- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #15.241
Kizlar benim de artisim iyi ama kaan hoca 4 uncuyu de yaptir dedi .Ben direkt kendisiyle iletisime gecip soruyorum .Ya bak benimde kafam karıştı şimdi demin bende görüştm 18.gün değerimi söyledim 4.kez istedi artış iyi ama kaan bey 4 kez istiyor dedi senin değerin kaçtı ki bende mi sorun var anlamadım bende merak ediyorum kese için kaçıncı gün çağırıyorlar
Ya bak benimde kafam karıştı şimdi demin bende görüştm 18.gün değerimi söyledim 4.kez istedi artış iyi ama kaan bey 4 kez istiyor dedi senin değerin kaçtı ki bende mi sorun var anlamadım bende merak ediyorum kese için kaçıncı gün çağırıyorlar
Benim yasadiklarima benziyor cnm :)) bende izmir disinda yasiyorum ve burda 4 mikro denedim olmadi ..izmir de kaan hocanin ilk mikro denemesinde hamileyim su an .kontrollerime burda devam ediyoruz su an ve cok sükür rabbime hersey yolunda ..allah isteyen herkese nasip etsin ..ben sunu anladim zamani gelmeyince zorlasanizda olmuyor .olmaz dediginiz zamanda oluyor[/QUOTE
Merhaba canım mikro dediğiniz nasıl yapılıyor
Haklısın vallah bende kaan hocaya mesaj çektim şimdi en azından kendisi cevaplasın içim rahatlar hemşirelerle ilgili daha önce sıkıntı yaşamştım çok şükür kaan bey mesajımı cvpladıda sıkıntım ortadan kalktıBence direk Kaan Beye sorun ben önce ona yazmıştım 3 testin sonucunu şimdi napmalıyım diye, ondan cevap gelmeden hemşireyi aradım hemşire bekletti beni, beklerken kaan bey başka teste gerek yok randevu al keseye bakalım dedi ama hemşire 4. Tahlili istiyor dedi telefona dönünce. Ben de kaan bey öyle demedi ama diyince tamam o zaman dedi. Kısacası hemşirelere ne yazık ki her zaman güven olmuyor. Bazen kendi kafalarından da karar verdikleri oluyor.
Canim ben denk geldim beklerken .Bayan kendiliginden hamile kalmis kontrole gelmisti.kızlar sorum araya kaynadı sanırım:)) bilgisi olan var mı bu konu hakkında?
Benim arkadaşım gidiyodu canim doğal yolla hamile kaldı Aral beye gitmeye başladı hamileliinin yatisinda biraip karatas hastanesine gectiC cutetwins çok sağol canım teşekkür ederim:) bitti gitti inşallah su gibi geçsin inşallah...
aaa süper bir haber bu valla hadi bakalım darısı başımıza olsun inşallah:))
kızlar bu arada bişi sorucam, ordaki dr.lara tüp bebek tedavisi harici giden hamile oluyor mu hiç? yani normal yolla hamile kalıp gene de ordaki dr.lara gelen?
merak ettim:)
Canim ben denk geldim beklerken .Bayan kendiliginden hamile kalmis kontrole gelmisti.
anladım kızlar bana hep sadece tedavi için gidilir gibi gelmişti açıkçası da ondan şaşırdım birazcık. demek ki normal hamileler de gidiyormuş. teşekkür ederim:)Benim arkadaşım gidiyodu canim doğal yolla hamile kaldı Aral beye gitmeye başladı hamileliinin yatisinda biraip karatas hastanesine gecti
Esmacım gözünaydın Nasıl sevindiğimi anlatamam. Allah size bağışlasın huzurlu sağlıklı uzun ömürlü olsunlar inşallah. Sen hangi hastanede yapmıştın doğumu? Bir de sanırım 37.haftada oldu. Zor geçti mi sezeryan ? Vakit bulup meraklarımızı giderebilirsen sevinirim prensleri bizim için de koklacanım rabbime şükürler olsun geçen cuma miniklerime kavuştum bende allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin yalnız ikiz bekleyen arkadaslara doğum yspacaklari hastanede yeni doğan ünitesi olup olmadığını iyi arastirsinlar ve mutlaka olan yeri tercih etsinler benim ikizlerden biri 1 hafta kuvezde yattı hepinize dua ettim bu mübarek günlerde kabul olur ins herkese iyi bayramlar
Evet canım yaklaşık 12 gün falan iğneleri oluyorsun tabii yumurtalar çok nazlı büyümezse... Kaan Bey ultrasonda bakarak büyüklüklerine göre opu tarihine karar veriyor. Sonra OPU oluyorsun opuden 3 gün sonra seni arıyorlar ve kaç tane kaçıncı gün embriyon olduğunu söylüyorlar. Eğer embriyo sayısı ve kalitesi yeterli ise diğer aşamalara geçebiliyorsun. Örneğin benim ilkinde 2 tane 2. kalite olduğu için riske atmak istemedim hazır yumurtalar uyarılmışken 1 OPU daha istedim. Benim yumurta toplamadan sonra bir de menapoz aşaması vardı. Yaklaşık 3 ay... Çikolata kistinin etkisinin azalması için. Ama sende öyle bir problem yoksa OPU'den sonra 1 adet dönemi beklersin veya beklemezsin (Kaan Bey karar verir), rahmine çizik atılıyor (histo), sonra da bantlarla vs... kalınlaştırmaya başlıyorsun benim histo-transfer arası 17 gün olmuş olacak. Bu süreç yaklaşık 15-20 gün olarak gerçekleşiyor. Sanırsam ben tedavisi uzunca süren hastalardan biriydim (Arada bir başarısız aşılama var) benim tedavim yaklaşık 9 ay sürmüş olacak, tabii olumlu sonuç olursa. Ama ben burada 2-3 ay içinde hamile kalanları da gördüm :)hayırlı uğurlu olsun tatlım bende heyecanlandım.
