- 9 Temmuz 2015
- 567
- 680
- 23
- 45
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #15.301
inşallah canım güzel haberlerini alıcaz yarın.... herşey çok güzel olucak gör bak.ama bugün oyala kendi meşguliyet bul yoksa geçmez zaman :) darısı daha tedavinin başındaki arkadaşlarımında başınaaa inşallahhhhhhhhhGunaydintum kalbimle amin diyorum benim icin Yarın 10 yillik bekleyisin sonu olacak insallah.dualarinizi esirgemeyin.Allah hepimizin dualarini jabul etsin
Canim yarin hem senden hemde hayado dan guzel haberler alacagimiza inaniyorum :) Hersey cok guzel olacak insallahAmin İnşallah canim. Hayado arkadasimdan da guzel haberlerle gelecegiz.Rabbim emeklerimizi gorur bu kadar dua bosa degil.insallah sende en kisa zamanda guzel haberlerle geleceksin.okasar heyecanliyim ki.yarin bunu taclandurur Rabbim insallah
bende pco var sizin sebep neydi. ne kadardır olmuyo bebişiniz ve tedavi süreniz neydi. maydanoz kurunun çok etkisi var dediler onu denicem bu hafta bakalım sonuç ne olacak. inş Allahım bizede nasip eder en kısa zamanda ve bende hamileyim diye yazabilcekmiyim buraya bilmiyorumnazah35 ben çok şükür hamile kaldım. Memnunum tabi ki doktorumuzdan herkese de tavsiye ediyorum. Şuan başka bir doktorla devam ediyorum özel sebeplerden dolayı. Ama hamile kalıpta devam da edebilirsinz.
Dediğim gibi sayının önemi yok önemli olan kalite. Benim 15 yumurtadan 10 u dolu çıktı 6 sı döllendi. Olacaksa tek kaliteli embriyo bile yeter. Bence sayın gayet iyi kafana takma dua et güzel döllenip embriyo olsunlar. İşe gidebilirsin ertesi güne birşeyin kalmaz. Hakkında hayırlısı olsunay inşallah canım ya şimdiki korkum yumoşlar boşmu dolumu.her şey yolunda gitsin hepimiz için.şimdi bu yumurtalardan kaç tanesi toplansa iyi kaç tanesi döllense kaç tanesi transfer olsaopu ertesi işe gidilirmi birde teşekkür ettim
İnşallah güzel haberler bekliyoruz senden..Gunaydin.yarin benimde test gunum.insallah bende sizler gibi guzel haberlwr verebilirjm.o kadar heyecanli umutlu gergin korkulu hepsi karisik.lutfen dua edin banada
Allah sağsağlim kucağına aldırsın inşallah. Allah bizlerde göstersin o günleri. Dualarımız seninle sende bizler için dua et inşallah..Merhaba güzel anne adayları biz mutlu sona ulaşmak üzereyiz 10 ekimde nasipse ikinci evladımı kucağıma alacağım önce rabbime sonra kaan beye minnettarım sizlerde olacağına inanın sizden bol bol dua bekliyorum sağsağlim kavuşayım yavruma insallah sizde en kısa zamanda hamile kalırsınız dualarim sizinle kızlar :)
Maydanoz kürünü hiç duymadım. Pco için soğan kürünü biliyorum. Bende çikolata kisti vardı. 2 .denememde hamile kaldım. 2 sene tedavi gördüm. Olmayınca tüp bebeğe karar verdik kaan beyle geçen sene ağustosda tedaviye başladım. Şubatta ilk denemem oldu. İkincisi mayısda. Çok şükür ikincide hamile kaldım. Hiç umutsuz olma önce Allah a sonra Kaan beye güven..bende pco var sizin sebep neydi. ne kadardır olmuyo bebişiniz ve tedavi süreniz neydi. maydanoz kurunun çok etkisi var dediler onu denicem bu hafta bakalım sonuç ne olacak. inş Allahım bizede nasip eder en kısa zamanda ve bende hamileyim diye yazabilcekmiyim buraya bilmiyorum
Cok az kalmis dogumuna .Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bebisini :) Anali babali buyusun insallahMerhaba güzel anne adayları biz mutlu sona ulaşmak üzereyiz 10 ekimde nasipse ikinci evladımı kucağıma alacağım önce rabbime sonra kaan beye minnettarım sizlerde olacağına inanın sizden bol bol dua bekliyorum sağsağlim kavuşayım yavruma insallah sizde en kısa zamanda hamile kalırsınız dualarim sizinle kızlar :)
muayene ücreti nedir ve kaan beyde ne kadara mal oldu??Maydanoz kürünü hiç duymadım. Pco için soğan kürünü biliyorum. Bende çikolata kisti vardı. 2 .denememde hamile kaldım. 2 sene tedavi gördüm. Olmayınca tüp bebeğe karar verdik kaan beyle geçen sene ağustosda tedaviye başladım. Şubatta ilk denemem oldu. İkincisi mayısda. Çok şükür ikincide hamile kaldım. Hiç umutsuz olma önce Allah a sonra Kaan beye güven..
