Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ben demiştim sana ikiz diye Hadi inşallah sağlıkla Zaman'ında gelsin bütün bebişler. Sizinde gözünüzaydın Canım

tebrikler canim.tup bebek mi yaptirdin sende?kaan beye mi gttin?ilkte mi tuttu?rahatsizligin neydi??

Merhaba arkadaşlar, ben de dün transferimi oldum.. Şu an bugüne kadarki beklemelerimizin en zorundayım. . 2 tane transfer edildi.Kaan bey baya zorlandı transferde çünkü rahmim çok engebeliymiş. Embryonun konulacağı yere zor ulaştı. Belki fsh yüksekliği yanında bu da engelledi normal yolla gebeliği. Ama sonunda çok korumalı bir yere yerleşti düşmesi çok zor dedi.Nahide hemşire de erken doğum riskin olmaz dedi. İlaçlar aynen devam ama bazı değişiklikler var gibi örneğin bel ağrısı, sık idrara çıkma eklendi. Tutan arkadaşlarım hiç belirti hissettiniz mi bir de bu süreçte nelere dikkat etmeliyiz?

Canim gunaydin :) oncelikle transferin hayirli olsun insallah guzel haberler alirsin .Ben transfer sonrasi pek yatmadim .Yoruldugumu hissettigim anda uzandim sadece .Kabiz olmamak icin dikkat ettim .Kabak cekirdegi , kayisi , ceviz ve kuru dut yedim .Ayrica sadece 3 gun birer dilim ananas yedim.Hareketlerime dikkat ettim yukari kesinlikle uzanmadim .Benim 7 gunden sonra inanilmaz bir bel agrim oldu .Kasiklarim hafif batmalar yapti.Ayrica 7 gun cok enterasan bir sekilde goguslerimin damarlari cok belirginlesti .Ben bunlari yasadim ama kisiye gore degisir .Belirti aramamaya calis ben oyle yaptim .İdrar testi yaniltici olacagi icin yapmadik .Kan testini bekledik .Cok zor oldu ama beklemek :)))) Guzel haberler alman dilegimle .

Canım benim belirtilerim adette yaşadıklarımdı sivilce bel ağrısı yoğun gaz burun kanaması göğüs hassasiyeti hatta canımın çikolata çekmesi ben hep batmalar falan bekledim belirti olarak yoktu kan testine bile umutsuz gitmiştim dinlenme olarak 3 gün dinlendim daha sonra uçak otobüs hatta helikopter yolculuklarım oldu sona doğru tutmadı diye iyice salmıştım zaten ama RAbbim yeterki ol desin şimdi 2 minnak benle yiyecek olarak ananas kabak çekirdeği dut kurusu kuru kayısı siyah üzüm yedim ama bunlarıda ilk günler tükettim sonra bıraktım en zor aşamadasın bence sürekli evde durma kafan çok takılır oraya tabi kendinede çok dikkat et

Canım tranferin hayırlı olsun inşallah bebişlerin sana tutunur
hopebaby, post: 42870812, member: 635629"]Merhaba arkadaşlar, ben de dün transferimi oldum.. Şu an bugüne kadarki beklemelerimizin en zorundayım. . 2 tane transfer edildi.Kaan bey baya zorlandı transferde çünkü rahmim çok engebeliymiş. Embryonun konulacağı yere zor ulaştı. Belki fsh yüksekliği yanında bu da engelledi normal yolla gebeliği. Ama sonunda çok korumalı bir yere yerleşti düşmesi çok zor dedi.Nahide hemşire de erken doğum riskin olmaz dedi. İlaçlar aynen devam ama bazı değişiklikler var gibi örneğin bel ağrısı, sık idrara çıkma eklendi. Tutan arkadaşlarım hiç belirti hissettiniz mi bir de bu süreçte nelere dikkat etmeliyiz?[/QUOTE]
Canım tr

Kızlar ancak herbirnizden farklı olarak daha 2.günde olmama rağmen çok yoğun bel ve kasık ağrısı yaşıyorum. Aklıma takmayıp gezineyim veya oturayım deyince sancım şiddetleniyor. Acaba rahmimin engebeli durumundan dolayı doktor aparatı girerken zorlama mı yaşandı?

