- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #15.361
evet canım zümrem biliyor sadece onun dışında kimseye söylemedim ama tabi izmir dışındayız o yüzden idare git gel rapor derken öğrendi hatta kendi ailem anneme bile söylemedim doktora gittiğimizi biliyorlar ama ayrıntısını bilmiyorlar annem çok panik bi de sürekli sorulunca ben de stres oluyorum o yüzden çok az kişi biliyorBaya öğretmen varmış ya:))evet canım ben ilk beş gün evdeydim bayrama denk geldi..sonra başladım okula..ben de ilkokulda var ortaokulda..pzt okula gidince koşup sarıldı lar hep minikler:))haliyle karnıma da darbe alıyosun..istersen bi hafta rapor al..sonra başlarsın okula..bir de okuldakilere falan söylemedim ben hiç..sen de söylemezsen rahat edersin..
süperr canım benim miniciktir tabi şimdi o:)) haftaya da kalp atışlarını duyarsınız inşallah hayırlısıyla:)) hayırlısı canım tabii:)Canim selam .Bebisimin beslenme kesesi olusmus ama henuz cok kucuk minigimHaftaya Cuma gunu tekrar kontrolum var bebisi gorur ve insallah kalp atisini duyariz dedi .Bakalim hayirlisi :)
inşallah canım aminnn:)) herşey yolunda gider de başlarız inşallah rahim kalınlaştırmaya artık.. haber vericem inşallah güzel haberler olsun da:)İnşallah canım güzel haberler gelecek..ardından senden bekliycez artık haberleri..gt gel bakalım ne diycek kaan hoca..haberlerini bekliyoruz
Ay canım ne kadar heyecanlı hayırlısıyla görürsün canım nazlı geliyo senin bebek bende yarın burda bi doktora gitcem bakalım kesemiz oluşmuşmu her aşaması çok stresli vallh hayırlısı bakalım doktor bey karındanmı baktı yoksa diğer yerdenmi bende ona göre hazırlıyım kendimiCanim selam .Bebisimin beslenme kesesi olusmus ama henuz cok kucuk minigimHaftaya Cuma gunu tekrar kontrolum var bebisi gorur ve insallah kalp atisini duyariz dedi .Bakalim hayirlisi :)
Ayyy insallah canim ya :) Sen nasilsin iyisin dimi ?Canım tebrik ederim, gözün aydın... Bir sonraki alamaya geçtin... Güzel kalp atışlarını da duy haftaya inşallah...
Evet kiz herhalde :) Aman saglikli olsunda nazli olsun :) Oyle wallahi gozumu bir diktim ultrasyon ekranina gormen lazimdi :) Karindan degil canim diger sekilde bakti :) Darisi yarin senin basina tatlim :)Ay canım ne kadar heyecanlı hayırlısıyla görürsün canım nazlı geliyo senin bebek bende yarın burda bi doktora gitcem bakalım kesemiz oluşmuşmu her aşaması çok stresli vallh hayırlısı bakalım doktor bey karındanmı baktı yoksa diğer yerdenmi bende ona göre hazırlıyım kendimi
Ayyy insallah canim ya :) Sen nasilsin iyisin dimi ?
Ayyy o uyku bende de var .Acaip bir gogus agrim vardi resmen sizliyordu ama bugun oda azaldi rahatladim .Midem cok hassastir masallah simdilik bir sikintim yok :) İstahim gayettt acik :)))) Birde canim sen ultrasyona tam ne kadarlik girdin ? Benim 5 hafta 6 gunluktu bugun .Sürekli bir uyku halindeyimTabi çalışırken uyumak ne mümkün.... Bir de kokulara aşırı hassasiyet başladı... Başka bir problemim yok çok şükür...
Aynen bende okuldan hiç kimseye söylemedim..sadece ailem biliyor..herkes senin ne kadar üzüldüğünle ilgilenmiyo malesef...daha da canını yakmaya uğraşıyor...evet canım zümrem biliyor sadece onun dışında kimseye söylemedim ama tabi izmir dışındayız o yüzden idare git gel rapor derken öğrendi hatta kendi ailem anneme bile söylemedim doktora gittiğimizi biliyorlar ama ayrıntısını bilmiyorlar annem çok panik bi de sürekli sorulunca ben de stres oluyorum o yüzden çok az kişi biliyor
İlk 6+2 Günlüktü kalp atışları oluşmuş ama dinlettirmedi. İki hafta sonra dinletti.Sen ne zaman duydun peki canim ?
Neden oyle birsey yaptiki ? Aciklama yaptimi ? .Bana da bugun hersey normal gidiyor haftaya cuma bebisi gorur kalp atisinida dinleriz dedi .İlk 6+2 Günlüktü kalp atışları oluşmuş ama dinlettirmedi. İki hafta sonra dinletti.
Ayyy o uyku bende de var .Acaip bir gogus agrim vardi resmen sizliyordu ama bugun oda azaldi rahatladim .Midem cok hassastir masallah simdilik bir sikintim yok :) İstahim gayettt acik :)))) Birde canim sen ultrasyona tam ne kadarlik girdin ? Benim 5 hafta 6 gunluktu bugun .
Ay hadi insallah canimcim :)Aha aha sen kocani bu gidisle avustralyaya gondereceksin herhalde :)))))Saka biryana gonlunden ne geciyorsa rabbim sana onu versin .İnsallah diger bebisin de annesine tutunur hic birakmaz tatli mi tatli ikiz teyzeleri oluruz :)Senin daha erken canım... Rahat ol... 6+4 de duyduk biz kalp atışını...Haftaya tamamdır senin de...
Ne kadar düşünmemeye çalışsam da ben de acaba o küçücük olan ikinci kesem büyür mü, Kaan bey'in söylediğinin ak
Çünkü çok ufak olduğu için dinlettirmiyor bebeğede zararlıymış. Zaten dinlettiği zaman bile 3,4 saniye anca dinletiyor. Normal yani bu durum. Zaten ekranda görüyoruz attığını o yüzden için rahatlıyor.Neden oyle birsey yaptiki ? Aciklama yaptimi ? .Bana da bugun hersey normal gidiyor haftaya cuma bebisi gorur kalp atisinida dinleriz dedi .
Ay hadi inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?