- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #15.261
Kaç haftalıkken diğer kesenin gelişmediğini öğrendiniz acaba benim de iki kese göründü de şu an 6 haftalığız yarın da kontrolüm var. Bu arada tek gebelikte hamilelikler daha rahat geçiyormuş o yüzden inşallah rahat bi gebelik geçirip kucağınıza alırsınız bebeğinizi :)
şuan sen hangi aşamadasın canım?Mrhblar bende pko hastasıyım bu hastalığın hem iyi hemde kötü yanları var malesef kaan bey ilk görüşmemizde bana demiştikş pko hastaları er yada geç mutlaka anne oluyorlar sadece biraz sabır gerekiyor benimde 2 klomen 1 aşılama tedavim var başarısız olan kaan bey alanında çok uzman biri ben yine onu tercih ederdim herelde çok güveniyorum kendisine çünkü canım sana dondurulmuş transfer etmedimi o ilgimi çekti de kaan bey dondrlmuş kullanıyo genelde çünkü Rabbim tez zamanda evlatlarını göndersin inşlh..
Kızlar benim kontrol bitti.... Iki kese var, ama biri pek gelişmemiş maalesef... Vücut onu atar dedi Kaan bey... Daha büyük olanın kalp atışlarını duyduk çok şükür...Darısı sizlerin başına... Bir sonraki kontrol 2 hafta sonra...
Canım sen ne yaptın en son sonucunu ögrenememiştin nasıl çıktı? Kese için ne zaman çağırdılar?Gözün aydın canım hayırlısı olsun
Canım sen ne yaptın en son sonucunu ögrenememiştin nasıl çıktı? Kese için ne zaman çağırdılar?
Ay maşallah değerin iyi çıkmış. Bi daha da istemedi galiba test. Iyi seni cumaya çağırmışlar ne güzel. Hadi bakalım artık gidip görme zamanı hayırlısıyla görüp gel :)))Canım o öyle kaldı pazartesi günü tekrar aldılar kan ve değerim 8300 çıktı :) cuma günü de keseye bakcaklar inşallah görürüz
Ay maşallah değerin iyi çıkmış. Bi daha da istemedi galiba test. Iyi seni cumaya çağırmışlar ne güzel. Hadi bakalım artık gidip görme zamanı hayırlısıyla görüp gel :)))
Benim de 4. Testi istemediler pazartesi gidicem bakalım kese için heyecanla bekliyorum :))Evet gayet güzel maşallah maşallah :)))) dördüncü teste gerek kalmadı..senin nasıl gidiyor
Benim de 4. Testi istemediler pazartesi gidicem bakalım kese için heyecanla bekliyorum :))
Amin canım :)Hadi bakalım hayırlısı olsun seninde inşallah sonuna kadar böyle mus mutlu gideriz
Canım ben pozitif sonuç aldım daha çok yeni ultrasonada haftasonu girmeyi düşünüyorum bakalım inşlh herşy yolundadırŞ
şuan sen hangi aşamadasın canım?
Canim benim cuma gunu randevun kacta ?Canım o öyle kaldı pazartesi günü tekrar aldılar kan ve değerim 8300 çıktı :) cuma günü de keseye bakcaklar inşallah görürüz
canım testi günün gelmeden yapmasaydın keşke, boşuna moral bozukluğu olmuş. bu kadar sabrettin 2 gün daha dayan, hayırlısyla güzel sonucunu alıp geleceksin cuma günü:) kafanı dağıtmaya çalış bence bu kadar stres iyi değil..Ben de cuma gunu sonuc ogrenicem.insallah benimde pozitif olur.Dua edin bana hic bir belirtim yok.ve ben salak gibi test yaptim sabah ve negatifti.bu sebetle de miralim bozuk.dudagimda ucukla uyandim sabah.bu sitres beni oldurecek
Keske yapmasaydin canim .İdrar testi yaniltici olabilir kan testini bekleseydin .Ben puzzle almistim oyalanmak icin cokta ise yaradi .Az kalmis artik kan testini bekle bence .Cuma gunude guzel haberler alirsin insallahBen de cuma gunu sonuc ogrenicem.insallah benimde pozitif olur.Dua edin bana hic bir belirtim yok.ve ben salak gibi test yaptim sabah ve negatifti.bu sebetle de miralim bozuk.dudagimda ucukla uyandim sabah.bu sitres beni oldurecek
Canim benim cuma gunu randevun kacta ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?