Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kizlar benim de artisim iyi ama kaan hoca 4 uncuyu de yaptir dedi .Ben direkt kendisiyle iletisime gecip soruyorum .

Bence direk Kaan Beye sorun ben önce ona yazmıştım 3 testin sonucunu şimdi napmalıyım diye, ondan cevap gelmeden hemşireyi aradım hemşire bekletti beni, beklerken kaan bey başka teste gerek yok randevu al keseye bakalım dedi ama hemşire 4. Tahlili istiyor dedi telefona dönünce. Ben de kaan bey öyle demedi ama diyince tamam o zaman dedi. Kısacası hemşirelere ne yazık ki her zaman güven olmuyor. Bazen kendi kafalarından da karar verdikleri oluyor.

Kizlar bisi sorucam nasil anlatsam bilemiyorum ama benim bacaklarim ozellikle de dizimden yukarisi bariz bir sekilde odem yapti.bugun rahat rahat giydigim pantolonuma giremedim.neden boyle oldu sizde de oldumu boyle birsey.işreyinde tum gun fermuarim acik oturdum kapatsam kasiklarim agriyordu.tabi uzuuun tunik vardi ustumdeilaclarin yanetkisi olabilirmi

Haklısın vallah bende kaan hocaya mesaj çektim şimdi en azından kendisi cevaplasın içim rahatlar hemşirelerle ilgili daha önce sıkıntı yaşamştım çok şükür kaan bey mesajımı cvpladıda sıkıntım ortadan kalktı

S sitare35 mikroenjeksiyon yöntemi (bildigim kadariyla) sperm problemi olan ciftlerde tercih ediliyor en azindan bizde öyleydi ve opu islemiyle ayni anda secilen saglikli spermlerin(dondurulmus cözülmüs sperm olmasi sorun degil) her bir tanesinin tek tek ayri yumurtalara enjekte edilerek döllenme saglanarak yapilan tedavi yöntemi cnm..

Benim arkadaşım gidiyodu canim doğal yolla hamile kaldı Aral beye gitmeye başladı hamileliinin yatisinda biraip karatas hastanesine gecti

Canim ben denk geldim beklerken .Bayan kendiliginden hamile kalmis kontrole gelmisti.

Benim arkadaşım gidiyodu canim doğal yolla hamile kaldı Aral beye gitmeye başladı hamileliinin yatisinda biraip karatas hastanesine gecti
anladım kızlar bana hep sadece tedavi için gidilir gibi gelmişti açıkçası da ondan şaşırdım birazcık. demek ki normal hamileler de gidiyormuş. teşekkür ederim:)

Esmacım gözünaydın Nasıl sevindiğimi anlatamam. Allah size bağışlasın huzurlu sağlıklı uzun ömürlü olsunlar inşallah. Sen hangi hastanede yapmıştın doğumu? Bir de sanırım 37.haftada oldu. Zor geçti mi sezeryan ? Vakit bulup meraklarımızı giderebilirsen sevinirim prensleri bizim için de kokla

Evet canım yaklaşık 12 gün falan iğneleri oluyorsun tabii yumurtalar çok nazlı büyümezse... Kaan Bey ultrasonda bakarak büyüklüklerine göre opu tarihine karar veriyor. Sonra OPU oluyorsun opuden 3 gün sonra seni arıyorlar ve kaç tane kaçıncı gün embriyon olduğunu söylüyorlar. Eğer embriyo sayısı ve kalitesi yeterli ise diğer aşamalara geçebiliyorsun. Örneğin benim ilkinde 2 tane 2. kalite olduğu için riske atmak istemedim hazır yumurtalar uyarılmışken 1 OPU daha istedim. Benim yumurta toplamadan sonra bir de menapoz aşaması vardı. Yaklaşık 3 ay... Çikolata kistinin etkisinin azalması için. Ama sende öyle bir problem yoksa OPU'den sonra 1 adet dönemi beklersin veya beklemezsin (Kaan Bey karar verir), rahmine çizik atılıyor (histo), sonra da bantlarla vs... kalınlaştırmaya başlıyorsun benim histo-transfer arası 17 gün olmuş olacak. Bu süreç yaklaşık 15-20 gün olarak gerçekleşiyor. Sanırsam ben tedavisi uzunca süren hastalardan biriydim (Arada bir başarısız aşılama var) benim tedavim yaklaşık 9 ay sürmüş olacak, tabii olumlu sonuç olursa. Ama ben burada 2-3 ay içinde hamile kalanları da gördüm :)

geç olsun güç olmasın tatlım herşey güzel olacak bende uzun protokolün daha etkili olduğunu duymuştum ben hemşireye herşey yolunda giderse transfer ne zaman dedim 1.5ay sonra dedi kısamı benimki dedim oda ne uzun ne kısa dedi kısa protokol iyi sonuç vermiyor diye duyuyordum ondan sordum hemşireye geçiştirmesinlerde vitamin bile vermedi kaan bey ben verdiklerini 2 ay önce bıraktım çünkü etkisi bitmiştir miye vermediki

selam kızlar,bir sorum olucaktı kaan beyle tedavi olup hamile olanlara ve doğum yapanlara, hamileliğinizin 4.ayından sonra kontrolleriniz ne sıklıkta oldu? en önemli sorum Kaan bey doğuma giriyor mu yoksa sadece o süreçte kontrollerle mi ilgileniyor? siz doğumunuzu hangi hastanede yaptınız (izmirde) ?

Ay ne güzel hadi gözünaydın ALlah kucağına almayı nasip etsin inşlh..

Hadi hayirlisi canim cok sevindim .Bende seni merak etmistim .Onemli olan saglikli evlat sahibi olmak :) Bir olsun bizim olsun dimi :)Cuma gunude benim ultrasyonum var .Bakalim kese ve bebis gorunecekmi :) Kalp atislari da duyulmus daha gec duyuluyor zannetmistim :)

canım çok sevindim hayırlısı olsun:) olsun, 1 tane olsun sağlıklı olsun yeter ki.. sağlıkla al kucağına inşallah

Kaç haftalıkken diğer kesenin gelişmediğini öğrendiniz acaba benim de iki kese göründü de şu an 6 haftalığız yarın da kontrolüm var. Bu arada tek gebelikte hamilelikler daha rahat geçiyormuş o yüzden inşallah rahat bi gebelik geçirip kucağınıza alırsınız bebeğinizi :)

Reactions: GTY
Tebrik ederim Benim de iki kese vardı biri tuhaftı Kaan hoca vücut bunu atar Dedi ama bebeğim benimle Hakkı'nızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…