- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #15.341
evet canım aslında en mantıklısı rapor almak evde oyalanacak etkinlikler bulmak lazım ben şimdiden okuyacağım kitapları falan ayarlıyorum bir de izlemediğim filmlerin listesini yapacam arkadaşlar puzl falan diyor aslında uyusak ve 10 gün sonra uyansak en güzeli ama...Ayy kızlar ne çok öğretmen varmış burada :))) benim transfer sonrası bekleme süreci uzatılan tatile denk geldi şanslıydım. Zaten okul açılsaydı da rapor almayı düşünüyordum. Okul ortamı malum riske atmaya gerek yok bence imkan varsa dinlenmeye bakın.
canım tarnsfer sonrası kaan bey rapor veriyormu veriyorsa irenbeden kaan beyden alınan raporu okul idaresi kabul ediyor mu? benim geçen yılki okul müdürü kabul etmemişti özel merkezden alınan raporu onaylatacaksın demişti ama öyle bir onaylamayı da hiçbiryer yapmıyordu? bu yılki bişey demiyor ama şimdiye kadar hep 1 günlük rapor aldım bişey demediler uzun süreli rapor almadım kaan beyden nasıl olacak bakalım olmadı aile hekimine gidecem o da mırın kırın yapıyor ama...Canim senin mesajını okumadan bende aynı şeyleri yazmisttim .tamda bu sebelerden bende rapor almıştım.
canım hayırlısı bakalım ben de önümüzdeki hafta gidecem kontrole yarın ilaçlarım son artık ne zaman adet olurum bakalım gerçi olsan da olmasan da ekimin 10 undan önce gelin dedi ama inşallah rahim iyileşmiştirde biz de rahim kalınlaştırma aşamasına geçeriz hadi beraberce başlarız inşallahgünaydın kızlar:)
bugün çok güzel haberler alıcakmışız gibi bir his var içimde, ekim inşallah uğurlu gelicek hepimize, önce A askmkcm yarın da H hayado 'dan güzel haberleri alıcaz inşallah:)) hadi kızlar umut olun bizlere:))
ben bu hafta gidicem Kaan Hoca'ya, bakalım kalınlaştırmaya mı başlicaz yoksa ilaçla adet olmamı mı beklicez belli olur sanırım:)
inşallah iyileşmiştir canım valla bizim de seninle sürecimiz yakın olcak sanırım hadi hayırlısı olsun ekim uğurlu gelsin inşallah:))canım hayırlısı bakalım ben de önümüzdeki hafta gidecem kontrole yarın ilaçlarım son artık ne zaman adet olurum bakalım gerçi olsan da olmasan da ekimin 10 undan önce gelin dedi ama inşallah rahim iyileşmiştirde biz de rahim kalınlaştırma aşamasına geçeriz hadi beraberce başlarız inşallah
İngilizce öğretmeniyim ben de canım..benim de 30 saat dersim var ilkokul ve ortaokul karışık.çok yorucu gercekten..rapor almadım ben zaten transfer bayramdan iki gün öncesi oldu..dinlendim bayramda..aynen unuttum transferi yoğunluktan..iyi oldu yani..inşallah güzel haberler verebilirim yarın büyük gün:))))Canim hayırlısı olsun inşallah. birşey sorucam ne ogretmenisin? Bende öğretmenim ben transfer sonrasi rapor almıştım Kaan Beye sorarak ama benim 6, 7 ve 8.siniflardi ve çok yoruyorlardi beni.aslında kaan bey beden öğretmeni olmadigin sürece sıkıntı yok demisti ama sonra raporu uygun gördü çünkü benim siniflarim farklı bina ve katlardaydi merdiven in cik çok yorulcaktim.öyle iste.yarın inşallah guzel haberler vericeksin bize burdan.kafanın dağılması bi bakıma iyi olmuş bu arada imsan evde süreklionu düşünüyor
Canim selam .Bebisimin beslenme kesesi olusmus ama henuz cok kucuk minigim
İnşallah canım güzel haberler gelecek..ardından senden bekliycez artık haberleri..gt gel bakalım ne diycek kaan hoca..haberlerini bekliyoruzgünaydın kızlar:)
bugün çok güzel haberler alıcakmışız gibi bir his var içimde, ekim inşallah uğurlu gelicek hepimize, önce A askmkcm yarın da H hayado 'dan güzel haberleri alıcaz inşallah:)) hadi kızlar umut olun bizlere:))
ben bu hafta gidicem Kaan Hoca'ya, bakalım kalınlaştırmaya mı başlicaz yoksa ilaçla adet olmamı mı beklicez belli olur sanırım:)
Canım hadi hayırlı olsun çok sevindim..haftaya bebişi görüp o güzel sesi de dinlersin inşallah..Canim selam .Bebisimin beslenme kesesi olusmus ama henuz cok kucuk minigimHaftaya Cuma gunu tekrar kontrolum var bebisi gorur ve insallah kalp atisini duyariz dedi .Bakalim hayirlisi :)
Tesekkur ederim tatlim :) Darisi senin ve diger arkadaslarin basina :)Canım hadi hayırlı olsun çok sevindim..haftaya bebişi görüp o güzel sesi de dinlersin inşallah..
