Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kızlar dünden beri kahve lekelenmelerim vardı çok korkuyodum bugün 3.test günümdü hastaneye tedırgın gittim 18.günüm 5064 değerim iyidr umarım

Kızlar dünden beri kahve lekelenmelerim vardı çok korkuyodum bugün 3.test günümdü hastaneye tedırgın gittim 18.günüm 5064 değerim iyidr umarım
Değerin güzel çıkmış canım olması gereken bu değil miydi zaten. Benim de 11 ve 12. Günler sabahları olmuştu lekelenme sonra geçti. Belki yine olur çünkü olabiliyormuş arada takma kafana. Kırmızı olmasın da :))

Benim tam ondörduncu haftada inanailmaz agrilarim olmuştu irenbeyi aramıştim bana rahmin en hızlı büyüdüğü haftalardan biri cok normal bu haftalar icin agri demişlerdi.
evet cnm bende 13. haftamdayim ve hala devam edio agrilar özellikle gece yatma zamaninda..aynen öyle rahim büyüyormus

canimm daha iiyim cok sukur kalkiyorum kendim biraz zorlaniyorum ama daha iyiyim:) sen nasilsin 6. haftana giriyosun sanirim kese gormeye gittin mi me durumdasin:))
Hadi bakalim sevindim canim :) Gittikce daha iyi olacaksin insallah :) Pazartesi gunu son bir kez kan tahlili istedi Kaan hoca .Herhalde haftaya giderim diye dusunuyorum ama bakalim ne diyecek :)

Kizlar esma0917 den haberi olan varmı???
canım rabbime şükürler olsun geçen cuma miniklerime kavuştum bende allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin yalnız ikiz bekleyen arkadaslara doğum yspacaklari hastanede yeni doğan ünitesi olup olmadığını iyi arastirsinlar ve mutlaka olan yeri tercih etsinler benim ikizlerden biri 1 hafta kuvezde yattı hepinize dua ettim bu mübarek günlerde kabul olur ins herkese iyi bayramlar

Canim oncelikle cok tebrik ederim .Allah evlatlarina saglik versin hayirli evlat olsunlar size .Anali babali buyusunler insallah

Hadi bakalim sevindim canim :) Gittikce daha iyi olacaksin insallah :) Pazartesi gunu son bir kez kan tahlili istedi Kaan hoca .Herhalde haftaya giderim diye dusunuyorum ama bakalim ne diyecek :)
insallah canim insallah bakalim:) ooo hadi bakalim gor keseni de hayirlisiyla haber verirsin mutlaka:))
esma0917 canimm saglikla buyut minislerini insallah darisi basimiza:))

Canım bu gebelik hesaplama nasıl oluyor adet tarihine göre mi embro transfer tarihine göremi
canım eğer 3. Gün embriyosuile transfer tarihinden 17 gun oncesi son adet ttarihinin ilk günü kabul edilecek eger 5. Gün ise 19 gün öncesi. Herkeste aynıdırddeğişmez 3. Gün embriyolari trabsfer tarihinde 17 günlük oluyorlar bir baska degisle transferden 11 gün sonra 4 haftalık gebe oluyorsunuz :) ayy yazarken heyecanlandim kendi günlerm geldi aklıma inşallah hepiniz meleklerinizi kucaginiza aldığınız gunleride görürsünüz :)
Bunu gecen cutetwins yazmisti bana daha oncede cycas guzel bir sekilde anlatmis :)

insallah canim insallah bakalim:) ooo hadi bakalim gor keseni de hayirlisiyla haber verirsin mutlaka:))
esma0917 canimm saglikla buyut minislerini insallah darisi basimiza:))
Vermezmiym canim :) Hele bir ogun gelsinde :) C cutetwins sali gidiyor minnoslarini gormeye :) sen listeyi ne zaman revize edeceksin ? isyerine gecince mi :)

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar desteğiniz tecrübelerinizi paylaştığınız için
H hayado dualarım seninle pozitifi görcez ve çok sevincez her şey tüm güzellikler bu topikteki anne ve anne adaylarının yanı başında olsun

selam arkadaşlar,allah hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.bende izmirden 33 yaşında polikistik over hastasıyım.normal yolla deneyip,çatlatma iğneleriyle,ve başarısız bir aşılama sonucundan sonra tüp bebek yaptıranlardanım ayın 8 inde 14 tane yumoşlarım oluşmuştu ve alındı,7 si döllendi 11 inde 2 tanesi transfer edildi diğerleri sağlıklı olmadığı için dondurulamadı.ayın 23 ündede kan sonucu na bakıldı ve ne yazıkki negatif .inanın dünyam yıkıldı günlerdin ağlamaktan perişan oldum.artık sağlıklı düşünemiyorum.rabbim bu üzüntüyü kimseye yaşatmasın.sizden ricam tekrar 2. denemeyi ne zaman yaptırmalıyım ve kaan beylemi denemeliyim bana yardımcı olursanız sevinirim.

Ayy canim çok sevindim kac gündür merak ediyorum seni. Allah anali babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Allahım bizede nasip etsin bu guzel duyguyu.şimdi iyiler dimi bebislerin

Ay ne güzel ALlah analı babalı büyütsn inşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…