Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

kizlar aranizda pko olan warmi?adetleri ilacsiz gelmeyen ve dr kaan bozkurt sayesinde hamile kalan warmi?
Canım ben pkoyum çok şükür 1.de hamile kaldım önce RAbbim sonra kaan bey sayesınde ama benim adetim geliyodu yanlız uzun periyotlarda mesela 35. Bazen 37. Gunlerde bide çok ağrım olurdu

ayyy allahım anne kaynıyor burası maşallah maşallah çok heyecanlanıyorummmm salı opu olucam inşallah güzel geçer biz bekleyenlerde arkanızdan geliriz kalbim küt küt
Evet canım inşallah sıra sana da gelecek..hayırlısıyla atlatacaksın opuyu.ve sağlıklı kardan embriyoların olacak..

Oleyyyyyy :))) Cok sevindim canim allah kucagina almayi nasip etsin
Canımm aminn inşallah♡♡♡çok mutluyuz çook sevinçliyiz..biz evde 9.gün idrar testi yaptık ve pozitif çıkmıştı baya koyu..inanamadık 3 tane daha yaptık ve yine aynıydı..:))kanı da bekleyelim öyle verelim güzel haberi dedik..çok şükür bugün de kanda çıktı..

Geldim geldim çok şükür bizde gördük keseyi ama kendisini goremedik haftaya cuma tekrar gidicem o zaman görürüz dedi Kaan bey :)))
Canim bizde beslenme kesesini gorduk bebisin haftaya kendisini gorur kalp atisini duyariz dedi :) Tebrik ederim haftaya guzel haberlerle insallah .Benim sabah 09.20 de cuma gunu senin ?

Kuzum benim ya :) Cok guzel bir duygu biliyorum gozunuz aydin saglikla gelsin bebislerin :) Esimin de size cok selami var tebrik ediyor ikinizide :) Cok mutlu oldum coook :)

H hayado , M MorPisii , B berlin74 GTY tebrik ederim. maşallah sayfa çoşmuşta çoşmuş sayenizde. Allah tamamını erdirsin. G greeneyes34 canım tebrik ederim. sende ikizler kervanına katıldın. gözün aydın. ikiz gebelik biraz daha dikkat istiyor. gerçi hepimiz zor elde ettiğimiz için hepimiz için daha dikkatli olmalıyız geçerlidir herhalde... hepinize maşallah.

Çok saol canım çok haklısın elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorm hayrlısı bakalım..

Canim cok tesekkurler pozitif haberleri aldikca cok mutlu oluyoruz :) Allah hepimize saglikli hamilelikler nasip etsin .Bebisler saglikla gelsin insallah :)

Amin canım inşallah kucağımıza da almayı görürüz hepimiz..♡♡♡

Kuzum benim ya :) Cok guzel bir duygu biliyorum gozunuz aydin saglikla gelsin bebislerin :) Esimin de size cok selami var tebrik ediyor ikinizide :) Cok mutlu oldum coook :)
:)) valla sevinçten ağladım bugün..elim ayağım titredi..çok değişik bi duyguymuş..saolsun bizden de selam ilet canım eşine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…