Muayene ücreti 200 liraydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Ortalama 10bin lira masraf oluyor ilaçlar,vitaminler diğer işlemler. Tabi kişiden kişiye tedavi şekline göre artabiliyor.muayene ücreti nedir ve kaan beyde ne kadara mal oldu??
tamm cnm çok teşekkur ederım hayrlısı inşMuayene ücreti 200 liraydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Ortalama 10bin lira masraf oluyor ilaçlar,vitaminler diğer işlemler. Tabi kişiden kişiye tedavi şekline göre artabiliyor.
Hayirlisi olsun canim insallah olumlu sonuclar alirsin.randevuyu iptal etmek zorunda kaldim henuz gidemedim.bende de kist vardi ameliyat oldum.adet donemimi bekliyorum ozaman gidicem bakalim hayirlisibende tekrar tekrar anlatmaktan sıkılıyordum canım senin gibi ama ilk görüşme hem uzun hem tatmin edici ...
bi nevi ön seans gibi çok rahat ol kaan beye giden hastalar ilk onu tercih edenler değil genellikle dr dr gezmiş ,yılgın ,yorulmuş ve bebek hasretiyle yanıp tutuşan çiftler ve bu onun çok farkında dr umuz için ilk görüşme daha zor aslında aynı zamanda psikolog görevide üstleniyor bir nevi:)) beni bile 3 ay doğum kontrol hapına ikna etti)yanından ayrıldıktan sonra yolculuğumuz boyunca sesi kulağımdaydı.çok umutluydu benden ama olmadı belkide olacaktı stresim ve isteğim önüne geçti anlamlı tedavi görmedim açıkçası kistlerim beni terk etmedi doğum kontrol haplarına rağmen.bende artık üzülmek istemediğim için tüp bebeğe yöneldim hayırlısı ile tabi sonucunu bilemiyorum olur yada olmaz buda benim sınavım; (
Allah sağ salim kavuştursun inşallah.darısı başımıza:)Merhaba güzel anne adayları biz mutlu sona ulaşmak üzereyiz 10 ekimde nasipse ikinci evladımı kucağıma alacağım önce rabbime sonra kaan beye minnettarım sizlerde olacağına inanın sizden bol bol dua bekliyorum sağsağlim kavuşayım yavruma insallah sizde en kısa zamanda hamile kalırsınız dualarim sizinle kızlar :)
İnşallah canım benim..sen neler yaptın hiç okuyamadım..gttin mi keseyi görmeye??Canim yarin hem senden hemde hayado dan guzel haberler alacagimiza inaniyorum :) Hersey cok guzel olacak insallah
Canım okul beni çok yordu bu hafta:)) dersim de çok..transferi unutturdu bana:)) giremedim hiç foruma..inşallah iyisindir sende caınım..bebiş nasıl??
Yarin canim :)İnşallah canım benim..sen neler yaptın hiç okuyamadım..gttin mi keseyi görmeye??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?