- 19 Temmuz 2015
- 211
- 222
- 18
- 39
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #15.201
Saol canım bakıyorum hemenC
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html?m=1
Canım ben buna göre bakıyorum istersen bi göz at
Anladım canım sağol biz 5.haftayı bıtırdık o zaman 6 dayız bakalım ALlahın izniyle bebişlerimizi bide ultrasonda görebilsek dünden beri sadece sağ belim ağrıyo ne olsa korkudan ne yapcağmı bilemiyom dün kan değerimi görünce biraz rahatladımcanım eğer 3. Gün embriyosuile transfer tarihinden 17 gun oncesi son adet ttarihinin ilk günü kabul edilecek eger 5. Gün ise 19 gün öncesi. Herkeste aynıdırddeğişmez 3. Gün embriyolari trabsfer tarihinde 17 günlük oluyorlar bir baska degisle transferden 11 gün sonra 4 haftalık gebe oluyorsunuz :) ayy yazarken heyecanlandim kendi günlerm geldi aklıma inşallah hepiniz meleklerinizi kucaginiza aldığınız gunleride görürsünüz :)
Bunu gecen cutetwins yazmisti bana daha oncede cycas guzel bir sekilde anlatmis :)
Mrhblar bende pko hastasıyım bu hastalığın hem iyi hemde kötü yanları var malesef kaan bey ilk görüşmemizde bana demiştikş pko hastaları er yada geç mutlaka anne oluyorlar sadece biraz sabır gerekiyor benimde 2 klomen 1 aşılama tedavim var başarısız olan kaan bey alanında çok uzman biri ben yine onu tercih ederdim herelde çok güveniyorum kendisine çünkü canım sana dondurulmuş transfer etmedimi o ilgimi çekti de kaan bey dondrlmuş kullanıyo genelde çünkü Rabbim tez zamanda evlatlarını göndersin inşlh..selam arkadaşlar,allah hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.bende izmirden 33 yaşında polikistik over hastasıyım.normal yolla deneyip,çatlatma iğneleriyle,ve başarısız bir aşılama sonucundan sonra tüp bebek yaptıranlardanım ayın 8 inde 14 tane yumoşlarım oluşmuştu ve alındı,7 si döllendi 11 inde 2 tanesi transfer edildi diğerleri sağlıklı olmadığı için dondurulamadı.ayın 23 ündede kan sonucu na bakıldı ve ne yazıkki negatif .inanın dünyam yıkıldı günlerdin ağlamaktan perişan oldum.artık sağlıklı düşünemiyorum.rabbim bu üzüntüyü kimseye yaşatmasın.sizden ricam tekrar 2. denemeyi ne zaman yaptırmalıyım ve kaan beylemi denemeliyim bana yardımcı olursanız sevinirim.
ay insallah insallah canim bekliyoruz haberini:))
Rica ederim canim benim .Beni 1 gun sonrasinda takiptesin :)Stres yapma canim sakin ol ki bebis de rahat rahat gelissin .Oyle arada agrilar olacak bende de oluyor :)Anladım canım sağol biz 5.haftayı bıtırdık o zaman 6 dayız bakalım ALlahın izniyle bebişlerimizi bide ultrasonda görebilsek dünden beri sadece sağ belim ağrıyo ne olsa korkudan ne yapcağmı bilemiyom dün kan değerimi görünce biraz rahatladım
Tamam tatlim :)Once sen iyiles de :) Yesiller senin ve diger arkadaslarinda basina olsun insallahhhhhh :)ay insallah insallah canim bekliyoruz haberini:))
evet evet yarin basliyo mesaim ama islerim yigilmistir toparlar toparlamaz yesile boyayacagim listemizi:))
amin canim aminnn:))Ta
Tamam tatlim :)Once sen iyiles de :) Yesiller senin ve diger arkadaslarinda basina olsun insallahhhhhh :)
canim insallah hamilelik belirtisidir cunku cok okudum akintinin oldugunu hamile arkadaslardan. 2sinde guzel haberler verirsin insallah bize:)Selam benim ayin 22 sinde transferim oldu.ertesi gun itibariyle cok fazlaca akintim var.hamile olan arkadaslar bu bir belirtimidir yoksa ilaçların etkisimi bilemedim.gunluk kullanmama ragmen surekli camaşır değiştiriyorum.meraktan deli olacagim.ayin 2 sinde kan verecegim .Allah yardimcimiz olsun.
amin canim aminnn:))
canim insallah hamilelik belirtisidir cunku cok okudum akintinin oldugunu hamile arkadaslardan. 2sinde guzel haberler verirsin insallah bize:)
benim dondurulmuş yok canım.gelişmediMrhblar bende pko hastasıyım bu hastalığın hem iyi hemde kötü yanları var malesef kaan bey ilk görüşmemizde bana demiştikş pko hastaları er yada geç mutlaka anne oluyorlar sadece biraz sabır gerekiyor benimde 2 klomen 1 aşılama tedavim var başarısız olan kaan bey alanında çok uzman biri ben yine onu tercih ederdim herelde çok güveniyorum kendisine çünkü canım sana dondurulmuş transfer etmedimi o ilgimi çekti de kaan bey dondrlmuş kullanıyo genelde çünkü Rabbim tez zamanda evlatlarını göndersin inşlh..
Büyük gün demek istedim ...Merhaba kızlar bugün histodan sonraki ilk kontrolü oldum vee transferi tarihi belli oldu. Büyükşehir gün cumartesi
Büyük gün demek istedim ...
Hadi hayırlısı büyük güne az kalmışMerhaba kızlar bugün histodan sonraki ilk kontrolü oldum vee transferi tarihi belli oldu. Büyükşehir gün cumartesi
Ay canım sana da az kalmış maşallh biran önce iyileşirsin inşlh canım listemizde gün ve gün dahada yeşillensin tablo gittikçe büyüyor ne güzelkızlar benim antibiyotikler devam... haftaya Kaan Bey'e randevum var bakalım bi kontrol etsin ne durumdayım ona göre çizilcek yolumuz kısmetse.. ya kalınlaştırmaya başlicaz, ya da duruma göre adet olup devam edicez.. hayırlısı olsun herşeyin bakalım...
son durumumuz da şöyle kızlar, yeşillerimiz artıyor:)
eksik / hata varsa bildirin lütfen:)
Eki Görüntüle 1641257
inşallah canım inşallahh:) bu hafta devam edicektim aslında ama ufak bi aksaklık olunca haftaya kaldı. olsun geç olsun güç olmasın yeter ki:)Ay canım sana da az kalmış maşallh biran önce iyileşirsin inşlh canım listemizde gün ve gün dahada yeşillensin tablo gittikçe büyüyor ne güzel
kızlar benim antibiyotikler devam... haftaya Kaan Bey'e randevum var bakalım bi kontrol etsin ne durumdayım ona göre çizilcek yolumuz kısmetse.. ya kalınlaştırmaya başlicaz, ya da duruma göre adet olup devam edicez.. hayırlısı olsun herşeyin bakalım...
son durumumuz da şöyle kızlar, yeşillerimiz artıyor:)
eksik / hata varsa bildirin lütfen:)
Eki Görüntüle 1641257
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?