Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Merhaba güzel anne adayları biz mutlu sona ulaşmak üzereyiz 10 ekimde nasipse ikinci evladımı kucağıma alacağım önce rabbime sonra kaan beye minnettarım sizlerde olacağına inanın sizden bol bol dua bekliyorum sağsağlim kavuşayım yavruma insallah sizde en kısa zamanda hamile kalırsınız dualarim sizinle kızlar :)

herkese günaydın kızlar,
A askmkcm canım inşallah güzel haberler gelicek senden yarın:) hadi Ekim ayınının ilk güzel haberi senden olsun arkası bizden gelsin inşallah:))

Amin İnşallah canim. Hayado arkadasimdan da guzel haberlerle gelecegiz.Rabbim emeklerimizi gorur bu kadar dua bosa degil.insallah sende en kisa zamanda guzel haberlerle geleceksin.okasar heyecanliyim ki.yarin bunu taclandurur Rabbim insallah

Gunaydintum kalbimle amin diyorum benim icin Yarın 10 yillik bekleyisin sonu olacak insallah.dualarinizi esirgemeyin.Allah hepimizin dualarini jabul etsin
inşallah canım güzel haberlerini alıcaz yarın.... herşey çok güzel olucak gör bak.ama bugün oyala kendi meşguliyet bul yoksa geçmez zaman :) darısı daha tedavinin başındaki arkadaşlarımında başınaaa inşallahhhhhhhhh

Amin İnşallah canim. Hayado arkadasimdan da guzel haberlerle gelecegiz.Rabbim emeklerimizi gorur bu kadar dua bosa degil.insallah sende en kisa zamanda guzel haberlerle geleceksin.okasar heyecanliyim ki.yarin bunu taclandurur Rabbim insallah
Canim yarin hem senden hemde hayado dan guzel haberler alacagimiza inaniyorum :) Hersey cok guzel olacak insallah

nazah35 ben çok şükür hamile kaldım. Memnunum tabi ki doktorumuzdan herkese de tavsiye ediyorum. Şuan başka bir doktorla devam ediyorum özel sebeplerden dolayı. Ama hamile kalıpta devam da edebilirsinz.
bende pco var sizin sebep neydi. ne kadardır olmuyo bebişiniz ve tedavi süreniz neydi. maydanoz kurunun çok etkisi var dediler onu denicem bu hafta bakalım sonuç ne olacak. inş Allahım bizede nasip eder en kısa zamanda ve bende hamileyim diye yazabilcekmiyim buraya bilmiyorum

Dediğim gibi sayının önemi yok önemli olan kalite. Benim 15 yumurtadan 10 u dolu çıktı 6 sı döllendi. Olacaksa tek kaliteli embriyo bile yeter. Bence sayın gayet iyi kafana takma dua et güzel döllenip embriyo olsunlar. İşe gidebilirsin ertesi güne birşeyin kalmaz. Hakkında hayırlısı olsun

Allah sağsağlim kucağına aldırsın inşallah. Allah bizlerde göstersin o günleri. Dualarımız seninle sende bizler için dua et inşallah..

Maydanoz kürünü hiç duymadım. Pco için soğan kürünü biliyorum. Bende çikolata kisti vardı. 2 .denememde hamile kaldım. 2 sene tedavi gördüm. Olmayınca tüp bebeğe karar verdik kaan beyle geçen sene ağustosda tedaviye başladım. Şubatta ilk denemem oldu. İkincisi mayısda. Çok şükür ikincide hamile kaldım. Hiç umutsuz olma önce Allah a sonra Kaan beye güven..

Cok az kalmis dogumuna .Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bebisini :) Anali babali buyusun insallah

muayene ücreti nedir ve kaan beyde ne kadara mal oldu??

Hayirlisi olsun canim insallah olumlu sonuclar alirsin.randevuyu iptal etmek zorunda kaldim henuz gidemedim.bende de kist vardi ameliyat oldum.adet donemimi bekliyorum ozaman gidicem bakalim hayirlisi

Allah sağ salim kavuştursun inşallah.darısı başımıza:)

Kızlar uzun bi aradan sonra girebildim foruma..okullar açıldı ilk hafta çok yoğun geçiyor..yoğunluktan hatta arada transfer olduğumu bile unutuyorum..aslında iyi de oldu hiç stres yaşamadım bekleme evresinde..ama çok yoruldum ayakta kaldım..test günüm yarın:))ama test yaptıramıycam cumartesi yaptırabileceğim malesef.

A askmkcm senin de yarındı test günün... hadi hayırlısı ikimiz içinde:) sen benden önce öğrenirsin..ben en erken cumartesi test yaptırabileceğim..hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım..inşallah pozitif sonuç alırız ♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…