- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #15.461
Canim ben cuma gunu keseyi gormeye gittigimde sordum kullandigin ilaclar yeterli dedi .Tum ilac igne bant vs hepsine aynen devam et dedi .Kızlar pozitif sonuç aldıktan sonra dr bey ayrıca folik asit verdi mi??yada farklı vitamin??? previt ve b12 kullanıyorum. yani previtte bulunan 400 folik asit yeterlimidr ki??
400 yeterli galiba..banada ilaçlara devam dedi.bi yerde 600 mg almak gerekli diye okudum da o yüzden merak ettim canımFarklı bir ilaç vermedi canım zaten günlük alınması gereken miktar o kadar diye biliyorum ben.
Tamam canım size de aynı şeyi dediyse öyledir..içim rahatladı:)Canim ben cuma gunu keseyi gormeye gittigimde sordum kullandigin ilaclar yeterli dedi .Tum ilac igne bant vs hepsine aynen devam et dedi .
Amin canım inşlh tabiki dikkat etmeliyz ama sürekli korkuyla yaşamakda iyi değil RAbbim korusun evlatlarımuzı..Merhaba hayırlı olsun ikizlerin :) benim de iki bebeğim de tutundu yalnız biz korkuyla mutluluk arasında sürekli gel-git yaşıyoruz. Çünkü tedavi gebelikleri riskliyken bi de ikiz olunca daha da riskli oluyor o yüzden hep dikkat etmemiz gerekiyor. Sen de çok dikkat et ben 6+6 yım :) inşallah sağ salim bebeklerimizi kucakladığımız günleri görürüz :)
MerhabaMerhaba hayırlı olsun ikizlerin :) benim de iki bebeğim de tutundu yalnız biz korkuyla mutluluk arasında sürekli gel-git yaşıyoruz. Çünkü tedavi gebelikleri riskliyken bi de ikiz olunca daha da riskli oluyor o yüzden hep dikkat etmemiz gerekiyor. Sen de çok dikkat et ben 6+6 yım :) inşallah sağ salim bebeklerimizi kucakladığımız günleri görürüz :)
Benimde çok kafama takılan bir soruydu ama doktor bey bizim için en iyisini düşünmüştür herelde kullandığımız vitaminler hepimizin aynı gibiKızlar pozitif sonuç aldıktan sonra dr bey ayrıca folik asit verdi mi??yada farklı vitamin??? previt ve b12 kullanıyorum. yani previtte bulunan 400 folik asit yeterlimidr ki??
Canim inan ne soylenir bilemiyorum .Ama ben inaniyorum evladina yakinda bir kardes gelecektir .Sakin umudunu kaybetme .Bir sonraki sefere insallah pozitif alir evladini kucagina alirsin .Kizlar benim malesef negatif.iki gundir kendine gelemedim.aglamaktan mahvoldum.o kadar alistirmisimku pozitif diye adeta dunya yikildi altinda ksldim.cok kotuyum.pozitif sonuc alan arkadaslar hayirli olsun
Canım zordur mutlaka ama kendini tüketme Rabbim bi kapıyı kapatır bi kapıyı açar en kısa zamanda güzel sonuçlara ulaşırsın inşlh..üzme kendiniKizlar benim malesef negatif.iki gundir kendine gelemedim.aglamaktan mahvoldum.o kadar alistirmisimku pozitif diye adeta dunya yikildi altinda ksldim.cok kotuyum.pozitif sonuc alan arkadaslar hayirli olsun
Canim inan ne soylenir bilemiyorum .Ama ben inaniyorum evladina yakinda bir kardes gelecektir .Sakin umudunu kaybetme .Bir sonraki sefere insallah pozitif alir evladini kucagina alirsin .
