- 27 Mayıs 2014
- 1.802
- 1.198
- 133
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #15.281
12. Haftaya kadar 15 günde bir daha sonra ayda bir muayeneye gidiyorsun. Tabi tek gebelikse ikizse 15 günde bir çağrıyor diye biliyorum. Kaan beyle devam edersen doğumuna da giriyor. Çınarlı da yaptırıyor. Ben başka hastanede devam ediyorum. Nasipse kent hastanesinde olacak doğumum.selam kızlar,bir sorum olucaktı kaan beyle tedavi olup hamile olanlara ve doğum yapanlara, hamileliğinizin 4.ayından sonra kontrolleriniz ne sıklıkta oldu? en önemli sorum Kaan bey doğuma giriyor mu yoksa sadece o süreçte kontrollerle mi ilgileniyor? siz doğumunuzu hangi hastanede yaptınız (izmirde) ?
aranızda mesajıma cevap verebilecek kimse yok mu ya
İrenbe kadın doğum merkezinde çalışıyor. Alsancakta. Özel muayenehanesi yok.mrb arkadaşlar kaan bey hangi hast. yoksa özel poliniktemi bakıyo bilgi verirmisniz
Benim sabah saatlerinde.Denk geliriz belki diye dusundum .Baska sefere artik :)Saat 2:30 da canım
Benim sabah saatlerinde.Denk geliriz belki diye dusundum .Baska sefere artik :)
İrenbe kadın doğum merkezinde çalışıyor. Alsancakta. Özel muayenehanesi yok.[/Q
teşekkür ederim nasıl mennunmusunuz toplam fiyat ne tuttu ve hangi aşamadasınız şuan
Sağol canım cevabın için.çınarlı hastanesini daha önce duymuştum özeldi sanırım ücreti hakkında bilgin var mi?bizim doğum büyük ihtimal sezeryan olucak kaan beyle başladı onunla devam etmekte icimizi rahatlaticak, kaan bey hastaneden ayrı ücret aliyor mu? Buarada inşallah sağlıkla sağsalim kucağına alırsın bebisini :)12. Haftaya kadar 15 günde bir daha sonra ayda bir muayeneye gidiyorsun. Tabi tek gebelikse ikizse 15 günde bir çağrıyor diye biliyorum. Kaan beyle devam edersen doğumuna da giriyor. Çınarlı da yaptırıyor. Ben başka hastanede devam ediyorum. Nasipse kent hastanesinde olacak doğumum.
Kaan hocanin iletişim adresi ne? Email mi yazıyorsunuz. ? Herkese cevap veriyormu? Banada verebilirmi siniz? TeşekkürlerKaan hocaya sormaktan baska caren yok canim .Zaman gecirmeden hemen sor ki oda seni yonlendirebilsin .Uzulme umarim duzeltilebilir bir durumdur .
İrenbe Kadin Hastaliklari , Tup Bebek Merkezi .Santraldeki arkadaslara durumunuzu aciklar Kaan Hoca ile gorusmek istediginizi soylerseniz onlar sizi yonlendireceklerdir .0232 4645888Kaan hocanin iletişim adresi ne? Email mi yazıyorsunuz. ? Herkese cevap veriyormu? Banada verebilirmi siniz? Teşekkürler
Yumurtaların gayet iyi cnm endişelenme. Benim toplamda 10 tane toplanmıştı. Boş çıkanlarda olur elbet ama kalanlar sana yeter merak etme önemli olan döllenip kaliteli embriyo oluşturması sayının çok önemi yok. Önceden çatlama gibi birşey olmaz merak etme doktorlar ona göre ayarlıyor herşeyi. Sen içini ferah tut.selam kızlar 10 sağda 10 solda yumurtam oluşmuş sayı açısından yeter demi inşallah kaliteside iyidir sigara içen biri olarak malesef kötü gelcek gibi geliyoosalı toplama yapılır gibi gözüküyor dendi.çok heyecanlıyım ama stresteyim ya boş çıkarsa ya 36.stten önce çatlarsa yumoşlarım ne olacak her aşamadan sonra bu 2 yılın psikolojisi ile iyi düşünemiyorum.
Geliriz canim geliriz .Transfer oncesi daha cok orda oluyorduk :) Yumurta takibi , Opu ,Histo ve transfer derken :) Sukurler olsun ki bu gunleri de gorduk .İnsallah hem bizim hemde tum arkadaslar icin hersey cok guzel gelisir :)İnşallah :) uzun bir zaman var önümüzde muhakkak bir gün denk geliriz
Rica ederim cnm. Amin inşallah hepimiz sağ sağlim kavuşalım bebeklerimize. Çınarlının fiyatını bilmiyorum. Ama Kaan bey ayrı hastane ayrı alıyor diye biliyorum. Çünkü oraya bağlı bir doktor değil. Bilen arkadaşlar varsa cevaplarlar. Evet KAan bey sezeryan yapıyor.Sağol canım cevabın için.çınarlı hastanesini daha önce duymuştum özeldi sanırım ücreti hakkında bilgin var mi?bizim doğum büyük ihtimal sezeryan olucak kaan beyle başladı onunla devam etmekte icimizi rahatlaticak, kaan bey hastaneden ayrı ücret aliyor mu? Buarada inşallah sağlıkla sağsalim kucağına alırsın bebisini :)
Çok sevindim canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.darısı bana ve tüm isteyenlere inşallahCanım ben pozitif sonuç aldım daha çok yeni ultrasonada haftasonu girmeyi düşünüyorum bakalım inşlh herşy yolundadır
Yumurtaların gayet iyi cnm endişelenme. Benim toplamda 10 tane toplanmıştı. Boş çıkanlarda olur elbet ama kalanlar sana yeter merak etme önemli olan döllenip kaliteli embriyo oluşturması sayının çok önemi yok. Önceden çatlama gibi birşey olmaz merak etme doktorlar ona göre ayarlıyor herşeyi. Sen içini ferah tut.
Rica ederim cnm. Amin inşallah hepimiz sağ sağlim kavuşalım bebeklerimize. Çınarlının fiyatını bilmiyorum. Ama Kaan bey ayrı hastane ayrı alıyor diye biliyorum. Çünkü oraya bağlı bir doktor değil. Bilen arkadaşlar varsa cevaplarlar. Evet KAan bey sezeryan yapıyor.
nazah35 ben çok şükür hamile kaldım. Memnunum tabi ki doktorumuzdan herkese de tavsiye ediyorum. Şuan başka bir doktorla devam ediyorum özel sebeplerden dolayı. Ama hamile kalıpta devam da edebilirsinz.
günaydın kızlarbugün inşallah bol bol güzel haberler alacağımız bir gün olur :) ayrıca bu ayın hepimize uğurlu gelmesi dileğiyle günaydınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?