Kızlar ben transferden sonra 5 gün evdeydim..yeterli oldu bence..çok da evde olmak iyi değil bence..okula başladım ben pzt..süreki insan transferi düşününce kendini hasta gibi hissediyor insan..evet canım aslında en mantıklısı rapor almak evde oyalanacak etkinlikler bulmak lazım ben şimdiden okuyacağım kitapları falan ayarlıyorum bir de izlemediğim filmlerin listesini yapacam arkadaşlar puzl falan diyor aslında uyusak ve 10 gün sonra uyansak en güzeli ama...
Kızlar ben transferden sonra 5 gün evdeydim..yeterli oldu bence..çok da evde olmak iyi değil bence..okula başladım ben pzt..süreki insan transferi düşününce kendini hasta gibi hissediyor insan..evet canım aslında en mantıklısı rapor almak evde oyalanacak etkinlikler bulmak lazım ben şimdiden okuyacağım kitapları falan ayarlıyorum bir de izlemediğim filmlerin listesini yapacam arkadaşlar puzl falan diyor aslında uyusak ve 10 gün sonra uyansak en güzeli ama...
İnşallah canımTesekkur ederim tatlim :) Darisi senin ve diger arkadaslarin basina :)
Canim selam .Bebisimin beslenme kesesi olusmus ama henuz cok kucuk minigimHaftaya Cuma gunu tekrar kontrolum var bebisi gorur ve insallah kalp atisini duyariz dedi .Bakalim hayirlisi :)
Baya öğretmen varmış ya:))evet canım ben ilk beş gün evdeydim bayrama denk geldi..sonra başladım okula..ben de ilkokulda var ortaokulda..pzt okula gidince koşup sarıldı lar hep minikler:))haliyle karnıma da darbe alıyosun..istersen bi hafta rapor al..sonra başlarsın okula..bir de okuldakilere falan söylemedim ben hiç..sen de söylemezsen rahat edersin..canım demek öğretmensin ben de öğretmenim ama ben transfer sonrası okula gitmeyi düşünmüyorum rapor layaım diyorum ben ilkokulda çalışıyorum bazen öğrenciler habersiz bir şekilde arkamızdan gelip sarılıyorlar falan kontrolsüz bi şekilde tabi boyları küçük olduğu için de tam bel bölgemize denk geliyor öyle birşey olursa diye korkuyorum tabi birde merdivenlerimiz var bi de giderken minibüsle gidyorum bi aksilik yaşamak istemiyorum sen herhangi bir sorun yaşadınmı ?evde kalırsam da kurup dururum kafamda diyorum ama...
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..evet sayının önemi yok..bi tane olsun bizim olsun...Insallah canim ogrenir ogrenmez yazarim buraya.bana 3 transfer yapildi.malum yas.ve 2 tanesi birinci 1 tanesi 2 kalite idi.Rabbimin nasip etmesi yeter. Ister bi ister iki ister uc.ol derse olur.insallah bize ol der.
Aynenn çok heyecanlı..rabbim inşallah yüzümüzü güldürür..zaman çabuk geçsin bizden sonraada size sıra gelsin:)))♡hayado çok heyecanlııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?