 gün sonra adet olmadan başlatmıştı iğnelere ilaçlara. daha sonra iğne olurken adetim gelmişti tekrardan. Bu sorularla kafanı hiiiçççççç yorma. Kaan Beye güven canım. dediğim ilaç programını indirdiysen içtiğin ilaçların ve yaptığın iğnelerin saatini kaçırmazsın. Hakkında hayırlısı olsun. Mutlu güzel haberlerini alalım inşallahAmin tatlım çok Teşekkürler o kadar rahatlattınızki beni evet artık o kadar korkuyorumki bakıyorum bakıyorum bakıyorum daha yolun başında bide hata yapınca o halimi görsegörseniz.ama artık çok emniyetliyim belki daha büyük hata yapmamı enengelledi.bu arada bu gün normal zamanımda adet oldum iğnelere adet olmam a 2 -3 gün önce başlamış oldum.adetin 2 -3 günü başlanır ben niye önce başladımki yumurta lar ne durımda acaba karnım şiş ve hassas hayırlısı bakalım.
İyiyim canım teşekkürler..evet heyecanlıyım..Her bi aşaması ayrı bi telaş ve heyecan tüp bebek olayının zaten..ben 1ağustosta iğnelere başlamıştım ve opu,histo derken..çok şükür transfer..darısı bekleyen herkese olsun..inşallah pozitifi de görebiliriz..sen de heyecanla iğneleri karıştırdın dimi? O eyvahhh iğne olacam telaşından hata yapmışsındır..::::)))alışınca iğnelere karıştırmazsın hiç..Allah yardımcın olsun tedavinde..güzel güzel yumurtaların olsun:))tatlım nasıl gidiyor nasıl heyecanlısındır sen şimdi darısı o günleri görmek benim başımada inşallah.
canimm daha iiyim cok sukur kalkiyorum kendim biraz zorlaniyorum ama daha iyiyim:) sen nasilsin 6. haftana giriyosun sanirim kese gormeye gittin mi me durumdasin:))krc05 canim nasil oldun ameliyat sonrasi daha iyimisin ?
Canımcım Kavuştum çok şükür. Allahım senide kavuştursun sağsalim. Amin inşallah. :)) Kaan hocayı ziyarete gidicez inşallah birlikte çekinirler artık :))kumsall35 , minik prensesine kavuştun. Hayırlısı olsun. Allahım sağlıklı sıhhatli uzun ömür nasip etsin. bahtı güzel olsun inşallah. bu arada kaan beye resim göndermeyi unutma göremedik bizlerde prensesi
alya3434 , bir hata olmuş panik yapma canım kaan beyin arada tatlı fırçaları olur nasiplenmiş olursun (bir çoğumuza olmuştur tatlı fırçalar )
bu arada ilaçlarla ilgili karışıklık veya unutkanlık yaşamak istemiyorsan ilaç programı var indirirsen çok işine yarar. ve kaan bey 7/24 açıkben olur olmaz saatlerde çok soru sormuşumdur. gördüğünde mutlaka cevap veriyor. hiç çekinme. tedavin hayırlı olsun.
Herkese Hayırlı Bayramlar. seneye hepimiz bebeklerimizle bayram yaparız inşallah.
Canım Amin inşallah. Rabbim sana da göstersin sağlıkla inşallah :))kumsall35 canım bebeğin ömürlü olsun..Allah sağlıkla, mutlulukla ve anne babasıyla büyütsün inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?