Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

kizlar aranizda pko olan warmi?adetleri ilacsiz gelmeyen ve dr kaan bozkurt sayesinde hamile kalan warmi?

aaa canım çok sevindim valla ay ikiz geliyo maaşallah çok güzel haberler bunlar yaa:))

Iyi ne güzel keseyi görmüşsünüz canım kaç tane gördünüz ve ne kadarlık dedi?

Canım benim tek diğerini atmış vücüt dedi..bana 6 hafta dediler ama bence daha değil..bugun 5+5 olması lazım.hatta seni biraz erken çağırmışız dedi kendisini göremeyince

Tebrikler canım çok sevindim. rabbim sağlıkla mutlulukla kucağına almayı da nasip etsin ikizlerini :))

İkiz annesi hayırlı olsun bebişlerin :)))

ayyy allahım anne kaynıyor burası maşallah maşallah çok heyecanlanıyorummmm salı opu olucam inşallah güzel geçer biz bekleyenlerde arkanızdan geliriz kalbim küt küt

Canım benim ilk tedavimdi.çok şükür tuttu..kaan bey çok iyi bi dr zaten..inanmak çok önemli bence pozitif olmak, stresli olmamak ve ilaçları tam almak..dengeli beslenmek ve su içmek.. transferden sonra kabak çekirdeği ve ananas yedim..ne kadar faydalı oldular bilemiyorum ama..ananas kabız olmamak için çok iyi bir meyve..onun dışında çok abartmadım yeme işini..her zamanki gibi beslendim.bir de transferden sonra kendimi hç dinlemedim ilk günlerde yattım sdece..zaten 5. Gün çalışmaya başladım..en en en önemlisi ben Rabbimden hiç bir zaman umudumu kesmedim ...bol bol dua ettim..sen de umudunu hiç kaybetme..olacak Allahın izniyle..tedavin hayırlı olur inşallah canım dualarım zorlu süreci yaşayan anne adaylarıyla..

Canım benim tek diğerini atmış vücüt dedi..bana 6 hafta dediler ama bence daha değil..bugun 5+5 olması lazım.hatta seni biraz erken çağırmışız dedi kendisini göremeyince
Hayırlı sağlıklı olsun tek olsun hiç önemli değil. Benim de kafam karıştı niye öyle dediler ki? greeneyes34 bizden bir gün önce onun 5+6 ymış. Benim hesabıma göre de bizim seninle 5+5 olmamız lazım. Pazartesi 6 olucaz bakalım bana ne dicekler erken demezler inşallah bana da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…