Merhaba hayırlı olsun ikizlerin :) benim de iki bebeğim de tutundu yalnız biz korkuyla mutluluk arasında sürekli gel-git yaşıyoruz. Çünkü tedavi gebelikleri riskliyken bi de ikiz olunca daha da riskli oluyor o yüzden hep dikkat etmemiz gerekiyor. Sen de çok dikkat et ben 6+6 yım :) inşallah sağ salim bebeklerimizi kucakladığımız günleri görürüz :)

Cnm ins güzel haberi alirsin:) daha dün transferin yapilmis bu gün belirti Aramaya baslamissin bu ne hiz:)))))) Cnm merakini anliyorum ama belirti araman icin cok cok erken en azindan 5 6 gün gecmesi lazim.birde herkeste ayni belirtiler olmaz bende sormustum bir iki kez ama ben sonuca 2 3 gün kala sormustum ve söylenenlerin hic birini de yasamadim tek belirtim oldu oda 7 8. günler bariz hissettigim kasik batmalariydi 10. gün Test yaptim .hatta Ben baska Bsy olmayinca tutmadi die düsündüm sonra hamile oldugumu ögrendim:) brz kafani dagit rahat zaman gecir Cnm.fazla kafani yorma.kafani dagitacak seyler yap 2 3 gün dinlen yavas hareketlerle yakin yerlere cik gez. Sana Iyi Gelen insanlarla zaman gecir mesela.bide kabiz olmamak icin cok dikkat et.2,5 lt su tüket hergün bir kase kabak cekirdegi tüket ve bol bol dua et.ins rabbim nasip Eder Cnm:)

Canım belirti aradığımdan değil acı çekiyorum resmen şiddetli bel ve kasık ağrısı var. .. Buradakilerde bu tarz birsey olmadı. Ben de anlam veremiyorum. Ayrıca çok sık tuvalete gidiyorum ve idrar yaparken zorlanıyorum.

Canim ilk ik üç gün bende de olmuştu sonra grecti merak etme.hayırlısı olsun inşallah

Hayırlı olsun transferin canım..bende de 3.ve 4 gün bıçak saplanması gibi sancılar olmuştu..sonra geceleri çok sık 3-4 kez tyvalete cıkmaya basladım..sırtım ve bacağım çok ağrıdı...tek taraflıydı ağrılarım. 7.günden sonrada adet olacakmışım gibi kasıklarım ve bacaklarım ağrıdı..ayrıca son günlerde yatakta düz yatamaz oldum..kasıklarımda kasılma oluyor..halen de devam ediyor..ben anladım hamile olduğumu..sana tavsiyem sakın evde erkenden test falan yapma..ben bi kez yaptım 9.gün..ve pozitifi gördüm.çok şükür..çok kendini dinleme..başka şeylerle ugraş..herkesin belirtisi farklıdır herkeste aynı seyler olmayabilir..rabbim bebişlerini sana bağışlar inssllah..

Ayni seyi yasayan olmamissa merkezi arayip kaan beye sormaktan baska Bsy gelmez elinden Cnm .durumunu anlat iyice ne yapman gerektigini sor.baska türlü icin rahat etmez .gecer ins.gecmis olsun

Kızlar pozitif sonuç aldıktan sonra dr bey ayrıca folik asit verdi mi??yada farklı vitamin??? previt ve b12 kullanıyorum. yani previtte bulunan 400 folik asit yeterlimidr ki??

Kızlar pozitif sonuç aldıktan sonra dr bey ayrıca folik asit verdi mi??yada farklı vitamin??? previt ve b12 kullanıyorum. yani previtte bulunan 400 folik asit yeterlimidr ki??
Farklı bir ilaç vermedi canım zaten günlük alınması gereken miktar o kadar diye biliyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…