- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #15.401
canım hadi hayırlı olsun allah sonunda kucağına almayı nasip etsin sağlıkla darısı da bekleyenlere inşallahKızlaaar 11.gün değerim 217...yani ben de hamileyimmmm...
ArkadaşlarGTY sen haberinılan var mı? O da dün gidecekti kese görmeye...
Canım tebrik ederim çok güzel bir duygu bambaşka Rabbim herkese nasip etsinKızlaaar 11.gün değerim 217...yani ben de hamileyimmmm...
Kızlaaar 11.gün değerim 217...yani ben de hamileyimmmm...
canımmm çok sevindim yaa hadi bakalım sağlıkla gelsin meleğinnnn:)))Kızlaaar 11.gün değerim 217...yani ben de hamileyimmmm...
Saol canımm benim..inşallah artr dediğin gibi:))Çok güzel bi değer hiç endişelenme güzelce artacak inşallah. Tebrik ederim taze anne
amin canım aminnn inşallah...:))Canım geldim güzel haberlerle çook sükür..darısı sana inşallah♡♡ yok irenbe de değil ödemişte özel bi laboratuvarda yapyırdık
Gözün aydın canım benim rabbim tamamına erdirsin :)Kızlaaar 11.gün değerim 217...yani ben de hamileyimmmm...
Iyi ne güzel keseyi görmüşsünüz canım kaç tane gördünüz ve ne kadarlık dedi?Geldim geldim çok şükür bizde gördük keseyi ama kendisini goremedik haftaya cuma tekrar gidicem o zaman görürüz dedi Kaan bey :)))
aaa canım çok sevindim valla ay ikiz geliyo maaşallah çok güzel haberler bunlar yaa:))Kızzlar bugün kese görmeye gittim ikiside tutunmuş annelerine karından baktı doktorum ikisinınde kalp atışını duydum şükürler olsun sonsuz kere çok ama çok değişik bir duygu Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşlh 5+6 gunluğum
Iyi ne güzel keseyi görmüşsünüz canım kaç tane gördünüz ve ne kadarlık dedi?
Tebrikler canım çok sevindim. rabbim sağlıkla mutlulukla kucağına almayı da nasip etsin ikizlerini :))Kızzlar bugün kese görmeye gittim ikiside tutunmuş annelerine karından baktı doktorum ikisinınde kalp atışını duydum şükürler olsun sonsuz kere çok ama çok değişik bir duygu Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşlh 5+6 gunluğum
Kızzlar bugün kese görmeye gittim ikiside tutunmuş annelerine karından baktı doktorum ikisinınde kalp atışını duydum şükürler olsun sonsuz kere çok ama çok değişik bir duygu Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşlh 5+6 gunluğum
İnşallah canım..biz de mutlulktan uçuyoruz..Allah herkese nasip etsincanımmm çok sevindim yaa hadi bakalım sağlıkla gelsin meleğinnnn:)))
Oleyyyyyy :))) Cok sevindim canim allah kucagina almayi nasip etsinKızlaaar 11.gün değerim 217...yani ben de hamileyimmmm...
Canım benim ilk tedavimdi.çok şükür tuttu..kaan bey çok iyi bi dr zaten..inanmak çok önemli bence pozitif olmak, stresli olmamak ve ilaçları tam almak..dengeli beslenmek ve su içmek.. transferden sonra kabak çekirdeği ve ananas yedim..ne kadar faydalı oldular bilemiyorum ama..ananas kabız olmamak için çok iyi bir meyve..onun dışında çok abartmadım yeme işini..her zamanki gibi beslendim.bir de transferden sonra kendimi hç dinlemedim ilk günlerde yattım sdece..zaten 5. Gün çalışmaya başladım..en en en önemlisi ben Rabbimden hiç bir zaman umudumu kesmedim ...bol bol dua ettim..sen de umudunu hiç kaybetme..olacak Allahın izniyle..tedavin hayırlı olur inşallah canım dualarım zorlu süreci yaşayan anne adaylarıyla..amin inşallah nasip eder Allah ım banada bu kez.hayırlısı olsun..çok sevindim senin adına, Allah ım daha kat be kat güzellikler yaşatsın inşallah :) özellikle tedaviye başladığın sırada artık deneyimli bir anne adayı olarak nelere dikkat ettin,neler yedin içtin paylaşırsan sevinirim canım...
Hayırlı sağlıklı olsun tek olsun hiç önemli değil. Benim de kafam karıştı niye öyle dediler ki? greeneyes34 bizden bir gün önce onun 5+6 ymış. Benim hesabıma göre de bizim seninle 5+5 olmamız lazım. Pazartesi 6 olucaz bakalım bana ne dicekler erken demezler inşallah bana da.Canım benim tek diğerini atmış vücüt dedi..bana 6 hafta dediler ama bence daha değil..bugun 5+5 olması lazım.hatta seni biraz erken çağırmışız dedi kendisini göremeyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?