- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #15.321
Tahmin ettim canim :) İyiyim bende yarin kese gormeye gidiyoruz :) Heyecan basti :) Umarim hersey yolundadir :)Canım okul beni çok yordu bu hafta:)) dersim de çok..transferi unutturdu bana:)) giremedim hiç foruma..inşallah iyisindir sende caınım..bebiş nasıl??
Tahmin ettim canim :) İyiyim bende yarin kese gormeye gidiyoruz :) Heyecan basti :) Umarim hersey yolundadir :)
Tahmin ettim canim :) İyiyim bende yarin kese gormeye gidiyoruz :) Heyecan basti :) Umarim hersey yolundadir :)
Hadi hayırlısı canım..bebişini gör gel yarın:))) içini ferah tut iyidir inşallah...Tahmin ettim canim :) İyiyim bende yarin kese gormeye gidiyoruz :) Heyecan basti :) Umarim hersey yolundadir :)
Oyle tatlim :) İnsallah yarin sende pozitif alir bizide sevindirirsin :) Darisi basina olsun .Aminnnn... Allah bebislerimizi kucagimiza saglikla almamizi nasip eder insallah :)))Ayyy ne guzel yarin kese gorulcek ha.her asamasi ayri bir heyecan.hayirlisi olsun.insallah diguma gidecegin gunlerde hemen gelir.saglkkka kucagina aldigin gunlerde.Insalla bende pozitif haberiyle çığlıklar atacagim
Canim ben sabah 09.30 gibi orda olurum :) Baska sefere artik :)Kacta orada olursun brlki karsiladiriz.ben 11 gibi orda olabilecegim
Ayyy heyecan hic bitmiyor :) Pozitif almak da yetmiyor .Kese olusacak bebek icinde olacak kalp atisi olacakkkkk :))))) Wallahi allah sabir veriyor herhalde yoksa bu kadar strese nasil dayaniriz :)Hadi hayırlısı canım..bebişini gör gel yarın:))) içini ferah tut iyidir inşallah...
Bunlar güzel heyecanlar ama canım..sırayla heyecan üstüne heyecan..Aynen rabbim veriyo sabrını da..ben de dün gece uyuyamadım neredeyse tam 4 kere wc ye kalktım kasık ağrılarım da var..hayırlısı..ben de heeyecan yaptım şimdi bak:)))Ayyy heyecan hic bitmiyor :) Pozitif almak da yetmiyor .Kese olusacak bebek icinde olacak kalp atisi olacakkkkk :))))) Wallahi allah sabir veriyor herhalde yoksa bu kadar strese nasil dayaniriz :)
Calisiyordur cimcimeler :))))Cumartesi guzel haberlerini aliriz insallah canimBunlar güzel heyecanlar ama canım..sırayla heyecan üstüne heyecan..Aynen rabbim veriyo sabrını da..ben de dün gece uyuyamadım neredeyse tam 4 kere wc ye kalktım kasık ağrılarım da var..hayırlısı..ben de heeyecan yaptım şimdi bak:)))
Evet canım öğretmenim..kafamı çok transfere vermemeye de calıstım..test günü ne çabuk geldi dedim..sen baya stres yapmışsın..rahat ol canım az kaldı öyle düşün..yarın öğreneceksin pozitif sonucunu inşallah:)♡♡ kaç embriyoydu senin?? Benim 2 taneAmin insallah.hakkimizds hayirlisi olsun.ogretmensin sanirim.yogun olman iyi olmus bu sureyi atlatman icin.ben de cok yogundum ana bir turlu isime konsantre olamadim.neden bilmem bu sefer anne olma istegi cok yogun oldu.
