Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kızlar pozitif sonuç aldıktan sonra dr bey ayrıca folik asit verdi mi??yada farklı vitamin??? previt ve b12 kullanıyorum. yani previtte bulunan 400 folik asit yeterlimidr ki??
Canim ben cuma gunu keseyi gormeye gittigimde sordum kullandigin ilaclar yeterli dedi .Tum ilac igne bant vs hepsine aynen devam et dedi .

Kizlar benim malesef negatif.iki gundir kendine gelemedim.aglamaktan mahvoldum.o kadar alistirmisimku pozitif diye adeta dunya yikildi altinda ksldim.cok kotuyum.pozitif sonuc alan arkadaslar hayirli olsun

Amin canım inşlh tabiki dikkat etmeliyz ama sürekli korkuyla yaşamakda iyi değil RAbbim korusun evlatlarımuzı..

Merhaba
Tüm bebek bekleyenlere hayirli olsun :)
Tedavi gebelikleri riskli demissiniz. Ne gibi riskler var ? Yani duşme ihtimali gibi mi?

Kızlar pozitif sonuç aldıktan sonra dr bey ayrıca folik asit verdi mi??yada farklı vitamin??? previt ve b12 kullanıyorum. yani previtte bulunan 400 folik asit yeterlimidr ki??
Benimde çok kafama takılan bir soruydu ama doktor bey bizim için en iyisini düşünmüştür herelde kullandığımız vitaminler hepimizin aynı gibi

Kizlar benim malesef negatif.iki gundir kendine gelemedim.aglamaktan mahvoldum.o kadar alistirmisimku pozitif diye adeta dunya yikildi altinda ksldim.cok kotuyum.pozitif sonuc alan arkadaslar hayirli olsun
Canim inan ne soylenir bilemiyorum .Ama ben inaniyorum evladina yakinda bir kardes gelecektir .Sakin umudunu kaybetme .Bir sonraki sefere insallah pozitif alir evladini kucagina alirsin .

Canım zordur mutlaka ama kendini tüketme Rabbim bi kapıyı kapatır bi kapıyı açar en kısa zamanda güzel sonuçlara ulaşırsın inşlh..üzme kendini

Canim inan ne soylenir bilemiyorum .Ama ben inaniyorum evladina yakinda bir kardes gelecektir .Sakin umudunu kaybetme .Bir sonraki sefere insallah pozitif alir evladini kucagina alirsin .

Insallah canim.guzel dua ve dileklwrin cok tesekkur ederim.insallah bebegini saglikla kucagina alirsin

A askmkcm sen uzun süre yazmayınca içime doğdu zaten olmadı herhalde diye .Ama inan bizler nelerin hayırlı olup olmadığını bilmiyoruz kendimiz için. .. Bu nedenle Allahım en hayırlı zamana nasip Eder inşallah.
Bu arada arkadaşlar o kadariyla ağrının üzerine sonunda acili boyadım. Üstüne hastanede 3 kez de istifra ettim . Kaan beyin tahmin ettiği üzere idrar yolları enfeksiyonu olmuşum . Bana güya kabız olma ki ıkınma dediler ben maşallah kusarken bol bol ıkınmaya maruz kaldım. Üstüne antibiyotik kullanmak zorunda kalacağım. .. Transferin 2 gününde çok iyi oldu. ..

canım ayrıca vermedi. previt te olduğunu yazıyorsun ayrıca b12 plusta da folik asit var. sanırım yeterli miktarda alıyoruz.

Merhaba
Tüm bebek bekleyenlere hayirli olsun :)
Tedavi gebelikleri riskli demissiniz. Ne gibi riskler var ? Yani duşme ihtimali gibi mi?

Evet düşük ve erken doğum gibi riskler.. Yani doğal yollardan hamile bir kadının karşılaşabileceği risk ihtimalleri bizim için biraz daha yüksek oluyor. Benim buradaki doktorum sürekli o konuda uyarıyor beni ben de burada sizinle de paylaşmak istedim.

hayırlısı olsun transferin. uzun sürenin ardından inşallah güzel haberlerini alırız. sık idrara gitmek gebelikte olağan bir durum. dışarı çıktığımda 20 dk da bir tırım tırım wc aradığımı bilirim. zaten sende 3.gün embriyosu konduysa 19. günlük annesin ayrıca benimde belim çok ağrıyordu. kopacak gibi hissediyordum. sonra birden geçti. tabi sen acı çekiyorum fikan diyorsun. istersen kaan beyle bir konuş. içini rahatlaşmış olursun. ve bu süreçte kendini dinlememeni ve bizlerde olan belirtileri kendinde aramamanı tavsiye ederim. o zaman bu süreç hiç çekilmiyor. kuzucukların içerde yerleşiyorlar annesi. ben agır hareketlerle 3.günden sonra evin içinde yaşantıma devam ettim. doğal beslendim. her gün nerdeyse 1 pakete yakın kabak çekirdeği yedim. dut kurusunu da bir avuç kadar. ceviz, taze fındık ve taze badem yedim. ayrıca hergün hala da devam ediyorum 2-3 adet kayısıyı bir bardak ılık suda bekletip içtim ve yedim. kabız olmamak önemli. yumurta hergün yedim. protein ve sebze ağırlıklı beslenmekte önemli. yoğurtta ve sütte önemli. bir de arkadaşlar ananas demişler ama ben kasılmayı artırıyor diye korkudan yememiştim. o konuda karar senin.yiyenlerde çok şükür hamile haberlerini verdi.
inşallah güzel haberler vereceksin bizlere...

hakkında hayırlısı olsun canım. her zaman umutlu ol. kendini toparladığında inşallah bir sonrakinde senden de hayırlı haberleri alacağız.

hopebaby canım transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah. enfeksiyon olmuşsun, bak zaten vücut şimdi savaş halinde, bir de sen kendini üzüp iyice yorma vücudunu canım. moralini yüksek tutacak şeylere yönelmeye çalış, kafana takma ki bebişlerin tutunsun sana annesi:))
A askmkcm senden haber gelmeyince tahmin ettim aslında canım... haklısın dicek bişi de yok çok fazla aslında... bir evladın var Allah bağışlasın, hayırlısı ne zamansa o zaman kardeşi gelecektir ona, kendini harap etme.. şimdi üzüldüğün bişeyin senin için hayırlı olup olmadığını bilemezsin... inşallah bize güzel haberler vereceksin en kısa zamanda...

Canım çok geçmiş olsun ve transferinde hayırlı olsun bizim süreç beraber ilerliyordu ama sen transferini oldun ben bekliyorum hala herşeyin hayırlısı bakalım!sen de sıkma canını birşey olmaz hayırlısıyla allah sana anneliği kısmet ettiyse ne olursa olsun olacaktır kaan beyle görüştünmü o birşey söylemedi mi durumla ilgili??

aslında senin yazdıklarını okuyunca biraz tedirgin de oldum daha önce muayne olduğum doktorlar ve kaan bey de bana rahim ters dönmüş demişti bi sakıncası olur mu diye sormuştum embriyo yerleştirirken biraz zor olabilir demişlerdi bende de sendeki gibi bir durum olabilir çok sık idrar yolu enfeksiyonu da oluyorum zaten bende de yok yok maşallah!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…