ayy ben ne zaman görcem o günleri ilaç 2 hafta kullanılıp mı opu olunuyor opudan sonra histo ne zaman yumurta yeterliyse aradaki süre histodan kaç gün sonra transfer oluyor çok merak ediyorum
Evet canım yaklaşık 12 gün falan iğneleri oluyorsun tabii yumurtalar çok nazlı büyümezse... Kaan Bey ultrasonda bakarak büyüklüklerine göre opu tarihine karar veriyor. Sonra OPU oluyorsun opuden 3 gün sonra seni arıyorlar ve kaç tane kaçıncı gün embriyon olduğunu söylüyorlar. Eğer embriyo sayısı ve kalitesi yeterli ise diğer aşamalara geçebiliyorsun. Örneğin benim ilkinde 2 tane 2. kalite olduğu için riske atmak istemedim hazır yumurtalar uyarılmışken 1 OPU daha istedim. Benim yumurta toplamadan sonra bir de menapoz aşaması vardı. Yaklaşık 3 ay... Çikolata kistinin etkisinin azalması için. Ama sende öyle bir problem yoksa OPU'den sonra 1 adet dönemi beklersin veya beklemezsin (Kaan Bey karar verir), rahmine çizik atılıyor (histo), sonra da bantlarla vs... kalınlaştırmaya başlıyorsun benim histo-transfer arası 17 gün olmuş olacak. Bu süreç yaklaşık 15-20 gün olarak gerçekleşiyor. Sanırsam ben tedavisi uzunca süren hastalardan biriydim (Arada bir başarısız aşılama var) benim tedavim yaklaşık 9 ay sürmüş olacak, tabii olumlu sonuç olursa. Ama ben burada 2-3 ay içinde hamile kalanları da gördüm :)
Ay ne güzel hadi gözünaydın ALlah kucağına almayı nasip etsin inşlh..Kızlar benim kontrol bitti.... Iki kese var, ama biri pek gelişmemiş maalesef... Vücut onu atar dedi Kaan bey... Daha büyük olanın kalp atışlarını duyduk çok şükür...Darısı sizlerin başına... Bir sonraki kontrol 2 hafta sonra...
Hadi hayirlisi canim cok sevindim .Bende seni merak etmistim .Onemli olan saglikli evlat sahibi olmak :) Bir olsun bizim olsun dimi :)Cuma gunude benim ultrasyonum var .Bakalim kese ve bebis gorunecekmi :) Kalp atislari da duyulmus daha gec duyuluyor zannetmistim :)Kızlar benim kontrol bitti.... Iki kese var, ama biri pek gelişmemiş maalesef... Vücut onu atar dedi Kaan bey... Daha büyük olanın kalp atışlarını duyduk çok şükür...Darısı sizlerin başına... Bir sonraki kontrol 2 hafta sonra...
canım çok sevindim hayırlısı olsun:) olsun, 1 tane olsun sağlıklı olsun yeter ki.. sağlıkla al kucağına inşallahKızlar benim kontrol bitti.... Iki kese var, ama biri pek gelişmemiş maalesef... Vücut onu atar dedi Kaan bey... Daha büyük olanın kalp atışlarını duyduk çok şükür...Darısı sizlerin başına... Bir sonraki kontrol 2 hafta sonra...
Kızlar benim kontrol bitti.... Iki kese var, ama biri pek gelişmemiş maalesef... Vücut onu atar dedi Kaan bey... Daha büyük olanın kalp atışlarını duyduk çok şükür...Darısı sizlerin başına... Bir sonraki kontrol 2 hafta sonra...
Tebrik ederimKızlar benim kontrol bitti.... Iki kese var, ama biri pek gelişmemiş maalesef... Vücut onu atar dedi Kaan bey... Daha büyük olanın kalp atışlarını duyduk çok şükür...Darısı sizlerin başına... Bir sonraki kontrol 2 hafta sonra...
Tebrik ederimBenim de iki kese vardı biri tuhaftı Kaan hoca vücut bunu atar Dedi ama bebeğim benimle Hakkı'nızda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?