Güzel haberler vericem inşallah:)))Calisiyordur cimcimeler :))))Cumartesi guzel haberlerini aliriz insallah canim
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin evladını ve hayırlı ömürler nasip etsin evlatylarına 10 ekim benim de doğum günüm ve bende o tarihlerde histo sonrası kontrole gidecem ekim ayı uğurlu gelsin inşallah hepimizeMerhaba güzel anne adayları biz mutlu sona ulaşmak üzereyiz 10 ekimde nasipse ikinci evladımı kucağıma alacağım önce rabbime sonra kaan beye minnettarım sizlerde olacağına inanın sizden bol bol dua bekliyorum sağsağlim kavuşayım yavruma insallah sizde en kısa zamanda hamile kalırsınız dualarim sizinle kızlar :)
canım demek öğretmensin ben de öğretmenim ama ben transfer sonrası okula gitmeyi düşünmüyorum rapor layaım diyorum ben ilkokulda çalışıyorum bazen öğrenciler habersiz bir şekilde arkamızdan gelip sarılıyorlar falan kontrolsüz bi şekilde tabi boyları küçük olduğu için de tam bel bölgemize denk geliyor öyle birşey olursa diye korkuyorum tabi birde merdivenlerimiz var bi de giderken minibüsle gidyorum bi aksilik yaşamak istemiyorum sen herhangi bir sorun yaşadınmı ?evde kalırsam da kurup dururum kafamda diyorum ama...Kızlar uzun bi aradan sonra girebildim foruma..okullar açıldı ilk hafta çok yoğun geçiyor..yoğunluktan hatta arada transfer olduğumu bile unutuyorum..aslında iyi de oldu hiç stres yaşamadım bekleme evresinde..ama çok yoruldum ayakta kaldım..test günüm yarın:))ama test yaptıramıycam cumartesi yaptırabileceğim malesef.
Kızlar uzun bi aradan sonra girebildim foruma..okullar açıldı ilk hafta çok yoğun geçiyor..yoğunluktan hatta arada transfer olduğumu bile unutuyorum..aslında iyi de oldu hiç stres yaşamadım bekleme evresinde..ama çok yoruldum ayakta kaldım..test günüm yarın:))ama test yaptıramıycam cumartesi yaptırabileceğim malesef.
amin canım benim .... olmazssa yıkılırım ama hayırlısı demek en güzeli inşallah benim de senin gibi sonuçlarım güzel olur dolu dolu olur inşallah ve bebeğim bana tutunur ve hep benle kalırDediğim gibi sayının önemi yok önemli olan kalite. Benim 15 yumurtadan 10 u dolu çıktı 6 sı döllendi. Olacaksa tek kaliteli embriyo bile yeter. Bence sayın gayet iyi kafana takma dua et güzel döllenip embriyo olsunlar. İşe gidebilirsin ertesi güne birşeyin kalmaz. Hakkında hayırlısı olsun
Canim hayırlısı olsun inşallah. birşey sorucam ne ogretmenisin? Bende öğretmenim ben transfer sonrasi rapor almıştım Kaan Beye sorarak ama benim 6, 7 ve 8.siniflardi ve çok yoruyorlardi beni.aslında kaan bey beden öğretmeni olmadigin sürece sıkıntı yok demisti ama sonra raporu uygun gördü çünkü benim siniflarim farklı bina ve katlardaydi merdiven in cik çok yorulcaktim.öyle iste.yarın inşallah guzel haberler vericeksin bize burdan.kafanın dağılması bi bakıma iyi olmuş bu arada imsan evde süreklionu düşünüyorKızlar uzun bi aradan sonra girebildim foruma..okullar açıldı ilk hafta çok yoğun geçiyor..yoğunluktan hatta arada transfer olduğumu bile unutuyorum..aslında iyi de oldu hiç stres yaşamadım bekleme evresinde..ama çok yoruldum ayakta kaldım..test günüm yarın:))ama test yaptıramıycam cumartesi yaptırabileceğim malesef.
Canim senin mesajını okumadan bende aynı şeyleri yazmisttim .tamda bu sebelerden bende rapor almıştım.canım demek öğretmensin ben de öğretmenim ama ben transfer sonrası okula gitmeyi düşünmüyorum rapor layaım diyorum ben ilkokulda çalışıyorum bazen öğrenciler habersiz bir şekilde arkamızdan gelip sarılıyorlar falan kontrolsüz bi şekilde tabi boyları küçük olduğu için de tam bel bölgemize denk geliyor öyle birşey olursa diye korkuyorum tabi birde merdivenlerimiz var bi de giderken minibüsle gidyorum bi aksilik yaşamak istemiyorum sen herhangi bir sorun yaşadınmı ?evde kalırsam da kurup dururum kafamda diyorum ama...
Evet canım öğretmenim..kafamı çok transfere vermemeye de calıstım..test günü ne çabuk geldi dedim..sen baya stres yapmışsın..rahat ol canım az kaldı öyle düşün..yarın öğreneceksin pozitif sonucunu inşallah:)♡♡ kaç embriyoydu senin?? Benim 2 tane
Guzel haberlerinzi bekliyoruz inşallah:)Insallah canim ogrenir ogrenmez yazarim buraya.bana 3 transfer yapildi.malum yas.ve 2 tanesi birinci 1 tanesi 2 kalite idi.Rabbimin nasip etmesi yeter. Ister bi ister iki ister uc.ol derse olur.insallah bize ol der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?