- 3 Aralık 2012
- 1.270
- 1.219
- 133
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #15.221
Ya bak benimde kafam karıştı şimdi demin bende görüştm 18.gün değerimi söyledim 4.kez istedi artış iyi ama kaan bey 4 kez istiyor dedi senin değerin kaçtı ki bende mi sorun var anlamadım bende merak ediyorum kese için kaçıncı gün çağırıyorlarKızlar dün 18.gün testimi de yaptırdım az önce de irenbeyi aradım bizim hemşireler meşgulmüş başka bir hemşire ilgilendi bir daha yaptıracak mıyım?? diye sordum o da onlara sordu gerek yok demişler haftaya pazartesi keseyi görmek için gel dediler. Benim kafam karıştı çünkü önceden bu test 4 defa yapılacak demişlerdi. Sizde durum nasıl 4. Testi istediler mi? Kese için ne zaman çağırdılar?
Kızlar dün 18.gün testimi de yaptırdım az önce de irenbeyi aradım bizim hemşireler meşgulmüş başka bir hemşire ilgilendi bir daha yaptıracak mıyım?? diye sordum o da onlara sordu gerek yok demişler haftaya pazartesi keseyi görmek için gel dediler. Benim kafam karıştı çünkü önceden bu test 4 defa yapılacak demişlerdi. Sizde durum nasıl 4. Testi istediler mi? Kese için ne zaman çağırdılar?
Ya bak benimde kafam karıştı şimdi demin bende görüştm 18.gün değerimi söyledim 4.kez istedi artış iyi ama kaan bey 4 kez istiyor dedi senin değerin kaçtı ki bende mi sorun var anlamadım bende merak ediyorum kese için kaçıncı gün çağırıyorlar
Aslında bencede yok gibi ama anlamadım değerlerim 186-1144-5064 peki transferin kaçıncı gününe randevu verdi size kese içinCanım benden de istedi 4 kez merak etme... Bazen hastayı yıpratmamak için tamam 4. ye gerek yok diyorlar... Bazen de hadi yaptır dördüncü testi de... Kaç senin değerlerin? Benim hatırladığım endişeli bir tablon yoktu...
Benim değerim 6680 çıktı canım yeterli gördü demek ki bilemedim. Kese için benim 26. Gun oluyo sanırım zaten senin 1 gün arkandan geliyorum ben.Ya bak benimde kafam karıştı şimdi demin bende görüştm 18.gün değerimi söyledim 4.kez istedi artış iyi ama kaan bey 4 kez istiyor dedi senin değerin kaçtı ki bende mi sorun var anlamadım bende merak ediyorum kese için kaçıncı gün çağırıyorlar
Aslında bencede yok gibi ama anlamadım değerlerim 186-1144-5064 peki transferin kaçıncı gününe randevu verdi size kese için
Ahh ne olacak bizim bu halimiz hep panik :)) bi de dün doktor bhcg yaptırırken hemogram da yapalım dedi onda da wbc diye bişe yuksek çıktı enfeksiyondan cikabiliyomuş bi de ona panik yaptım. hafif bi üşütme var gerçi hemen kaan hocaya gönderdim sonucu olabilir normal demiş inşallah bi sorun çıkmaz.Canım iki kez yaptırmış olmak bile yeterli... endişelenme :) 4 kez yaptırmak fazla ihtiyattan, ya da belki de istatiki analiz için bence... :) demek ki değerlerinin katlandığından emin olmuşlar... Hadi hayırlısı...
Benim yasadiklarima benziyor cnm :)) bende izmir disinda yasiyorum ve burda 4 mikro denedim olmadi ..izmir de kaan hocanin ilk mikro denemesinde hamileyim su an .kontrollerime burda devam ediyoruz su an ve cok sükür rabbime hersey yolunda ..allah isteyen herkese nasip etsin ..ben sunu anladim zamani gelmeyince zorlasanizda olmuyor .olmaz dediginiz zamanda oluyorKızlar, güzel birşey oldu bugün sizinle de paylaşayım... Moral olsun, umut olsun istiyorum herkese... Benim çok yakın bir arkadaşım, Kaan Hoca ile tedaviye başladı geçen aylarda... 1 negatif mikro enjeksiyon, 4 negatif tüp bebek denemesi var öncesinde... ve İrenbe'deki ilk denemesinde bugün sonuç pozitif çıktı... :) Allah'ım hepinizin dualarını kabul etsin inşallah... En azından doğru yerde tedavi görüyoruz :)))
Benim yasadiklarima benziyor cnm :)) bende izmir disinda yasiyorum ve burda 4 mikro denedim olmadi ..izmir de kaan hocanin ilk mikro denemesinde hamileyim su an .kontrollerime burda devam ediyoruz su an ve cok sükür rabbime hersey yolunda ..allah isteyen herkese nasip etsin ..ben sunu anladim zamani gelmeyince zorlasanizda olmuyor .olmaz dediginiz zamanda oluyor
benden de 3 kez sonuc aldilar cnm ..istemediyse vardir bi bildigi doktorun ,evet farkindayim bazilarinda 3 kez bazilarindan 4 kez aliniyormus ama ben hamile oldugumu ögrendikten ve keseyi gördükten sonra sorma geregi bile duymadim hersey yolunda ve olmasi gerektigi gibiydi cünkü herseyi doktoruma biraktim baya rahattim ztn :))Kızlar dün 18.gün testimi de yaptırdım az önce de irenbeyi aradım bizim hemşireler meşgulmüş başka bir hemşire ilgilendi bir daha yaptıracak mıyım?? diye sordum o da onlara sordu gerek yok demişler haftaya pazartesi keseyi görmek için gel dediler. Benim kafam karıştı çünkü önceden bu test 4 defa yapılacak demişlerdi. Sizde durum nasıl 4. Testi istediler mi? Kese için ne zaman çağırdılar?
cok saol cnm :) allah razi olsun ..allah isteyen herkese nasip etsin insSağlıkla tamamla canım 40 haftanı :) Kucağında gördüğün gün bütün sıkıntılar uçar gider :) Allah tamamına erdirsin...
Dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor demek canım içim rahatladı sağolun :))benden de 3 kez sonuc aldilar cnm ..istemediyse vardir bi bildigi doktorun ,evet farkindayim bazilarinda 3 kez bazilarindan 4 kez aliniyormus ama ben hamile oldugumu ögrendikten ve keseyi gördükten sonra sorma geregi bile duymadim hersey yolunda ve olmasi gerektigi gibiydi cünkü herseyi doktoruma biraktim baya rahattim ztn :))
kızlar sorum araya kaynadı sanırım:)) bilgisi olan var mı bu konu hakkında?C cutetwins çok sağol canım teşekkür ederim:) bitti gitti inşallah su gibi geçsin inşallah...
aaa süper bir haber bu valla hadi bakalım darısı başımıza olsun inşallah:))
kızlar bu arada bişi sorucam, ordaki dr.lara tüp bebek tedavisi harici giden hamile oluyor mu hiç? yani normal yolla hamile kalıp gene de ordaki dr.lara gelen?
merak ettim:)
anladım canım teşekkür ederim:)Evet Canım gidiliyor... Dr. İsmail Beye giden tanıdıklarım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?