- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #15.381
Ayyy icim bi hos oldu :) minnacikÇünkü çok ufak olduğu için dinlettirmiyor bebeğede zararlıymış. Zaten dinlettiği zaman bile 3,4 saniye anca dinletiyor. Normal yani bu durum. Zaten ekranda görüyoruz attığını o yüzden için rahatlıyor.
Nerde bizim kiz acaba ?Ay hadi inşallah..
Canim ben aile hekiminden aldım.kaan bry sadece al dedi bana hatta eşime demiş alsın daha diyecanım tarnsfer sonrası kaan bey rapor veriyormu veriyorsa irenbeden kaan beyden alınan raporu okul idaresi kabul ediyor mu? benim geçen yılki okul müdürü kabul etmemişti özel merkezden alınan raporu onaylatacaksın demişti ama öyle bir onaylamayı da hiçbiryer yapmıyordu? bu yılki bişey demiyor ama şimdiye kadar hep 1 günlük rapor aldım bişey demediler uzun süreli rapor almadım kaan beyden nasıl olacak bakalım olmadı aile hekimine gidecem o da mırın kırın yapıyor ama...
Inşallah canim sabırsızlıkla bekliyiruz guzel habetleriniziBen de ingilizce öğret
İngilizce öğretmeniyim ben de canım..benim de 30 saat dersim var ilkokul ve ortaokul karışık.çok yorucu gercekten..rapor almadım ben zaten transfer bayramdan iki gün öncesi oldu..dinlendim bayramda..aynen unuttum transferi yoğunluktan..iyi oldu yani..inşallah güzel haberler verebilirim yarın büyük gün:))))
Bilemedim ki..merak ediyo insan..inşallah iyidir sonuçNerde bizim kiz acaba ?
İnsallah canim ...Belki interneti yoktur ...yazar herhalde ...Bilemedim ki..merak ediyo insan..inşallah iyidir sonuç
Kızlaaar 11.gün değerim 217...yani ben de hamileyimmmm...
amin inşallah nasip eder Allah ım banada bu kez.hayırlısı olsun..çok sevindim senin adına, Allah ım daha kat be kat güzellikler yaşatsın inşallah :) özellikle tedaviye başladığın sırada artık deneyimli bir anne adayı olarak nelere dikkat ettin,neler yedin içtin paylaşırsan sevinirim canım...Amin canım inşallah♡♡Rabbim sana da göstersin arkadaşım..
Çok güzel bi değer hiç endişelenme güzelce artacak inşallah. Tebrik ederim taze anneKızlaaar 11.gün değerim 217...yani ben de hamileyimmmm...
Amin canım inşallah..:)) inşallah drğerlerimm iyi devam ederGözün aydın canımAllah tamamına erdirsin....
Canim gözün aydın çok sevindim:)Kızlaaar 11.gün değerim 217...yani ben de hamileyimmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?