Canım zordur mutlaka ama kendini tüketme Rabbim bi kapıyı kapatır bi kapıyı açar en kısa zamanda güzel sonuçlara ulaşırsın inşlh..üzme kendini
canım ayrıca vermedi. previt te olduğunu yazıyorsun ayrıca b12 plusta da folik asit var. sanırım yeterli miktarda alıyoruz.Kızlar pozitif sonuç aldıktan sonra dr bey ayrıca folik asit verdi mi??yada farklı vitamin??? previt ve b12 kullanıyorum. yani previtte bulunan 400 folik asit yeterlimidr ki??
Merhaba
Tüm bebek bekleyenlere hayirli olsun :)
Tedavi gebelikleri riskli demissiniz. Ne gibi riskler var ? Yani duşme ihtimali gibi mi?
hayırlısı olsun transferin. uzun sürenin ardından inşallah güzel haberlerini alırız.Merhaba arkadaşlar, ben de dün transferimi oldum.. Şu an bugüne kadarki beklemelerimizin en zorundayım. . 2 tane transfer edildi.Kaan bey baya zorlandı transferde çünkü rahmim çok engebeliymiş. Embryonun konulacağı yere zor ulaştı. Belki fsh yüksekliği yanında bu da engelledi normal yolla gebeliği. Ama sonunda çok korumalı bir yere yerleşti düşmesi çok zor dedi.Nahide hemşire de erken doğum riskin olmaz dedi . İlaçlar aynen devam ama bazı değişiklikler var gibi örneğin bel ağrısı, sık idrara çıkma eklendi. Tutan arkadaşlarım hiç belirti hissettiniz mi bir de bu süreçte nelere dikkat etmeliyiz?
hakkında hayırlısı olsun canım. her zaman umutlu ol. kendini toparladığında inşallah bir sonrakinde senden de hayırlı haberleri alacağız.Kizlar benim malesef negatif.iki gundir kendine gelemedim.aglamaktan mahvoldum.o kadar alistirmisimku pozitif diye adeta dunya yikildi altinda ksldim.cok kotuyum.pozitif sonuc alan arkadaslar hayirli olsun
Canım çok geçmiş olsun ve transferinde hayırlı olsun bizim süreç beraber ilerliyordu ama sen transferini oldun ben bekliyorum hala herşeyin hayırlısı bakalım!sen de sıkma canını birşey olmaz hayırlısıyla allah sana anneliği kısmet ettiyse ne olursa olsun olacaktır kaan beyle görüştünmü o birşey söylemedi mi durumla ilgili??A askmkcm sen uzun süre yazmayınca içime doğdu zaten olmadı herhalde diye.Ama inan bizler nelerin hayırlı olup olmadığını bilmiyoruz kendimiz için. .. Bu nedenle Allahım en hayırlı zamana nasip Eder inşallah.
Bu arada arkadaşlar o kadariyla ağrının üzerine sonunda acili boyadım. Üstüne hastanede 3 kez de istifra ettim . Kaan beyin tahmin ettiği üzere idrar yolları enfeksiyonu olmuşum . Bana güya kabız olma ki ıkınma dediler ben maşallah kusarken bol bol ıkınmaya maruz kaldım. Üstüne antibiyotik kullanmak zorunda kalacağım. .. Transferin 2 gününde çok iyi oldu. ..
aslında senin yazdıklarını okuyunca biraz tedirgin de oldum daha önce muayne olduğum doktorlar ve kaan bey de bana rahim ters dönmüş demişti bi sakıncası olur mu diye sormuştum embriyo yerleştirirken biraz zor olabilir demişlerdi bende de sendeki gibi bir durum olabilir çok sık idrar yolu enfeksiyonu da oluyorum zaten bende de yok yok maşallah!!!Canım çok geçmiş olsun ve transferinde hayırlı olsun bizim süreç beraber ilerliyordu ama sen transferini oldun ben bekliyorum hala herşeyin hayırlısı bakalım!sen de sıkma canını birşey olmaz hayırlısıyla allah sana anneliği kısmet ettiyse ne olursa olsun olacaktır kaan beyle görüştünmü o birşey söylemedi mi durumla ilgili??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?