Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Anladım canım sağol biz 5.haftayı bıtırdık o zaman 6 dayız bakalım ALlahın izniyle bebişlerimizi bide ultrasonda görebilsek dünden beri sadece sağ belim ağrıyo ne olsa korkudan ne yapcağmı bilemiyom dün kan değerimi görünce biraz rahatladım

Reactions: GTY
Mrhblar bende pko hastasıyım bu hastalığın hem iyi hemde kötü yanları var malesef kaan bey ilk görüşmemizde bana demiştikş pko hastaları er yada geç mutlaka anne oluyorlar sadece biraz sabır gerekiyor benimde 2 klomen 1 aşılama tedavim var başarısız olan kaan bey alanında çok uzman biri ben yine onu tercih ederdim herelde çok güveniyorum kendisine çünkü canım sana dondurulmuş transfer etmedimi o ilgimi çekti de kaan bey dondrlmuş kullanıyo genelde çünkü Rabbim tez zamanda evlatlarını göndersin inşlh..

Vermezmiym canim :) Hele bir ogun gelsinde :) C cutetwins sali gidiyor minnoslarini gormeye :) sen listeyi ne zaman revize edeceksin ? isyerine gecince mi :)
ay insallah insallah canim bekliyoruz haberini:))
evet evet yarin basliyo mesaim ama islerim yigilmistir toparlar toparlamaz yesile boyayacagim listemizi:))

Rica ederim canim benim .Beni 1 gun sonrasinda takiptesin :)Stres yapma canim sakin ol ki bebis de rahat rahat gelissin .Oyle arada agrilar olacak bende de oluyor :)

Selam benim ayin 22 sinde transferim oldu.ertesi gun itibariyle cok fazlaca akintim var.hamile olan arkadaslar bu bir belirtimidir yoksa ilaçların etkisimi bilemedim.gunluk kullanmama ragmen surekli camaşır değiştiriyorum.meraktan deli olacagim.ayin 2 sinde kan verecegim .Allah yardimcimiz olsun.

Ta

Tamam tatlim :)Once sen iyiles de :) Yesiller senin ve diger arkadaslarinda basina olsun insallahhhhhh :)
amin canim aminnn:))
canim insallah hamilelik belirtisidir cunku cok okudum akintinin oldugunu hamile arkadaslardan. 2sinde guzel haberler verirsin insallah bize:)

amin canim aminnn:))

canim insallah hamilelik belirtisidir cunku cok okudum akintinin oldugunu hamile arkadaslardan. 2sinde guzel haberler verirsin insallah bize:)

Amin insallah canim.hep söylerdi arkadaslar en zoru beklemek diye gercekten cok zormus.gunler durdu sanki gecmek bilmiyor.insallah sende en kisa zamanda bu sureci yasar sonundada evladina kavusursun

benim dondurulmuş yok canım.gelişmedi

Büyük gün demek istedim ...

hayırlı uğurlu olsun tatlım bende heyecanlandım.
ayy ben ne zaman görcem o günleri ilaç 2 hafta kullanılıp mı opu olunuyor opudan sonra histo ne zaman yumurta yeterliyse aradaki süre histodan kaç gün sonra transfer oluyor çok merak ediyorum

kızlar benim antibiyotikler devam... haftaya Kaan Bey'e randevum var bakalım bi kontrol etsin ne durumdayım ona göre çizilcek yolumuz kısmetse.. ya kalınlaştırmaya başlicaz, ya da duruma göre adet olup devam edicez.. hayırlısı olsun herşeyin bakalım...
son durumumuz da şöyle kızlar, yeşillerimiz artıyor:)
eksik / hata varsa bildirin lütfen:)

Ay canım sana da az kalmış maşallh biran önce iyileşirsin inşlh canım listemizde gün ve gün dahada yeşillensin tablo gittikçe büyüyor ne güzel

Ay canım sana da az kalmış maşallh biran önce iyileşirsin inşlh canım listemizde gün ve gün dahada yeşillensin tablo gittikçe büyüyor ne güzel
inşallah canım inşallahh:) bu hafta devam edicektim aslında ama ufak bi aksaklık olunca haftaya kaldı. olsun geç olsun güç olmasın yeter ki:)

Liste çok güzel olmuş... Ellerine sağlık.... Ne güzel bak sağlıkla ameliyatını atlattın... Bundan sonra zaman su gibi geçsin senin için...

Kızlar, güzel birşey oldu bugün sizinle de paylaşayım... Moral olsun, umut olsun istiyorum herkese... Benim çok yakın bir arkadaşım, Kaan Hoca ile tedaviye başladı geçen aylarda... 1 negatif mikro enjeksiyon, 4 negatif tüp bebek denemesi var öncesinde... ve İrenbe'deki ilk denemesinde bugün sonuç pozitif çıktı... :) Allah'ım hepinizin dualarını kabul etsin inşallah... En azından doğru yerde tedavi görüyoruz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…