- 19 Temmuz 2015
- 211
- 222
- 18
- 39
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #15.421
Canım ben pkoyum çok şükür 1.de hamile kaldım önce RAbbim sonra kaan bey sayesınde ama benim adetim geliyodu yanlız uzun periyotlarda mesela 35. Bazen 37. Gunlerde bide çok ağrım olurdukizlar aranizda pko olan warmi?adetleri ilacsiz gelmeyen ve dr kaan bozkurt sayesinde hamile kalan warmi?
Vallah o kadar şaşkınım ki çok şükür o güzel kalplerini duydum içimde iki tane daha kalp var müthiş bir duyguaaa canım çok sevindim valla ay ikiz geliyo maaşallah çok güzel haberler bunlar yaa:))
Amin canım hepimizinkini inşlhTebrikler canım çok sevindim. rabbim sağlıkla mutlulukla kucağına almayı da nasip etsin ikizlerini :))
Evet canım inşallah sıra sana da gelecek..hayırlısıyla atlatacaksın opuyu.ve sağlıklı kardan embriyoların olacak..ayyy allahım anne kaynıyor burası maşallah maşallahçok heyecanlanıyorummmm salı opu olucam inşallah güzel geçer biz bekleyenlerde arkanızdan geliriz kalbim küt küt
Hayırlı olsum ikizlerin...annelerine sıkı sıkı tutunmuşlar ne güzel..rabbim bize de tattırsın inşallahVallah o kadar şaşkınım ki çok şükür o güzel kalplerini duydum içimde iki tane daha kalp var müthiş bir duygu
Canım ben pkoyum çok şükür 1.de hamile kaldım önce RAbbim sonra kaan bey sayesınde ama benim adetim geliyodu yanlız uzun periyotlarda mesela 35. Bazen 37. Gunlerde bide çok ağrım olurdu
Canımm aminn inşallah♡♡♡çok mutluyuz çook sevinçliyiz..biz evde 9.gün idrar testi yaptık ve pozitif çıkmıştı baya koyu..inanamadık 3 tane daha yaptık ve yine aynıydı..:))kanı da bekleyelim öyle verelim güzel haberi dedik..çok şükür bugün de kanda çıktı..Oleyyyyyy :))) Cok sevindim canim allah kucagina almayi nasip etsin
Amin canım insallah:)) çok saol :))Gözün aydın canımAllah tamamına erdirsin....
Canim bizde beslenme kesesini gorduk bebisin haftaya kendisini gorur kalp atisini duyariz dedi :) Tebrik ederim haftaya guzel haberlerle insallah .Benim sabah 09.20 de cuma gunu senin ?Geldim geldim çok şükür bizde gördük keseyi ama kendisini goremedik haftaya cuma tekrar gidicem o zaman görürüz dedi Kaan bey :)))
Kuzum benim ya :) Cok guzel bir duygu biliyorum gozunuz aydin saglikla gelsin bebislerin :) Esimin de size cok selami var tebrik ediyor ikinizide :) Cok mutlu oldum coook :)Canımm aminn inşallah♡♡♡çok mutluyuz çook sevinçliyiz..biz evde 9.gün idrar testi yaptık ve pozitif çıkmıştı baya koyu..inanamadık 3 tane daha yaptık ve yine aynıydı..:))kanı da bekleyelim öyle verelim güzel haberi dedik..çok şükür bugün de kanda çıktı..
Çok saol canım benim..İkiz annesi hayırlı olsun bebişlerin :)))
Amin canım senin değerinde çok güzel maşallh belki ikiz olabilir benim bhcg 10.gün 186 dıydı..Hayırlı olsum ikizlerin...annelerine sıkı sıkı tutunmuşlar ne güzel..rabbim bize de tattırsın inşallah
Evet canım tüp bebektup bebekle mi oldu canim senin?
Çok saol canım çok haklısın elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorm hayrlısı bakalım..H hayado , M MorPisii , B berlin74GTY tebrik ederim. maşallah sayfa çoşmuşta çoşmuş sayenizde. Allah tamamını erdirsin. G greeneyes34 canım tebrik ederim. sende ikizler kervanına katıldın. gözün aydın. ikiz gebelik biraz daha dikkat istiyor. gerçi hepimiz zor elde ettiğimiz için hepimiz için daha dikkatli olmalıyız geçerlidir herhalde... hepinize maşallah.
Canim cok tesekkurler pozitif haberleri aldikca cok mutlu oluyoruz :) Allah hepimize saglikli hamilelikler nasip etsin .Bebisler saglikla gelsin insallah :)H hayado , M MorPisii , B berlin74GTY tebrik ederim. maşallah sayfa çoşmuşta çoşmuş sayenizde. Allah tamamını erdirsin. G greeneyes34 canım tebrik ederim. sende ikizler kervanına katıldın. gözün aydın. ikiz gebelik biraz daha dikkat istiyor. gerçi hepimiz zor elde ettiğimiz için hepimiz için daha dikkatli olmalıyız geçerlidir herhalde... hepinize maşallah.
Çok şükür canım..evet olabilir.. :)))hayırlsı hakkımızda...Amin canım senin değerinde çok güzel maşallh belki ikiz olabilir benim bhcg 10.gün 186 dıydı..
Amin canım inşallah kucağımıza da almayı görürüz hepimiz..♡♡♡H hayado , M MorPisii , B berlin74GTY tebrik ederim. maşallah sayfa çoşmuşta çoşmuş sayenizde. Allah tamamını erdirsin. G greeneyes34 canım tebrik ederim. sende ikizler kervanına katıldın. gözün aydın. ikiz gebelik biraz daha dikkat istiyor. gerçi hepimiz zor elde ettiğimiz için hepimiz için daha dikkatli olmalıyız geçerlidir herhalde... hepinize maşallah.
:)) valla sevinçten ağladım bugün..elim ayağım titredi..çok değişik bi duyguymuş..saolsun bizden de selam ilet canım eşine..Kuzum benim ya :) Cok guzel bir duygu biliyorum gozunuz aydin saglikla gelsin bebislerin :) Esimin de size cok selami var tebrik ediyor ikinizide :) Cok mutlu oldum coook :)
Vallah o kadar şaşkınım ki çok şükür o güzel kalplerini duydum içimde iki tane daha kalp var müthiş bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?