Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

6+4 haftalık benim... Ilk ultrason kontrolünde söyledi doktor...

Reactions: GTY
Merhaba Arkadaslar,
sanirim 1 yildir buraya girmiyordum. Bende Kaan Beyin hastasiyim ve ilk bu siteden buldum kendisini. Iyiki bulmusum ve iyiki onu tercih etmisim diye hergün sükür ediyorum. Gecen yil ilk tüp bebek denemem olmustu ve hamile kaldim. ama malesef düsük yapmistim. Bu yaz tekrar basladik ve cok sükür 14 haftalik hamileyim. Bütün bu anlattiginiz süreclerden bende gectim ve ne kadar yipratici ne kadar yorucu oldugunu biliyorum. Anne olabilme sürecinde olan arkadaslarim icin hergün dua ediyorum, Allah yardimciniz olsun ve yüzünüzü güldürsün. Benim gibi bebek bekleyen arkadaslarima da Allahim saglikla bebeklerimize kavustursun. Cok dogru tercih yaptigimiza inaniyorum. Kaan Bey gercekten cok iyi bir doktor. Cok sükür ki Allah bizi onunla karsilastirdi...

Ş
şuan sen hangi aşamadasın canım?

Gözün aydın canım hayırlısı olsun

Canım sen ne yaptın en son sonucunu ögrenememiştin nasıl çıktı? Kese için ne zaman çağırdılar?

Canım o öyle kaldı pazartesi günü tekrar aldılar kan ve değerim 8300 çıktı :) cuma günü de keseye bakcaklar inşallah görürüz

Canım o öyle kaldı pazartesi günü tekrar aldılar kan ve değerim 8300 çıktı :) cuma günü de keseye bakcaklar inşallah görürüz
Ay maşallah değerin iyi çıkmış. Bi daha da istemedi galiba test. Iyi seni cumaya çağırmışlar ne güzel. Hadi bakalım artık gidip görme zamanı hayırlısıyla görüp gel :)))

Ay maşallah değerin iyi çıkmış. Bi daha da istemedi galiba test. Iyi seni cumaya çağırmışlar ne güzel. Hadi bakalım artık gidip görme zamanı hayırlısıyla görüp gel :)))

Evet gayet güzel maşallah maşallah :)))) dördüncü teste gerek kalmadı..senin nasıl gidiyor

Ben de cuma gunu sonuc ogrenicem.insallah benimde pozitif olur.Dua edin bana hic bir belirtim yok.ve ben salak gibi test yaptim sabah ve negatifti.bu sebetle de miralim bozuk.dudagimda ucukla uyandim sabah.bu sitres beni oldurecek

Ben de cuma gunu sonuc ogrenicem.insallah benimde pozitif olur.Dua edin bana hic bir belirtim yok.ve ben salak gibi test yaptim sabah ve negatifti.bu sebetle de miralim bozuk.dudagimda ucukla uyandim sabah.bu sitres beni oldurecek
canım testi günün gelmeden yapmasaydın keşke, boşuna moral bozukluğu olmuş. bu kadar sabrettin 2 gün daha dayan, hayırlısyla güzel sonucunu alıp geleceksin cuma günü:) kafanı dağıtmaya çalış bence bu kadar stres iyi değil..

Keske yapmasaydin canim .İdrar testi yaniltici olabilir kan testini bekleseydin .Ben puzzle almistim oyalanmak icin cokta ise yaradi .Az kalmis artik kan testini bekle bence .Cuma gunude guzel haberler alirsin insallah

selam kızlar,bir sorum olucaktı kaan beyle tedavi olup hamile olanlara ve doğum yapanlara, hamileliğinizin 4.ayından sonra kontrolleriniz ne sıklıkta oldu? en önemli sorum Kaan bey doğuma giriyor mu yoksa sadece o süreçte kontrollerle mi ilgileniyor? siz doğumunuzu hangi hastanede yaptınız (izmirde) ?
aranızda mesajıma cevap verebilecek kimse yok mu ya

selam kızlar 10 sağda 10 solda yumurtam oluşmuş sayı açısından yeter demi inşallah kaliteside iyidir sigara içen biri olarak malesef kötü gelcek gibi geliyoo salı toplama yapılır gibi gözüküyor dendi.çok heyecanlıyım ama stresteyim ya boş çıkarsa ya 36.stten önce çatlarsa yumoşlarım ne olacak her aşamadan sonra bu 2 yılın psikolojisi ile iyi düşünemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…